Miten saada Poikaystävä Middle School

Hyvä tyttö, joten toivottavasti selvittää miten saada poikaystävä keskiasteen koulussa. Usein jotain, mitä teemme, voi todella pelotella kaverit pois, joten aiomme puhua näistä asioista. Onneksi se ei ole niin kovaa ja jos vain rento ja keskityttävä olemaan hyvä henkilö, oikea kaveri tulee mukaan, kun hänen on tarkoitus.

 

Älä hukuta häntä

Numero yksi asia, jota sinun ei pitäisi koskaan tehdä, on tukahduttaa kaveri. Sinun ei pitäisi puhua hänen kanssaan aina kun näet hänet, eikä sinun pitäisi soittaa tai kirjoittaa hänet koko ajan. Jos olet kiinnostunut hänestä, se on hienoa, mutta jos sinusta tulee pakkomielle hänen kanssaan, hän ei halua jäädä kanssasi. Kaverit ovat kiinnostuneita tytöistä, jotka eivät tarvitse heitä onnellisiksi. Tytöt, joilla on vahvat ystävyyssuhteet, osallistuvat koulun toimintaan ja tekevät parhaansa kaikessa todennäköisemmin houkuttelevat mukavaa poikaa.

 

Ole oma kiinnostuksesi

Älä ajattele häntä koko ajan, anna aika keskittyä suosikkiaktiviteetteihisi ja ryntää ystäviisi kanssa. Jos hän näkee, että olette hyviä asioissa, hänellä on vaikutusta. Jos hän näkee, että ihmiset, kuten sinä, koska olet todella mukava ja hauska hengailla, hän haluaa jäädä mukaan myös kanssasi. Älä yritä tehdä ongelmia luokan tai ohita luokan vaikutuksen. Sinun ei tarvitse rikkoa sääntöjä saadakseen kivaa kaveri kuin sinä. Jos kaveri yrittää kannustaa sinua tekemään jotain sääntöjä, hän ei todennäköisesti onnistu koulua hyvin ja hän ei ehkä ole niin mukavaa sinulle..

 

Työskentele ystävyytesi rakentamisessa

Jos todella tiedät, kuinka olla hyvä ystävä ja sinulla on vahvat ystävyyssuhteet, hän huomasi tämän laadun ja tuntuu mukavalta. Jos et yritä olla ystäviä ihmisten kanssa, hän todennäköisesti ei halua olla ystäväsi kanssasi. Meidän on pyrittävä olemaan mukavia ihmisille ja kohtelemaan heitä ystävällisesti, jotta ihmiset olisivat ystävällisiä myös meille.

 

Saada tietää hänet ja olla potilas

Jos luulet, että pidät kaveri, vain tutustukaa hänet paremmin, jos sinulla on todella yhteisiä asioita. Voit viettää jonkin aikaa yhdessä ystäviensä kanssa ja ymmärtää, että ne ovat kaikki nyrkkia ja et tunne olosi mukavaksi siitä, miten he haluavat viettää aikaa. Haluat poikaystävän, joka on huomaavainen ja yrittää olla hyvä henkilö. On tärkeää, ettet kiirehdä saada poikaystävää, jotta et päädy treffin kanssa.

 

Hauskaa tyyliä

Pyri tekemään tyylikäs ja mukava, joten luonnon kauneus korostuu. Kaverit rakastavat tyttöjä, jotka haju mukavasti ja ylpeitä yhdessä. Jälleen, älä ole epätoivoinen ja käytä todella paljastavaa vaatteet, koska hyvät pojat eivät mene tuohon ulkoasuun. He haluavat tytön, joka on luottavainen, älykäs ja ystävällinen.

 

Chat Hänen kanssaan luokan jälkeen

Jos pidät kaveri, sinun ei pidä sivuuttaa häntä kokonaan. Ole ystävällinen ja joskus (ei koko ajan) keskustele hänen kanssaan luokkansa jälkeen. Sinun ei tarvitse kertoa hänelle, että pidät hänestä, vaan kysy häneltä, kuinka hänen päivät ovat menossa ja miten hänen luokkansa ovat menossa. Yritä olla aina puhua koulun töistä, koska tiedämme, että voi olla hyvin tylsää.

 

Etsi joku, joka pitää mitä pidät

keskimmäinen school boyfriend

Jos haluat löytää poikaystävän, sinun pitäisi nähdä, mitkä kaverit pitävät asioista, joihin olet. Jos rakastat oppilashallintoa, ehkä löydät toisen luokkanne kaveri, joka myös tekee. Ajattele sitä, jos olet bändissä ja käy jatkuvasti harjoittelukäytännöllä, on helppoa puhua hänen kanssaan ja hengailla hänen kanssaan ja voit auttaa toisiamme käytännössä.

 

Älä pidä kaveria, jota kaikki tytöt pitävät

Seuraavassa on joitain neuvoja, jotta et saa turhautumista, kun haluat saada poikaystävän. Älä pidä kaveri, jota kaikki muut tytöt pitävät. Usein kaverit, jotka saavat kaiken huomion, päätyvät isoon päähän ja käyttävät niin paljon huomiota, että he lopulta vain flirttailevat kaikkien kanssa. Ei ole enää hauskaa kaveri, joka flirttailee kaikkien kanssa.

 

Hymyilee ja sanokaa, kun näet hänet

Jos on olemassa tietty kaveri, jolla on murskaus, saat hänet huomaamaan sinua hymyillen hänelle. Se on erittäin yksinkertainen tapa nähdä, pidäkö hänet takaisin ja ehkäpä kun hän alkaa havaita sinua enemmän, hän alkaa kuin sinä. Joskus pojat häiritsevät, mutta kun saatte huomionne, he saattavat ymmärtää, kuinka mukavaa olet. Muista, jos hän ei näytä huomaavan sinua, älä huoli, että siellä on paljon muita kavereita, jotka arvostavat sinua. Älä pidä kiinni ajatuksesta, että joku on liian tiukasti kiinni, koska se vain saa sinut onnettomaksi, jos istut, kun haluat, että hän tahtoo sinua takaisin.

