Mitä tarkoittaa kun hän pyytää sinua kutsumaan häntä isältä?

Onko kaveri kuten sinä kutsua häntä "isälle?" Mitä se tarkoittaa?

Mitä tarkoittaa kun hän pyytää sinua kutsumaan häntä isältä?

Jos et ole koskaan kuullut tai kuulunut tähän ilmiöön, olisit yllättynyt siitä, kuinka yleinen ja hyväksytty se on. Koko reddit ja tumblr kierteet on omistettu niille, jotka myöntävät tekemään sen ja ne, jotka ovat hämmentyneitä. Samassa huomautuksessa jotkut miehet rakastavat sitä ja jotkut pitävät sitä outoa.

Onko sinun mies pyytänyt sinua soittamaan häntä isälle tai oletko löytänyt itsesi viittaavan hänelle tällä tavalla? Seuraavassa on joitain syitä, joita voi tapahtua.

• Se on hallitseva asia.
Jos on aika, jonka voit tuntea olevan haavoittuva, se on luultavasti hallitseva asia. Hän haluaa tai haluaa tuntea hallintaa, kuten auton ajo. Se ei välttämättä edusta todellisia isä / tytär-suhteita vaan enemmän afa-urosta tässä tilanteessa. Muista, se ei todellakaan ole niin erilaista kuin kutsua toisiaan "lapsi" tai "vauva". Oletko todella lapsi? Ei. Haluaako hän, että olet hänen taaperoinen? Toinen ei. Mikä vie meidät ...

• Hän tuntee sinusta suojaavan.
Miesten luonnolliset vaistot vaalimiseen ja suojeluun päätyvät pääasiassa kahdenlaisiin ihmisiin; heidän sitoutuneita kumppaneitaan ja heidän lapsiaan. Se on sekä biologista että instinktuaalista, vaikka et saa sitä sekaisin sellaisten termien kanssa, jotka ovat esimerkiksi leipäämies tai talonpäällikkö. Suojaava, isä ja nämä muut asiat ovat juuttuneet yhteen kulttuuristen arvojen ja rajoittavien sukupuolenormien kanssa. Aivan kuten lähes kaikesta muusta, nämä ovat tunteita, jotka voivat olla vastavuoroisia. Haluatko suojella häntä huonoista uutisista? Varmista, että hänellä oli tarpeeksi syötävää? Auta häntä saavuttamaan seuraavan tavoitteensa. Oletko äitisi suhteellesi? Se on melkein miespuolinen vastaava.

• Hän on todella isä ja olet tottunut soittamaan toisiaan näillä nimillä.
Ehkä hän tai kaksi teistä jakavat lapsia. Jos näin on, varsinkin jos ne ovat pieniä, saatat joutua vain tapaan kumppanisi "isä", koska lapset tekevät niin. Jotkut lapset odottavat melkoista aikaa ymmärtämään, että heidän vanhempansa todellakin ovat todellisia nimiä, jotka eivät ole äiti ja isä. Ja kyllä, tämäkin voi vuotaa makuuhuoneesi retkille. Meidän neuvoja? Vain mennä sen kanssa. Sukupuolen tekeminen on tarpeeksi kovaa lasten kanssa ilman, että hänet ripustetaan, ja kuka soitti, mikä lemmikin nimi.

Kuten kirjoittaja yli Broadly sanoi-
"Isoisäsi kutsui usein vaimolleen Slug", äitini jatkoi. "Ei ole erityisen tärkeää huolehtia siitä, mitä ihmiset kutsuvat toisiaan. On tärkeää tunnistaa oma yksilöllisyys ja löytää kumppani, joka tukee tätä. "

Leave A Comment

+ 32 = 38