Mitä puhua poikaystäväsi kanssa?

Yksi tärkeimmistä asioista mistä tahansa suhteesta on viestintä. Sinun täytyy pystyä avoimesti ja rehellisesti puhumaan toisillemme ilman mitään pysäyttämistä. Kuitenkin joskus voi loppua asioista, joista puhut ja jätetään epämukavasta hiljaisuudesta - eikä kukaan pidä siitä.

Meillä kaikilla on oltava erilaisia ​​asioita puhumalla poikaystävillemme, eikä tarvitse istua ääneen hiljaisuudessa tuntikausia loppuun asti. Jos usein loppuu asioita sanoa tai mitä puhua, kun olet päivällä tai jopa kun vietät aikaa yhdessä, nämä aiheet voivat auttaa.

Pariskunnan nauraa kokoontuminen-syöminen-jäätelö-582708

 1. Hänen suosikki ruokansa

Olen varma, että tiedät jo muutaman ruoan, jota hän haluaa syödä, mutta tiedätkö kaiken hänen suosikkinsa. Mikä on ainoa ruoka, jonka hän voisi syödä koko elämästään, jos hän ei saisi syödä mitään muuta? Löytää, millaisia ​​elintarvikkeita hän rakastaa, voi herättää hienon keskustelun hänen tykkää ja tyytymätöntä, kun se tulee ruokaa ja tämä voi tulla kätevä, jos haluat koskaan yllättää hänet jotain yummy syödä!

 1. Ajankohtaiset tapahtumat

Nykyään on mahtavaa, sekä hyvää että huonoa. Keskustele nykyisistä tapahtumista ja siitä, miten he tuntevat heidät. Kysymykset heidän mielipiteistään voivat avata valtavan keskustelun moraalista ja arvojanne ja auttaa sinua liittämään hänen kanssaan tavalla, jota muut eivät voi. Kuuluminen siihen, miten hän tuntee tiettyjä asioita, auttaa sinua löytämään, onko hän todella hyvä ottelu sinulle.

 1. Sarjakuvat

Olen melko varma, että suurin osa kaverit rakastavat puhua sarjakuvista tai ehkäpä sinäkin! Avaa keskustelu siitä, mistä sarjakuvat he rakastavat tai jos he edes pitävät niistä ensi sijassa. Voit saada keskustelun päälle niin monia eri aiheita, jotka puhuvat tuntikausia. Saatat vain päätyä puhumaan kuuluisien sarjakuvien elokuvien remakeista ja siitä, miltä luulet, että heidät kuvataan.

Couple_3

 1. Urheilu

Suuri enemmistö miehistä haluaa puhua urheilusta. Vaikka he eivät olisikaan tietty joukkue, heillä on luultavasti mielipiteitä sääntöistä, eri pelaajista ja paljon urheilumaailmasta. Voit vain kysyä heiltä yksinkertaisen kysymyksen siitä, kuka he haluavat voittaa pelin viikonloppuna ja katsoa heitä pudottamaan tätä aihetta. Se on hyvä mennä, jos olet aina tappiollinen aihe, koska urheilu muuttuu aina.

 1. Paikat, jotka molemmat haluavat vierailla

Keskustele siitä, mihin haluat mennä maailmalle. Maailma on niin suuri paikka niin monilla eri kulttuureilla, joita voit kokea. Kysy häneltä, missä hän haluaa mennä maailmalle ja miksi. Sinun on todennäköisesti pysytellä tätä aihetta pitkään, koska se voi kattaa paljon muita aiheita. Voit myös tuoda esiin, mihin olet jo matkustanut ja miksi pidit tai sitä ei pidetty. Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään, jos matkustat tavoitteet ovat yhteensopivia.

kysyy-a-tyttö-out-on-a-päivämäärä

 1. Mitä sinä halusit olla, kun olit vähän

Olimme kaikki 5-vuotiaat yhdessä vaiheessa. Tämän iän aikana monet aikuiset haluavat kysyä meiltä, ​​mitä haluamme olla kasvaessamme ja vastauksemme ovat yleensä lääkärin, asianajajan tai jopa supersankarin johdolla. Kerro hänelle siitä, mitä halusit olla, kun olit pieni ja kysy mitä hän halusi olla. Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon hän on muuttunut tai jopa kuinka paljon hän on pysynyt samana. Saatat myös naurua siitä, mistä luulit elämäsi olevan kuin silloin, kun olit pieni.

 1. Vanhat sarjakuvat, jotka toivotte vielä Ran

Piirustukset eivät ole nykyään aivan samoja kuin 10 vuotta sitten, kun olimme nuoria ja katselemme niitä koko ajan. Voit aloittaa keskustelun siitä, mitkä sarjakuvia hän rakasti katsomassa, kun hän oli pieni ja miksi hän piti heistä niin paljon. Voit myös jatkaa puhua siitä, mitkä haluatte vielä tänään, vaikka he pysähtyivät ilmestymään vuosia sitten. Se on hieno aihe, koska se tuo sinut takaisin yksinkertaisempiin, hauskempiin aikoihin ja hän pitää mielihyvästä keskustelusta.

miten-to-keep-a-pitkän matkan-suhde-001-pari puhuva vs. puhelin-lähellä

 1. Lempielokuvat

Et voi kieltää, että sinulla on suosikki elokuva - ehkä jopa 5! Lyön vetoa, että poikaystäväsi on yhtä paljon suosikkielokuvia, että hän haluaisi viettää tuntikausia puhumasta kanssasi. Kysy häneltä, mitä hänen suosikkielokuvistaan ​​ovat, ja tämä herättää keskustelun tavaroista, joista hän rakastaa puhua. Sinulla voi olla jopa uusia elokuvia katsella, koska hän vaatii, että teet! Tämä auttaa sinua myös tuntemaan hänet paremmin tietämällä, mitä hänen makunsa ovat.

