Tuleeko hän tulla takaisin?

Kumoaminen on uskomattoman vaikeaa molemmilla osapuolilla. Kaksi teistä todennäköisesti satuttavat, riippumatta siitä, kuka rikkoi. Yksi suurimmista ajattelevista ajatuksista on luultavasti: tuleeko hän takaisin? Tämä on kysymys, jonka vain vastaus vastaa, mutta aiomme auttaa ajattelutapasi hieman. Meillä on luettelo joistakin tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi mies voi palata, muutamia kysymyksiä, jotka koskevat itseäsi päättää, onko hänelle mahdollisuus palata ja mitä tehdä itsellesi odotettaessa.

5e1ffd7a32257bb806a3f118b6e9b2cd

Syyt, joiden vuoksi hän voi tulla takaisin

 1. Hän ikävöi sinua

Suurin syy siihen, että jokainen kääntyy takaisin ex: lle, on, että he todella kaipaavat tätä henkilöä. He kaipaavat hymynsä, persoonallisuutensa, hauskan, jonka kaksi teistä olivat yhdessä; he kaipaavat kaiken sinusta. Jos hän todella kaipaa sinua, hän tulee palaamaan. Se on vain elämän tosiasia. Ja jos jätät kommunikaatioverkon auki, kuulet hänestä ennemmin tai myöhemmin.

 1. Hän on muuttunut

Jos kaksi teistä hajosi, koska hän teki jotain tai käyttäytyi, hän todennäköisesti palaa, kun nämä asiat on korjattu. Esimerkiksi: jos olisit kyllästynyt siihen, että hän tupakoi ja hän ei pysähtynyt (vaikka lupaus viikon ajan, että hän olisi!), Voit päättää jättää hänet. Tässä vaiheessa hän ymmärtää kuinka paljon suhde merkitsee hänelle ja lopulta leikata huonon tavan. Kun se on ohi, hän saattaa kysyä sinulta "savuton" päivämäärän; suuri yllätys sinulle, hän on itse asiassa luovuttanut savukkeita vain sinulle.

 1. Hän pahoittelee Breaking Up

Toisaalta, jos ex-poikaystäväsi murtautuu kanssasi (jostain syystä), hän voi ymmärtää, että se oli virhe muutamassa päivässä tai viikoissa tiellä. Tämä on melko yleistä, kuten tiedät, miten vanha sanonta kuuluu: et tiedä mitä sinulla on, kunnes se on poissa. Jos hän on menettänyt sinut ja pahoittelee, että hän murtaa sinut, hän epäilemättä yrittää palata.

 1. Hän jättää sukupuolen

Okei, olkaamme rehellisiä: meillä kaikilla on tarpeet. Erityisesti miehet. Jos kaksi teistä on hajonnut, ja hän ei saa mitään toimia arkkien välissä, hän voi palata sinulle hyvää vanhanaikaista rakastavaa. Tässä tilanteessa suosittelen sinua juosta kukkuloille; sillä ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan puuttuvan tai haluaa olla taas kanssasi, hän vain haluaa "saada jonkun". Ei siistiä!

 1. Hän ei halua olla yksin

Jotkut ihmiset kaipaavat toveruutta ja eivät voi olla yksinään; jopa ajatus yksinlähtöisyydestä ajaa heitä villi! Jos kaveri on sellainen tyyppi, joka rakastaa suhdetta ja vihaa yksin, hän voi palata vain rekrytoimaan toveruutta. Se ei välttämättä tarkoita, että hän haluaa olla kanssasi, hän vain haluaa olla jonkun kanssa. Ole varovainen tästä syystä!

5892487393_b3c3a6572f_z

Kysy itseltäsi

 1. Suhde päättyi huonosti?

Oliko kaksi sinua taistelivat liikaa ennen hajoamista? Oliko jonkinlaista hirvittävää tapahtumaa - ehkä huijausta - joka johti hajoamiseen? Jos suhde päättyi huonosti, on todennäköisesti parempi jättää suhde menneisyyteen. Älä välitä siitä, tuleeko hän palata vai ei - jos suhde on niin huono, on aika siirtyä eteenpäin. Voit tuhlaa paitsi aikaa, mutta myös energiaasi ja tunteitasi jotain, joka ei todennäköisesti toimi tulevaisuudessa.

 1. Onko hän vihainen sinulle jotain?

Onko sinun ex-poikaystäväsi jotain hulluksi? Teitkö jotain hänelle tai sanoitte jotain, joka on vakavasti pistänyt hänet pois, niin paha, että kaksi teistä hajosi? Sitten haluan sanoa sen, mutta hän ei todennäköisesti palannut. Tässä nimenomaisessa tilanteessa sinun on tehtävä tavoitteen saavuttaminen ja korjaaminen. Miksi maan päällä hän tekisi ponnistelun, kun se on lähinnä sinun syytäsi (ei tietenkään täysin, erottelut ovat lähes koskaan yksipuolisia)? Hän ei tule takaisin, kun hän on hullu. Jos haluat häntä, pyydä anteeksi ja ota se sieltä.

 1. Unohtaa sinut?

Okei, niin, jos mies rakastaa sinua, hän ei tule sivuuttamaan sinua. Hän ei välttämättä ole nopea ja halukas vastaamaan jokaiseen sanomaan, mutta hän ei varmasti aio jättää sinua roikkuin päiviä - ellei tietenkään hän ole tehnyt kanssasi eikä ole aikomusta palata. Kysy itseltäsi tämä kysymys: onko hän jättänyt huomiotta sinut? Tai hän vastaa? Pienikin vastaus on merkki siitä, että hän saattaa silti olla kiinnostunut. Älä pommittaa häntä tekstiviesteillä tai puheluilla; olla rauhallinen ja hallitseva, josta puhumme enemmän "Mitä sinun pitäisi tehdä" -osiossa.

