Miten saada kaveri kysyä sinulta

Yksi kaikkein turhauttavimmista asioista, kun on kyse uuden kaverin miellyttämisestä, on todella saada hänet pyytämään sinua ulos. Voit tyytyä tavaroistasi haluamallasi tavalla, mutta joskus ne vain jäävät täysin epäselväksi. Vaikka tuntuu siltä, ​​että ei ole toivoa muutamia päiviä, ja olet tuomittu viettämään ikuisuus yksin, sinun ei tarvitse! Tässä on parhaat 20 tapaa saada kaveri kysyä sinulta.

 1. Flirttakaa paljon

Flirttaaminen on aina täydellinen tapa yrittää saada kaveri kysyä sinulta. Se sanoo, että olet kiinnostunut ja haluaa olla hauskaa. Plus, flirttailu on täydellinen tapa todella näyttää jollekulle, että olet heidän sisäänsä. Twirl hiuksesi, vilkkuvat ne helmiäiset valkoiset, ehkä jopa lähettää hänelle katkoksen tai kaksi - mutta vain jos voit kaartaa, koska muuten hän voi vain ajatella, että sinulla on jotain juuttunut silmäänsi. Yikes!

 1. Tulla huomatuksi

Jos hän on yksin ja kuuma, kertoimet eivät ehkä ole ainoa tyttö, joka yrittää mennä hänelle. Laita itsesi väkijoukon eteen ja todella huomaa hänet itseäsi. Jos hän ei edes tiedä, että olet siellä, miten hänen pitäisi kysyä sinulta? Vastaa osaan hänen keskustelustaan, nauraa vitseillään, putoaa sisään, kun hän puhuu harrastuksesta, jota myös nautit. Jokainen näistä on erinomaisia ​​keinoja varmistaa, että hänellä on silmäsi teille, eikä mikään muu tyttö, joka voisi seisomaan tiellänne.

 1. Ole oma itsesi

Ole oma itsesi

Älä yritä muuttaa itseäsi, niin hän pyytää sinut ulos. Liian monet tytöt tekevät virheen teeskentelevän, että he pitävät tietystä bändistä tai elokuvasta vain niin, että hän pitää heistä. Mutta asia on, vaikka hän lopulta pyytää sinut ulos näiden asioiden vuoksi, hän tulee pian ymmärtämään, että olet valehteleva ja kaikki on ohi. Omaa itseäsi saattaa kuulostaa klisee, mutta on syytä niin monet ihmiset neuvoo sitä. Hän pystyy kertomaan, kun olet väärennös, ja se ei anna hänen haluavansa viedä sinut ulos.

 1. Kiitos hänelle

kohteliaisuus him

Millä tavalla voit tehdä sen tiedoksi, että olet kiinnostunut, tulee sinut lähemmäksi häntä pyytämällä sinua. Tytöt saavat vain hymyn kaverista ja uskomme, että he pitävät meistä. Kaverit toisaalta, sanokaamme vain, että he ovat hieman sokeita siitä, pitäisikö heitä tykkää. Kiitokset heille ilmoittaa heille, kuinka paljon pidät heistä ja jotka antavat heille luottamuksen kysyä sinulta. Bonuspisteet, jos kohtelet hänen mahtavan musiikkimusiikinsa osoittaakseen, että teillä on jotain yhteistä.

 1. Mekko Impressiin - mutta älä liioitele

pukeutua to impressed

Tietenkin haluat näyttää hyvältä murskaustasi, mutta joskus se voi olla ylikuormitusta ja he ajattelevat, että asustasi on ylhäältä eikä fantastista. Mekko vaatetuksessa, joka korostaa houkuttelevia ominaisuuksia, jotta hän ottaisi heille lisäilmoituksen. Hyvännäköinen aina parantaa mahdollisuuksiasi, että kaveri kysyy sinulta.

 1. Tuoda asioita, joita sinulla on yhteinen

Jos tiedät, että hän on kovaa Star Warsin tuulettimen, ja olet aina ollut sarjasta pakkomielle, puhu siitä hänen kanssaan. Hanki keskustelu, joka kääntyy tuohon suuntaan ja tuo esiin, kuinka olet aina ollut tähtien sota-nartu. Hän välittömästi haluaa puhua yhteisestä kiinnostuksestaan ​​ja tämä johtaa häntä lopulta pyytämään sinut ulos.

 1. Ylläpitää silmäkosketusta

silmä contact2

Silmäkontaktin pitäminen antaa ihmisille tietää, että painopiste on puhtaasti heille - älä vain ole kammottavaa siitä. Säteilemällä sielunsa kuoppiin ei ole tavoite, kun ylläpität silmäkosketusta. Suuri asia silmäkosketuksesta on, että jos hänen silmänsä ovat sinunkin, tiedät, että hän on todella tällä hetkellä.

