Oinas rakastunut mies

Hän on seikkailunhaluinen mies. Itse asiassa hän nukkuu aikaisin ja herää, ennen kuin aurinko nousee vain päästäkseen asioihin. Hän on päättäväinen ja omistautunut ja pyrkii aina etenemään, mutta vain siinä tapauksessa, että toisesta päästä on varmasti palkkio. Oinas mies ei halua tuhlata aikansa pienintäkään. Hänen varhain nouseva asenne jättää hänet saamaan kaiken, mitä hän haluaa saavuttaa nopeasti, jättäen runsaasti tilaa hulluksi. Hän on sellainen kaveri, joka hyppää kattokerroksesta uima-altaaseen, kaveri, joka tekee hurjemman tempun, jota voisit kuvitella. Mutta älä yritä puhua häntä ulos. Hän tietää, mitä hän haluaa, ja hänen argumentaarinen ja ajatteleva asenne johtaa vain siihen, että hän vapauttaa hänen tulinenanne ja palaa siihen, mitä hän aikoo tehdä.

  106d77f0994fd4501b228a6e7ccbea26

Nainen tyyppi Oinas tarvitsee

Arianien miehet tunnetaan flirttailevasti. He flirttailevat hyvin, melkein kenenkään kanssa. Jos haluat todella houkutella ja pitää Oinas mies, on olemassa muutamia tiettyjä ominaisuuksia, joita tarvitset.

Ensinnäkin sinun täytyy haastaa Oinas mies. Hän ei halua naista, joka putoaa hänen hyvännäköisyytensä ja charminsa hetkenä. Hän haluaisi mieluummin pelata peliä. Samalla hän ei kuitenkaan halua nainen joka toimii kuten hän ei välitä. Hän haluaa syyttömän, kauniin naisen, joka tekee hänet töistä ja todella pyyhki hänet jaloiltaan.

Toiseksi hän tarvitsee naisen, joka voi seurata häntä kaikissa villi-seikkailuissaan. Ja kun sanomme villi, me todella tarkoitamme sitä. Arialaiset etsivät aina jännitystä elämässä - vaikka se merkitsisi, että he voisivat kärsiä vakavasti loukkaantuneista. Siinä on kyse siitä, että on suuri, villi aika, ja joku, joka on suloinen ja ei halua kokeilla uusia asioita, on ehdottomasti pois.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, arialaiset tarvitsevat naisen, joka on vakaa, turvallinen ja itsenäinen - aivan kuten hänkin. Hän tarvitsee naisen, joka antaa hänelle runsaasti tilaa ja vapautta, eivät koskaan sitoudu hänen jännittävään persoonallisuuteensa.

6c6faf46a64fce2913cd2cd4de8a5f0b

Oinas suhteessa

Jos on yksi asia, joka on varma Oinas-ihmisestä, siellä on rakkautta flirttailla. He rakastavat naisia ​​- kaikenlaisia ​​naisia ​​- ja he rakastavat viehättävää heitä heidän seikkailunhaluisilla asenteillaan ja suuaavilla kohteliaisuuksillaan. He menevät yhdestä naisesta seuraavaan minuuttiin ja se ei edes edesauta heitä. Tästä huolimatta arialaiset eivät yleensä ole suhteissa kovin kauan. Heidän seikkailunhaluinen asenteet pyrkivät usein kyllästämään tytön kanssa, eivätkä pelkää lopettaa suhdetta, jotta he voivat löytää jonkun toisen houkuttelemaan heitä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki Oinas miehet ovat kiinnostuneita vain lyhytaikaisista suhteista tai avoimista suhteista. Tämä tarkoittaa vain sitä, että sinun on todella kiinnitettävä Oinas mies ja pidettävä asiat mielenkiintoisina kaikkina aikoina.

Jos pystyt tarttumaan Arianiin (ja pitämään hänen huomionsa tarpeeksi kauan todellista sitoutumista varten), voit odottaa hyvin villi aikaa, joka on täynnä jännitystä. Hän rakastaa ottaa sinut kaikkiin eksoottisiin seikkailuihinsä ja nähdä sinut hymyilemään. Muista, että hänen karu ja kovaa ulkoa, Oinas on todella herkkä kaveri, joka haluaa pitää naisensa onnellisena ja tehdä kompromisseja, kun ongelma ilmenee. Kuten muutkinkin, arialaiset haluavat onnellisia suhteita - he vain haluavat heille runsaasti vapaata tilaa ja tonnia jännitystä.

