Kuinka tallentaa suhde poikaystäjiisi

Jos suhteesi vene näyttää täynnä reikiä ja kouristuksia, upotettu alus on lähes väistämätön - ellei tietysti ole oikeita työkaluja korjata sotku ja aloittaa purjehdus jälleen. Nämä 10 kätevää vinkkejä, joiden avulla voit tallentaa suhteesi poikaystäväsi, auttavat näkemättömästi tuhoisaa ja epäonnistuvaa kumppanuutta palaamaan kiinteään maahan, jossa kaksi teistä kuuluvat!
d1e8e0c0ae72443ae132d7baee2a447e
1. Arvioi mitä meni väärin
Olen varma, etteivät te kaksi ole menneet nukkumaan tiistai-iltana yhtä onnelliseksi kuin vain, vain herättämään surua ja kurjuutta; se ei vain toimi näin. Täytyy olla syy siihen, miksi suhde eteni etelään. Mitä se oli? Ota aikaa arvioidaksesi, miksi suhteesi epäonnistuu, jotta voit korjata todelliset ongelmat tuhlaamatta mitään arvokasta aikaa. Voit tehdä sen yksin tai keskustella kumppanin kanssa saadaksesi myös hänen tarinaansa.

2. Päätä, kannattaako se säästää vai ei
Tämä on varmasti vaikea päätös, mutta sinun on todella annettava sille jonkinlainen ajatus. Tietenkin sinulla on syviä tunteita kumppanisi, mutta joskus suhteet eivät vain ole säästöjä. On sinun? Arvioi yleisen suhteen edut ja haitat ja onko sen vahvistaminen hyötyä kahdestasi ja tulevaisuuksistasi.

b0da4b40092a2cd645567bee6469f2f4
3. Kommunikoi kumppanin kanssa
Viestintä on epäilemättä yksi tärkeimmistä asioista, jotka muodostavat suhteen. Ilman viestintää ei yksinkertaisesti voi olla vankka perusta. Jos suhde on ollut äskettäin alaspäin, olet todennäköisesti huomannut, että viestintä on myös puuttunut. On todennäköisesti paljon kiusallisia jännitteitä ja pieniä keskusteluja viettämiä illallisia, eikä mielenkiintoinen keskustelu, joka pitää teidät kiinnostuneina. Karkottaa konvoa kaverisi kanssa - ja oikeastaan ​​puhua asioista, jotka ovat tärkeitä. Toki on okei puhua päivästäsi, mutta keskustelun on oltava enemmän kuin pieni keskustelu, jonka sinulla olisi jonkun kanssa hissiin.

4. Ole avoin ja rehellinen
Tämä kulkee käsi kädessä kommunikointiin kumppanin kanssa, vain ottamalla sen askel eteenpäin. Älä pelkää avoimuutta ja rehellisyyttä kumppanin kanssa kaikesta. Puhu tunteitasi ja mielipiteitänne ja hyväksy kumppaneillesi tunteita ja ajatuksia. Jakaminen mitä tapahtuu mielessä ja ollessasi täysin rehellinen keskenään, auttaa tuomaan molemmat takaisin syvemmälle tasolle. Ja muistan: joskus et ole aina kuullut, mitä haluat kuulla, mutta hyväksy mitä vanhempi on sanonut.

5. Lopeta taistelu!
Jos suhde tarvitsee pelastuksen, on todennäköisesti paljon taisteluja meneillään. Se voisi olla jotain yhtä huutoa toisistaan ​​siitä, kuka jätti korkin pois hammastahnaa putkesta vakavampiin asioihin, kuten raha-asioihin tai laskujen maksamiseen. Tule sopimukseen siitä, että pienet, pienet taistelut päättyvät. Tarvitsematta tällaista taistelua ja riitaa suhteessa. Ja kun on kyse suuremmista kysymyksistä, sopii puhumasta siitä poikaystäväsi sijaan kiistelemällä ja lämmittämällä asioita. Huomaat yleisesti onnellisemman suhteen pienempiin taisteluihin ja paljon enemmän kommunikointiin.

e0718e20e8ca6bba98ad80b3237a5326
6. Vietä romanttinen ilta yhdessä
Kun liekki kuolee, sinun täytyy sytyttää se ylös! Vaikka se ei näyttäisikään ihanteellisimmalta päivämäärältä juuri nyt, molemmat teistä tarvitsevat jotain romanttista yhdessä. Voi olla juuri sitä, mitä tarvitset tuoda rakkautta ja romantiikkaa suhteellesi. Pidä se yksinkertaisena hienolla illalla ja tanssilla kuunvalossa, tai tee koko viikonloppu siitä ulos erityisellä viikonlopun pakopaikalla siihen erityiseen paikkaan, jonka molemmat rakastavat. Taikuus on varmasti ilmassa, ja sinä pystyt rekindle, että menetetty rakkaus ei ole aikaa.

