Miten saada kaveri suudella sinua

Anna minun olla todella rehellinen täällä ja vain sanoa, että kaverit eivät ole aina kirkkaimpia, kun on kyse siitä, että ne herättävät vihjeitä, jotka meidät naiset laittoivat. Olipa kyseessä hermoja tai vain niiden tahattomuutta, he eivät useinkaan ymmärrä, että me pidämme niistä ja tämä vaikeuttaa meitä naisia ​​saadakseen heidät kasvattamaan meitä!

Kuinka sinä ilmeisesti ilmaiset kaverille, että pidät siitä, että haluat heidät tukevan lähelle, tarttumaan kasvosi puolelle ja istuttamaan herkullisen näköisen kouristuksesi sinun? Meillä on monenlaisia ​​tapoja, jotka ovat toimineet meille aiemmin. Anna nämä 20 tapaa saada kaveri suudella sinua kokeilla.

 1. Varmista, että he tietävät, että pidät niistä

Jotkut kaverit eivät yksinkertaisesti ole aavistustakaan siitä, että olet edes heidän päässään. Jos näin on, miten he tietäisivät voivan istuttaa sinusta? Varmista, että olet tehnyt kaiken voit tehdäkseen selväksi, että pidät hänestä.

Haluat myös varmistaa, että hän on myös sinussa. Joten ennen kuin kokeilet näitä vinkkejä saada kaveri suudella sinua, varmista, että he ovat tietoisia tunteistasi heille.

 1. Pretty Up Your Pout

Nätti Up Your Pout

Jos haluat saada kaveri suudella sinua, tarvitset herkullisia huulet! Joten varmista, että kuoritset huulet säännöllisesti, pitävät ne kosteutettuna ja myös levittävät kevyitä (erittäin kevyitä) kiiltäviä kerroksia, jotta ne näyttäisivät tuoreelta.

Bonusvinkki: Jotain, joka tekee niistä aina ruusuisia ja herkullisia ilman lisättyä huulipunaa (kaverit eivät varsinkaan halua suudella jotain, jolla on huulipunaa), on yksinkertaisesti puristaa huulesi joskus. Tämä lisää kiertoa ja pitää ne punaisina ja vieläkin parempina.

 1. Laita ne huulet näyttöön

Laittaa those Lips on Display

Nyt kun suusi näyttää paremmalta kuin koskaan, näytä se pois! Pyydä häntä kiinnittämään erityistä huomiota siihen osaan kasvoistasi. Tämä voi jo tapahtua tekemällä heistä näyttävät houkuttelevalta, mutta voit tehdä vieläkin enemmän. Hauskuus, joka näyttää aina toimivan, on harvennus alhaalla huulillesi, kun tiedät, että hän katsoo sinua. Hän ei voi vastustaa!

 1. Ainoa aika on avain

Yksin Time is Key

Hän ei suudella sinua ensimmäistä kertaa, jos siellä on paljon muita ihmisiä. Hän on aivan liian hermostunut ja hämmentynyt tekemään niin. Tämä tarkoittaa, että viettämisaika yksinään on usein ratkaiseva. Jos vietät enemmän ja enemmän yksin aikaa yhdessä, hän saa mukavamman kanssasi ja tämä avaa enemmän mahdollisuuksia hänelle suudella sinua.

 1. Lean in Close

Nojata in Close

Kuinka hän pystyy suudella sinua, jos olet aina 5 metrin päässä hänestä? Jos haluat helpottaa häntä suudella sinua, niin sinun on oltava niin lähellä häntä kuin voit olla ilman että se on epämukavaa. Lean lähemmäksi, kun hän puhuu tai vain pitää kättäsi kun mahdollista.

 1. Hanki Flirtsi

Saada Your Flirt On

Se on todella vihainen jollekulle, heille on aina vihreä valo, jos he ihmettelevät sinua suudella. Naurua paljon, koskettaa heitä täällä ja siellä, ja leikkisästi flirttailee, hän saa vihjeen siitä, että olet hänelle ja hän antaa hänelle luottamuksen hän tarvitsee vetää sinut lähemmäksi ja suudella sinua.

 1. Tee Sexy Eye Contact

Tehdä Sexy Eye Contact

Kun hän puhuu, varmista, että ylläpität silmäkosketusta. Älkää tuijottako häntä! Mutta katsokaa hänen silmiinsä tarpeeksi anna hänen tietää, että olet sitoutunut ja kuuntelemassa. Mahdollisuudet ovat, jos teet sen oikein, teet hänet punastumaan, kun hän puhuu. Tämä on selvä merkki siitä, että hän haluaa ehdottomasti suudella sinua.

 1. Katsokaa Hänen Huuliaan

Katso at His Lips

Ottakaa silmä kosketettava askelta pidemmälle ja katso hänen huulet. Kun hän katsoo silmänne takaisin, siirrä silmäsi alaspäin huulillesi hetkeksi. Siirrä ne takaisin silmiin ja jatka keskustelua. Kirjan vanhin temppu on lähes aina taattu tekemään hänet suudella sinua.

 1. Tuoreen hengityksen, aina

tuore Breath, Always

Kuka haluaa suudella jotakuta, jolla on huono tuoksuva hengitys? Tiedän, etten halua! Koska et koskaan oikein tiedä, tulevatko kaksi teistä syömään tai nauttimaan kaikenlaisista välipaloista, kun olet yhdessä, on aina tärkeää säilyttää joitakin kumia tai mintuja kätevästi.

