Mitä se tarkoittaa kun kaveri sanoo, että hän on hämmentynyt ja tarvitsee ajatteluaikaa?

Yksi pahimmista asioista, joita voi tapahtua naiselle, on tämä: sinulla on näennäisesti erinomainen suhde joidenkin haaveilevien kavereiden kanssa, joita et voi saada tarpeeksi. Sinä menit kuumana päivämääränä viime yönä ja se oli osuma! Kuitenkin, heräsit tänään vain kuullaksesi pelättyjä sanoja: "Olen hämmentynyt ja tarvitsen vain aikaa ajatella asioita". Uhhh, mitä? Se on vitsi oikein? Valitettavasti ei, ja se on helvetin. Mutta ennen kuin käänsit ulos ja miettikää, mikä on vikaa kanssasi, katsotaanpa, mitä tämä voi tosiasiallisesti tarkoittaa.

Poikaystävä Says He Needs Time to Think

Syyt, jotka hän voi sanoa pelättyjä sanoja, joita emme koskaan halua kuulla

Hän on aidosti peloissaan

Katsotaanpa sitä: suhteet voivat olla, hyvin, pelottavia. Kun sinusta tuntuu, että rakastat jonkun kanssa ja he ottavat aikaasi ja ajatuksiaan jatkuvasti, voit tuntea olonsa hukkua. Ja joissakin tapauksissa ihminen voi alkaa tuntea tällä tavalla, kun hän syvästi rakastaa sinua. Hän tarvitsee jonkin aikaa miettiä, mitä rakkaus on ja jos hän on todella valmis sukellamaan ja olla naisen kanssa kokopäiväisesti ja antamaan tunteidensa ohitse.

Hänen täytyy muistaa hänen masculinisuutensa

Kun mies rakastuu naiseen, hän antaa hänen vartijansa alas. Yhtäkkiä hän on romanttinen lovey-dovey sap, ja kun mies ymmärtää tämän, hän voi tulla jonkin verran vaivautunut, tuntuu, että hänen maskuliinisuuttaan hänet otetaan. Kyllä, se on eräänlainen typerä, mutta miehet ovat kaikki macho ja vahvoja ja vaikuttavia naaraita. Jos hän tuntee olevansa tunneperusteinen ja tunne heikkoa antaen rakastaville tunteilleen, hän voi haluta ottaa askeleen takaisin pelkästään lunastamaan testosteronitasojaan.

Hän ei ole kiinnostunut

Tämä on se, josta me kaikki kuuntelemme, mutta valitettavasti joskus "hämmentyneenä" ja "aikaa ajatella" ovat koodisanoja "En ole kiinnostunut ja saan edes olla kiinnostunut toisesta naisesta jo". Jos näin on, on tärkeää muistaa, että sinulla ei ole mitään vikaa. Joskus suhteet eivät yksinkertaisesti toimi ja kipinä kuolee; tai joissakin tapauksissa, ei ollut koskaan paikalla.

syyt why your man wants space and what to do about it

Miten sinun on reagoitava

Älä paniikkia

Miten reagoisit miehen kanssa, joka sanoo olevansa sekava ja tarvitsee aikaa ajatella, on välttämätöntä. Näytä hänelle, ettet ole hullu eikä kaikki hänestä. Osoita hänelle, että voit olla itsenäinen ja vahva ja ÄLÄ Paniikki! Kyllä se on kauheaa kuulla, mutta paniikki ja yliajattelu EI aio auttaa sinua pienintäkään. Pysy rauhallisena ja pysy viileänä - se on houkuttelevampi kuin hullu tyttö, jota hän ei halua enää nähdä.

Jätä hänet rauhaan

Et varmasti halua kuvata itsesi epätoivoiseksi. Näytä hänelle, että olet vahva nainen, joka voi elää ilman häntä, ja hän voi olla kiinnostunut teistä ja ymmärtää, että olet hänen unelmiensa nainen. Toisaalta, jättäen hänet yksin antaa sinulle aikaa rentoutua ja päästä yli! Jos hän ei ole niin varma sinulle, älä tuhlaa aikaa yrittäen saada hänet takaisin. On olemassa mies, joka tietää varmasti, että hän rakastaa sinua, eikä se sekoita häntä tuntemaan rakastavia tunteita.

Mitä Does It Mean When a Guy Says He's Confused and He Needs Time to Think

Vedä takaisin ja anna hänen tulla mukaan

Pidä etäisyyttäsi hänestä ja anna hänelle todella aikaa ajatella voi olla paras asia suhteellesi. Joskus ihmiset tarvitsevat vain vähän aikaa istua, rentoutua ja arvioida tilannetta. Vetäytyminen pois hänestä ja osoittaa hänelle, että hän voi antaa hänelle tilaa ilman murhetta, on hyvä tapa käsitellä tilannetta. Kun hän päättää, että hän haluaa olla kanssasi, anna hänen tulla mukaan - ja anna hänen työskennellä sen puolesta. Osoita hänelle, ettet odottanut vain vastausta. Pyydä häntä tulemaan teidän luoksenne, älä koskaan mene hänen luonaan kerjäämään häntä tekemään mielensä ja olemaan kanssasi.

Oletko koskaan kuullut, että mies kertoo, että hän on sekava ja tarvitsee aikaa ajatella? Miten käsittelet tilannetta ja miten suhde lopulta toteutui? Haluamme kuulla joitakin tarinoita! Mutta muistakaa aina: älä paniikki! Joskus ihmiset tarvitsevat vain hengityskoneen!

Leave A Comment

52 + = 60