Miten Flirttakaa poikaystäväsi kanssa

Joten onnistitko saada kaveri, mitä sitten? Miten pidät romaanin, vetovoiman ja perhosia, jotka menevät sen kanssa elossa? Tässä on muutamia erinomaisia ​​vinkkejä tekemään juuri sitä.

Fyysinen läheisyys

Olisit hämmästynyt siitä, kuinka paljon halauksia, suutelua, käsiä ja hyytelöitä voi tehdä suhdetta kohtaan. Pidä kädet kävelemättä kävelemässä, improvisoituna suudelmana ilman syytä, asettamalla kätesi hänen reisiinsa syömisen aikana, antamalla hänelle hierontaa, kun hän on väsynyt ja hymyilee pitkään katsomaan elokuvaa tai kun näet toisiaan pitkä päivä, kaikki ihmeet. Fyysiset kosketukset luovat kemikaaleja, jotka tekevät meistä tuntuu hyvältä.

Kuitenkin fyysinen läheisyys ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi tarttua kaveriin rakkaaseen elämään. Se on ärsyttävää. Sinun ei tarvitse pitää kättäsi joka toinen päivä.

compliments

Jos haluat pitää liekin elossa, sinun täytyy muistaa mieleesi ja kertoa hänelle. Kaveri haluaa tuntea olonsa hyvältä ympärillänne, se tekee siitä onnelliseksi. Ja onnittelut tekevät juuri niin. Se tekee hänestä myös ylpeyden ja tuntuu houkuttelevalta silmiin. Selkeä voittaja!

Varmista, että vaihdat onnittelumme. Kerro hänelle, kuinka luulet, että hän rokkaa jotain, mitä hän tekee töissä tai koulussa. Kerro hänelle, mitä rakastat hänen persoonallisuudestaan, kuinka hän on esimerkiksi ystävällinen. Kerro hänelle, kuinka paljon arvostaa sitä, kun hän tekee jotain sinulle (hän ​​tekee sen uudestaan!). Kerro hänelle kuinka kuuma hän on, kun hänellä on tiettyjä vaatteita (hän ​​käyttää niitä uudelleen!). Kerro hänelle kuinka seksikäs silmät / suu / hartiat ... mitä tahansa, ovat. Kerro hänelle, kuinka paljon uskot, että hän onnistuu x, y, z: lla. Kerro hänelle, kuinka houkuttelette hänelle yleensä. Varmista, että annat vähintään yhden kohtelun viikossa.

Pelaa taistelua

Ei ole mitään, kuten jauhoja, vaahtoa, tyynyä tai veden taistelua olla hauskaa ja flirttailla!

Romanttiset päivämäärät

Yup, he ovat kuin flirttailussa. Illallinen kotona kynttilöillä. Syöminen intiimissä ravintolassa. Piknik rannalla. Päivää kylpylässä (tai joku kylpytynnyri!). Päivän kuluminen järvellä, joka soutuu kesällä. Luistelu ja kuumaa suklaata talvella. Kun ilmassa on romantiikkaa, kipinöitä lentävät!

Tekstiviestejä

Lähetä hänelle flirttailevia tekstejä. Ehkä et voi lopettaa ajattelemista. Ehkä olet juuri mennyt alusvaatteita ostoksille. Ehkä olet sängyssä ajattelemassa häntä kun nukahtaa. Ehkä luulet hänen olevan kuuma. Kaikki nämä ovat asioita, joita voit kääntää tekstiviesteissä.

läheinen suhde

On todistettu, että etsimällä joku silmästä ja paljastaen intiimejä yksityiskohtia elämästäsi johtaa vetovoimaisuuteen. Voit pelata pelejä, joissa voit kysyä toisiltaan kysymyksiä läheisyydestä, tai voit yksinkertaisesti käydä syvällisiä keskusteluja, kun heillä on kynttilän valaistu illallinen viihtyisässä ravintolassa, kun katsot toisiaan silmissä. Voit myös mennä romanttiseen paikkaan ja istua katsomassa toisiaan silmissä vähän aikaa.

Katso alkuperäinen kokeilu täältä.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

55 + = 62