Kuinka kertoa, onko kaveri Gay?

Oletko koskaan miettinyt, onko poikaystäväsi homo? Useimmat naiset vastasivat tähän kysymykseen hyvin nopeasti ja varmasti "ei", mutta muille vastaus ei ole niin yksinkertainen. Ehkä jotain ei vain "tuntuu" oikealta tai alkaa olla utelias tapaan, jolla hän toimii. No, nyt voit lopulta saada vastauksen tähän tärkeään kysymykseen ja laittaa huolesi lepäämään asettamalla poikaystäväsi näiden 10 merkkien kautta, kuinka kertoa, onko kaveri homo.

2ca301559a8f579fe5e17969f602bcda

1. Hän tarkistaa muita miehiä

Poikaystäväsi tarkistaa muita naisia, olipa hän hänen kanssasi vai ei. Se on yksinkertaisesti alitajuinen käyttäytyminen, jota jokainen ihminen tekee koko päivän ymmärtämättä sitä. Mutta sanot, että sinulla on ihminen ei koskaan katsoi naista? No kun seuraavan kerran olet poissa, kiinnitä huomiota siihen, missä hänen silmänsä ovat roaming. Jos ei ole naisia, onko hän tarkkailemassa muita miehiä? Se on selvä merkki, että hän voi olla homo.

flirttaileva with male

2. Hän näyttää flirttailevaksi miehillä

Tietenkin kaveri on kaveri ystäviä. Mutta me kaikki tiedämme, miten ihmiset toimivat ystäviensä ympärillä. He vitsaavat ja yrittävät olla kova kaveri niin paljon kuin mahdollista. Mutta kaveri kaventuu hieman kavereidensa kanssa? Näyttääkö hän olevan hieman flirty kuin maskuliininen? Se voisi olla merkki siitä, että hän pelaa toista joukkueta.

675852ca2a5602e0259ded27e84cf90b

3. Hän Primps kuin nainen

Se on varmasti tunnettu stereotypia, että homoiset urokset ovat yleensä hieman tietoisempia siitä, miten he näyttävät ja yrittävät näyttää "täydellisiltä" suurimman osan ajasta. Onko kaveri vain hieman liian "täydellinen"? Ovatko hänen hiuksensa aina hienosti tehty, hänen kasvonsa ovat täysin aistitut, ja hänen pukeutumisensa on niin muodikasta eteenpäin kuin se voisi mahdollisesti saada yhteensopivilla kengillä, kaulaliineillä ja kaikella? Onko hän viettää enemmän aikaa kuin sinä kylpyhuoneessa joka aamu? Toki, hän saattaa olla hyvin metsekalaista ja hoitaa paljon ulkonäkönsä - mutta vähintään yhdeksänkymmentä prosenttia miehistä ei ole sellaista. Joten kiinnitä huomiota tähän!

4. Hän idolit yli suosituimmat julkkikset

Gay-miehet rakastavat julkkiksia, jotka elävät loistavina, elämäntyylien ylitse. He rakastavat sitä, koska nämä henkilöt eivät pelkää olevan "siellä" ja heillä on kaikki hienot asiat elämässä. Jos miehesi tuntuu epäilyttävän ylellisen elämäntyylin idoleiksi, kuten Cher tai Whitney Houston, hän voi olla homo.

TV show2

5. Hän katselee "Girly" televisio-ohjelmia

En tiedä sinusta, mutta useimmat poikaystäväni eivät ole koskaan halunneet istua jonkin toisen "Orange Housen oikeaoppilainen" tai "Glee" - tai minkä tahansa stereotyyppisen "girly" -esityksen kautta televisiossa. Mutta jos kaveri näyttää olevan ajan tasalla kaikista näistä naisnäyttelyistä, se voi olla merkki siitä, että hän on homo.

