Kuinka keskustella murskastasi kun olet järkevä

Kun puhutaan murskaamisesta, voi tuntua mahdottomalta sanoa oikein. Sinut jätetään seisomaan edessä hänen kielensä sidottu, kun kamppailee löytää tapa ilmaista ajatuksiasi. Vaikka roikkuu tai puhuu näyttää pelottavalta, on vielä tapoja voit pitää viileä. Käytä joitain seuraavia vinkkejä, jotta voit näyttää parhaiten, kun käytät erityistä jokuasi.

 

1. Siirry hulluksi

hullu

Se ei välttämättä toimi kaikille, mutta kirjekuoren työntäminen voi olla yksi tapa, jonka voit murskata. Lähestytä hänet ensin ja kysy häneltä tai teke jotain aivan hullua. Itseluottamus ja houkutus houkuttelevat häntä välittömästi. Vielä parempi, menetät jonkin verran hermostuneisuutesi tavallisessa keskustelussa tekemällä jotain epätavallisen hullua.

 

2. Ole valmis

jalkapallo

Ennen kuin päätät aloittaa keskustelun murroksen kanssa, tee tutkimustesi. Jokaisella on ainutlaatuisia etuja ja suosikki aiheita. Jos hän on kiinnostunut koripalloista tai puukatuista, yritä oppia siitä hieman etukäteen. Jos sinulla on taustatietoa hänen suosikkiaktiviteeteistään, se helpottaa keskustelun aloittamista. Ajattele suosikkiurheilua, harrastetta tai kirjaa. Aina kun tapaat jonkun, jolla on sama etu, tuntuu siltä, ​​että voisit puhua aiheesta ikuisesti. Sama pätee myös muille ihmisille. Jos tutkimme etukäteen, voit helposti vetää hänet keskusteluun, joka kestää ikuisesti.

3. Unohda täydellisyydestä

Kukaan ei ole täydellinen, ja sinun murskaus jo tietää sen. Aina kun olet ympärilläsi, sinun ei tarvitse huolehtia epätavallisen vakavasta tai uskomattoman täydellisestä. Todellisia ihmisiä, joilla on puutteita ja persoonallisuutta, ovat paljon houkuttelevampia kuin valepäinen Barbie-nukke wannabe. Anna sisäisen häiritsemällisyytesi paistaa, ja todennäköisemmin saat unelmiesi kaveri. Jos teet suuren virheen tai väärän askeleen, vain hymyile ja nauroi se. Jokainen virhe on tilaisuus uudelle sisäpiirille murskaamisella tai mahdollisuus osoittaa, että olet maanläheinen tyttö.

4. Luottamusasioita

kun shy

Tämä kärki kulkee käsi kädessä numerolla kolme. Luottamus on yksi naisen seksikkäimmistä asioista. Kaverit ovat kiinnostuneita tytöistä, jotka ovat luottavaisina ulkonäkseen ja persoonallisuuteen. Jos näet luottavan ja rajoitat hermojasi, näytät äärettömän houkuttelevalta. Jotta voisit luottaa, voit kokeilla suosikki-asuttamista tai menemistä suosikki Hangout-paikkaan. Mitä tahansa, sinun kannattaa yrittää luoda ympäristö, jossa tunnet olosi mukavaksi.

 

5. Älä koskaan maka

totuus

Hänen suosikkiensa tai uskomustensa oppiminen voi auttaa sinua lähentyä murskaa. Valehteleminen hänelle on viimeinen asia, jonka pitäisi tehdä. Jos hän haluaa tietyn harrastuksen ja et, sinun ei pitäisi koskaan valehdella ja sanoa, että rakastat sitä. Jossain vaiheessa hän tietää, että olet valehtinut ja tuntee pettämisen. Väliaikaisesti voit päätyä vetää pitkin sarjaa jalkapallo-pelejä, joita et koskaan halunnut mennä.

Sen sijaan, että valehtelet hänelle, sinun pitäisi kertoa hänelle totuus. Voit olla täysin rehellinen ja kertoa hänelle, että olisit kiinnostunut oppimaan enemmän hänen suosikkiharrastuksestaan ​​sanoen, että pidät siitä. Useimmat ihmiset haluavat jakaa tietoja itsestään, joten tämä antaa sinulle mahdollisuuden vetää hänet ulos menettämättä häntä. Kysy häneltä kysymyksiä harrastuksesta tai kiinnostuksesta, mutta älä aina välähdä harrastustasi kohtaan.

6. Rentoudu

Vaikka tämä kärki on yksi tehokkaimmista, se voi olla myös vaikein. Kun olet murskautesi ympärillä, sinun on rentouduttava, jos haluat päästä eroon uhmasta. Ravista sitä, juo tai juokse muutaman syvän hengityksen. Mitä ikinä teet, sinun on keskityttävä vapauttamaan kaikki jännitteet ja jitters. Pieni hermostuneisuus ei ole koskaan ongelma, mutta monet hermot voivat tappaa toisen päivämäärän mahdollisuudet. Rentoutuminen auttaa sinua avaamaan enemmän ja näyttämään itsevarmemmalta. Lisäksi rentoutustaso vaikuttaa myös siihen, kuinka rento on. Jos olet täysin stressaantunut, hänestä tulee myös hermostuneempi.
7. Pysäytä itsesi rajoittaminen

flirttailla

Olemme kaikki olleet jossain vaiheessa. Katsot koko huoneen ja näet sietämätöntä kuumaa kaveria. Sen sijaan, että lähestyt häntä, käännät pois, koska sinusta tuntuu, että hän vain kääntää sinut alas.

Jokainen on aiemmin ollut tällainen kokemus. Valitettavasti emme voi koskaan selvittää, miten murskaus vastaa, jos emme koskaan puhu hänen kanssaan. Jos haluat tietää enemmän hänestä, sinun on lopetettava rajoitusten asettaminen itsellesi. Nosta keskustelua, pyydä numero tai vietät aikaa flirttailuun hänen kanssaan. Muista vain, että pystyt vain tekemään asioita, joita yrität. Jos et yritä puhua murskaa, et koskaan tiedä, miten se toimii.

8. Lopeta itsenne tuomitseminen

Kuten numero seitsemän, tämä kärki keskittyy enemmän toimintaan ja uskomuksiin. Sinun täytyy lopettaa itsesi tuomitseminen yksityisesti, ennen kuin voit menestyksellisesti lähestyä murskaa. Totuus on, kaikki ne outot hymyilevät, outot naurut ja pisamia, joiden luulet tuhoutuneen ulkonäönne, ovat houkuttelevia jollekin toiselle. Jopa suuret faux pas eivät ole niin pahoja kuin ne näyttävät. Sinun murskaus on todennäköisesti aivan yhtä hermostunut kuin sinä ympärilläsi. Jos pystyt rentoutumaan ja tuomitsematta itseäsi ankarasti, se tekee hänet helpoksi.

9. Ole itsesi

Teeskentely olla joku muu voi työskennellä aluksi, mutta suhde ei kestää. Jos haluat pitkän aikavälin suhteen, nainen, johon hän rakastuu, on oltava sinulle todellinen.

10. Anna heille kiitos

kohteliaisuus

Jos kaikki muu epäonnistuu, yritä antaa murskata kohteliaisuus. Ihastuttava takki tai paita on helppo tapa herättää keskustelu. Tämä helpottaa keskustelun aloittamista ja vähentää hylkäysvaaraa.

Leave A Comment

3 + 2 =