Suhde neuvontaa teini-ikäisille tytöille

Teini-ikäinen on tarpeeksi kovaa. Sinä käydään läpi helvetin päivittäin kokeilla, vanhempien kanssa ja melkein kerrottu, sinun on päätettävä, mitä haluat tehdä koko elämäsi ajan. Joka päivä voi tuntua miinakentältä. Sitten, kun heität kavereita ja palataan siihen sekoitus, asiat tulevat entistä monimutkaisemmiksi. Se on kovaa, oikein?

Kun on kyse dating, on varmasti taistelu ajatteluja ja kysymyksiä raivostuu päähäsi - "Onko hän oikea minulle?", "Entä jos hajotetaan?", "Ystävät vihaavat minua!", "Minulla on aikaa suhteen? "," saanko koskaan saada poikaystävän? ". Olen oikeassa, eikö ole? Rentoudu, kaikki tämä on normaalia! Ei ole, että olet huolissasi, että tämä on ongelma, se on jotain, johon olemme alttiita kaikessa elämässä riippumatta siitä, mikä ikä on, niin miten käsitellä sitä, mikä on tärkeää.

Älä koskaan pelkää, koska olen keksinyt kolme ajattomia suhteellisia neuvoja, jotka varmasti auttavat jännittämään elämäsi.

Ota asiat hitaasti

Älä tunne, että dating on kilpailu ja sinun täytyy kiirehtiä maaliin. Olitpa sitten jo suhteessa tai etsit edelleen jotakin, muista ottaa asiat helposti.

Jos olet vasta alkanut suhdetta, varmista, että käytät paljon päivämääriä. Tutustu toisiinne mahdollisimman hyvin, jotta voit olla varma siitä, että olet hyvä yhdessä. Päiväyksen ei tarvitse olla karkea ateria, joka voi olla yksinkertainen. Elokuvajuhlat, ostosmatkat, kävelee puistossa - se on niin helppoa. Teeskennät, että olet vain ystäväsi ja valitse, mistä sinä ajanut päivämääränne. Luota minuun, kun sanon, että suhteet, joissa voit toimia ystäväsi, ovat kaikkein palkitsevin ja myös lupaavin.

Jos sinulla on jo suhteessa, muista, että on hyvä sanoa, että haluat hidastaa asioita. Jos asioita tuntuu, että he menevät liian nopeasti sinulle, älä painosteta antamaan sen jäädä niin. Jos et puhu, mahdollisuutesi on, että suhteesi epäonnistuu joka tapauksessa, koska et ole 100% onnellinen. Jos kaveri todella kunnioittaa sinua, hän ymmärtää, miksi pyydät hidastusta ja tekee kaikkensa, jotta voit auttaa sinua paremmin.

d0f4bad8741a548371e0a9f0bf1d7825

Jaa, kuuntele ja opi

Mikä tahansa suhde tärkein osa on viestintä. Tämä pätee kaikkiin elämänaloihin, puhumme perheestä, ystävistä, opettajista tai tietenkin toisesta puolestasi. Jos epäilet jotain, varmista, että avaat sen. Älä vain anna ajatuksiasi ja tunteitasi murtautua sisäänsi, koska, luottaa minuun (kokemuksesta), asiat kääntyvät kymmenen kertaa pahempiin. Tässä tilanteessa ei ole "parempia tai huonompia". Tilanne vain pahenee, jos pysyt rauhallisena. Riippumatta lopputuloksesta, asiat ovat aina parempia avoimina.

Viestintä on kuitenkin kaksisuuntainen. Et voi vain puhua ja odottaa tulla kuulluksi antamatta kumppanillesi samaa kohteliaisuutta. Vain koska olet epävarma tai huolestunut ei tarkoita, että kumppani ei voi olla liian. Tai ehkä luulet kaiken olevan hunky-dory ja vain kumppanisi, joka tarvitsee saada jotain hänen rintaansa. Joko niin, kuuntelu on yhtä tärkeä kuin puhuminen.

Tämä on kolmiosainen kaava - jakaa, kuunnella ja lopuksi oppia. Ei ole mitään syytä, että sinä tai poikaystäväsi puhuisit mitään, jos pari et aio ottaa jotain poispäin. Älä vain puhu asioista, harjaat koko keskustelun maton alle niin kuin se ei koskaan tapahtunut. Et koskaan siirry eteenpäin, jos et.

Jos haluat säilyttää terveellisen ja tyydyttävän suhteen, nämä kolme asiaa ovat avainasemassa.

2fd6a48a0b1a9be73e2d9d6807f68301

Muista, olet vain nuori.

Luultavasti vihaat minua tästä viimeisestä neuvonnasta, mutta rehellisesti se on paras neuvo, jonka kuka tahansa voi antaa sinulle. Muista, että olet vain nuori. Sinulla on loppu elämäsi tavata "yksi", joten älä paniikki, jos asiat eivät ole aivan oikein nykyisen poikaystävänne kanssa. On erittäin harvinaista, että jonkun ensimmäinen suhde kestää ikuisesti. Sinulla on runsaasti aikaa mennä ulos ja tehdä virheitä ja olla vain nuori - sitä kutsutaan elinkautiseksi kokemukseksi.

7f177e8b71f346dc59bd200cd98e92e1

Niin siellä on, hyvät. Nämä ovat kolme parasta suhde vinkkejä, kun olet teini-ikäinen (tai milloin tahansa ikä!). Olitpa sitten onnellinen, pitkäaikainen suhde tai vielä rakkauden etsiminen, toivon, että voitte kannattaa jotain hyötyä. Nämä ovat ajattomia vinkkejä, jotka voisivat nähdä teidät läpi paljon vaivaa ja paljon kärsimystä tulevina vuosina.

(Kaikki kuvat ovat kohtelias Pinterest.com)

Leave A Comment

54 − = 50