Kuinka tietää, milloin lähdetään

Rakkaus on vaikeaa; se on vieläkin vaikeampaa, kun rakastat jonkun kanssa, mutta aloitat ihmetellä, onko hän todella sinulle. Jos sinulla on epäilyksiä, ja asiat eivät vain ole "oikeita", voit harkita, jos on aika päästää hänet menemään. Tässä on 10 syytä, miksi sinun kannattaa harkita tämän miehen irrottamista ja löytää toinen.

f2af4cd7bf7c72b93cbe067990ccc31b

  1. Kun sinulla on eri tavoitteet

Jos teillä on täysin erilaiset tavoitteet tulevaisuutesi osalta, voi olla vaikeaa tehdä yhteistyötä ja luoda arvokasta tulevaisuutta yhdessä. Esimerkiksi: jos jotkut päämääristäsi ovat ottaa neljä lasta ja omistaa iso talo, ja hänen tavoitteenaan on elää elämää ilman lapsia ja mennä luonnonvaraisiin seikkailuihin hänen moottoripyöräänsä, se ei todennäköisesti tule toimimaan. Varmista, että molemmilla on vastaavanlaiset tavoitteet tulevaisuudestanne, jotta voit työskennellä yhdessä heidän kanssaan sen sijaan, että lopetatte onnettomuuden pitkällä aikavälillä.

  1. Hän pitää sinua vahingoittamaan

Ladies, tiedän, että on vaikea luopua joltakin, koska hän on satuttanut sinua pari kertaa. Ja hän luultavasti palasi ruusujen kimppuun ja kertoi kuinka pahoillani hän oli. Hän luultavasti antoi sinulle rakkauskirjeen kaikista syistä, miksi hän ihastuttaa sinua ja otit hänet takaisin. Saan sen - hän oli täysin pahoillani siitä, mitä hän teki satuttaa sinua. Mutta sitten hän tekee sen uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Kuinka monta kertaa aiot päästä eroon satuttaa sinua? Jos hän vahingoittaa sinua jatkuvasti ja tekee sinusta tuntuu pahalta, hän ei ole sen arvoista. Sinä ansaitset paljon enemmän. Pudota hänet kuin lentää!

  1. Kaksi teistä aina väittävät

Kuka haluaa olla suhteessa, jossa ei ole muuta kuin argumenttia? Jos et voi edes istua yhdessä illallisen kanssa ilman väittelyä, on todennäköisesti parasta päästää suhdetta menemään. Kyllä, kaikilla suhde on täällä ja siellä, mutta hyvät ajat varmasti ylittävät huonoja!

  1. Hän ei tee sinusta onnelliseksi

Naisilla on taipumus pysyä mukana jonkun kanssa, joka ei saa meidät onnellisiksi toivoen, että asiat muuttuvat. Rakastamme kaveriamme niin paljon, että odotamme päivää, jolloin kaikki kääntyy ylösalaisin ja te kaksi elävät onnellisina aina. Se ei aina ole. Joskus asiat osoittautuvat parhaan mukaan, mutta jos hän ei ole tehnyt sinut onnelliseksi jo jonkin aikaa, voit päättää löytää toivotuksen muualla.

894ad97537f30dde088c4ba47a18eb03

  1. Et voi käsitellä hänen menneisyyttään

On olemassa tiettyjä osia hänen menneisyydestään, jotka ovat aina häirittäneet sinua, mutta olet tajunnut, että sinä pääset heitä vastaan. Kuitenkin näyttää siltä, ​​että hänen menneisyyttään on aina kasvatettu tavalla tai toisella tai joskus on mielessäsi. Jos et voi päästä yli menneisyytensä, ei ole tilaa tulevaisuudelle. Jos se on jotain, jota et todellakaan pysty käsittelemään, olisit paljon parempi siirtyä eteenpäin.

  1. Et ole enää houkutellut Hänelle

Se on kohtalon kohtalokas kierre, mutta on täysin mahdollista menettää vetovoimaa jollekin. Se on luonnollista ja tapahtuu useammin kuin luulisi. Se saattaa kuulostaa hieman matalista, mutta et voi jäädä jollekulle, johon et ole koskaan kiinnostunut. Vaikka hän on maailman suloisin kaveri - jos ei ole vetovoimaa, suhde ei tule toimimaan, kun luultavasti alkaa tarttua "vaeltava silmä".

  1. Sinä ylität hänet kypsyydessään

Sinulla on hyvä maksaa työtä ja olet töissä kotiin. Mitä hän tekee? Videopelien pelaaminen kavereiden kanssa aamulla kello neljällä. Kaksi teistä lopulta loppuu asioista, joista puhuu, ja hänen kypsymättömyytensä on valtava sammuttaminen. Se on se - olet yksinkertaisesti kasvanut. Sinun täytyy löytää joku samalla sivulla kuin sinä, joku, joka sopii yhteen kypsyysasteesi kanssa ja antaa sinulle ihmisarvoisen keskustelun ja suhteen, josta todella nautit.

1ecc7227ecba6be83aae72b8ce07887a

  1. Ei Sparkia

Yksi tärkeä asia muistaa kaikissa suhteissa on aina pitää asiat mausteinen! Tämä tarkoittaa sitä, ettet lopeta flirttailemista toistenne kanssa vuosien dating dating jälkeen aina vaihtaa asioita, yllättävää toisiaan ja pitämällä intohimo rakkauselämässäsi. Mutta jos kipinöinti on vähentynyt eikä näkyviin ole ilotulitteita, olet todennäköisesti tylsistynyt ja tunne itsesi tuntemattomaksi. Jos sinussa ei ole kipinää, ja olet yrittänyt puhua kanssasi, eikä mikään ole muuttunut, harkitse kipinän ja ilotulitteiden löytämistä muualle..

  1. Sinulla on erilaisia ​​arvoja

Luulet, että miehen pitäisi avata auton ovensa naiselle, mutta hän ei. Luulet, että on kohteliasta sanoa "kiitos", kun joku antaa sinulle jotain, mutta hän ei. Teillä on kokonaan erilaiset arvot, ja sinä luultavasti väittävät hieman näistä arvoista. Mitä se tulee alas, kaksi teistä ovat täysin eri sivuilla, etkä aio muuttaa toisiaan vastaamaan arvoja. Tässä tapauksessa sinun on löydettävä joku, joka jakaa arvosi, jotta he voivat työskennellä heidän kanssaan ja olla heitä yhdessä.

  1. Et voi päästä virheeksi

Meillä kaikilla on puutteita; ja joitain puutteita, joita voit näyttää menneinä, toiset, joita et voi. Ehkä se on pieni virhe, jota et yksinkertaisesti voi seistä tai ehkä se on jotain valtavaa, joka on ollut irking sinua siitä päivästä, kun tapasit hänet. Jos hänellä on virhe, jota et yksinkertaisesti voi katsoa kulkematta riippumatta siitä, kuinka paljon pidät hänestä, silloin sinun on paras liikkua. Mahdollisuudet ovat, ettet koskaan pääse yli tämän "virhe" (mitä se voi olla) ja olet tuhlaa toistensa aikaa pysymällä suhteessa.

8153b8b7a75334475771a5e843989cc6

Sanomalla "hyvästi" miehelle, jonka olet seurustellut jonkin aikaa, voi olla vaikeaa, mutta joskus se on paras päätös, jonka teet koskaan. Oletko koskaan antanut jonkun lähteä? Miksi teit sen?

Leave A Comment

3 + 4 =