 1. Lähetä signaalit

Selvä, selkeät signaalit ovat parhaita kaverit. Jostain syystä he eivät tiedä, milloin tyttö pitää heistä. Kuitenkin, jos johdatte jatkuvasti uusia elokuvia, jotka ovat poissa, tai ihmisiä, joilla on lähistöllä olevia konsertteja, jotka haluat nähdä, ehkä hän pohtii, että yrität saada hänet pyytämään sinut ulos ja viittaamaan paikkoihin haluat mennä. Sen lisäksi, että se vie sinut tutkaasi potentiaaliseen dating materiaaliksi, mutta se antaa hänelle hyviä päivämääriä!

 1. Smile like you mean it

hymy like you mean it

Vaikka tämä voisi olla automaattinen, kun olet noin haluamasi henkilön, se ei koskaan sattuu heittämään ylimääräisiä hymyjä täällä ja siellä. Miehet rakastavat onnellisia ihmisiä. Se tekee sinusta näyttävän hyvältä, nautinnolliselta ja lähestyttävältä; kaikki tärkeät näkökohdat, jotka he ottavat huomioon ennen kuin hän pyytää tyttöä ulos. Plus se tekee heidät aina ajattelemaan, että sinulla on hyvä aika ja he haluavat olla osa sitä.

 1. Fyysinen kontakti

Tule lähelle häntä! Tartu olkapäälleni, leikkisä taputtaa kasvonsa, kun hän sanoo jotain keskenään / hauskaa, ja tee söpö, lempeä fyysinen kosketus milloin voit. Älä vainkuuta häntä, kun hän kävelee, koska se on liian paljon ja saattaa antaa hänelle virheellisen vaikutelman sinusta (hello Ms. TryingTooHard). Hän tuntee, että olet varmasti kiinnostunut hänestä, kun kosketat häntä niin paljon, ja se tekee hänestä myös paljon mukavamman ympärillänne. Ja mitä mukavampi hän on ympärilläsi, sitä mukavampaa hän pyytää sinua mahtavassa päivämääränä.

 1. Varmista, että hän tietää että olet käytettävissä

Yksi asia on olla kaikki flirty ja koskettaa hänen kanssaan, mutta jos hän ajattelee, että sinulla on poikaystävä, se varmasti pelottaa hänet ja hän ei pyydä sinua ulos. Kaverit eivät aio kysyä tyttöä, jolla saattaa olla poikaystävä ja riski, että poikaystävä juoksee heidän jälkeensä vihassa. Yksi tapa osoittaa huomaamaton tilanne tekemättä sitä liian ilmeiseksi on leikitellä, miten "yksittäinen elämä" saa sinut alas ja toivot, että joku kauhistuttaa aina silloin tällöin. Se ei vain kerro hänelle, että olet yksin, mutta myös että olet ehdottomasti valmis sekoittumaan!

 1. Älä ole hirveä

Söpö, ujo tyyppi pelataan vain niin pitkälle kuin kaverit. Vaikka voi olla todella vaikea murtautua tuosta ujo kuoresta ja avata haluamallesi kaverille, se on elintärkeää, jos haluat todella, että hän pyytää sinut ulos. Hänen on voitava puhua ja kysyä sinulta, eikö? Oikea. Joten yksisarvollisuutesi tähden, älä ole niin ujo ja alkaa olla helpommin lähestyttävissä.

 1. Vaihe pois ystäväsi

Pojat tuntevat naurettavan pelottelun, kun ystäväsi ympäröivät sinua. Itse asiassa se on yksi tärkeimmistä syistä, jotka eivät puhu söpöä tyttöä, jonka he näkevät. Kaikella rehellisyydellä, aikooko kävellä suurelle joukolle kavereita ja alkaa lyödä todella söpö kaveri juuri siellä kaikkien edessä? Ei. Ehkä ei. Sama koskee myös kaverit. He ovat liian peloissaan isän pakkauksen edessä. On paljon helpompaa, että he puhuvat kanssasi yhdellä, joten varmista, että vietät jonkin aikaa poissa ystävistäsi ja omasta ympärillesi, jotta hänellä on mahdollisuus todella mennä siihen.