 1. Näyttää siltä, ​​että hän häviää sinusta?

Voit kertoa, kun joku kaipaa sinua: he yrittävät puhua, he lähettävät sinulle vähän söpöjä hymiöitä, he vain hymyilevät hieman, kun he näkevät sinut julkisesti (vaikka he todennäköisesti yrittävät piilottaa sen). Hän saattaa myös pitää asiat, jotka olet antanut hänelle suhteen aikana, eikä heittänyt heitä pois. Hän luultavasti edelleen puhuu sinusta ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Jos on olemassa selvä merkki, hän puuttuu sinuun, hän todennäköisesti palaa takaisin ja yrittää korjata suhteen.

 1. Onko hän tavannut ketään muuta?

Tämä on kicker. Kyllä, joskus ihmiset yrittävät päivittää jonkun toisen nopeasti auttamaan eroon tunneista toiselle (hyvä vanha "rebound"), mutta useimmat ihmiset pysyvät poissa dating-kohtauksesta jonkin aikaa hajoamisen jälkeen. Jos hän ei näe ketään eikä edes ponnistella, hän joko ajattelee tapaamista tai yrittää työskennellä itseään ennen kuin hän ottaa seuraavan askeleen jonkun toisen kanssa. Aika kertoo tästä!

ee5cea24d495136d4696367298ef14af

Mitä sinun pitäisi tehdä

 1. Älä ole liian innokas

Olipa hän hajosi kanssasi tai kun hajotit hänen kanssaan, ÄLÄ YRITYS EAGER. Älä pommittaa häntä tekstiviesteillä ja puheluilla. Jos hän kirjoittaa sinut, älä kiirehdi kirjoittamaan häntä takaisin kymmenen sekunnin kuluessa. Et halua näyttää epätoivoiselta ja et varmasti halua hänen ajatella, että hän on kääritty hänen sormensa ympärille. En sano, että pidät miehen roikkuvan päivää ilman vastausta, mutta pidä viileä. Rento ja rento ja ei liian innokas on paljon miellyttävämpi kuin naisen, joka näyttää koukuttava ja tarpeellinen.

 1. Ota aikaa itsellesi

Parasta neuvoa, jonka kuka tahansa antaa sinulle hajoamisen jälkeen, vie aikaa itsellesi. Tee kaikki mitä rakastat tehdä ja työskennellä niissä ei-niin-suuria osia itsestäsi, että haluat vaihtaa. Tee itsesi onnelliseksi ja itsevarmaksi millään tavalla. Älä välitä löytää toista miestä heti, äläkä huolehdi miellyttävästä jokaisesta ympärilläsi. Hajoaminen on vaikeaa, joten ota aikaa heijastamaan ja korjata mitä tahansa elämässäsi mahdollisesti vääriä. Ja tietysti mennä ulos ja pitää hauskaa parhaiden ystävien kanssa. ei ole parempaa lääkettä kuin naurua, eikö?

 1. Ole hurmaava ja viettelevä

Kun olet valmis ottamaan aikaa itsellesi ja olet tehnyt tarpeeksi rentoa keskustelua tämän ex-poikaystävän kanssa ja olet valmis potkimaan sitä loukkuun, muista olla itseohjautuva. Saatat olla äärimmäisen innoissaan siitä, että kaksi teistä keskustelette sen kanssa ja jopa olit hieman flirty, mutta älä anna sen näyttää! Sinun on oltava viehättävä ja viettelevä; tekevät hänet haluavat sinua. Hanki hänet ymmärtämään, mitä hän on menettänyt ja anna hänet töihin saada sinut takaisin. Kuten aiemmin mainitsimme, älä ole innokas tai kiinni; olla hänen unelmansa nainen, nainen hän tekee mitä tahansa uudelleen. Juoksu takaisin hänen käsiinsä ei varmasti muuta mitään, ja luultavasti päädyt uudelleen hajoamiseen!

 1. Älä kiirehdi mihinkään

Tiedän tiedän; viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on WAIT, kun puhut ex-poikaystävällesi saada takaisin yhteen. Mutta hyvät, ryntäävät takaisin suhteeseen ex: iin on suuri virhe. Ota asiat hitaasti! Tee hänet töihin. Ja kun päätät aloittaa dating uudelleen, älä tee siitä liian vakavaa. Pidä hauskaa toistensa kanssa ja nauti toisesta yrityksestä. loput seuraavat.

4619795c2339550dd4ef5e4bdf211c82

Joten kyllä, hajoaminen on kovaa. He ovat lopulta sydänsärkevää ja ihmettelen, onko teidän ex tulemaan takaisin. Vaikka aika on AINOA tapa kertoa, nämä vinkit auttavat sinua varmasti matkan varrella.

Oletko ollut hajoamassa? Oliko ex-poikaystäväni tullut takaisin sinuun, tai oletko osallistunut tapoihin ja alkanut tavata muita ihmisiä? Jos hän palasi takaisin, miksi hän tuli takaisin? Suhde kesti? Anna meille kaikki mehukas yksityiskohtia!

Leave A Comment

+ 82 = 86