Seurustelemmeko me? Merkit Olet todella dating joku

Oletko dating tai vain koukussa ylös? Katsokaa alla olevia merkkejä selvittääksesi, haluaako hän vain soittaa puhelut ja myöhäisillan koukkuihin tai jos hän todella on sinuun.

Seurustelemmeko me? Merkit Olet todella dating joku

Hän ottaa sinut päivämäärillä

Hän ei vain soita sinulle kuusitoista kerrottaessa, että hän on tulossa - hän kutsuu sinut illalliselle, vie sinut elokuville ja roikkuu kanssasi julkisesti. Toisin sanoen hän vie sinut ulos päivämääristä, kun hän nautti viettää aikaa kanssasi makuuhuoneen ulkopuolella.

Seurustelemmeko me? Merkit Olet todella dating joku

Hän viettää yön

Kun olet kuuma ja raskas kanssasi, hän ei vain lähde ja lähtee - hän viettää yön kanssasi tai antaa sinun yöpyäsi yöllä. Hän saattaa jopa tehdä aamiaisen tai ottaa sinut aamiaiseksi seuraavana aamuna. Oh ja hän on pehmeä. Täysin pehmoinen.

Hän esittelee sinut ystävilleen

Hän ei vain viettää aikaa kanssasi, hän kutsuu ystäviään viettämään aikaa myös kanssasi. Tämä on selkeä merkki, jonka hän näyttää pois, ellet ole ystäviä etuja, sillä silloin, olette vielä vain ystävä ...

PDA

Julkiset osoitukset hellyydestä (PDA) tulevat luonnollisiksi molemmille. Et vain suudella ja pidä kätesi suljettujen ovien takana, mutta myös julkisuudessa. Jos törmäät ystäviinsi ulos, hän ei yhtäkkiä hypätä sinusta ja alkaa toimia kummallakin: hän pitää sinut aivan yhtä lähellä kuin silloin, kun olit yksin.

Seurustelemmeko me? Merkit Olet todella dating joku

tekstit

Hän ei vain teksti sinua, kun hän on päällä - hän kirjoittaa sinulle hyvää huomenta, hyvää yötä ja kaikenlaisia ​​söpöjä asioita välillä. Hän on suloinen. Hän ei voi lopettaa puhua kanssasi. Varma merkki, jonka hän on sinussa.

Hän jakaa tunteitaan

Hän jakaa tunteensa kanssasi, kun hänen elämässään tapahtuu jotain. Hän kutsuu sinua vain kertomaan sinulle, että hän on tehnyt jotain tai kutsunut sinut tukemaan sitä, kun hänellä oli paska. Hän ei ole vain seksiä kohtaan - hänellä on myös tunteita.

Hän puhuu tulevaisuudesta

Jos hän satunnaisesti alkaa puhua lomaista, voit jatkaa, tai että joulumarkkinat pitäisi vierailla kahdella kuukaudella ... No, hän näkee sinut osana elämääsi! Ja on myös hyvin selvää, että hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja jakaa kokemuksia kanssasi.

Hän on söpö

Pitääkö hän jatkuvasti onnitella sinua? Osta sinut pieniä lahjoja, tai jättää sinulle söpöjä muistiinpanoja? Haluaako hän halata sinut pikemminkin kuin jättää sänkyyn? Jos hän on yhä söpö, ei seksuaalista, hänellä on tunteita sinulle. Mikä tarkoittaa, että hän haluaa antaa sinulle päivämäärän, vaikka hän ei olisi juuri nyt. Ellei tietenkään hänen elämässään ole jonkinlaista virtausta, eikä hän halua päivittää ketään juuri nyt, tunteita tai tunteita.

Hän maksaa laskun

Ollakseni rehellinen useimmat tietyn ikäisen miehet (ikä, jolloin he alkavat tehdä riittävän tarpeeksi rahaa) maksavat laskun, mutta he todennäköisemmin tarjoavat maksamaan sen, jos se on päivämäärä, toisin kuin ystävällinen tapaaminen.

Hän on herrasmies

Onko hän pitänyt oven sinulle? Tarjoa kuljettaa laukkuja? Vedä tuoli puolestasi? Tällöin hän todennäköisesti yrittää vaikutella sinuun. Ja jos olet jo koukussa, hän ei tarvitse vaikutella sinut saamaan sinut sängyssä, mikä tarkoittaa, että hän vaikutti sinuun muusta syystä. Tietenkin jotkut miehet ovat juuri sellaisia, samoin kuin jotkut miehet antavat sataa kohteliaisuutta jokaiselle päivittäin, mikä ei merkitse sitä mitään. Mutta jos hän on herrasmies, on luultavasti vielä yksi merkki siitä, että hän haluaisi saada sinut sinne, tai ajattelee, että hän on dating.

Hän ei näe ketään muuta

Jos hän on lopettanut Tinderin ja Matchin käytön, hän ei mene muina päivinä, eikä hän näytä etsimästä muita päivämääriä, niin hän saattaa vain uskoa, että hän on dating! Yksinomaan.