 1. Olla hurmaava

Tiedän tiedän. Normaalisti Disney-prinssi tulee mieleen, kun näet sanaa "viehättävä" tai saatat vain ajatella, että tämä termi liittyy miehiin. Mutta yksi asia, kaverit, ei voi vastustaa naista, jolla on viehätys. Tämä tarkoittaa, että se on tyylikäs, lähestyttävissä, nautinnollinen, hauska ja houkutteleva kaikki samaan aikaan. Jätä hänet haluamaan sinua tulemaan takaisin, kun olet jättänyt huoneen. Tee hänelle helppoa, että hän rakastaa sinua, ja tekee siitä entistäkin helpommaksi kysyä sinulta.

 1. Vietä aikaa puhumalla Hänelle

viettää time talking to him

On todella helppoa ihailla jonkun etäisyyttä, mutta se ei tee mitään hyötyä, kun yrität saada heidät pyytämään sinut ulos. Miten he tulevat tietämään, että he haluavat mennä kanssasi, kun teet googly silmät kirjan takana 50 metrin päässä? Käytä sanoja! Vietä aikaa keskustelemaan häntä ja tutustumalla hieman enemmän hänestä. Kun keskustelu on päättynyt, varmista, että jätät hänet haluavansa puhua enemmän ja hänen on kysyttävä sinulta päivämäärästä, jotta hän voisi tehdä sen!

 1. Jätä pois tietoja itsestäsi

Niin paljon kuin sinun pitäisi viettää aikaa puhua hänen kanssaan, keskitä keskustelu hänelle ja poissa itsestäsi. Miksi kysyt? Koska kun lähdet siitä, kun olet todella mahtava keskustelu, jossa te kaksi pääasiassa vain puhuitte hänestä, mitä hän aikoo ajatella myöhemmin? "Voi ei! Minulla ei ollut mahdollisuutta kysyä häneltä, "tai," Odota, mutta emme koskaan puhuneet hänen harrastuksistaan! "Hän etsii vain mahdollisuuksia selvittää nämä tiedot ja miten hän joutuu tekemään sen? Joo! Kyselemällä sinut ulos.

 1. Ystävien tekeminen ystäviensä kanssa

Voi olla haitallista ystävyyttä ystävien kanssa, kun haluat vain pyytää sinua ulos. Mutta jos on olemassa yksi asia, jota kaverit arvostavat eniten, on heidän ystäviensä mielipiteitä. Jos pääset ystäväsi ryhmään ja he kaikki todella pitävät sinusta, hän tulee näkemään, että olet arvokas ja että hän varmasti haluaisi pyytää sinua ulos. Se tuo myös esille, että kilpailukyky, joka on ihmisen luonteeltaan ja joka voi jopa olla kateellinen siitä, että puhutte hänen ystävilleen niin paljon - mikä kehottaa häntä tarttumaan sinuun ennen kuin joku muu!

 1. Ole itsevarma

Olla Confident

Luottamus on seksikäs, lumoava ja viehättävä. Luottamus toimii ihmeissään saada kaveri kysyä sinulta. Kun oot luottamusta, kerrot maailmalle, että tiedät kuka sinä olet ja mitä haluat ja tiedät, miten se saadaan. Tällainen viehätys on jotain, mistä miehet kuolevat. Hän leviää omiin jalkoihin yrittäen juosta jälkensä ja kysyä sinulta. Luota minuun. Laita epäselvyyksiä syrjään, koska olet kuuma pikku äiti, joka saa kenenkään pyytämään häntä ulos.

 1. Ole humoristinen

Olla Humorous

Oletko koskaan miettinyt, miksi niin monet typerät tytöt saavat kaikki hienot kaverit? Se johtuu siitä, että heillä on tapaturman huumorintaju. Naurua voi tehdä kenenkään kaltaisesi enemmän ja kun ihmiset kuten sinä, he haluavat kysyä sinulta. Hyvän huumorintajuuden ansiosta hän hymyilee ja nauraa. Se tekee hänelle kaipaavan sitä tunnetta, kun et ole mukana, ja hänen on kysyttävä sinulta saadakseen sen takaisin.

 1. Kysy häneltä!

Jos kaikki muu epäonnistuu, koska hän on turhia, huomaamatonta tai ehkä vain ujo, niin laita iso tyttö pikkuhousut ja kysy häneltä itseltäsi! Se on melkein 2016. Voit kysyä häneltä, jos todella haluat mennä ulos hänen kanssaan, eikä hän vain ota vastaan ​​mitään signaalejasi. Paras tapa tehdä tämä on aloittaa hauska, flirttaileva keskustelu ja kysyä häneltä, haluaako hän jatkaa sitä illallisen ja juomien aikana. Jos asiat menevät hyvin, hän varmasti sanoo kyllä. Ja kuka tietää, ehkä hän kysyy sinulta toisen päivämäärän!

!

Leave A Comment

47 − 40 =