Mikä on kahden ihmisen välinen kemia

Kemia on vetovoiman tunne, joka luo halun jakaa elämäsi fyysisen, emotionaalisen ja psykologisen tason kanssa. Kemiaa sanotaan tulevan feromoneilta, jotka ovat näkymättömiä kemikaaleja, jotka voidaan jakaa ihmisten kesken ja lähinnä saada ne synkronoimaan. Kun kaksi ihmistä kokee kemian, he tuntevat usein sydämensä rodun, heidän kehon lämpötila voi nousta ja he voivat tuntea olevansa hermostuneita toisen henkilön läsnäollessa.

 

Kemia on todellakin todellinen ilmiö, ja se on myös harvinainen ilmiö. Olemme kaikki kuulleet ihmisistä, jotka menevät ensimmäisenä päivämääränä ja sanovat myöhemmin, että vain ei ollut mitään kemiaa. Muut ihmiset voivat myös tarkkailla kemian kahden ihmisen välillä ja melkein tuntuu, miten viritettäessä pari on.

 

Kuinka tietää, jos sinulla on kemia

  kemia

Hyvä on, jos sinulla on kemia, sinun ei tarvitse kysyä itseltäsi, tiedät vain. Kemia on kokemusta, jota ei voida valmistaa. Joskus vain yksi henkilö tuntee vetovoimaa toiselle henkilölle, kemia on silloin, kun tunne on keskenään ja luo entistä vahvemman siteen.

 

Tiedät, että sinulla on kemia, kun unohdat, missä olet, kun roikkuu jonkun kanssa, koska olet niin täynnä toista henkilöä. Tiedät, että sinulla on kemia, kun ajattelet kyseistä henkilöä ensinnäkin aamulla tai koko päivän ajan. Jos molemmilla on vaikeuksia hallita käsiään julkisesti, tämä on toinen merkki, jolla on uskomatonta kemiaa.

 

Miten löydät kemian

Tämä on se, mitä useimmilla ihmisillä on vaikea, koska he tekevät sitä taaksepäin. He ajattelevat, että kemia tulee etsimään sitä ja kiinnittyä siihen, kuinka surkeita he ovat, koska heillä ei ole sitä. Kemia todella tulee tuntemalla itsesi niin hyvin, että voit olla välttämätön yhteys yhteensopivaan kumppaniin energisesti. Kun sinulla on voimakas energia, koska panet paljon vaivaa olemalla paras henkilö, johon voit mahdollisesti olla sisälle, kosketat kemian lähteeseen.

 

Ajoitus tapahtuu omalla tavalla, eikä sitä voi pakottaa. Paras neuvo ei ole pelätä kemian löytämistä, vain tietää, että mitä enemmän sinä työskentelet itsellesi positiiviseksi ja terveelliseksi yksilöksi, tasapainolla, taidoilla ja myötätunnolla, sitä helpompi on löytää kemia jonkun kanssa.

 

Ihmiset ovat kiinnostuneita fyysisestä kauneudesta kyllä, mutta todellinen kemia tulee syvemmältä emotionaalisesta yhteydestä, joka vaatii sekä ihmisiä haavoittuvaisiksi että täysin rakastaviksi. On kaunista todistaa tai kokea kemiaa, joka on fysiologisia ja emotionaalisia vaikutuksia.

 

Mitä kemia tuntuu??

Kemia voi olla erilainen riippuen siitä, mitä ihminen tavoittelee on tuonut elämäsi auttamaan sinua. Kemia antaa ihmisille mahdollisuuden kasvaa ja joskus se voi tuottaa voimakkaita tunteita sen kanssa. Ihmiset, jotka eivät ole tehneet paljon emotionaalista työtä itsellään, ovat usein kemiaa jonkun kanssa, joka tarvitsee työskennellä samanlaisissa asioissa, ja he näkevät omat ongelmansa jossakin muussa. Tämä on todella voimakas ja arvokas tapa kokea, koska ilman peiliä emme näe, miltä näyttäisimme.

