50 ting å gjøre i Europa før du dør (del B)

Velkommen til del B av 50 ting å gjøre i Europa før du dør. Hvis du savnet del A, kan du finne den her

De siste 25 gjenstander på vår Euro-turen bøtte liste inkluderer flere festivaler, mer fantastiske strender, og enda flere en-i-en-livet opplevelser som du bare kan finne i Europa. Noen høydepunkter inkluderer La Tomatina-festivalen i Spania, fantastiske fyrverkeri på Madeira, og reiser til den snødekte toppen av Europa i Sveits. Vi ser også på noen mindre kjente destinasjoner, for eksempel Litauen og Kroatia, og utforske hva de har å tilby. Forhåpentligvis planlegger du allerede din egen Euro-tur med noen av våre forslag i tankene, så gjør deg klar til å legge til listen din over ting å gjøre i Europa før du dør.

26. Delta i verdens største tomatkamp i Buñol, Spania

Hvert år flokker 20 000 mennesker til den lille byen Buñol, i nærheten av Valencia i Spania, for å kaste tomater på hverandre. Det er like kaotisk og rotete som det høres ut, og hvis du ikke har noe imot å leke med maten din, kan det være masse moro. Det anbefales å bruke beskyttelsesbriller for sikkerhet - og ikke å bruke din favoritt antrekk, selvfølgelig.

http://www.travelhouseuk.co.uk

http://www.travelhouseuk.co.uk

27. Gå skinny-dipping på Korfu, Hellas

Korfu-øya er et stykke paradis med sine blendende blå kystlinjer og hvite sandstrender. Lei en båt og stopp av ved de beste svømmeplassene rundt øya, og hvis du er modig, finn et isolert sted og gå mager i det varme vannet. Om kvelden har du sun-downers og nyt noen ekte gresk mat - vær sikker på å prøve litt tzatziki, en yoghurt og agurk dukkert; eller dolmader, som er pakker med curried ris innpakket i vinbladene.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

28. Har en croissant og kaffe på en fortauskafé i Paris, Frankrike

Sitt ute på en av de sjarmerende kafeene i Paris med en god bok, og se på at verden går forbi når du nipper til kaffen din. Prøv noen typiske franske bakverk hvis du er peckish: Velg mellom croissanter, smerte au chocolat (bokstavelig talt "sjokoladebrød"), og eclairs å tilfredsstille din søte tann.

http://www.accommodationinparis.net

http://www.accommodationinparis.net

29. Gå og shoppe i Milano, Italia

Kjent som verdens mote hovedstad, Milano er det perfekte stedet for en shopping spree. Få noen ideer fra Milan Fashion Week, og slå på butikkene i den imponerende glassdækkede Galleria med noen av dine beste jentevenner. Du kan legge igjen en pute i bankkontoen din, men du vil bli flere par italienske sko rikere.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

30. Fest på gummy bjørner i Heidelberg, Tyskland

Heidelberg er en liten universitetsby i Tyskland og hjembyen til den gummy bjørnen. Etter å ha kikket på Heidelberg slott, spasere ned hovedgaten og popp inn i en av de mange søte butikkene. Du finner flere varianter av gummy søtsaker enn du muligens kan forestille deg, så vel som mange gratis smaker.

http://www.tumblr.com

http://www.tumblr.com

31. Se fyrverkeri i Madeira, Portugal

Opplev det beste fyrverkeri i verden på nyttår i Funchal Bay, Madeira. Skjermen er intet mindre enn ekstravagant, og en perfekt måte å ønske velkommen i det nye året. Hvis du er heldig nok til å reise med noen spesielle, er fyrverkeri et ideelt bakteppe for romantikk.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

32. Gå over Ponte Vecchio i Firenze, Italia

Ponte Vecchio ("gamle broen") er en av hovedattraksjonene i den vakre italienske byen Firenze. Broen går tilbake til middelalderen, da det var vanlig at butikker skulle bygges på selve broen. Mange av butikkene på Ponte Vecchio eksisterer fortsatt, og selger smykker og suvenirer til turister. Firenze er også kjent for sine fine skinnvarer, så pass på den perfekte lommeboken eller vesken når du går gjennom markeder i byen.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