Ainoa syy tähän ei ehkä ole, jos hän on ikävästi kiireinen eikä halua päivittää. Hän vain haluaa ystävää hyötyy, tai hän haluaa kytkeä aina kun hän tuntee sen, toisin kuin nähdä joku säännöllisesti. Siinä tapauksessa, vaikka olet ainoa, se ei ole merkki, jonka hän haluaa antaa sinulle.

Seurustelemmeko me? Merkit Olet todella dating joku

Hän näkee paljon

Hän ei vain näe sinua kerran viikossa sukupuolen suhteen, hän aikoo tavata sinusta etukäteen ja löytää itsesi viettämään melkein joka ilta hänen kanssaan.

Hän esittelee teidät perheellensä

Jos hän ottaa sinut tavata perheensä ja esittelee sinut hänen päiväkseen ... hyvin, niin hän näkee sinut päivämääränä!

Hän vie sinut romanttiselle viikonlopulle

Hän ei vain vie sinut hotellille sukupuoleen, hän suunnittelee viikonloppua, jonka hän tietää rakastat. Vakava palomerkki, että hän välittää sinusta.

Hän paljastaa hänen Innermin ajatuksiaan

Hän jakaa kanssasi asioita, joita hän on vaikea jakaa; asiat, jotka vain läheinen ystävä tavallisesti saisivat kuulla hänestä. Normaalisti et istu alas ja puhut syvästä, intiimistä, aiheista joku kanssa, jonka kanssa olet vain koukussa.

Joten, jos hän tekee myöhään illalla, puhuu kanssasi, jossa hän paljastaa sisimmänsä salaisuutensa, tarkoitat sitä enemmän hänelle kuin tavallinen koukku. Ellei tietenkään ole pullo viiniä, kun se on kerran pois ...

Hän on kateellinen

Kun poistut ulos, hän estää muita kavereita pääsemästä sinuun. Ja jos joku yrittää, se röyhtää höyhensä ja kääntyy hieman vihreältä kateellisuudesta.

Yöllä, kun kerrot hänelle, että menkäät ulos tyttöjen kanssa tai juttelette muiden kanssa, hän on vain hieman liian utelias siitä, mitä aiotte tehdä tai mitä olet saanut. Hän voi jopa yrittää vakuuttaa teidät tulemaan paikalleen jälkikäteen, vain varmistaaksesi, että sinä lopetat yön ...

Hän näyttää sinut pois

Jos hän alkaa heittää sinut ylös ja alas kadulle, näyttäen hänestä ylpein riikinkukko, niin tiedät, että hän haluaa tulla nähtäväksi sinun puolestasi. Sinä päivänä. Et yleensä näytä henkilöitä, joihin olet satunnaisesti liittänyt.

Hän on tukeva

Hän haluaa tietää, miten olet tehnyt työtäsi, ja lähettää sinulle rohkaisevia viestejä ennen jotain koettelemusta tai muuta, jota sinun on käsiteltävä. Hän saattaa jopa näyttää puolestasi. Nyt se on joko vakavaa ystävyyttä tai vakavaa murskaa.

Hän ei pidä mielessäsi asioita sekaisin

Sinulla on pullon shampoo hänen paikalleen ja joitain vaatekaappia. Hän on hakenut laatikon paikkaasi jättämään osan vaatteistaan, kun hän pysähtyy suunnittelemattomilla. Nähtävilläsi asioita, jotka käytännössä elävät toistensa paikoissa.

Hän kehottaa sinua muita asioita kuin Hook-Ups

Hänellä on kova päivä ja haluaa nähdä sinut, mutta hän ei halua seksiä.

Hän kehottaa sinua puhumaan hänen uudesta pomoistaan, sen sijaan, että ryhdytkö juhliin.

Hän tulee ympäri paikalleen katsomaan Netflixia ja halailemaan, mutta ei ole seksin mielialalla.

Joko olet ystäviä hyötyä, tai hän on sinuun enemmän kuin yksi.

Tunteitasi älä kumota häntä

Ihminen, joka ei halua tuntea emotionaalisesti, ei yleensä pidä tunteiden näyttämistä, olipa kyseessä huono päivä töissä tai perheesi ongelmat. Hän kummittelee tunteiden merkkiä, koska hän ei halua sinun saada heitä häntä varten.

Jos toisaalta hän on täysin tyytyväinen siitä, että olette kaikki tunteellisia asioista, on todennäköistä, että hän on täysin tyytyväinen siihen, että sinulla on tunteita myös hänelle.

Jos voit osoittaa hänelle, kuinka paljon hän välittää hänestä, soita hänelle puhumasta mistä tahansa, ja käpertyä hänen kanssaan vain siksi, että olet todennäköisesti dating, ei vain kytkeytyä.

Hän sanoo epämiellyttäviä asioita

Jos olet poissa mielestäsi jotain, ja hän istuu sinut puhumaan siitä tukevalla tavalla, tietäen hyvin, että saattaisi päätyä höyhenet röyhtelemään ja häntä ei pidä kovin paljon, sillä hän välittää . Hän välittää, koska hän on valmis tekemään jotain epämiellyttävää, jotta näet syyn.

Leave A Comment

11 − 9 =