Miten valita kaksi kaveria

Kun pidät kahdesta kaverusta, niiden valitseminen ei ole helppoa. Molemmilla on ominaisuuksia, joita ihailet, ja sinä houkuttelet molemmat. Lopulta sinun on valittava vain yksi kaveri. Jos odotat valintasi, yksi kaveri voisi tietää toisesta ja tuntea itsensä satuttaa, että hän ei ollut ainoa valinta. Paras vaihtoehto on selvittää ratkaisu tähän ongelmaan niin pian kuin mahdollista. Vaikka aina voi olla mahdotonta valita, seuraavat vaiheet voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Miten valita kaksi kaveria

Miten valita kaksi kaveria

1. Onko yksi kaveri satuttaa sinua??

Katsokaa tapaa, jolla on vuorovaikutus molempien kanssa. Jos joku kaventaa sinua fyysisesti tai henkisesti, valinta on selvä. Oikea kaveri tekee sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi. Ollut sanallisesti harhaanjohtavat tai hylkäävät voivat olla punaista lippua, että suhde voisi muuttua väärinkäyttönä. Haluat kaveri joka kunnioittaa sinua ja tekee sinusta tuntuu hyvältä. Jos jätät hänet hirveäksi, hän ei ole oikea kaveri sinulle.

2. Etsi Deal Breakers

On joitain asioita, jotka ovat automaattisia merkkejä, joiden pitäisi lopettaa suhde. Vaikka jotkin esimerkit, kuten väärinkäytökset ovat ilmeisiä, muut kauppaedet ovat erittäin yksilöityjä. Ehkä yksi kaveri on vielä lähellä ex-tyttöystävänsä. Tai, rakastat matkustasi, mutta yksi kaverista ei halua jättää hänen tilaansa. Muut kauppaedustajat saattavat olla yhteisiä etuja, kyvyttömyys kompromisseihin tai nopea ura. Jos löydät kauppaedustajan yhden kaverin kanssa, sinun kannattaa tutustua tarkemmin toiseen vaihtoehtoon.

3. Onko hän hoitaa elämää hyvin?

Lopulta dating on tapa löytää kumppani elämässä. Tarvitset jonkun, joka pystyy käsittelemään huonoa päivää ja käsittelemään elämän haasteita. Virheiden tekeminen on hieno, mutta tarvitset jonkun, joka oppii virheistään. Sinun on myös löydettävä kumppani, joka voi tukea sinua hyvien aikojen ja pahojen aikana. Jos hän ei pysty käsittelemään sinua pahimpana, hän ei ansaitse sinua parhaimmassasi.

4. Katso jokainen kaveri ominaisuuksia

Joillekin ihmisille helppo tapa valita on luetella kunkin miehen hyvät ja huonot puolet. Ennen kuin teet tämän, luo luettelo haluamistasi ominaisuuksista poikaystävässä. Sitten luetellaan ominaisuudet, joita kullakin kaverilla on. Kuka sopii ihanteelliseen poikaystäväsi parhaaseen? Jos tarvitset apua luettelossa, voit etsiä suosittuja ominaisuuksia, kuten huumorintajuutta, myötätuntoa, uskollisuutta, älykkyyttä, avuliaisuutta tai ystävällisyyttä. Kaveri, jolla on enemmän näitä ominaisuuksia, on parempi kumppani sinulle.

5. Katso Pikku Asiat

Jos molemmat kaverit ovat ehdottomasti täydellisiä, sinun kannattaa mennä kaverin kanssa, joka välittää sinulle eniten. Katso pieniä yksityiskohtia. Muistatkoko hänen syntymäpäivänsä, suosikkiasi tai suosikkiasi? Se voi olla, koska hän on enemmän kiinnostunut kuin sinä. Voit myös katsoa, ​​kuka muistat eniten. Olet todennäköisesti muistaa yksityiskohdat kaverista, jota todella tarvitset kuin rento pakenevuus. Jos muistat paljon pieniä yksityiskohtia yhdestä kaverusta, se voi merkitä sitä, että olet alistuneesti enemmän kiinnostunut hänestä.

Miten valita kaksi kaveria

6. Kuka voi elää ilman??

Kuvittele, että sinun täytyy tehdä valinta molempien kavereiden välillä. Kaveri, joka menettää ei koskaan, koskaan näe sinua uudelleen. Et koskaan saa toista mahdollisuutta, etkä voi enää muuttaa mieltäsi. Minkä kaverin valitset? Kuvittele tulevaisuutesi. Onko yksi kaveri, jota et vain voi kuvitella elävän ilman?

7. Katso hänen mahdollisuutensa

Jos etsit vain kaatamista, mene eteenpäin ja päivitä molemmat kaverit, kun pelaat kenttää. Jos yrität valita kahden kaverin välillä, on olemassa hyvä mahdollisuus, että sinulla on pitkäaikainen suhde. Nyt sinun on harkittava, kuka on eniten potentiaalia. Paras parit ovat yleensä samanlaisia ​​tavoitteita ja toiveita elämässä. Jos haluat mennä oikeustieteelliseen kouluun, ja hän haluaa viettää seuraavan vuosikymmenen vanhempiensa sohvalle, niin luultavasti et ole sovitettu hyvin yhteen. Katso kaksi kaveria ja näe kuka on samanlainen näkemys lapsista, missä asut, koulutus ja ura.

