Poikaystäväni lyö minua, mitä minun pitäisi tehdä?

Yksi pahimmista tilanteista, joissa ollaan, on sellainen, jossa et tunne itsesi turvalliseksi rakastettavan henkilön ympärillä - ja että luulet rakastan sinua. Jotkut ihmiset ovat fyysisesti vahingoittaneet heidän rakkaansa päivittäin ja tuntea loukkuun, koska he vain tiedä mitä tehdä asialle.

Totuus on, että sinulla on niin monia tapoja hakea apua. Mutta jos sinusta tuntuu olevan erityisen loukussa, jumissa ja toivoton, tässä on kaikki asioita, joita sinun pitäisi tehdä, kun poikaystäväsi osuu sinuun. Älä koskaan unohda, että on olemassa muita, parempia vaihtoehtoja kuin vain "käsitellä" sitä.

Päätä, onko suhde väärin

Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä, että sinä olet itse asiassa väärinkäytössä. Monet naiset ajattelevat, että vain koska heidän poikaystävänsä löi heidät kerran, on okei ja he luultavasti ansaitsevat sen. Tässä on erilaisia ​​tapoja erottaa, onko kyseessä väärinkäsitys.

 1. Onko hän fyysisesti satuttaa sinua?

Kun joku ajattelee väärinkäsityksestä, he välittömästi kuvaavat joku lyödä toisiaan. Jos poikaystäväsi lyö sinua, se on väärinkäsitys. Ei, ei, tai siitä huolimatta! Mutta lyöminen ei ole ainoa fyysisen haitan osoitin. Jos hän tarttuu voimakkaasti käsivarsilla, työntää sinut tai jopa ravistelee sinua, se on fyysistä vahinkoa ja väärinkäyttöä.

 1. Pelottaako hän sinua?

Älä koskaan pelkää poikaystäväsi. Jos hän todella pelottaa sinua ja tekee sinut kuritettavaksi, kun hän pääsee liian lähelle, se on väärin. Luultavasti pelkäät, koska hän voi vahingoittaa sinua uudelleen fyysisesti. Pelko ei saa koskaan olla näkyvä tunne suhteessa

 1. Oletko "kävelemässä munankuorilla" hänen ympärillään?

Jos olet erittäin varovaisia ​​teoista ja sanoista, kun olet hänen ympärillään, se on väärin. Sinun pitäisi pystyä vapaasti ilmaisemaan itseäsi olematta pelkäämättä, että hän ei pidä siitä, mitä sanot ja ryhtyy toimiin sitä vastaan.

 1. Onko hän valvo?

Onko he controlling

Kertooko hän, mitä ei voi käyttää? Sanokoeko hän, kenellä vietät aikaa? Ilmoittaako hän jopa elintarvikkeita, joita voit tai ei voi syödä? Jos näin on, niin se on väärinkäyttöä. Poikaystäväsi ei tule koskaan hallita valintoja, joita teet. He ovat sinun.

 1. Onko hän loukkaantunut sinua säännöllisesti?

Loukkauksena, tarkoitanko hän laittaa sinut alas? Jos hän saa sinut tuntemaan itsensä riittämättömäksi, tyhmältä, ja vain tekee sinut tuntemattomaksi ihmiseksi, olet väärin. Vain siksi, että hän ei fyysisesti satuta sinua tuolloin, ei tarkoita, ettei hän lopulta pääse. Väärinkäyttö on väärinkäyttö ja loukkaaminen on tie fyysisiin haittoihin.

Mitä sinun tarvitsee tietää

Jos olet lukenut yllä olevat lausunnot ja huomannut, että olet väärinkäytössä, saattaa olla miljoona asiaa. Saatat yrittää tehdä tekosyitä hänelle, koska olette yksinkertaisesti kieltäytyneet väärinkäytöstä. Tässä on, mitä sinun tarvitsee tietää väärinkäytöstä.