33. Besøk St. Basil's Cathedral i Moskva, Russland

Denne fantastiske katedralen er et av høydepunktene i et besøk til Moskva, med sine lyse farger og dristige mønstre som står ut mot himmelen. Mens i Moskva, er en natt på den verdensberømte russiske balletten sterkt anbefalt.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

34. Ta et elvkryss langs Rhindalen i Tyskland

Rhindalen er en av de skjulte perlene i Tyskland. Ta et elv cruise langs Rhinen for å fullt ut sette pris på skjønnheten i dette området. Elven slynger seg gjennom det grønne, kuperte landskapet sammen med små middelalderbyer som St. Goar. Hold øye med de mange små slottene som ligger på bakketoppene, hvorav noen kan besøke. Rhindalen er også kjent for sin eiswein ("isvin"), en veldig søt hvitvin som er deilig til dessert.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

35. Se Grand Prix i Monaco, Franske Riviera

Hvis du er ute etter glamour og spenning i Europa, se ikke lenger enn Monaco, en levende by i den franske riviera og lekeplass for de rike og berømte. Monaco er regissert av kongelige og hjem til Grand Prix, og er en by med raske biler, high fashion og super yachter. Bli kledd og besøk Casino Monte Carlo for en god natt ute.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

36. Legg hånden i sannhetens munn i Roma

La Bocca Della Verita, eller "The Mouth of Truth", er litt som en gammel løgnedetektor. Sett hånden i munnen og vent - legenden har det at hvis du forteller en løgn, blir hånden din bitt ren. Hvis du fortelle sannheten, vil du imidlertid komme uskadd. Hvis du er villig til å ta risikoen, kan et besøk i Sandens Munn være ganske morsomt - spesielt hvis du forbereder en liste over vanskelige spørsmål for vennene dine på forhånd.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

37. Se et kabarettutstilling på Moulin Rouge i Paris

Oppe på bakken over Paris, i landsbyen Montmartre, finner du det beste nattelivet som Paris har å tilby. En må-se er et cabaret show på Moulin Rouge, som har energetiske og underholdende can-can dansere, samt mange andre side show-handlinger.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

38. Ta en pause på øya Mykonos, Hellas

Mykonos er et ideelt sted å slappe av og nyte de finere tingene i livet - solskinn, klart blått vann, fantastisk mat og vennlige mennesker. Med mindre du har lyst til å ta en rolig spasertur blant de sjarmerende, hvitkalkede husene, er det ikke nødvendig å gjøre noe utover soling ved Middelhavet. lykksalighet.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

39. Bruk en maske på karnevalet i Venezia

Karnevalet av Venezia er den største maskeraderkulen i verden, og en festival som ikke må gå glipp av. Italias flytende by blir enda mer mystisk og spennende når folk kommer med sine intrikate masker og antrekk, klar til å feire i full anonymitet. Bli med festene med din egen venetianske maske, og beundre de fantastiske kostymer og dekorasjoner mens du går gjennom Venezia. Opplevelsen er intet mindre enn magisk.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

40. Se gargoyles på Notre Dame, Paris

Katedralen i Notre Dame er et vakkert eksempel på gotisk arkitektur, og et fantastisk syn på Paris. Gå dit om dagen for å se de store glassmaleriene og de skumle gargoylene i klokketårnet, eller gå dit om natten for en hauntingly vakker utsikt over Notre Dame opplyst mot den mørke himmelen.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

41. Besøk Perissa Beach i Santorini, Hellas

Sanden på Perissa Beach er svart, og veldig, veldig varmt. Den unike fargen på sanden skyldes vulkansk aktivitet på øya Santorini, og står i sterk kontrast til de hvite strendene andre steder i Hellas. Hvis du vil, ta litt svart sand hjem med deg i en liten glassflaske som en souvenir av ditt besøk til Perissa Beach.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