 

Vaihdon numerot

Vaihda numeroita, jotta voit tutustua toisiinsa. Voit tekstata toisiaan ja puhua puhelimessa, mutta anna hänen myös tavoittaa joskus niin, että tiedät, että hän pitää sinusta. Jos olet hän aina tavoittaa hänelle, hän ei ehkä pidä sinusta takaisin. Älä myöskään soita tai kirjoita häntä myöhään yöllä, koska haluat olla kunnioitettava, kun hän nukkuu. Jos hän ei vastaa sinulle, hän ei ehkä ole kiinnostunut, joten älä pidä soittamassa. Yritä myös pitää keskustelut positiivisina, äläkä valittaa asioista. Kysy häneltä, kuinka hän tekee ja kannustaa häntä. Ehkä löydät jotain, jolla voit auttaa häntä jotain, mutta ei koskaan juoruja.

 

Aina puhua ystävällisesti muiden kanssa

On todella tärkeää, että pidät sanojasi muista positiivisista, kun puhut ystävillesi ja murskaa. Jos ihmiset tietävät, että olet huijaus, se tekee sinusta huonoja ja voi pilata maineesi.

 

Yritän olla onnellinen ja hauska

Mitä positiivisempi voit olla, sitä enemmän kaverit haluavat olla ympärilläsi. Jos sinulla on aina hymy ja aina jotain kivaa sanoa joku muu, ihmiset todella nauttivat yrityksestäsi. Voimme aina valita suuren päivän ja auttaa muita pitämään hymyillen olemalla kiva heille. Kaverit huomaavat, kuinka mukavaa olet ja olet todennäköisemmin mukava kaveri, jos toimit sellaisella tavalla.

 

Olkaa mukavia kaikille, äläkä ajattele itseäsi

Muiden ihmisten ajattelu auttaa muita tietämään, että aiot etsiä heitä ja auttaa heitä luottamaan siihen, että olet todella hyvä henkilö. Yritä osallistua yhteisön palveluun tai vapaaehtoistyöhön ja ihmiset kunnioittavat sinua. Kun näet jonkun, joka kamppailee kotitehtäviensä kanssa, älä hautaa heistä, katso jos voit auttaa heitä. Älä tiedä kaikkea, vaan tarjoa vain ystävällisyytesi aina kun voit. Se on vain ihmisluontoa, että kaverit pitävät mukavista ihmisistä ja sitä enemmän osoitamme, että olemme hyviä ihmisiä toimintamme kautta, sitä paremmat mahdollisuutemme houkutella korkealaatuista kaveria ovat.

 

Osallistu luokkaan

Jos keskityitte koulutyöusi ja saat hyviä arvosanoja, kiva kaveri pitää siitä, että olet fiksu. Tytöt, jotka eivät kiinnitä huomiota luokkaan ja eivät välitä koulustaan, eivät ole kovinkaan vaikuttavia kaverille. Muista, jos kaveri vain tykkää, koska hän ajattelee kaunista, suhde on vain pinnallinen, mutta jos hän pitää sinusta, koska olet kai, se on todennäköisempää suurta sidosta.

 

Tee aina parhaasi

Kun aina päästämme parhaiten eteenpäin, onko se urheilussa, taiteessa tai matematiikassa, osoitamme, että me todella välitämme tekemästä parhaamme. Ponnisteluissa, vaikka emme ole niin hyviä asioissa, on hyvä laatu. Älä ole huolissasi siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat sinua, vain tiedä, että teet parhaiten. Kiva kaveri huomasi, menkäätkö kouluprojekteihisi ja työskentelette kovin paljon parhaana urheilijana, joten älä pelkää loistaa!

Katso jos hän tahtoo sinua takaisin

Jos saat tunteen, että hän pitää sinusta, tiedät varmasti. Jos hän käärii kaikkien tyttöjen kanssa, älkää pettäkö ja ajatelko, että hän pitää sinusta. Jos hän on eri ympärilläsi kuin muiden tyttöjen ympärillä ja menee pois hänen tapaistaan ​​puhua sinulle, on hänelle todennäköistä, että hän haluaa. Anna hänelle tilaisuus kertoa sinulle puhumalla hänelle koulun jälkeen tai käydä yhdessä urheilupelissä. Sinun ei koskaan tarvitse pakottaa itsesi kertomaan hänelle, että pidät siitä, anna sen tapahtua luonnollisesti ja älä välitä siitä. Et ole kiire!

 

Varmista, että hän kohtelee sinua kunnioittavasti

Jos hän sanoo, että hän soittaa sinulle, mutta unohtaa aina, se ei ole kovin kunnioitettavaa. Jos hän hautaa sinua tai on töykeä sinulle, älä tuhlaa aikaa yrittäen saada hänet kuin sinä. Odota, kunnes on mukava kaveri, jota pidät ja työskentelet tuntemalla häntä. Pojat, jotka haluavat rikkoa sääntöjä ja näyttää heiltä yleensä, eivät tiedä, miten hoitaa tyttöjä hyvin ja he ovat kypsät ja vain haluavat kiinnittää huomiota.

Vain luottaa itseesi ja tiedä, että oikea kaveri tulee mukaan. Älä yritä pakottaa jotain ja pysyä ystäväsi kanssa, koska ne kestävät tavallisesti kauemmin kuin poikaystävä!

Leave A Comment

21 + = 23