Oinas Bed

Ei ole todennäköisesti parempaa kumppania sängyssä kuin Oinas mies. Ariani on kuin makuuhuoneessa oleva härkä: runsaasti intohimoa ja vahvaa, miehellistä asennetta, joka tekee hänestä voimalaitoksen makuuhuoneessa. Hän on erittäin vaativa ja rakastaa eroottisia ja kinkyjä asioita makuuhuoneessa. Ei ole mitään liian eroottinen Oinille miehelle ja hän on aina valmis kokeilemaan uusia asioita - varsinkin jos se merkitsee rakastajansa ottamista uudelle korkeudelle makuuhuoneessa. Jos löydät itsesi arkin ja arianian välillä, voit odottaa yhtä asiaa: vakavasti hullu ja houkutteleva yö, joka jättää sinut hengästyneeksi.

  7de31256e0b5e6c3f340c43fcb900f04

Oranssi miehen negatiivinen puoli

Arialaisten miehet ovat taipuvaisia ​​ajattelemaan, että he ovat oikeita - koko ajan - ja kaikkien muiden mielipiteet ovat tarpeettomia. He eivät halua kuulla sitä, ja jos yrität puhua heistä jotain tai muuttaa heidän näkemyksiään, todennäköisesti saat korvan täynnä Arianin tulinen. Tämä ylimielinen, know-all-asenne on luultavasti Arianin miehen suurin kielteinen piirre, ja ehdottomasti kääntyminen useille naisille.

He eivät vaivaudu mitään. Kun heillä on idea, he asettavat sen mieleen, eikä kukaan pysäytä heitä. Paljon kuin heidän äärimmäisen ylimielisyytensä, Arian miehet ovat myös uskomattoman itsepäisiä. Älä edes yritä muuttaa mieltäsi, se on lähes mahdotonta. Ja tietenkin tämä tekee niistä vähän vaikea käsitellä, puhumattakaan olla suhteessa.

Arian miehet etsivät jatkuvasti jännitystä ja uutta seikkailua. Ne kyllästyvät uskomattoman helposti ja näyttävät aina lähteneet ideasta ajatukseen, jännittävään jännittävään, jopa naiseen naiseen. Tämä impulsiivinen asenne voi olla hyvä, kun yrität löytää jännitystä, mutta impulsiivisuus suhteissa ja muissa vakavissa elämän osa-alueilla voi olla suuri ongelma.

yhteensopivuus

Oinas ja Gemini: Tämä on luultavasti täydellinen ottelu Oinalle. Kaksi teistä tavallisesti tyytyä elämään helposti, ja siksi on runsaasti jännittäviä ja hauskoja aikoja yhdessä ja ulos makuuhuoneesta.

Oinas ja Jousimies: Kaksi teistä ovat molemmat etsimässä seikkailua ja rakkautta tekemään hauskaa. Olet spontaani ja aktiivinen, ja muutamia muita merkkejä pystyisi pitämään yllä korkean tahdon elämäntapoja. Nautit nauttimasta toistensa kesken ja nautit upeita aikoja yhdessä.

Oinas ja Leo: olet molemmat yhtä lailla tarpeeksi tarpeeksi erilainen pitämään asioita mielenkiintoisena. Opi käsittelemään erimielisyytesi ja sinulla on tulinen, intohimoinen romantiikka, joka todennäköisesti kestää.

  dccc7514e8934cbfbf177b69f2a70967

Oinas mies pähkinänkuoressa

Hän on "paha poika". Itsepäinen, ylimielinen, viehättävä, flirty, ja täysin jännittävä kaveri, jonka näet elokuvissa. Hänen viehätensä vetää sinua kohti häntä, mutta älä anna itsesi kädet helposti. Hän on mies, joka rakastaa vauhtia ja rakastaa pyyhkiä naisen pois jaloistaan. Hän haluaa olla iso mies ja tekee kaiken sen todistamiseksi. Vaikka hän pyrkii hyppäämään suhteesta suhdetta kohtaan, kuten se ei ole, on arka mies, joka voi rakastua välittömästi - jos hän löytää täydellisen naisen hänelle. Muista vain: Oinas miehet eivät halua olla sidottuja ja he kaipaavat seikkailua ja uusia jännityksiä jatkuvasti. Pidä suhde täynnä jännitystä ja anna Oinalle miehen runsaasti itsenäisyyttä ja sinulla ei ole mitään ongelmaa kääntää tämä villi härkä mies osaksi sitoutunut aviomies, joka haluaa tehdä hänen rakkautensa onnellinen.

Leave A Comment

90 − 89 =