Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

Suukko tai ei suudella, se on kysymys. Joten mikä on vastaus? No, se riippuu päivämäärästä ja siitä, miltä sinusta tuntuu.

Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

Pacen asettaminen

Jos uskot, että otat asiat hitaasti ja mieluummin puhua jollekin ja todella tuntee ne ennen fyysisen yhteyden aloittamista, sinun ei pitäisi suudella ensimmäistä päivämäärää. Loppujen lopuksi suudelma on intiimi ja yksi läheisyyden muoto johtaa usein muihin läheisyyteen. Jos joku suutelee sinua, he olettavat, että he pystyvät pitämään kätesi, halautumaan ja suudella sinua tulevina päivinä, jos kemia jatkaa rakentamistaan. Tietenkin suudelma johtaa lopulta sukupuoleen, mutta tämä ei tapahdu, ellei sinä ole yksityinen, joten voit hallita sitä.

Jos olet sellainen henkilö, joka ei tunne olonsa fyysistä kosketusta, ennen kuin tunnet jonkun, ole edessänne. Älä istu jollekulle, jotta hänellä olisi vakavia puhujia, mutta kysy, miten hän näkee dating ja kerro hänelle, että rakastat tähän mennessä tutustua johonkin, mutta olet sellainen henkilö, joka ei anna ihmisten sulkeutua fyysisesti kunnes tunnet ne. Kerro hänelle, että pidät hauskaa ja tutkia fyysistä läheisyyttä, mutta ei, ennen kuin tunnet olosi mukavaksi, sillä se on vain hankala sinulle.

Jos sinulla on tällainen keskustelu, on myös tärkeää muistaa aloittaa fyysinen yhteys kun tunnet olosi mukavaksi. Kosketa hänen käsivarttansa tai reisissään pistettä ja pidä kättäsi, kun tilaisuus esittelee itsensä. Se antaa hänelle arvion, että olet valmis suutelemaan. Muussa tapauksessa hän saattaa tuntea epävarmuutta siitä, milloin ylittää linjan ja jos fysikaalinen kemia ei tee sinua vaaraksi,.

Jos et vain tiedä

Menit päivämäärään, sinulla oli hauskaa, mutta et ole varma kemia. Jos vastaat, jos hän ilmoittaa, että hän aikoo suudella sinua, tai pitäisikö etäsi?

On tärkeää ilmoittaa, että sinulla on hyvä aika ja rakentaa kemiaa, jos haluat toisen päivämäärän. Jos et kuitenkaan halua suudella häntä, älä. Ei ole mitään pahempaa kuin huono ensimmäinen suudelma!

Pikemminkin pitää vähän etäisyyttä, mutta samalla olla avoin ja ystävällinen. Kosketa häntä, kun teet pistettä, mutta älä anna hänen päästä liian lähelle, jos kävelet yhdessä. Kun sanot hyvästit varmista, että sanoit hänelle, että olit hyvä aika ja haluaisit nähdä hänet jälleen ... tutkia hieman pidemmälle ... kiusaa häntä. Jätä hänelle jotain odottaa. Näin et ole vain satuttanut hänen tunteitaan yrittäen pitää etäisyyttä hänestä, mikä merkitsee, ettet ole kiinnostunut.

Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

Jos et halua suutella häntä, koska et pidä hänestä

Jos ei ole kemiaa, lopullisesti ei pitäisi suudella häntä! Ei edes, jos sinusta tuntuu pahoillesi, koska hän yrittää niin kovasti vaikutella sinuun. Vain kirjoita selkeästi kehosi kieli, jota et ole kiinnostunut. Puhtaaksi kuitenkin puhallus, olla avoin ja puhelias. Yritä saada hänet tuntemaan olosi hyvältä itsestään, vaikka et olekaan kiinnostunut.

Jos toisaalta sattui päätyä päivämäärään kaverin kanssa, joka ei voi ottaa vihjeen ja jatkaa suudellen, vain sanoa ei, ja jos haluat, lopeta päivämäärä. Älkää anna sinun mennä kaveriin.

Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

He ajattelevat, että haluat seksin jos suutat?

Ei. Se on täysin normaalia antaa joku suudelma ensimmäisellä päivällä, ilman että asia nukkumaan hänen kanssaan pian.

Tietenkin, jos olisit vain käynyt illalla hänen paikalleen, se on toinen asia kokonaan. Useimmat ihmiset välttävät tapaamasta yksityishenkilöitä, elleivät he ole valmiita sukupuoleen. Vaikka luulet, että voit sanoa, ettei hänen edistyksensä yksityisesti (jos hän tekee mitään), ei ole aina helppoa ajatella järkevästi, kun sinulla on kuuma mies suudella sinua! Kaikki ne suunnitelmat, joiden mukaan ei ole seksiä, kunnes tunnet hänet oikein, voi vain lentää ulos ikkunasta!

Jos olet julkisesti, ja hän alkaa suudella sinua, muista myös, kuinka pitkälle päästät sen liikkeelle. Yksi asia on saada lyhyt, suudelma, toinen on tehdä siitä, ettei ole huomista. Jos aletaan kunnolla selvittää, hän odottaa enemmän ennemmin tai myöhemmin. Silti, ei ole sanomaa, että annat sen hänelle, mutta varokaa, että hän odottaa sitä!

Jos todella haluat suutella häntä

Jos haluat kaveri suudella sinua, näytä hänelle! Kosketa häntä puhuessaan hänen kanssaan, istu hänen lähelläan ja flirttailee hänen kanssaan. Tietenkin, on tärkeää, että itsepintainen vauhti ja mittaat hänen reaktionsa. Pohjimmiltaan älä heitä itseäsi, vaan kiusaa häntä, kunnes hän vain voi auttaa, mutta suudella sinua!

Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

Onko suhde parempi, jos odotat suutelemalla?

Ei. On joitain tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että mitä kauemmin odotat sukupuolen kanssa, sitä todennäköisempää on pysyä yhdessä. Tämä voi kuitenkin perustua väärään esitykseen, koska ihmiset, jotka odottavat kahden kuukauden seksiä kaikkien kanssa, tietävät paljon enemmän siitä, pitävätkö heistä jotain vai ei. Joten heillä ei ole seksiä, jos he eivät pidä heistä ja siksi eivät päädy epäonnistuneisiin suhteisiin. Jos sinulla on seksi toiseen päivämäärään, niin kyllä, tietysti mahdollisuus löytää kaksi viikkoa myöhemmin, että et pidä joku ja katkaise sen pois jälkeen seksi on paljon suurempi.

Toisin sanoen luultavasti et todellakaan tiedä, pidätkö joltakulta vasta, kun olet tuntenut heidät kahden tai kolmen kuukauden ajan. Jos kytket heidän kanssaan näiden kahden tai kolmen kuukauden aikana, pelaat uhkapeliä. Et todellakaan tunne heitä, joten mahdollisuutesi pysyä yhdessä ovat ohuemmat. Toisin sanoen, pysyt yhdessä tai ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Se vain, että mitä kauemmin odotat, sitä paremmin sinä tunnet.

Nyt suudella, eniten, ei ole yhtä paljon kuin seksiä jonkun kanssa. Jos kuitenkin haluat vain suudella ihmisiä, joiden kanssa sinulla on aito sydän- ja sielunyhteys, odota sitten selvittää, jos et. Kiss ei sulje mitään näkymätöntä sopimusta sanomalla, että kaveri soittaa sinut takaisin päivämäärän jälkeen, eikä se merkitse sitä, että hänellä on aito kiinnostus sinuun. Hän voi hyvin vain olla kiinnostunut fyysisesti.

Pitäisikö suudella ensimmäistä päivämäärää?

Ensimmäinen suudelma pettymys

Jotkut ihmiset ovat suuria suutelemisessa, jotkut eivät. Se on asia, joka vastaa toisiaan, todella, eikä välttämättä, että jotkut ihmiset todella suutelevat paremmin. Yhteensopiva asia on kuitenkin tapana tapahtua ajan mittaan, joten hallita joku ulos kauhean kisser jälkeen vain yksi suudelma on usein väärin. Ei vähiten, koska he voivat olla hermostuneita juuri silloin.

Myös joskus kaveri on innokas suudella sinua suuren päivämäärän jälkeen, mutta kauheaa valitessaan oikean hetken. Hän saattaa olla hermostunut ja valitsee ehdottoman pahimman ajan suudella sinua. Älkää liikkumatta. Kun asiantuntijat sanovat, joudut aina antamaan sille kaksi päivämäärää, koska ensimmäiset näyttökerrat harvoin kestävät. Ihmiset ovat hermostuneita ensimmäisinä päivinä ja näyttävät usein pahimmilta sivuiltaan. Yhteys, joka olisi luonnollisesti tapahtunut, jos olisit niin rento, ei. Tämän vuoksi monet suosittelevat ensimmäistä päivämäärää, jotta he olisivat todella rentoja joissakin tilanteissa, joissa teet jotain muuta kuin puhetta. Voit esimerkiksi käydä keilailulla tai käydä museossa, joten sinulla on vähemmän paineita jatkuvasti puhua.

Vetovoima ei aina tapahdu heti. Joskus ihmiset rakastuvat vuosia tuntemalla jonkun, koska he yhtäkkiä näkevät ne uudessa valossa. Vähiten voit tehdä sen antaa sille kaksi päivämäärää!

Kissing ja STDs

Voitteko saada STD: n suudellen? No, kyllä, saat herpesia. Mahdollisuudet sinulla on jo.

On olemassa kahta muotoa herpes: suu herpes ja herpes alas alla. Suu-versio (joka voi ilmetä myös muilla ruumiinosilla, vaikkakin epätodennäköinen) on niin yleistä, että noin 90 prosentilla Amerikan väestöstä kärsii siitä, koska se usein siirtyy sukupolvelta toiselle. Vaikka et suutele paljon miehiä, päivä, kun saat poikaystävän mahdollisuudet, että hänellä on noin 90% ... niin ...

Teoriassa voit saada muita sukupuolitaudeita, koska henkilöllä on suuhaava, ja syljen määrä on vähäinen. Tämän mahdollisuudet ovat lähellä nollaa, mutta se voi tapahtua. Pohjimmiltaan älä suudella toista, joka sanoi, että he vain leikkaavat kielensä, menivät hammaslääkäriin sinä päivänä, tai joilla on suuri kylmä kipeä huulillaan.

Teoriassa voit myös saada HIV: tä suudellen, mutta siitä ei ole mitään kirjaa siitä, että se on koskaan tapahtunut.

Lyhyesti sanottuna, olet paljon todennäköisemmin kiinni yleinen kylmä kun suutele kuin sinä saalis muita STD kuin suu herpes. Jos saat alasti heidän kanssaan ja alkavat koskettaa niiden sukuelimiä, silloin kun STD: iden todellinen riski tulee. Ennen tätä sinun pitäisi tehdä tutkimustasi ja kokeilla. Näin olet turvallinen.

Leave A Comment

71 + = 78