Suhteellisia tavoitteita, jotka ovat todella saavutettavissa

Me kaikki asetamme tavoitteita ... ja sitten unohdamme heille kaiken ... Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin. Jos asetat tavoitteet, jotka ovat riittävän helppoja saavuttaa ja saavuttaa, niin sinulla on mahdollisuus todella menestykseen tavoitteenpidätysalueella. Useimpien ihmisten tavoitteisiin liittyvä ongelma on se, että he asettavat palkin korkealle ja sitten putoavat bändin vaunusta. Paras tapa torjua se? Aseta saavutettavia vaiheita päästäksesi sinne.

esimerkkejä of relationship goals

Onneksi suhteiden tavoitteisiin on olemassa useita erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä, jotka ovat riittävän helppoja toteuttaa. Kuitenkin, jos yrität tehdä ne kaikki yhdessä, se tuntuu ylivoimalta. Sen sijaan tee yksi tai kaksi asiaa ensimmäisellä kuukaudella, lisää sitten kolmas asia ja niin edelleen. Kun jotain tulee tapana, se on helppoa pysyäksesi ja voit siirtyä seuraavaan asiaan luettelossa.

Seuraavassa valituilla tavoitteilla on joitain asioita, jotka voivat olla todella suhdetta muuttumassa. Ne saattavat kuulostaa riittävän yksinkertaisilta, mutta yhdistettynä niillä on valtava vaikutus suhteeseen.

1. Ojitse sarkastinen kommentti (suurin osa ajasta)

Sarkastinen huumorintaju on hieno. Käyttämällä sitä heikentää kumppaniasi, ei niin hienoa. Toki me kaikki rakastamme vitsaamaan ympäriinsä, kun kumppanimme sytyttivät vihannekset, jotka he olivat BBQing juuri ennen vieraiden saapumista tai kuinka kauhistuttavaa heitä tanssivat. Se on hieno, joskus, mutta muista, mikä tekee suhteesta erityisen. Muistatko oikein? Se tunne, että kumppanisi rakastaa sinua, rakastaa sinua ja näkee kaikki hyvät teidät. Hän tai hän kunnioittaa sinua.

Joten seuraavan kerran olet puolueella ja jokainen alkaa ryöstää vitsejä kumppaneiltaan, yrittää siirtää keskustelua jonkin ajan kuluttua ja alkaa puhua siitä, mikä tekee niistä hyviä. Se kerran olet todella ylpeä heistä ...

2. Kiitokset Galore

pitkä term relationship goals

Sinun ei tarvitse vain alkaa tehdä sarkastisia kommentteja, tai hauskaa kumppanisi, sinun on myös osoitettava heille, mitä rakastat heistä.

Seuraavassa on muutamia muistiinpanoja, jotka muistuttavat niitä (vähintään kerran viikossa):

  • niiden ulkonäkö
  • heidän ruumiinsa
  • heidän makuuhuoneensa taitojaan (jos mainitset tiettyjä asioita, he varmasti tekevät enemmän heistä!)
  • heidän persoonallisuutensa
  • heidän taitojaan ja kykyjään

Usein suhteissa, oletamme kumppanimme tietää, että me rakastamme heitä, koska hyvin, siksi olemme heidän kanssaan! Jokaisen täytyy kuulla sitä. Ja mitä erityisempää saat, kiittää heitä kaikesta siitä, kuka he ovat, sitä enemmän arvokkaita he tuntevat.

3. Tee jotain uutta Hanki Adrenaliinin virtaava

Mitä kasvaa pysähtyy kuolee. Tyytymään tyydytykselläsi, sinun täytyy kasvaa roolissamme. oppia ja saada uusia haasteita. Se on sama kaikilla elämänalueilla. Meidän on kasvatettava ihmisiä tyytyväisinä.

Jotta voisit kasvaa suhteellasi ja ihmisenä, on tärkeää kokeilla uusia asioita yhdessä. Kerran kuukaudessa tee jotain, jota et ole koskaan ennen tehnyt. Kuten viininmaistelutapahtumaan, vietä viikonloppu uuteen paikkaan, kokeile uutta sijaintia sängyssä, mene uuteen ravintolaan, osallistu tantra-luokkaan, mene kitesurfiksi jne. Voit myös tehdä tiettyjä asioita, jotka ovat pitkällä aikavälillä , kuten italialaista oppimista ja osana sitä, italialaisia ​​ruoanlaitto kursseja, vierailee Italiassa jne.

Tässä on sopimus: adrenaliini on osoittautunut auttavan ihmisiä rakastumaan nopeammin ja voimakkaammin. Jotain sanotaan, että seikkailu pakenee lohikäärmeestä, joka vartioi palatsia, kun kaikki ... Adventures, tai adrenaliini, jos niin haluat, tuo meidät yhteen. Joten kun yrität uusia asioita, sisällytä asioita kuten zip-vuoraus, osallistu paremmuusluokkaan, paintballingiin, kalliokiipeilyyn jne. Älä liioittele sitä - sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi menemään benjihyppyyn - mutta kokeile jotain, löytää jännittävää.