Suosittelen, että käytät rahapajoja hartsin sijaan, koska jos kaksi päätyy suutelemaan, ikenet voivat tulla tielle. Tässä on pieni vinkki myös sinulle: jos tarjoat hänelle mintun aterian jälkeen ja hän ottaa sen armollisesti, se tarkoittaa varmasti, että hän ajattelee suudella sinua.

 1. Arka-arka

Arka-arka

Fyysisen kontaktin käynnistäminen on erinomainen tapa sulkea kuilu teidän kahden välillä ja tehdä hänestä mukavampaa siirtyä kissalle. Pidä kädet, nojata hänelle, halaa häntä, tee vain jotain, joka tuo sinut lähempänäsi.

 1. Pelaa jännitteitä

pelata a Tension Filled Game

Seksuaalinen jännitys on paras tapa saada kaveri suudella sinua. Joten pelaa peliä, joka luo joitain niistä! Oma suosikki peli pelata on "arvaa mitä seuraava" peli, kun syömme välipaloja tai illallista. Pyydä häntä sulkemaan silmänsä, päästä hyvin lähelle ja ruokkia hänelle erilaisia ​​ruokia, kun hän arvaa mitä se on. Hänen läheisyytensä lisääminen lisää jonkin verran varautuneita jännitteitä ilmassa.

 1. Ole itsevarma

Olla Confident

Jos olet hermostunut, hän on hermostunut. Ihmiset, jotka ovat hermostuneita, eivät todennäköisesti noudata jotain, mitä he haluavat tehdä. Varmista siis, että olet varma! Jos pysyt luottavaisena koko ajan, se tekee hänelle paljon helpommaksi siirtyä.

 1. Teeskentele, että olet kylmä - ja tee se selväksi, et todellakaan ole

Teeskennellä You’re Cold

Jotkut kaverit todella tarvitsevat ylimääräistä työntää, kun kyseessä on tyttöjen suudelma. Yhteinen liike on teeskennellä, että olet kylmä, jotta he tarttuvat sinuun tiukasti. Mutta jos haluat todella olla ilmeinen toiveistasi, kerro heille, että olet kylmässä ympäristössä, joka ei todellakaan ole kylmä. He saavat vihjeen.

 1. Face Him niin usein kuin voit

Kasvot Him as Often as You Can

Ei ole helppoa suudella toista, kun molemmat ovat samassa suunnassa. Joten varmista, että laitat itsesi edessäsi paljon, jotta hänellä on enemmän mahdollisuuksia mennä siihen!

 1. Hymyile paljon

Hymy a Lot

Tämä käsi kädessä flirttailuun ja luottamukseen, mutta se on ratkaisevan tärkeää. Ei vain hymyilee, että näytät siltä, ​​että sinulla on hauskaa, mutta kiinnittää myös huomion suuhusi - mikä on tarpeen, jos haluat saada kaveri suudella sinua.

 1. Kosketa hänen kasvonsa

Kosketus His Face

Hänen läheinen ja kosketuksellinen oleminen on tärkeää jo, mutta jos haluat ottaa sen seuraavalle tasolle, kosketa hänen kasvonsa aina kun voit - vain varmista, että se ei ole epämiellyttävällä tavalla. Voit teeskennellä, että hänellä on ripsi, leikkisästi leikata hänet nenään tai edes vain hieroa kasvojen karvojaan (jos hänellä on) ja sanoa, että pidät siitä. Tämä pohjimmiltaan asettaa täydellisen mahdollisuuden hänen siirtyä sisään.

 1. Tuo se ylös keskusteluun

Jos sinä jotkut pääset nauttimaan aiheesta, nosta esiin sellainen kohta, jonka uskot olleen hieno kisseri. Paras aika tehdä tämä on elokuvan tekemisen aikana. Vain hölynpölyä, "Voi olla, että olisit parempaa kisseria kuin se." Sano se leikkisästi ja ehkä hän voi todistaa hypoteesi.

 1. Kuiskaus hänen korvallaan

Kuiskaus in His Ear

Ei paljon ole seksimpiä ja enemmän suudelma-aiheuttavaa kuin kuiskata jotain hänen korvaansa. Vain laahaa tiiviisti ja kerro hänelle, että sinulla oli mahtava aika hänen kanssaan. Jos pelaat tätä oikein, saat sen suudelman, jonka olet odottanut.

 1. Viipyä hyvästäsi

Aivan kuten voit kuiskata hänen korvaansa saadakseen suudelman, voit vetäytyä halauksesta, mutta ei päästää häntä vielä. Katsokaa häntä ja sitten huulillesi. Hän tietää, että on aika suudella sinua.

 1. Kiss Häntä itseäsi!

Suudella Him Yourself

Hei! Se on loppujen lopuksi 2016. Kuka sanoo, että kaverit joutuvat tekemään kaikki ensimmäiset liikkeet? Jos olet ujo ja olet kokeillut kaikkia edellä mainittuja temppuja ilman onnea, ota itsellesi oma aloite! Ehkä hän on jopa sheriä kuin sinä. Lean lähelle ja mene siihen. Hän saattaa jopa huomata, että nainen, joka ottaa vastuulleen, on seksikäs.

Houkuttelemalla kaveri suutelemaan voi olla varsin haastava, jos he eivät noudata vihjeitasi helposti. Käyttämällä näitä tekniikoita voit lukita huulet nopeasti. Onko sinulla lisää vinkkejä, jotka ovat toimineet sinulle? Kerro meille, miten he työskentelivät!

Leave A Comment

− 9 = 1