Onko poissaolosta sydän kasvaa?

"Onko poissaolosta sydän kasvaa?" Tämä on epäilemättä yksi merkittävimmistä, mutta ei koskaan vastanneista kysymyksistä, jotka kiertävät suhdetta maailmassa. Jotkut saattavat sanoa, että se on varma tapana rekindle kadonneen romantiikan, kun taas toiset myöntävät, että se on helppo tapa ulos suhdetta. Joten, mikä on totuus? Todellinen vastaus on tämä: kaikki riippuu tilanteesta.

ad1033fe672f350e172ec47170170f1c

Poissaolo on välttämätön suhteessa. En voi olla selkeämpi tästä tai korostaa sitä. Kaksi henkilöä tarvitsee aikaa toisistaan. He tarvitsevat henkilökohtaista tilaa. Aikaa vain istua alas, rentoutua ja keskittyä itseään vähän aikaa. Ja se on täydellinen, vaikka mitä jonkin verran ihmiset voivat yrittää kertoa sinulle. Tämä pätee erityisesti suhteen alkaessa, kun kaikki on tuoreita ja uusia. Haluat viettää aikaa koko ajan, oppia kaikki toisistaan ​​ja jopa 6 tunnin ikäisen yön jälkeen, kun istuvat ja jutellaan toistenne kanssa, et silti halua mennä nukkumaan. Mutta mikä on ongelma tämän kanssa? Suhde on ryntäsi. Et ota aikaa romantiikkaa nauttimiseen, ja kipinä varmasti kuolee. Itse asiassa saatat päätyä yhteen niistä kauheista suhteista, jotka näyttävät siltä, ​​että ne tukahduttavat sinua. Vältä tätä hieman poissaololla, jopa alussa.

Poissaolo on hyvää suhteessa. Tiedämme, et välttämättä haluta jättää erityinen kaveri tai gal, mutta vain kuuntele minua: tarvitset yksin. Kaikki tekevät! Viettämällä aikaa itsellesi voit päivittää, ladata, tuntea itsevarmuutta ja pohtia, mitä haluat tehdä elämässäsi sekä oman suhteesi. Kun vielä aikaa itsellesi, todella haluat kumppanisi lisää. Sinä vietät ne kauemmin toivomalla, toivomalla ja toivomalla ja odottamalla kärsimättömästi kumppaninne näkemistä uudestaan, mikä tekee paljon uudestaan!

Liian suuri poissaolo ei ole. Tämän pitäisi olla ei-aivot, mutta jos ei ole, niin selitämme sen joka tapauksessa. Kyllä, me tarvitsemme tietyn määrän henkilökohtaista tilaa. Mutta kun tämä henkilökohtainen aika muuttuu viettoiksi vähemmän aikaa yhdessä ja vielä vähemmän aikaa puhua keskenään, syntyy ongelma. Toinen puoli alkaa ajatella, ettei niitä haluta tai tarvita, ja tämä voi aiheuttaa tuhon suhteessa. Tai jopa pahempaa - se voi aiheuttaa vaeltavaa silmää, joka etsii huomion muualta, joka tunnetaan myös huijauksina. Puhumattakaan, jos et vietellä aikaa kumppanin kanssa, et kasvata heidän kanssaan - olet vain kasvamassa, mikä luonnollisesti johtaa hajoamiseen.

Mitä noin "Break"? Kun on kyse "tauosta", tässä on jotain hankalaa. Koska kaksi teistä eivät välttämättä ole enää suhdetta, ei ole sääntöjä. Voit antaa muita ihmisiä, ja niin he voivat. Mutta tarkoitteko sitä, että aiotte? Ei. Tarkoittaako se, että he menevät? Ehkä. Tai tarkoittaa, että tarvitset jonkin aikaa henkilökohtaista aikaa keskittyä uraasi vain ymmärrystä yöllä, että he ovat ainoa mielesi mielestäsi ennen kuin menet nukkumaan? Siellä tulee sanoa, että "poissaolo tekee sydämestä kasvaneen, mutta se varmasti tekee loput teistä yksinäiseksi" Charles M. Schulz tulee pelaamaan. Kyllä, saat yksinäisen, ja he voivat olla juuri sitä, mitä tarvitset rekrytoimaan romantiikkaa.

Kuinka voit välttää "Break"? Joten taukotilanne kuulostaa melko kauhealta, eikö? Ellet yritä täysin katkaista tilannetta, ja sinulla on aikomus palata kumppanisi kanssa, suosittelen välttämään petollisen "tauon". Näennäisen harmiton "tauon" lähes AINA muuttuu täynnä puhaltavaa hajoamista. Joten miten voimme välttää tämän tilanteen kokonaan? Hyvät kollegat, pyydän teitä lukemaan tämän blogin ensimmäisen puoliskon. Tiedät, puolet sanoo, että häiriö on hyvä. Jos luulet, että tarvitset tauon toisesta puolestasi, kerro heille, että tarvitset muutaman päivän rentoutumiseen ja pään saamiseen. Älä sano, että se on ohi. Älä sano, että haluat taukoa. Ellei sinä ole tehty suhteen kokonaan, kerro heille, että tarvitset jonkin aikaa itsellesi. He varmasti tietävät, ja kun molemmat tulet takaisin yhteen, yhdeksän kymmenestä kymmenestä suhteesta tulee paljon vahvempi kuin ennen.

... Mutta mitä jos se ei ole? Tiesin, että kysymys on tulossa. Joten mitä jos otit vähän aikaa pois, ja kun lähdit illallisillesi kumppanisi kanssa sinä yönä, kaikki oli yhtä huono kuin päivä, jonka päätitte tarvitsen vähän aikaa? Siinä vaiheessa saattaa olla selvä merkki siitä, että suhde on kokonaan menettänyt kipinänsä ja saattaa olla aika vetää pistoke. Kyllä, se satuttaa. Mutta jos kokeiltu ja todellinen lausunto "Poissaolon tekeminen sydämestä kasvaa", ei olisi voitu, niin sinun pitäisi luultavasti lopettaa aikaa ja energiaa tuhlaamatta jotain, joka ei vain toimi.

Joten, Poistuma tekee sydämestä kasvaa Fonder? Joo. Jos olet rakastunut tähän henkilöön tai yksinkertaisesti nauti yrityksestäsi ja haluat heidät ympäriinsä, vastaus on kyllä. Poissaolot tekevät sydän kasvaa fonder. Varmista aina, että asetat itsellesi aikaa ja muista, että viettämisaika rakastajaasi lukuun ottamatta tekee sinusta haluamasi enemmän. Vaikka se kuulostaa ikävältä, näet parempia tuloksia tällä tavalla. Älä tukahdutta. Anna teille kaksi aikaa, ja katsokaa romanssi kipinää. Ja jos ei? Sitten on aika siirtyä eteenpäin.

Mitä mieltä olet tästä? Uskotko, että poissaolo tekee sydämestä piristyvän? Luuletko, että se on erilainen jokaisessa tilanteessa? Oletko koskaan ottanut tauon suhteesta, ja se ei toimi? Vai onko tauko tehnyt kaiken paremmin? Kerro meille alla! Haluamme kuulla sinusta!

Leave A Comment

62 − = 52