Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa

Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa
Jos yrität tehdä hänestäsi itsesi, mutta ei näytä tekevän hyvää työtä, on olemassa muutamia temppuja, joita voit pelata siirtääksesi asioita puolestasi. Jos "flirttailee hänen kanssaan ja toivoa, että hän puree" -menetelmä ei näytä toimivan sinulle, on aika tarkastella Plan B: älykäs tytön tapa saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa.

Kutsu häntä pitkin "Plus One"

Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa
Jos olet kutsuttu juhliin, illalliseen tai muuhun erikoistilanteeseen, jossa "Plus One" on sallittu, miksi et kutsua nykyistä rakkautta (tai himoa) kiinnostusta kanssasi? Mikään ei sano "BE MY BOYFRIEND" aivan kuin plus-yksi parin tapahtumassa.

Hanki ystävä, joka auttaa sinua!

Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa

Saatat helposti saada ystäväsi pyytämään teiltä kaksi, jos olet yhdessä - katso mitä hän sanoo. Jos se on yritys "kyllä", hän on jo pyytänyt sinua, ja jos ei, voit tuntea, kuinka kauas olet siitä, miten hän sanoo "ei". Voit aina saada ystäväsi kokeilemaan myös hieman lempeää kiusantekoa - "Voit kertoa, että pidätte toisiamme ...." Etc.

Käytä yhteisiä etuja!

Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa
Jos molemmat pitävät elokuvista, pyydä häntä elokuvasta perjantaina tai lauantai-iltana, kun hänen tulee olla miespuolisten ystäviensä kanssa. Jos hän lakkaa, et ole vielä hänen kanssaan. Jos molemmat pitävät kalliokiipeilyä, miksi et ehdota viikonloppua pois tekemästä sitä? Jos haluat tehdä hänestä kaveri, sinun täytyy laittaa hänet yhden paikalle. Jos et kysy, et saa!

Pidä rutiini!
Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa

Voit halutessasi olla hänen eteensä ja soittaa, 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, mutta hänelle tämä näyttää vain tarvitsevalta ja pidättävältä. Elää omaa elämääsi - hän rakastaa sinua niin paljon enemmän! Hän työskentelee kovemmin saadakseen ja pitämään huomionne, jos hän ajattelee, että sinulla on vielä kiireinen aikataulu ja että monet haluavat yrityksesi - tekevät hänet töihin saada ja pitää sinut!

Kerro hänelle, että olet valmis!
Miten saada kaveri kysyä sinulta 5 tapaa

Tiedätkö vanhan sanan "Jos et kysy, et saa!"? No, oikeampi sana ei ole puhunut. KYSY KYSYMYKSESSÄ, JOKA ON VAHVISTAA SUOJELUA! Sinun täytyy kertoa hänelle, että olet valmis ottamaan haltuun, niin sanotusti. Miehet eivät ole kovin hyviä ja poimivat hienot vihjeet niin taivaan tähden; helpottamaan häntä!
Miehet ovat todella muuttuvia olentoja, ja vähäisessä määrin oikeaan suuntaan saataisiin pian tietää, että heitä on helpompi lukea ja manipuloida (eräänlainen!) Kysyä sinulta. Sinun täytyy rohkea - se vie vain sekunnin sekunnin hullu rohkeudesta, kuten sanottiin loistavassa elokuvassa Ostimme eläintarhan.

Kuvan lähde: weheartit.com

Leave A Comment

+ 81 = 90