 1. Se on 100% NOT Your Fault

Ei ole mitään tapaa, jolla voit kiertää tilannetta väärinkäytön tekemiseksi. Olet uhri. Hän on väärässä. Sinun täytyy ymmärtää, jos ensin. Et tehnyt mitään väärää - hän teki.

 1. Et ole yksin

Monet naiset tuntevat eristäytyneeltä, kun he ovat väärinkäytössä - kuten kukaan ei ymmärrä heitä tai heillä ei ole mitään ulosmenoa. Sinun täytyy tietää, ettet ole yksin tässä. On aina ihmisiä, jotka haluavat kuunnella ja auttaa.

 1. Tehdä mitään ei tee asioita paremmaksi

Jos istut siellä, ajattelet, että asiat saavat paremman, jos vain sivuutat sen ja ette tee mitään, olet väärässä. Tehdä mitään ei tee asioita paremmaksi. Itse asiassa ne saattavat todella pahentaa asioita.

Mitä tehdä seuraavaksi

Kun olette hyväksyneet, että olette todellakin väärinkäsityksessä ja olette sopineet kaikin tavoin, nyt on aika seuraavaan vaiheeseen. Seuraavilla vaiheilla tarkoitan aika päästä irti tästä vahingollisesta tilanteesta. Vaikka se ei ehkä ole helppoa, vain tiedä, että voit tehdä sen ja sinua tuetaan.

 1. Keskustele jonkun kanssa

Todellakin, voit mennä kenellekään tästä asiasta; perhe, ystävät, jopa työtoverit. Vaikka saatat tuntua oudolta puhumasta jollekin tilanteesta, joka on vähemmän positiivinen, et voi pitää asioita itsellesi. Puhuminen jollekin toiselle voi myös antaa sinulle voimaa kohdata poikaystäväsi ja saada apua, jota tarvitset ja ansaitsette.

 1. Soita perheväkivaltajärjestöön

Puhelu a Domestic Violence Organization

On niin paljon organisaatioita, jotka on suunniteltu vain tähän tarkoitukseen. Jos huomaat tarvitsevan apua väärinkäytössänne, anna organisaatiolle puhelu ja he auttavat sinua. Se ei ole vain heidän tehtävänsä, he haluavat auttaa.

 1. Rakenna luottamusta siihen, että kohtaat häntä

Rakentaa Your Confidence to Face Him

Jotkut miehet osuvat tyttöystäväänsä, koska he voivat. Koska naiset eivät kestä itseään. Tiedän, että se voi olla pelottavaa tehdä tämä, mutta sinun on luotettava seisomaan hänelle. Jos hän näkee, että hän ei voi työntää sinua, hän pysähtyy ja voi jopa ymmärtää, että hänen tekemänsä toiminta on väärä - jotkut ihmiset eivät ymmärrä haittaa, jonka he aiheuttavat.

 1. Hanki poliisi mukana

Kotiväkivalta on valtava kauppa. Voit loukkaantua vakavasti, jos väärinkäytökset menevät liian pitkälle. Jos tunnet, että elämäsi on vaarassa tai jopa vaarallinen, koska poikaystäväsi on lyönyt sinua, soita poliisille. He antavat sinulle tukea ja auttaa sinua. Sinun poikaystäväsi lyödä sinut on laitonta - niin poliisi aikoo tehdä jotain siitä. Tämä on myös paras strategia, jos olet liian uskalla kohdata hänet omasta.

 1. JÄTÄ HÄNET

Älä missään tapauksessa jätä poikaystäjiäsi, jos hän on lyönyt sinua. Sääntöjenvastaisen suhteen on päästävä molempien osapuolten hyväksi. Fyysinen ja psyykkinen terveys vaarannetaan tässä tilanteessa, ja sinun on ryhdyttävä toimiin ja jätettävä hänet.

