Onko hän flirttailla kanssani?

Kaverit eivät ole selkeitä aikomuksistaan. Joskus he yrittävät olla mukavia, mutta tytöt tulkitsevat sitä vääristyneesti. Muina aikoina hän yrittää todella flirttailla ja ei pysty selventämään. Jos et tiedä, onko hän flirttailla vai ei, harkitse näitä kymmenen tapaa, joita kaverit yleisesti flirttaavat.

flirt2

Hänen hymynsä on hilpeä

Flirttaus on hauskaa ja nautinnollista useimmille ihmisille. Kun kaverit flirttailevat, heillä on usein flirttaileva hymy. Jos murskaus on aina hymyilevä, kun hän puhuu sinulle, se on merkki siitä, että hän saattaa olla kiinnostunut. Jaetut hymyt ovat erinomainen osoitus siitä, että on enemmän mahdollista.

Hän nostaa kulmakarvan

Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet nostavat kulmakarvat, kun he käsittelevät naista, jota he ovat kiinnostuneita. Vaikka tutkijat eivät tiedä, miksi tämä tapahtuu, on varma merkki siitä, että hän yrittää flirttailla. Pidä silmällä hänen kasvonilmeensä ja jos hänen kulmakarvat liikkuvat ylöspäin, flirttailu on todellista.

Saa silmäsi saadaksesi huomiota

Saatat olla juhliin tai vain joukkoon. Missä tahansa olet, murskaus menee pois hänen tapaansa kiinni silmäsi. Hän voi tehdä liioiteltuja liikkeitä tai voit vain saada hänet katsomaan sinua, kun et kiinnitä huomiota. Riippumatta siitä, mitä hän tekee, hän toimii tavalla, joka tekee sinusta huomion.

flirt3

Hän koskettaa hiuksiaan tai kasvonsa usein

Tytöt ja kaverit todennäköisesti koskettavat hiuksiaan tai kasvonsa, kun he flirttailevat. Sinun murskaus voi hieroa lepäänsä tai leikkiä korvallaan puhuessasi. Hän voi sotkea hiuksineen tai käydä sormillaan sen läpi. Vaikka tämä on yhteinen merkki flirttailusta, on olemassa mahdollisuus, että se ei voisi merkitä mitään. Tämän vuoksi sinun on varmistettava, että hänellä on jokin muu flirttauksen merkki ennen kuin siirrät.

Hän pääsee käsittelemään sinua

Kun me pidämme jotain tai joku, se on inhimillinen vaisto yrittää koskettaa sitä. Jos kaveri on kiinnostunut, hän voi napauttaa sinua omaan tai työntää hiuksesi takaisin. Kosketus voi tapahtua vahingossa, kun olet linjassa tai väkijoukossa, mutta hän antaa kätensä viipyä kauemmin kuin on tarpeen. Kun murskaus on menossa tieltäsi lähellä sinua, se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut.

flirt1

Secrets and Tales kertoi luottamuksen

Kun joku luottaa sinuun, he todennäköisemmin kertovat sinulle heidän syvimmistä salaisuuksistaan. Samoin mies, joka haluaa osoittaa kiinnostuksensa, luottaa sinuun. Hän kertoo sinulle salaisuutensa. Kun näin tapahtuu, se on merkki siitä, että hän yrittää flirttailla kanssasi.

Avoimet viestit

Tekstiviestit voivat sanoa sellaisia ​​asioita kuin "Mitä olet tänä viikonloppuna?" Tai "Onko sinulla vielä suunnitelmia perjantaina?". Sen sijaan, että ottaisit riskin pyytää sinulta suoraan, hän yrittää kiertää aiheen ympärillä. Tämä on hänen tapa estää hylkäämistä, mutta yrittää päästä lähemmäksi sinua. Kun hän esittää yhden näistä avauslinjoista, se on merkki siitä, että hän yrittää tehdä suunnitelmia kanssasi. Ota harppaus ja yritä mennä päivämäärään tai ripustaa hänet.

Tekee silmäkosketusta

Silmäkosketuksen tekeminen voi olla merkki monista asioista. Voi olla, että hän vain kiinnittää huomiota sinuun, tai se voi olla merkki siitä, että hän on kiinnostunut. Usein miehet osuvat hieman huulilleen, kun he tekevät silmäkontaktia ensimmäistä kertaa. Jos hän pitää silmänsä keskittyneenä sinuun, se voi olla merkki siitä, että hän on täysin hämmästynyt. Älä välitä liikaa, jos hän rikkoo silmäkosketusta. Vaikka olet rakastunut jonkun kanssa, on mahdotonta pitää silmäyhteyttä koko ajan.

Tykkää sinua

Nyrkkeily ja avoin flirttailu ovat ilmeinen merkki siitä, että hän on kiinnostunut. Ellei hän ole luonteeltaan pelaaja, jatkuvasti kiusannut sinua on osoitus siitä, että hän on yhä mukavampaa kanssasi. Jos hän ei ole kiinnostunut, hän ei vaivaudu kiinnittämään paljon huomiota sinuun. Jokainen kiusanteko tai leikkisä jests ovat merkki flirttaamisesta.

Katso hänen ruumiinkieliään

Kehon kieli on yksi viestinnän tärkeimmistä osista. Suurin osa ihmisen kommunikaatiosta on ilmeiden tai kehonkielen kautta. Jopa miten joku sanoo jotain tai heidän äänensä tarjoaa enemmän tietoa kuin todelliset sanat, joita he sanovat. Sinun murskaus voi nojata keskusteluun kanssasi ja kumartua siihen, mitä he sanovat. Kaikki nämä kehonkieliset eleet osoittavat, että he välittävät siitä, mitä sanot. Jos hän on jatkuvasti ylittäessään käsivarret ja jalat, se voi olla merkki siitä, että keskustelu on tylsää häntä. Muita merkkejä, joita hän ei ole kiinnostunut, ovat mm. Jos hän päästää irti tai jopa kääntyy keskustelun aikana.

Leave A Comment

34 − 26 =