Virgo Man in Love

Aina on tutkia uudelleen heidän työnsä, etsiä parasta mahdollista reittiä ja käyttää lukemattomia tunteja täydentämään jokaisen elämänsä osaa, kunnes se täyttää heidän vaatimuksensa - kyllä, tämä summaa Neitsyen yksilön tee. Mutta älä usko, että pysyvyyttä ja omistautumista käytetään vain liike-elämän ja koulujen tilanteissa. Neitsyt ovat erittäin kiinnostuneita myös kumppaneistaan ​​ja varmistavat, että heidän rakastajansa on aina onnellinen. Onko mitään muuta piilossa tämän miehen täsmällisen persoonallisuuden alle?

suuri

Nainen tyyppi Neitsyt tarvitsee

Virgoan ei ole houkutellut kauniita kasvoja, eikä hänellä ole intohimoisesti naista, joka on häikäisevä jalokivillä ja hienoilla vaatteilla. Neitsyt mies näyttää ulkonäön yli ja etsii jotain muuta. Hän tarvitsee vakaata, turvallista ja luottavaista naista, joka tuntee hänen arvonsa, eikä luota hänen ulkonäköön matkallaan. Itse asiassa Virgo-mies valitsee aina aina kauniin ja vahvan persoonallisuuden hyvännäköisen naisen yli joka päivä. Virgoan istuu paikalleen ja arvioi potentiaalisen naisensa jonkin aikaa ennen päätöksentekoa jatkaa häntä - hänen on ensin varmistuttava siitä, että et ole hauska nainen, jolla on kauniit kasvot. luottavainen persoonallisuus, joka on helposti tunnistettavissa väkijoukossa. Hän tarvitsee myös naisen, joka voi kasvattaa hänen luottamustaan ​​ja egoaan, ja naisen, jolla on villi puoli, joka voi tuoda hänet jäykästä kuorestaan ​​vähän.

suuri-1

Neitsyt suhteessa

Neitsyen ihminen pyrkii aina täydellisyyteen ja tutkii työnsä loputtomasti, kunnes hän viimeistelee sen täydellisellä tavalla - ja tämä sisältää myös hänen rakkauselämänsä. Itse asiassa Virgo-miehellä on erittäin vaikea aika rakastua. Tämä johtuu siitä, että Virgoan viettää paljon aikaa ajattelemaan suhdetta etsimällä jokaisen pro ja con-naisen / suhteen ja nähdä onko vikoja tai halkeamia, jotka kannattaa korjata. Vasta kun hän on päättänyt, että suhde on täyttänyt hänen täydellisyyttä koskevat vaatimukset, hän antaa itselleen tarpeeksi mukavaa rakastumaan. Positiivinen puoli tähän? Hän on uskollinen naiselle, jota hän rakastaa.

Virgoanit eivät ole vain tunnettu uskollisuudestaan, vaan myös heidän harkintaansa. He aina (ja tarkoitamme aina) antavat sinulle aikaa, vaikka hänen päivät saattavat olla varattuja täysipäiväisesti ja osa-aikatyössä. Virgoan tekee erityisiä varotoimia ja suunnittelee koko aikataulunsa varmistaakseen, että hän on kotona tekemään puolison illallinen ja leikkimään lastensa kanssa koko vapaa-ajan aikana.

Ei ole useinkaan, että näet Virgo-miehen tehdä mitään äärimmäisen out-of-the-sininen tai romanttinen. Hänen järkevä luonne ja rento suhdelutyyli eivät näe merenkulun ylellisiä schmoozing-tai romanttisia kynttiläillallisia. Älkää kuitenkaan anna sen heikentää sinut Virgo-ihmisestä. Muista, hän on tyyppi kaveri, joka on valmis tekemään mitään hänen naisensa ja tekee aikaa hänelle mitä tahansa. Hän ei ole kovin huono kunnossapito, ja se on pitkä kaista, joten et voi panna pelkäämään "lyödä sitä ja lopettaa sen" levätä.

suuri

Virgo makuuhuoneessa

Virgo-ihmisen ensimmäisen kohtaamisen aikana saatat huomata yksi asia: äärimmäinen jäykkyys. Neitsyillä ei ole luonnollista luottamusta heihin, ja tämä luottamuksen puute ulottuu makuuhuoneeseen. Ette odota yhtään yllätystä tai villi kohtaamista Virgo-miehen kanssa, sillä jokainen kohta tapahtumasta on suunniteltu huolellisesti etukäteen ja se tehdään oikeaan järjestykseen yöllä.