The Aftermath

Monet ihmiset ajattelevat, että väärinkäyttävän suhteen vahinko päättyy, kun suhde tapahtuu, mutta se ei aina ole totta. Henkinen tunne, jonka väärinkäyttö on ihmiselle, on suuri ja vaikutukset pysyvät heidän kanssaan pitkään, kun he lähtevät väärinkäyttäjältä. Seuraavassa on muutamia vaiheita, joita voit tehdä ongelmien voittamiseksi.

 1. Liity tukiryhmään

Et ole yksin tässä. On olemassa ihmisiä kaikkialla, jotka ovat onnistuneesti jättäneet väärinkäyttävät suhteet ja ovat ryhtyneet tukemaan ryhmiä keinona selviytyä tilanteesta. Sinulla on mahdollisuus istua ja kuunnella muita naisten matkoja ja jopa jakaa omasi. Käytä tätä etusi, kun he ovat käytettävissä. Löydät vahvuutta muiden naisten tarinoiden kuulumisessa ja jopa jakamalla omia. Voit sanoa: "Minä selvisin tämän ja tuli vahvemmaksi."

 1. Tee työtä parantaaksesi itsesi

Ota aikaa itsellesi ja keskittykää luomaan sinulle paremmin. Häirintäsuhteen jälkeen mielenterveys voi olla haavoittuvassa tilanteessa. Kestää jonkin aikaa ja liittyä kuntosaliin, keskittyä projekteihin, tee asioita, jotka tekevät sinusta tuntumaa kokonai- suudeksi. Jos todella haluat tuntea itsensä hyödylliseksi ja kuten sinulla on paikka maailmassa, liittyä keittiökalastukseen tai vapaaehtoistyöhön kodittomassa suojassa tai vanhempiin asuinrakennuksiin.

 1. Saada enemmän luottamusta

Jos poikaystäväsi osuu sinuun, se vie sinuun luottamusta. Syylliset suhteet tekevät naisista tuntemattomia ja arvottomia. Et ole! Vietä joitain omiaan saamaan enemmän itseluottamusta jälkeen väärinkäyttöä suhdetta. Jotain, joka toimii hämmästyttävän hyvin, on saada kuuma uusi hiustenleikkuus, lyödä kuntosalilla enemmän tai jopa ostaa uuden asun, joka saa sinut tuntemaan miljoona dollaria. Sitten osua kaupunkiin joitain ystäviä! Saatat ansaitsemasi huomion.

 1. Keskustele jonkun kanssa säännöllisesti

Puhua to Someone Regularly

Riippumatta siitä, onko kyseessä viikoittainen tukiryhmä, säännölliset lounaat ystävän kanssa tai jopa terapeutin kanssa, keskustelemme jonkun kanssa taistelusta. Pidättämässä aiempaa väärinkäsitystä sisäpuolella luo vain itsemurhan ja tunne olevansa täysin yksin maailmassa. Kun olet ollut haavoittunut niin kauan, yksinäinen on viimeinen asia, jonka haluat tuntea. Joten puhu!

 1. Nosta joitain uusia harrastuksia

Mikään ei jätä tuntemaan itsensä paremmaksi ja luotettavammaksi kuin uuden harrastuksen ottaminen. Se tekee sinusta onnelliseksi ja jopa häiritsee mielesi kaikesta negatiivisuudesta, jonka olet joutunut kärsimään. Monet ihmiset pitävät luovaa myyntipistettä ihmeissään heidän valehtelevasta itsetunnostaan ​​ja tunnelmistaan. Maalaus, piirustus, neulonta, virkkaus ja jopa kirjoittaminen auttavat matkallasi elpymiseen.

Hyökkäävä suhde ei ole mitään tekemistä kevyesti. Varmista, että noudatat kaikkia näitä vinkkejä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, jos poikaystäväsi osuu sinuun. Oletko koskaan voittaa väärinkäytösten vaikeudet? Kerro meille, mikä auttoi sinua alla!

Leave A Comment

89 + = 94