Söpö tapoja yllättää poikaystäväsi

Joskus se on pieniä asioita, jotka ovat tärkeitä - ne jokapäiväiset, sydämelliset eleet, jotka osoittavat, kuinka paljon sinä välität niistä. Jos aiot ajatella tapoja yllättää poikaystäväsi jotain erityistä, ota inspiraatiota alla olevasta listasta ja aloita suunnittelu!

1. Tehkää hänet aamiaiseksi sängyssä

surprise_your_boyfriend_01

On sanottu, että tapa ihmisen sydämeen on hänen vatsansa, joten miksi ei yllätä häntä yksi aamu aamiaisella sängyssä? Tee hänelle jotain erityistä, jota hän rakastaa - pannukakkuja, pekonia ja siirappia kahvilla tai ranskalaista paahtoleipää mansikoilla - ja tarjoile sitä hänelle tarjotulla, suurella hymyllä. Takaamme, että hän rakastaa ponnisteluja, joihin olet mennyt ja sinun harkitsevuus.

2. Kirjoita hänelle rakkauskirje

surprise_your_boyfriend_02

Tekstiviestit ja pikaviestit voivat olla halpoja ja käteviä tapoja pitää yhteyttä poikaystäväisi, mutta mikään ei voita ottamaan vanhan koulun käsinkirjoitettua rakkauskirjeitä. Anna ihmesi tietää, kuinka hämmästyttävä hän on - voit jopa kirjoittaa hänelle rakkauden runon, jos olet luova! Tiivistää kirjeen suudellen ja joko luovuta sitä tai piilota se jonnekin, jolla hän löytää sen.

3. Tee leikekirja 

surprise_your_boyfriend_03

Tämä on hyvä idea vuosipäivälle tai tärkeälle päivämäärälle (kuten päivä, jonka tapasit tai ensimmäisen suudelman). Kerro tarina suhteestasi kuviin, muistoesineisiin ja pieniin muistiinpanoihin, jotka on juuttunut leikekirjaan, jonka voit antaa hänelle. Lisää sellaisia ​​asioita kuin valokuvien teistä, kaikista lipputankoista tai matkojen muistutuksista yhdessä ja mikä tahansa muu tuntuu kuvastaisi suhdettasi ja mitä poikaystäväsi merkitsee sinulle.

4. Jätä hänelle muistiinpanoja (autossa, lounaalla jne.)

surprise_your_boyfriend_04

Yllätä häntä vähän sentimentaalisilla muistiinpanoilla, jotka antavat hänen tietää kuinka paljon rakastat häntä. Jätä ne satunnaisiin paikkoihin, kuten hänen autossaan, lounaallaan, kylpyhuonepeilillä tai lompakkolla. Kun hän löytää ne, hän saa ihastuttavan yllätyksen, joka muistuttaa häntä koko päivän.

5. Paista hänelle jotain

surprise_your_boyfriend_05

Et yksinkertaisesti voi mennä pieleen cupcakes. Niitä on helppo valmistaa, aivan herkullisia, ja pikainen pick-me-up huono päivä. Jos tiedät, että poikaystäväsi on stressaantunut viime aikoina, leivotaan hänelle makea hauska piristää häntä. Jos et voi leipoa, älä huoli - osta hänelle cupcakes!

6. Kokeile uutta ulkoasua

surprise_your_boyfriend_06

Ajan myötä pyrimme pääsemään mukavasti kumppanin kanssa suhteissa. Voit rentoutua poikaystäväsi tuntematta tarvetta täydelliseen meikkiin tai seksikkään asuun joka päivä. Kuitenkin aina kerran ja uudestaan ​​on mukavaa tuoda esiin uusia ilmeitä. Ponnistelemalla ulkonäköäsi annat poikaystäväsi ihana yllätys (ja paras osa: tietäen, että hän rakastaa sinua tai ilman meikkiä).

7. Osta hänelle erityinen lahja, että hän ei ostaisi itseään

surprise_your_boyfriend_07

Ostaminen lahjoja kaverit voivat olla painajainen - saat gadget, vaatteita tai peli? Kiinnitä huomiota, kun hän puhuu asioista, joita hän haluaa, ja sitten katso jos saat hänelle jotain, jota hän aina halusi. Sen ei tarvitse olla kallista - pieni ele osoittaa, että hoito on täydellinen.

8. Suunnittele yllätysviikonloppu pois

surprise_your_boyfriend_08

Yllätä miestä, jonka rakastat hauskoilla viikonloppuilla, vain kahdella. Pakkaa auto matkatielle, varmista, että olet molemmat vapaa ja pakene romanttiseen viikonloppuun. Varmista, että suunnittelet asioita oikein ajoissa, jotta voit keskittyä toisiinsa ja yrittää löytää majoitusta viime hetkellä.

9. Anna hänelle hieronta

surprise_your_boyfriend_09

Näytä ihmesi kuinka paljon arvoset häntä antamalla hänelle pitkä, rentouttava selkähieronta. Voit yhdistää entistä enemmän kosketuksen avulla sekä auttaa häntä rentoutumaan ja stressaamaan. Erikoishierontaa varten valaista kynttilöitä, soita rauhoittavaa musiikkia ja käytä tuoksuvaa hierontaöljyä mielentilan asettamiseen.

10. Kerro hänelle, että rakastat häntä ja suutele häntä, kun hän odottaa sitä

surprise_your_boyfriend_10

Useimmat meistä kertovat poikaystävillemme, että me rakastamme heitä muutaman kerran päivässä. Se voi olla automaattinen vastaus - "Hei, rakastan sinua!". Tee nämä kolme pikku sanaa todella huomioon valitsemalla erityinen aika ja paikka sanoa heille, kun hänellä on täysi huomio. Jos esimerkiksi katsot tähtiä tai katsot auringonlaskua, katsokaa häntä silmiin ja kerro hänelle, että rakastat häntä. Tarkoitan sitä todella, ja varmista, että hän voi tuntea sen. Sitten tavoittaa ja suutele häntä - hän tuntuu kuin onneksi kaveri maailmassa.

Jokainen näistä ideoista on tapa osoittaa poikaystävälle kuinka paljon arvostat häntä. Nämä yllätykset toimivat parhaiten, kun ne tehdään sinisestä, eikä Ystävänpäivästä tai vuosipäivästäsi. Joten valitse satunnainen päivä, leipoa cupcake tai kirjoita kirje ja anna miehelle ihana yllätys, joka tekee hänestä rakastan sinua vieläkin.

Ihastuttavat kuvat löytyvät osoitteesta http://www.pinterest.com ja http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

3 + 6 =