Kuitenkin, kun Neitsyen mies tulee mukavammin rakastajansa kanssa, jäykkyys katoaa ja se on kuin rakkauden tekeminen täysin erilaiselle henkilölle. Yhtäkkiä yllätykset näkyvät ja näet uuden löytäneen intohimon ja villin ajelun Virgo-rakastajaasi. Pian huomaat, että hänen tarkka huomiota yksityiskohtiin ja hänen pyrkimyksiään täydellisyydestä voidaan käyttää upealla, miellyttävällä tavalla.

Yksi tapa saada Virgoan tulla kuorestaan ​​ja rakastaa sinua syvemmällä on rauhoittaa häntä usein siitä hienosta työstä, jota hän tekee. Kuten aiemmin mainitsimme, neitsyt ovat jatkuvasti pyrkivät täydellisiksi kaikessa, mitä he tekevät, ja kuulevat sinusta, että heidän työnsä on täydellinen, lisää hänen luottamustaan ​​ja auttaa häntä rentoutumaan arkkien alla.

Neitsyen ihmisen negatiivinen puoli

Virgo-ihmisen suurin kielteinen piirre on hänen ylikriittinen asenne. Kun hän aina pyrkii täydellisyyteen kaikessa, mitä hän tekee, hän arvostelee varmasti jokaisen päivittäisen rutiininsa, kunnes täyttää hänen (joskus mahdottomat) pyyntönsä. Monet naiset pitävät tätä ärsyttävänä ja tämä kriittinen asenne voi joskus näkyä suhteen aikana, mikä voi joskus johtaa sotkuiseen ja vahingolliseen hajoamiseen.

Neitsyt mies on myös hieman nirso ja ankara, kun on kyse hänen kumppaninsa valitsemisesta, joka voi ilmetä tuomitsevana. Virgiläiset istuvat ja katsovat ennen siirtymistä naiselle yksinomaan sen selvittämiseksi, onko hän "tarpeeksi hyvä" hänelle. Tietenkään kukaan ei pidä herrasmiehistä, joka on äärimmäisen tuomitsevaa ja valitsevaa, kun on kyse naisten valitsemisesta, joten tämä voi olla suuri laiton monille naisille.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Neitsyt on juuttunut tapoihinsa ja ei muuta mieltään mitään tai ketään. Kun hänellä on ajatus päässään, hän tarttuu siihen riippumatta. Tämä on osa hänen ylikriittistä asennettaan ja jatkuvaa tarvetta täydellisyydelle jokaisessa elämässään. Tämä sisältää hänen rakkauselämänsä, joten älä vaivaudu yrittämään muuttaa Neitsyen ihmistä jotain, jota hän ei ole - se ei yksinkertaisesti toimi.

yhteensopivuus

Neitsyt ja Kauris: Tämä on todella taivaanmukainen ottelu. Molemmat olette äärimmäisen ajaneet ja päättäneet kaikesta, mitä teet ja antavat 100 prosenttia kumppaniksesi kaikkina aikoina. Molemmat etsit pitkäaikaisia ​​suhteita ja otat suhteet erittäin vakavasti. Sinulla on mahdollisuus työskennellä ongelmien läpi ja voittaa aina ongelmasi stressitöntä suhdetta varten, joka on lähes täydellinen.

Neitsyt ja Härkä: Toinen hieno ottelu, kun kaksi teistä ovat hyvin turvallisia itseänne ja etsivät jotain, joka on rakennettu kestämään. Tämä suhde kukoistaa, kun molemmat teistä pyrkivät näennäisen täydelliseen ja rajattomiin suhteisiin. Varmista vain, että teillä on paljon hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja, koska realistiset ajattelusi voivat jättää sinut puuttumaan hieman pizazz.

Neitsyen mies pähkinänkuoressa

Virgo-mies etsii yhtä asiaa: täydellisyyttä, onko hän työssään, hänen ystävänsä tai hänen suhteensa. Hän haluaa täydellisen naisen, joka voi lisätä luottamustaan ​​ja pysyä vierellään riippumatta siitä. Hän on ajautunut, määrätietoinen ja uskollinen yksilö, joka pysähtyy olemalla varmistaakseen, että hänen vaimonsa ja lapsensa ovat aina onnellisia.

Kuvahinta: Leaaa, Martha, Nicola.

Leave A Comment

5 + 1 =