7. Kokeile jotain uutta yhdessä
Joten menet ja kokeilet jotain uutta yhdessä, jotain, joita et ole koskaan kokeillut aikaisemmin. Sinä ja poikaystäväsi eivät ole pelkästään viettämässä yhtä vakavaa laatuaikaa, mutta sinun on pakko työskennellä yhdessä oppia jotain uutta ja vallata se. Prosessissa jaetaan hilpeitä, naurahkoja ja hymyilee oppimisen riippuen toisistaan ​​ja kysyvät toisilta apua; puhumattakaan oppia täysin mahtava uusi taito, jota voit käyttää koko elämäsi ajan. Vakava, se on hauskaa ja on niin paljon, että sinä ja poikaystäväsi hyötyvät yksinkertaisesti kokeilemasta jotain uutta. Aloita luokassa ASAP!
92179ff3794310b629834c755dc9d1e6
8. Muista Fun Times, joista kaksi teistä oli
Kun katsot kuvia menneisyydestä, jossa hymyilet ja nautit hauskaa, varmasti herättää jonkinlainen tunne ja kaipuu, että onnellisuus jatkuu. Jopa puhumme upeista muistoista, joita sinulla on poikaystäväsi kanssa, on helppo ja nopea tapa rekindle-romaaniin. Ota yöpymispaikka kätevästi kumppanisi kanssa sängyssä kätevällä valokuva-albumilla. Katsokaa kuvia ja muistakaa kaikki hyvät ajat, jotka teillä oli yhdessä. Huomaat pian, ettet voi lopettaa hymyilemistä, ja te kaksi todennäköisesti päätyvät sanomaan: "Meidän pitäisi tehdä se uudestaan!" Tai "Kaipaan sitä niin paljon!" - kaikki ovat erinomaisia ​​sanoja kun suhde näyttää olevan epäonnistunut.

9. Luo tulevaisuuden pelisuunnitelma
Joten olet käynyt läpi kaikki vaiheet: viestit enemmän ja olet avoin ja rehellinen keskenään, olet herättänyt romantiikkaa ja kokeillut uusia asioita yhdessä, ja näyttää siltä, ​​että suhde on melkein takaisin siihen paikkaan, missä se oli ennen. LOISTAVA! Mutta älä vain mene tuulen suhteen. Sinulla ja poikaystävälläsi on oltava joukko sääntöjä ja tulevaisuuden suunnitelmaa, jotta mahdolliset kaatumiset eivät tapahdu uudelleen. Ota iltapäivällä luodaksesi vankka pelisuunnitelma, jonka molemmat voivat sekä noudattaa.

10. Älkää antako muiden vaikuttavan sinua
Ulkopuoliset vaikutteet voivat todella pilata suhteita; se on hullua, mutta totta. Tiedäthän, paras ystäväsi ei lopeta kertomaan, että se on huono päätös, eikä hän ole oikein, koska sinä tai koko perheesi vihaa häntä ja sanoo, että hänen täytyy mennä. Hyvät naiset, jos hän kohtelee sinua oikein ja olet vain kärsinyt suurta suhdetta, seuraa sydämesi. Tiedät mikä sinulle parhaiten sopii. Kyllä, sinun on aina harkittava muiden - erityisesti kaikkein lähimpien - neuvoja, mutta älä anna heidän tehdä päätöstä puolestasi. Päivän lopussa tämä on sinun elämäsi, ja jos olet onnellinen ja hän on hyvä mies, pysy siinä.

Kyllä, epäonnistuva suhde on emotionaalisesti ylivoimainen ja voi tuntua liian vaikealta voittaa. Mutta usko meille - nämä 10 vaihetta ovat juuri sitä, mitä tarvitset saadaksesi suhteesi takaisin siihen, missä se tarvitsee! Oletko koskaan ollut epäonnistuneessa suhteessa? Miten sinä ja poikaystäväsi pelastit sen? Haluamme kuulla sinun vinkkisi ja temppuja alla!

Leave A Comment

35 − 25 =