Miten Flirtti Guy High School

Flirttaaminen teidän murskata lukiossa voi olla hankalaa ponnistelua. Et voi tietää, mitä sanoa hänelle tai miten saada hänet huomaan sinua, ja usein hermot saavat paremman sinusta ennen kuin edes lähestyt häntä. On kuitenkin olemassa useita hyviä tapoja flirttailla kaveri kanssa, kun olet lukiossa. Sinun tarvitsee vain lukea alla olevat vinkit ja kokeilla niitä luokassa, kun murskaus on olemassa ja sinusta tuntuu rohkea!

Hymyile ja ota usein yhteyttä

Käytä kehonkieltäsi flirttailla murskaamalla luokkahuoneessa - voit antaa hänelle tietää, että pidät hänestä ilman sanoa! Yritä saada yhteyttä silmiin ja hymyilee - näytät hänelle, että olet avoin ja ystävällinen ja että olet huomannut hänestä. Jos hän hymyilee takaisin, ja sinusta tuntuu rohkealta, voit silmänrähdä häntä tai nostaa kulmakartoitasi saadaksesi reaktion.

Pysyvää ensimmäistä vaikutelmaa kiinnität huulillesi ja silmillesi varovasti soveltuvalla meikillä. Avain on oltava hienovarainen ja luonnollinen - älä yritä liikaa käyttää meikkiä tai piirtää liikaa huomiota itsellesi.

flirtwithaguyinhighschool_1

Kirjoita hänelle muistiinpano

Se voi kuulostaa vanhasta koulusta ja vähän hölmöstä, mutta kirjoittaessasi murskasi muistiinpano voi olla loistava tapa flirttailla. On usein vaikeaa puhua jollekin luokkien aikana, joten liukuminen heille on huomaamaton ja hauska tapa kommunikoida - älä jää kiinni! Pidä keskusteluasi yksinkertaisena ja ystävällisenä kyselemällä häneltä kysymystä tai kommentoimalla opetusta. Jos olet jumissa, mitä voit sanoa, voit aina pelata sitä turvallisesti ja turvautua pyytämään häntä lyijykynällä lainata.

flirtwithaguyinhighschool_2

Istu hänen vieressään

Yksi helppo tapa saada hänet huomaan sinua on sulkea fyysinen kuilu teidän kahden välillä. Istu hänen vieressään luokassa tai lounaalla ja yritä aloittaa keskustelu. Jos et ole vielä puhunut hänelle, ota tilaisuus esitellä itsesi. Etsi joitain asioita, joita sinulla on yhteinen, ja mainitse jotain kiinnostavaa itsestäsi, jotta hän muistaa sinut. Seuraavan kerran kun näet hänet, vaikka se olisi käytävillä tai koulun ulkopuolella, ota yhteyttä silmiin, hymyile ja tervehdi.

flirtwithaguyinhighschool_3

Kiitos hänelle

Tehkää hänet erikoiseksi antamalla hänelle aitoja, sydämellisiä kohteliaisuuksia. Jos pidät hänen hiuksistaan ​​tai ihailen taiteen kykyjään, kerro hänelle. Saat ylimääräistä vaikutusta tekemällä silmäkosketuksen kertomalla hänelle kuinka mahtavaa hän on, ja koskettaa varovasti kättä tai kättä. Jos sinusta tuntuu pahalta, voit kommentoida kuinka seksikäs hänen jumpperi / farkut / kengät ovat ja että luulet hänen olevan houkuttelevampi hänen hiuksillansa tietyllä tavalla.

flirtwithaguyinhighschool_4

Järjestä katsomaan häntä koulun ulkopuolelle

Vaikka koulu voi olla hauskaa (joskus, kun et syö nukkumaan matematiikassa), et voi todella tuntea jonkun kanssa, ennen kuin olet viettänyt aikaa koulun ulkopuolella. Voit pelata sitä turvallisesti ja järjestää sen katsomaan hänen kanssaan keskinäisiä ystäviä (esim. Elokuvia tai puhaltaa puistossa) tai voit olla rohkea ja ehdotat, että teet jotain yhdessä vain te kaksi. Pidä se rento, ellet ole valmis pyytämään häntä päivämääränä.

Hyvä tapa aloittaa aihe on pyytää häntä auttamaan sinua jotain - kotitehtäviä, urheilua tai jopa harrastusta hänen, että haluat kokeilla. Ole luova ja etsiä tapoja viettää vähän laadukasta yksinään hänen kanssaan.

flirtwithaguyinhighschool_5

Tee hänet nauramaan - olla leikkisä

Erinomainen tapa flirttailla kaverin kanssa, jonka haluat, on saada hänet nauramaan. Näytä huumorintaju, kun puhut hänelle, ja voit vapaasti vitsailla ja olla leikkisä, kun olet hänen kanssaan. Hän näkee sinut huolettomana ja hauskana tyttönä - hyvien tyttöystävien ominaisuuksia. Varmista kuitenkin, että et tule olemaan "yksi kavereista" - pidä hauska puolestasi flirty ja naisellinen.

flirtwithaguyinhighschool_6

Pidä se suloisena, kun koulussa

Vaikka sinulla voi olla voimakkaita tunteita murskaamiseen, pidättäytyä liiallisesta flirttailusta koulussa. Sen lisäksi, että harjoittelet sinut koulunkäynnistäsi (kyllä, se on varsin tärkeä), saatat saada mainetta flirttauksesta tai pahempaa. Jotkut hienot, leikkisä flirttaus sopii kouluun, ja voit aina jatkaa lounasaikaan tai koulunkäynnin jälkeen.

flirtwithaguyinhighschool_7

Lopuksi muista aina olla itsesi. Kaverisi ja luokkatoverit ovat helposti vaikuttavia, varsinkin kun he katsovat sinun jokaista liikettä koulupäivän aikana. Ihmiset voivat kertoa, oletko aito vai etupuoli, joten kun flirttaat murskaamalla, yritä olla mahdollisimman aito. Ei tarvitse yrittää vaikutella häntä - vain seuraa näitä vinkkejä, ole upea itsesi ja katso, missä asioita johtaa!

Kuvat ovat peräisin osoitteesta http://www.pinterest.com ja http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

+ 46 = 52