6. Hän puolustaa homot

Useimmat homot miehet menevät tiestään tekemään selväksi, että homojen miehillä ei ole mitään väärää, ja heitä olisi kohdeltava samalla tavoin. Ja vaikka tämä on täysin totta, useimmat miehet eivät tee tätä tavallista keskustelun aiheeksi. Joten, jos kaveri näyttäisi tuovan usein homoseksuaaliyhteisöä ja menee pois tieltä varmistaakseen, että tiedät, miten okei se on, se voi olla keino sille, että hän oikeuttaa seksuaalisuutensa.

7. Hän vihaa Gaysia

Toisaalta jotkut homoiset miehet (varsinkin sellaiset, jotka eivät ole vielä "ulos kaapista"), menevät pois heidän tavastaan ​​osoittaa, kuinka paljon he halveksivat homoseksuaaleja ja homoyhteisöä kokonaan. Se on yksinkertaisesti tapa heille yrittää piilottaa todelliset tunteensa ja näyttää siltä, ​​että he ovat itse asiassa suorat. Sanotaan, että jos miehesi pyrkii esiin homoyhteisön kielteisellä tavalla, ja usein hän saattaa yrittää piilottaa jotain sinulta - ja ehkä myös piilottaa jotain itsestään.

8. Hän ei anna sinulle "normaaleja" kiitoksia

Kun käytät uutta mekkoa tai saat hiukset valmiiksi, useimmat miehet eivät edes huomaa. Ja jos he tekevät, he todennäköisesti sanovat jotain, "Wow, näytät seksikkäältä" tai "Näytät kauniilta". Nämä ovat vain normaaleja asioita, joita miehet sanovat - he eivät todellakaan ole menoja yli laidan, jossa satoja adjektiivia heitetään jokaiseen kohteliaisuuteen. Mutta jos miehesi taipuu hylkäämään kohteliaisuuksia, jotka eivät yksinkertaisesti ole maskuliinisia ja liian muodikkaita, sinulla voi olla ongelma. Esimerkiksi miehellesi ei todennäköisesti tule kiittää teitä siitä, kuinka hyvin musta Gucci-mekko sopii upeisiin korkokenkiisi ja miten se näyttäisi vieläkin paremmalta, jos heitit nahkatakki, joka yhdistää ulkoasun yhteen. Hänen ei pitäisi sanoa, että hiukset ovat ihania, mutta sinun kannattaa mennä tylppällä leikkauksella, koska hiukset ovat ohut sivuilla. Hiukset ja asut ovat kahta asiaa, joista useimmat miehet eivät ole kiinnostuneita eivätkä tiedä mitään - ellei hän ole homo.

tylsää sex

9. Hän ei ole kiinnostunut sukupuolesta

Okei, olkaamme rehellisiä hetken toiselle: jokainen suora maaherra maapallolla on loputtomassa tehtävässään sukupuoleen naisilla. He rakastavat sitä! (Okei, me myös teemme, mutta saatte pistemäni). Jos hän ei ole täysin kiinnostunut tekemään suhdetta kanssasi, eikä hän edes yrittänyt siirtyä sinuun useiden päivämäärien jälkeen, hän on joko äärimmäisen, erittäin ujo tai hän ei vain ole tytöille kokonaan.

5ef7188ac955dbe8b8a3a94ba06c26b8

10. Hän viettää yötä hänen ystävänsä ystäville Usein

Kun miehet ovat vanhempia, ajatus ottaa nukkuja puolue saa vähemmän ja vähemmän jännittäviä. Itse asiassa ajatus siitä, että toinen kaveri viettää yötä, on melkein vastenmielinen - elleivät he ole parhaita ystäviä ja yksi viipyy sohvalla. Jos kaveri viettelee paljon aikaa kaverin talossa - ja yön yli - hän saattaa "nähdä" tämän kaverin paljon enemmän kuin tavallinen ystävällinen tapa.

Oletko koskaan päiväsi joku, joka osoittautui homoiseksi? Mitkä olivat merkkejä?

Leave A Comment

4 + 5 =