4. Luo jotain yhdessä

Suhteellisia tavoitteita, jotka ovat todella saavutettavissa

Haluatko luoda käsin tehtyjä lahjoja jouluksi yhdessä vai aloittaa edellä mainitun italialaisen kielen kurssi, joka päättyy yhdessä Italialle suunnitellun matkan kanssa, ei ole yhtä tärkeää kuin luoda jotain yhdessä. Siellä on jotain sanottavaa niille sidos- ja tiimityökursseille, joita heillä on useimmissa työpaikoissa näinä päivinä!

5. Päivämäärät

Kyllä, se on klassikko, mutta se on tärkeää. Kerran viikossa tarvitset päivämäärän. Olipa päivällinen kahdelle ravintolassa, yöpyä kotona spa-iltana, kynttiläillallinen puutarhassa, maakävelyä ja piknik, viinipullon kylpytynnyriin ... jotain, jossa voit rentoutua ja omistautua keskenään.

6. Vietä aikaa lisätt

Kyllä, sinä kuulit minulle - aika erillään voi todella auttaa suhteesi kasvaa!

Yhteyksissä keskitymme toisiinsa, luonnollisista syistä. Meillä on tapana myös käyttää toisiaan. Muistatko vaatetta, jonka olet kerran ostanut, että olit todella innoissaan? Olitko niin innoissaan viidestoista kerta, kun käytit sitä ensimmäistä kertaa? Tai jännitys haalistui?

Tuoda jännitystä takaisin suhteeseen voi olla yhtä helppoa kuin viettää aikaa erilleen kolmen päivän ajan. Kolmannen päivän lopulla menetät toisiaan ja saat potkun pois näkemästä toisiaan.

Aika erossa auttaa myös muistaa keskittyä itseesi; työsi, ystäväsi, perheesi ja YOU.

Joten kerran viikossa vietät päivän yksin ja kerran kuukaudessa tai kerran kuudessa viikossa viettää viikonloppu erilleen (tai vielä kolme päivää, jos viikonloppuisin ei ole toteutettavissa). Jos joskus niin usein itse pääset pois kaupungista, se voi lisätä ylimääräisen potkun siihen, kun saat itse kokea jotain uutta.

7. Tukevat toisiaan

Mikä on tavoite tai useita tavoitteita sinulla on itsellesi? Varmista, että molemmilla on omat tavoitteenne, jotka työskentelet ja näytät tukea heille. Kun joku tulee kotiin pitkän työpäivän jälkeen, anna heille lasillinen viiniä tai hankaa olkapäät. Kerro heille, että olet ylpeä niistä. Kerro heille, että tiedät, että he tekevät sen. Näytä auttaa sinua tekemällä elämästä helpompaa tavalla, jotta he voivat keskittyä tavoitteeseensa. Osoita, että välität heitä henkilöksi, ei vain heitä, jotka rakastavat sinua ja pitävät sinua.

Uskominen jollekulle voi olla maaginen vaikutus elämäänsä. Se on kirjaimellisesti kuin antaa heille siivet. Ja mitä onnellisempia he ovat, sitä onnellisempää suhteesi heidän kanssaan on.

8. Lue joitakin kirjoja ja toteuta oppitunnit

On joitain uskomattomia kirjoja suhteista. Todella. Jotkut ovat pelinvaihtajia. Lukemalla heitä ja ottamalla oppitunnit käyttöön, suhteesi kasvaa. Muistatko asia pysähtyneisyydestä? Jos lukee kirjan joka kuudes kuukausi, keskustele siitä ja toteuta, mitä sinusta tuntuu tarpeelliseksi toteuttaa, suhteesi kasvaa.

Varmista, ettet hukata itsesi tietoa - käsitellä yhtä kirjaa kerrallaan ja toteuttaa yksi asia kerrallaan.

Nämä ovat joitakin otsikoita, jotka kannattaa kokeilla:

Viisi rakkauskirjaa - Gary Chapman

Rakkauden päällikkö - Don Miguel Ruiz

Hold Me Tight: Seitsemän keskustelua rakkauden elinikää varten - Tohtori Sue Johnson

Vastaanottava rakkaus: Muuta suhteitasi antamalla itsesi olla rakastettu - Harville Hendrix ja Helen LaKelly Hunt

Ylimäisen ihmisen tapa - David Deida (tämä kirja koskee miehen ja naisen polariteettia ja joillekin se luultavasti näyttää äärimmäiseltä, mutta se on hyvin rakastettu kirja monilta)

9. Spice Up Your Love Life

lista relationship goals

Tässä on kolme asiaa, jotka sinun on tehtävä, jos et ole jo tehnyt niitä:

  • varmista, että sinulla on aikaa itsellesi joka viikko, jos tiedät, että olet rento ja seksi; jos näin ei tapahdu automaattisesti, suunnittele se
  • lukea kaksi kirjaa vuoden aikana löytääksesi jotain, jota et tunsit sukupuolesta ja voit kokeilla kotona (jos vihaat lukemista, ota luokkia)
  • vietellä kerran kuukaudessa (itse asiassa suunnitella jotain houkuttelevaa kerran kuukaudessa - voit ottaa käännöksen valmistella yllätyksiä)
  • ponnistelkaa halata, halata, suudella ja käsiäsi

Fyysinen läheisyys on suuri asia useimmille ihmisille. Se on myös se, mikä tekee suhteesta erilaisen ystävyyden. Muista siis ja kunnioitkaa sitä.

Leave A Comment

34 + = 39