 1. Fiktiiviset maailmat, jotka toivotte, olivat todellisia

Jos olet jotain sellaista kuin minä, rakastat menettää kuvitteellisissa maailmoissa kirjoja tai elokuvia varten. On olemassa lukuisia eri maailmoita, jotka ihmiset ovat luoneet juuri mielikuvituksensa jälkeen ja olen varma, että on enemmän kuin yksi, jonka toivot, oli todellinen. Voit puhua kaikista niistä ja jopa kysyä häneltä, onko hänellä mieluummin elää kuin nykyisessä maailmassa. Fantasisointi eri vaihtoehtoisista todellisuuksista on todella hauska tapa saada keskustelu luova ja hauska tapa.

 1. Unelmiesi ja tavoitteidesi

Tämä on vakavampi aihe päästäkseen, mutta se on erinomainen tapa tutustua poikaystäjiisi paremmin ja olla todella pitkä puhua. Keskustele unelmistasi ja syvistä toiveistasi. Jokaisella on kuva siitä, kuinka he haluavat elämästään, ja voit kysyä poikaystäväsi, mitä hän itse seuraa. Joskus tämä voi kertoa tarkalleen, mikä on tärkeää heidän elämässään ja mitä heidän on tehtävä päästäkseen sinne. Saatat edes pystyä auttamaan häntä matkan varrella, jos hän löytää tarpeeksi tietoa siitä, mitä hän haluaa tehdä elämässään.

puhu-to-girl-on-the-puhelin

 1. Närkästyttävät hetket

Meillä kaikilla on heitä, ja me kaikki nauramme puhumasta heistä. Ei ole väliä, mitä sinulle on tapahtunut - jopa kaikkein kiusallisin asia maailmassa - sinun pitäisi puhua siitä poikaystäväsi kanssa. Ei vain hän ajattelevat, että se on hilpeä, mutta sinun on myös kuultava hänen nolostuneimmasta hetkestä ja nauraa hänen kanssaan. Tämä voi viitata sinut lapsuuden kärsimyksiin ja jopa sellaisiin asioihin, joita hän saa todella hämmentyneenä.

 1. Mikä Superpower haluatte

Tiedän, että olen hämmästynyt siitä, mitä suurta voimaa halusin, että minulla oli noin miljoona kertaa. Oletko koskaan ajatellut, mitä haluatte tehdä, jos asut supersankari-universumissa? Lyön vetoa poikaystäväsi on! Häneltä kysytään, mitä hänen supervoima olisi, on loistava tapa aloittaa mielenkiintoinen keskustelu siitä, että elää vaihtoehtoisessa maailmankaikkeudessa. Voit jopa saada tietää, miksi hän mieluummin olisi tietyn suurvallan ja jos hän olisi hyvä tai paha toisessa maailmankaikkeudessa!

 1. Sinun suurimmat pelkoasi

Riippumatta siitä, kuinka kova ja kuinka vahva olet, sinulla on pelko ja sinulla on todella suuria pelkoja. Kehotan teitä puhumaan suurimmista pelkoista poikaystäväsi kanssa ja kysyä häneltä hänen omia suuria pelkojaan. Vaikka hän ei ehkä tule tulemaan pelkäämään, hän kuulee sinun, hän todennäköisemmin jakaa. Tämä on hyvä tapa ymmärtää, mikä häiritsee häntä ja mitä hän on täysin kunnossa. Tämä voi myös auttaa sinua itkemään häntä hauskaa, jos hänellä on hauskoja pelkureita!

548a34b872fd8 _-_ hankala naimisissa-pari-0811-MSC

 1. Miksi paras ystäväsi on paras

Sinulla on paras ystävä, minulla on paras ystävä, ja poikaystäväsi on myös paras ystävä. Parasta ystävääsi on se, että he ovat elämässäsi lähes yhtä paljon kuin poikaystäväsi, ja on tärkeää, että hän ymmärtää, miksi he ovat niin suuria. Puhua siis siitä, miksi paras ystäväsi on paras ja kysy heiltä, ​​mikä on niin erikoista heidän parhaasta ystävästään. Tämä ei voi vain auttaa sinua tuntemaan ystäväsi paremmin - mikä on todella tärkeää - mutta se myös osoittaa, mitä ominaisuuksia joku on heille tärkeä.

 1. Mitä ajattelet tulevaisuudesta

Tämä voi liittyä tulevaisuuteen suhteellasi tai vain, mitä erilliset futuurit näyttävät. Kysy häneltä hänen suurista elämässään suunnitelluista suunnitelmistaan ​​ja siitä, millainen hänen tulevaisuudensuuntainen visio näyttää. Tämä voi myös tuoda sinulle aiheen futuristisesta elämästä ja mitä keksintöjä luulet kehittyvän siihen mennessä. Se on hauska aihe, joka voi myös olla vakava ja auttaa sinua tuntemaan poikaystäväsi paremmin.

04-outo-faktat-nauru-pari-nauraa

Löydät eri aiheita puhuttaessa poikaystäväsi kanssa voi olla joskus vaikeaa. Onneksi olemme koonneet täydellisen luettelon, joka käynnistää monia keskusteluja, joten et koskaan kyllästy puhumaan poikaystävällesi.

Leave A Comment

− 3 = 1