 

Kemia on yleensä hyvä asia, se tekee ihmisistä haluavan pysyä ripustettuna ja järjestää aikataulunsa viettämään aikaa yhdessä. Siksi ihmiset haluavat sitoutua toisiinsa ja suunnitella elämäänsä yhdessä. On olemassa tunne "ykseydestä", kun kahdella ihmisellä on kemia ja sidos on niin lähellä, että he alkavat ajatella ja tuntea samoja asioita. Viestintä tuntuu hyvin avoimeksi, ja tuntuu tuntevan toisen henkilön jo kauan hyvin nopeasti. Tämä johtuu siitä, että resonoidaan hyvin samankaltaisilla tärinöillä.

 

Mistä se tulee?

Tutkijat kuvaavat kaiken tärinöinä ja kaikki elämässä on jatkuvasti liikkeessä, jopa ajatuksissamme. Ajatuksilla on itse asiassa vahvin ja nopein mitattavin aallonpituus ja kun tunnemme kemian jonkun kanssa, meillä on usein samanlaisia ​​ajatuksia meille. Yleinen laki houkuttelee kuten pätee meidän elimistössä, jotka ovat kemikaaleja. Hauska osa meille on selvittää, onko kemia, jota meillä on, heijasta jotain hyvää itsellemme tai jotain, jonka haluamme muuttaa. Tämä on rakkauden arvo ja tunne kenkien yläpuolelle jollekulle, saamme työskennellä itseemme.

 

Onko se aina hyvä asia?

Kemia yleensä antaa kaksi ihmistä tuntemaan niin iloisia, että he nauravat ja päätyvät löytämään paljon hauskoja kokemuksia yhdessä. He voivat jakaa täyden itsensä, puutteet ja kaikki ilman tuomitsemista. He välittävät toisiaan ja yrittävät auttaa toisiaan tekemään hyviä päätöksiä. Joskus kun ihmiset eivät vielä tunne kypsyneitä, kemia tuo mukanaan kamaa, jota sinun täytyy käsitellä kuten pelkoa. Tämä on erittäin varma, että se on edelleen hyvä asia, koska meidän on kohdattava kaikki tunteemme ja integroitava heidät kokonaisuuteemme, jotta voimme olla täysin tyytyväisiä. Vaikka kemikaali on vaikea kohdata tai aiheuttaa tuskallista, se tuo sinulle aina juuri tarvitsemasi.

 

Joten älä pidä itsesi yöllä mietteli, milloin kemia tulee näkyviin elämässäsi. Vain työtä itsellesi, tee parhaasi olla hyvä henkilö, tee päätöksiä omasta rakkaudesta ja työskentele terveellisestä näkemyksestäsi itsellesi. Kun alkaa säteitä, löydät kemian. Älä sekoita kemiaa merkin lopettamaan rakastamasta itseäsi tai työskentelemällä itsellesi, että kemia on auttanut sinua pysymään itsesi kunnossa. Parhaimmissakin tilanteissa sinä ja kumppaniesi kemia auttavat sinua molempien parhaista itsestänne.


Kemia löytää meidät, kun sen on tarkoitus olla. Jotkut ihmiset pitävät sitä aikaisemmin elämässä, ja jotkut ihmiset eivät löydä sitä vasta myöhemmin. Jotkut ihmiset pitävät sitä useita kertoja. Mutta kun molemmat tuntuu kuin olet sielunkumppanit, tiedät, että olet löytänyt sen. Jos haluat löytää kemian jonkun kanssa, kuvitella, miltä tuntuu olla tulevissa kumppanisi läsnäolossa ja tuntuu täysin mukavalta, lähetä hänelle rakkaus, vaikka et ole tavannut heitä ja ole vain kärsivällinen, kunnes he ilmentävät todellisuutesi.

Leave A Comment

53 + = 58