Mitä tarkoittaa kun tyttö suutelee otsiasi?

Tänään puhumme mistään muusta kuin otsan suudelmasta. Kaikki pitävät tämän tyyppisestä suudelmasta, olipa kyseessä poikaystävä, ystävä tai jopa perheenjäsen; ja se on sellainen, mikä on niin merkittävää otsan suudelmasta: se ei rajoitu intiimiin suhteeseen, mutta tunne, josta saat tämän tyyppisen suudelman vastaanottamisen, on kaikki sama. Se antaa meille tunteen rakkaudesta, mukavuudesta ja tunteesta ikään kuin olisimme maailman erityisin henkilö. Mutta mitä se tarkoittaa, kun GUY suutelee otsaasi?

c559d62f0d04616a450b6a444e3289d2

Hän on korkeampi kuin sinä

Okei, niin tämä voi tuntua hauskalta, mutta se on totta. Jos joudut jonkun kanssa, joka on korkeampi kuin sinä, hän voi yksinkertaisesti suudella sinua otsaasi, koska se on lyhyempi etäisyys kuin taivuttaminen koko matkan päästä huulillesi. Se ei tee siitä mitään vähemmän merkittävää, mutta se on varmasti helpompaa, kun korkeampi mies antaa sinulle nopean suudelman otsaan kuin mikään muu. Hän luultavasti tekee sen usein, ja kun kaksi teistä ovat kiireessä. Hän tekee varmasti tämän tyyppisen suudelman, kun kaksi teistä seisot. Joten pitäkää kaveri, jonka kanssa olet dating: onko hän huomattavasti pitempi kuin sinä olet? Sitten hän voi olla vain "laiska" tai ehkä mukavampi, antamalla sinulle suudelman otsaan.

Hän vain pitää sitä

Ehkä tämä kaveri todella pitää otsaasi? Ehkä hän vain haluaa tällaisen suudelman? Kuten kaikkien muidenkin elämässä, miehet pitävät myös suosiota. Jotkut kaverit saattavat olla enemmän tekemisessä tai suutelemisessa poskelle, mutta hänen suosikkinsa voi ehdottomasti olla otsaan. Jos hän suudella sinua usein, se voi olla merkki siitä, että hän vain rakastaa suutelemaan naisensa otsaansa - ei mitään väärää, eikö? Olen varma, ettei valitettavasti tule sivusta!

Hän kunnioittaa sinua

Tiesitkö, että otsan suudelma voi olla kunnioituksen merkki? Se osoittaa, että hän ei vain yritä "päästä housusiisi", niin sanoakseni, kuin mies, joka vain kiinnostaa koukkautumista, ei vaivaa suudella sinua makealla, herkällä paikalla, kuten otsaasi; hän todennäköisesti haluaa syviä suukkoja huulille ja kaulalle.

76230e82ae467c5a06477ac8ecaa6abb

Hän syvästi välittää sinusta

Etupysäkki on yksinkertaisesti yksi makeisimmista suukkoista. Kaikista suukkoista se on yksi suukko, joka saa sinut tuntemaan olosi todella huolestuneeksi. Joten, kun sanotaan, jos kaveri suutelee sinua otsaan, hän todella välittää sinusta ja haluaa sinun tietävän hänen huoltajansa syvyyden. Hän tietää, että otsan suudelma saa sinut tuntemaan rakastetun ja siksi hän tekee sen.

Hän on suojaava teistä

Silmän suukko voi varmasti merkitä paljon erilaisia ​​asioita, mutta yksi suurimmista signaaleista silmän suudelma osoittaa, että hän suojaa sinua. Hän pitää sinut tiukasti ja suutelee sinua otsaan: hän yrittää näyttää sinulle, että olet Hän ja MINÄ ainoa hänen, ja hän tekee mitä tahansa suojaamaan sinua. Tällä tavalla se on todella suudelma, jolla on paljon merkitystä ja on todella voimakas. Tällainen suudelma tehdään tavallisesti silloin, kun kaksi teistä ovat yksin, ja sinulla on romanttinen hetki puhumalla. Tunnelma on rauhallinen, hänellä on käsivartensa ympärilläsi, ja hän suutelee sinua varovasti huulilla pitäen sinut tiukasti. Et tietenkään tunne itsesi turvalliseksi, ja otsan suukko sitoo turvallisuuden ja tunteen, jonka ihminen suojelee.

Mitä tarkoittaa kun tyttö suutelee otsiasi? Mitä tarkoittaa kun tyttö suutelee otsiasi?

Hän rakastaa sinua

Paljon suukkoja voi tarkoittaa, että hän rakastaa sinua, mutta on vain jotain niin aistillista otsa suudelma. Kyllä, se tarkoittaa, että hän välittää ja kunnioittaa sinua, mutta se tarkoittaa myös, että hän rakastaa sinua. Hän rakastaa sinua niin paljon, että hänen ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tämä yksinkertainen suudelma. Hän tietää, että rakastat tämän tyyppistä suudetta, joten ei ole oikeastaan ​​mitään parempaa vaihtoehtoa, kun suhtaudutaan suudellen osoittamaan suurta kiintymystä, ihailua ja LOVE.

Me kaikki rakastamme etulinjan suukkoja, varsinkin kun se tulee poikaystävästämme, suvusta tai aviomiehistämme. Nämä suukot voivat merkitä paljon erilaisia ​​asioita, mutta suurimmaksi osaksi se on hellyyden ja rakkauden symboli. Se osoittaa, että hän kunnioittaa sinua täysin ja välittää sinusta syvästi. Se on merkki siitä, että hän haluaa suojella sinua ja suojella sinua. Rakastatko otsaan suukkoja? Kuinka tunnet, kun saat yhden näistä ihastuisista suukkoista? Jaa meille ajatuksesi alla!

Leave A Comment

25 − = 21