42. Se resterne av Berlinmuren i Tyskland

Når det er et symbol på undertrykkelse og splittelse, har Berlinmuren (eller hva som er igjen) blitt forvandlet til et levende og skiftende kunst. Store veggmalerier dekker nå veggene med meldinger om frihet, kjærlighet og optimisme. Ta deg tid til å tenke på Tysklands historie mens du går forbi disse fantastiske kunstverkene.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

43. Stå med det skjeve tårnet i Pisa, Italia

Det skjeve tårnet i Pisa er et quirky landemerke nær Firenze i Italia. Selv om det er teknisk en arkitektonisk svikt, er tårnet elsket av turister, og en favoritt ting å gjøre er å stille med det og late som å holde den opp. Det er noen ganger mulig å klatre i tårnet i Pisa, noe som gir deg en fin utsikt over området rundt.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

44. Se kultens bakke i Litauen

Litauen er en del av de baltiske landene, sammen med like små land i Latvia og Estland. Selv om dette østeuropeiske landet ikke er veldig kjent, har det noen fantastiske severdigheter. Kanskje den mest fantastiske tingen å se i Litauen er Hill of Crosses. Et pilegrimssted for hellige katolikker, bakken er utsmykket med over 100 000 trekryss og krucifixer. Selv om du ikke er religiøs, er Cross of Crosses fortsatt et spesielt syn.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

45. Se det sixtinske kapellet i Vatikanstaten, Roma

Noen av de vakreste italienske renessansen er plassert i Vatikanet i Roma. Den mest spektakulære er taket til det sixtinske kapell, som var malt målrettet av Michaelangelo. Scenene som er avbildet i taket, er fra den kristne bibel, og inkluderer det berømte bildet av menneskets skapelse.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

46. ​​Har et tyrkisk bad i Istanbul

Betraktet som et lite stykke av Europa i Asia, er Istanbul et absolutt må-besøksdestinasjon. Etter å ha utforsket Istanbuls moskeer og shisha-barer, unn deg selv og ha et autentisk tyrkisk bad ved et av de gamle badhusene i byen. Start i et dampbad, så ha en forfriskende skrubbe før du slapper av i et av de varme badene.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

47. Går oliven plukking i Toscana, Italia

Det er vanskelig å ikke bli forelsket i Toscana, et sted med varme bris, rullende grønne åser, cyprus trær og små, rødt takte hus spredt i det italienske landskapet. For en rustikk europeisk opplevelse, besøk en lokal olivenlund og ta litt tid i solplukkoliven. Om kvelden, sett deg ned til en toskansk fest med pasta, lokalvin, parma skinke og tiramisu.

http://pinterest.com

http://pinterest.com

48. Besøk Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik er en sjarmerende middelalderby på Middelhavet som en gang var en del av Jugoslavia. Med en kombinasjon av fascinerende historie, interessant arkitektur og nydelige strender, blir Dubrovnik raskt blitt et populært turistmål. Hvis du leter etter en litt annerledes middelhavsopplevelse, kan dette bare være stedet for deg.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

49. Gå gjennom Schwarzwald i Tyskland

Hjem til eventyr og legender, er Schwarzwald en mystisk og vakker del av Tyskland. Skogen er spesielt fantastisk om høsten og vinteren, og det er mange skjulte slott og fosser å utforske. Pass på å prøve Kirsebærkake i Schwarzwald mens du er der - det er herlig dekadent.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

50. Stå på toppen av Europa, Sveits

Kled deg varmt og ta toget til "Top of Europe" på Jungfrau-fjellet, og undersøk det snødekte vidunderlandet øverst i Sveits. Hvis været er egnet, kan du gå ut og lage en snømann, selv om sommeren. Du kan også utforske istunnellene og isgrotten og de fantastiske isskulpturene.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

Vi har nådd slutten av listen over 50 ting å gjøre i Europa før du dør - Forhåpentligvis har du blitt inspirert til å besøke dette fantastiske kontinentet, og å lage dine egne spesielle minner mens du reiser. Så gå ut der og begynn å tikke elementer fra din Euro-tur bøtte liste!

Leave A Comment

− 1 = 1