Mitä se tarkoittaa kun kaveri kääntyy sinuun?

Naisilla on mielestäni kaikki huomannut, että miehet haluavat katsoa matkamme - mutta miksi jotkut miehet ottavat silmäyksen, kun taas toiset tekevät täynnä tuijottaen? Jos olet joskus huomannut, että mies tosiasiassa tuijottaa sinua - ei pelkästään tarkkailemista hetkeksi - saatat olla hieman hiipunut. Mutta älä tuomitse kirjaa sen peitteellä - on paljon syitä, miksi mies voi tuijottaa sinua, ja lupaan, että hän ei ole vain outoa.

b1c277724513b0828e4b5aeb52e8e78d

Hän löytää sinut houkuttelevalta

Olen melko varma, että tämä on itsestään selvää: jos mies löytää sinut uskomattoman houkuttelevaksi, hän aikoo tuijottaa sinua. Ja hän luultavasti ei vain tuijota kasvosi, vaikka se on hänen huomionsa keskittyä melkoisen aikaa tämän ikävystymisen aikana. Hän luultavasti myös tarkastelee muita ominaisuuksiasi, tietysti puhuttaessa rintakehästäsi ja boot-ay: stä.

Miehet luonnollisesti vain naisille ja heidän ruumiilleen; se tekee siitä maailman. Ja kun he löytävät naisen, joka on erittäin houkutteleva heille, he tulevat tuijottamaan. He eivät halua unohtaa, mitä näytät, kun jätät huoneen, joten he pitävät kauan ja vaikeasti ottaa kauneuttaan ja tekevät henkistä kuvaa siitä, miltä näytät. Hei, pidä tätä kohteliaana, hyvät! Joku luulee, että olet aivan kaunis ja he eivät voi katsoa pois; todella, mikä on haittaa siinä?

Hän haluaa puhua sinulle, mutta ei tiedä miten

Paljon - ja tarkoitan LOT - miehillä on erittäin vaikea aika puhua naiselle. Joten, mikä kaveri on? Tuijottaa! Tiedämme jo, että hän löytää sinusta uskomattoman houkuttelevan, ja hän todella haluaa tavata sinut ja tutustua sinuun. Ainoa ongelma on, että hän on kokonaan menettämässä sanoja, kun hän tulee itseään esittelemään ja keskustelemaan kanssasi. Joten, kun se on kokonaan menettämässä sanoja ja ei tiedä mitä tehdä seuraavaksi, hän voi vain tuijottaa sinua ja jäädyttää. Hänen ikävystymisensä aikana hän luultavasti ajattelee kuinka kaunista olet ja kuinka hän vain DYING tapaa sinut. Hän luultavasti tulee kysymyksiin tai kommentteihin, jotka hän todennäköisesti voisi sanoa sinulle ilman että sinusta tuntuu oudolta tai kiinnostuneelta. Hänen mielensä on RACING ja mitä seuraavaksi, joten hän jäätyy ja vain katsoo sinua. Hän toivoo, että huomaat ja teet ensimmäistä liikettä - ja jos olet kiinnostunut myös hänestä, suosittelen tekemään ensimmäisen askeleen. Hän on luultavasti todella ujo ja hämmästynyt kauneudestasi - hän ei voi edes ajatella suoraa tai edes SPEAKia!

Hän haluaa häiritä sinua

On olemassa niitä kavereita: tiedät, kaveri kääntyi alas, koska hän oli karkea tai raaka tai et yksinkertaisesti ollut kiinnostunut hänestä. No, hän ottaa sen itselleen tekemään sinusta tuntuu pahalta, ettet halua häntä. Hän haluaa saada sinut tuntemaan hänet epämukavaksi ja hermostuneeksi; Luulen, että se on hänen (melko typerä) kosto. Joten, jos siellä on kaveri, kuka hylkäsit ja et halua tehdä mitään ensimmäisen päivän jälkeen, ja hän tuijottaa sinua, hän luultavasti vain yrittää pitää sinun huomionne ja ANNOY sinä niin paljon kuin pystyy. Älä edes kiinnitä huomiota häneen - varsinkin jos hänellä on yksi sellaisista hirveistä hymyilevistä kasvoistaan ​​kuin hän on niin viileä ja siro. Vakavasti, sitä vähemmän huolta hän maksaa, sitä nopeammin se menee pois.

Kuinka voit estää tämän tyyppisen tuijotuksen? Älkää nähkää häntä! Tiedän, että se voi olla vaikeaa, mutta pidä kiinni siitä, mitä teet, onko se työtä vai koulua. Yritä keskustella joidenkin ystäviesi kanssa ja pitää mieli (ja silmät) kaiken ympärillänne. Hän lopettaa lopettamisen lopulta - tarkoitan, ettei hän voi tuijottaa ikuisesti?

82cce70602d698e866e86847b76e99d4

Hän haluaa nukkua kanssasi

Jotkut miehet ovat sikoja, olkaamme rehellisiä. Jos huomaat kaverin tuijottavan sinua - mutta hän on paljon kiinnostunut näkemään käyristänne ja vartalo - hän on luultavasti uneksin nukkumaan kanssasi. Hän luultavasti ajattelee nopeimmalla tavalla, jolla hän voi päästä sinut arkkiin. Hän ei halua tuntea sinua tai muuta - hänen mielen ja silmänsä keskittyvät vain naisellesi, eikä hän välitä, jos tiedät sen. Kyllä, tämä voi olla hieman kammottava ja melkoisen inhottava, mutta toivottavasti hän ei pidä sitä liian kauan; itse asiassa, jos hän tuijottaa kehoasi, hän luultavasti yhtä varmasti keksiä ja kysyy sinulta - siinä tapauksessa sanokaa EI!

Leave A Comment

45 − 41 =