8. Oletko yhteensopiva?

Valitettavasti monet aikaiset suhteet perustuvat himoihin yhteensopivuuden sijaan. Tämä on täysin luonnollista ja on osa ihmisen kehitystä. Samalla suhteesi ei katoa, ellei se perustu yhteisiin intresseihin ja persoonallisuusominaisuuksiin. Sinun pitäisi etsiä kaveri, jolla on eniten yhteistä kanssasi etuja, tavoitteita, elämäntapavalintoja ja persoonallisuuksia kohtaan.

9. Onko sama keskustelu

Joskus on vaikea vertailla kahta kaveria. Olet katsellut Netflixia yhdellä kaverilla, mutta menit hypätä toiseen. On mahdotonta verrata näitä kahta päivämäärää tasan, koska ne ovat niin erilaisia. Voit tasoittaa pelikentän yrittämällä saada samat keskustelut molempien kanssa. Valitse juuri katselemasi elokuva tai kirja, jonka äskettäin olet lukenut. Nyt yritä puhua molemmille kaverille siitä kirjasta tai elokuvasta. Saatat pystyä arvioimaan heidän vastauksissaan kuka on paras ottelu sinulle.

10. Yritä kuunnella sydämesi

Oma intuitiosi ei ole korvaavaa. Joskus täydellinen kaveri paperilla ei ole täydellinen kaveri sinulle. Hän voi osua oikeisiin ominaisuuksiin, mutta jotain hänestä ei tee sinusta innoissaan tai intohimoisesti. Ennen kuin valitset poikaystäväsi, sinun on kuunneltava sisäistä ääntä sydämesi sisällä. Kertoo sinulle, että yksi kaveri ei ole oikea sinulle? Vai onko kyse siitä, että kukaan ei ole hyvä vaihtoehto? Kuuntele, mitä suolistosihtusi kertoo.

11. Istu hiljaa

Ennemmin tai myöhemmin jakat kaiken itsestäsi, tykkäyksistäsi, tyytymättömistä ja unelmista. Sinun on oltava mukava rentoutua hiljaisuudessa poikaystäväsi kanssa. Oletteko tyytyväinen, että olisit hiljaa kumpaankin kaveriin? Voitko istua sohvalla, rentoutua ja tuntea olosi täysin onnelliseksi? Jos olet mukava hänen ympärillään, puhuminen ei ole aina välttämätöntä.

12. Onko yksi kaveri uskoton?

Yleisin syy, miksi parit hajottavat, on se, että yksi kumppani huijaa. Jotta tämä ei onnistu, haluat mennä kaveriin, joka toivottavasti voi olla uskollinen sinulle. Katso heidän aiemmat historiansa. Onko yhdellä miehillä historia huijausta? Onko yksi kaveri viedä ikuisesti tekstiä sinut takaisin, hänellä on paljon naispuolisia ystäviä tai flirttaile paljon? Vaikka se ei ehkä ole kauppaedustaja, nämä ominaisuudet voivat viitata mahdolliseen uskottomuusongelmaan tulevaisuudessa.

13. Vertakaa sukulaisuutesi

Jos olet analyyttinen henkilö, käytä tätä laatua hyödyksi. Analysoi jokainen kaveri ja katso, sopiiko hän sopivan kumppanin kuvauksen. Voit myös haluta punnita jokaisen laadun siten, että hän saa enemmän tai vähemmän pisteitä siitä, kuinka hyvin he vastaavat. Jos yksi kaveri sopii hyvin siihen, mitä haluat, niin hän voi olla oikea kaveri puolestasi.

14. Kuka olet innostunut näkemään?

Kun saat jonkun kaverin tekstin, miltä sinusta tuntuu? Oletko innoissasi heti, kun yksi kaveri kirjoitti sinut? Ovatko silmäsi syttyneet, kun sydämesi sykkii voimakkaasti? Jos olet kiinnostunut enemmän yhdestä kaverusta, sydämesi lyö hieman nopeammin, kun hän kirjoittaa sinulle tekstin. Jos et ole varma, miltä tuntuu, kiinnitä huomiota siihen, miten vastaat jokaisen kaverin teksteihin, viesteihin tai puheluihin.

15. Katso yhteisiä etuja

He sanovat, että vastakohdat houkuttelevat, mutta vastakunnat harvoin tekevät hyvää, kestävää suhdetta. Sinulla ei tietenkään tarvitse olla kaikkea yhteistä. Jotkut erilaiset etunäkökohdat auttavat pitämään suhteesi elossa. Samaan aikaan sinulla on oltava yhteisiä etuja. Jos pidät täysin erilaisista asioista, niin sinulla ei koskaan ole mitään yhteistä jakamista. Jopa meneminen ravintolaan voi olla haaste, kun väität tyypin ruokaa tai ympäristöä haluat.

16. Älä koskaan kysy muita ihmisiä

Vaikka ystäväsi voivat olla hyödyllisiä joillakin alueilla, tämä ei todennäköisesti ole yksi niistä. He eivät tiedä kavereita kuin sinä, eivätkä he tunne samalla tavalla heitä. Pyydä heitä avusta saa vain hämmentävän. Ainoa aika ystävät ovat hyvä apu on uskottomuuden tai punaisia ​​lippuja. On vaikea nähdä ongelmia jonkun kanssa, mutta ystäväsi saattavat huomata, jos hän näyttää epäilyttävältä, väärinkäyttäjältä tai alttiina vihoille. Ystäväsi voi auttaa sinua poistamaan luettelosta, mutta he eivät voi valita sinua.

Leave A Comment

64 − 58 =