Kuinka käsitellä rakkauden kolmio

Rakkaus kolmio on vain tasainen hämmentävä. Suuri pallo sekoittaa tunteita, jotka heitetään kahdessa eri suunnassa samanaikaisesti, jättäen kaikki kolme sinua täysin sekaisin, loppuun ja epävarmoihin tilanteesta. Jos löydät itsesi keskellä yhtä hämmentävää, emotionaalista tilannetta, mitä haluat tehdä? Meillä on vastauksia: oletteko vastuussa rakkauskolmioista tai joku lovista, jotka roikkuvat sivussa.

38241c648321c65d28534f4ae96fa17c

Jos olet yksi kahden rakastajan kanssa

Jos olet "vastuussa" tästä rakkauskolmioista - eli joka on repeytynyt kahden haluaman henkilön välillä - niin on olemassa pari erilaista vaihtoehtoa, joita voit ottaa tilanteen korjaamiseksi.

rakkaus triangle-2

  • Päätä, kuka pidät enemmän. Kun olet smack dab keskellä rakkaus kolmio ja voi päättää kahden ihmisen, tämä voi olla paljon helpommin sanottu kuin tehty. Se voi kestää paljon aikaa, vaivaa ja huomiota, mutta lopussa sinun on päätettävä, kuka haluat paremmin. Kuka sinulla on parempaa kemiaa? Kuka olet tuntenut kauemmin? Minkä henkilön näet oikeutetun tulevaisuuden? Lopulta se ei yksinkertaisesti voi olla molempia. Joten kestää jonkin aikaa päättää, kuka luulet todella, todella, sinulle.
  • Ole rehellinen itsellesi ja muille. Se voi olla paljon helpompaa, että sugarcoat rakkaus kolmio, jolloin se näyttää siltä kuin olet "pelata kentällä" ja se ei ole iso juttu. Mutta kun se tulee alas, se on melko iso sopimus, ja sinun on tehtävä päätös lopulta. Joten ole rehellinen itsellesi: olet rakkauskolmiossa ja ole rehellinen muiden kanssa. Heidän pitäisi tietää, että sinulla on vaikeuksia päättää, kuka on oikea puolestasi. Tarkoitan loppujen lopuksi, että halusitte löytää kuukausia "suhteeseen", että henkilö, jonka näet, on toisen henkilön sivussa? Sinusta tuntuu petetty ja käytetty. Rehellisyys on aina paras politiikka!
  • Keskustele sen kanssa lähellä olevan henkilön kanssa. Joskus on vaikea päättää itse. Siellä on niin monia ajatuksia, jotka pudistuvat päämme läpi, että kaikki tuntuu vain sekaisin ja ylivoimainen. Ajankohtana kääntykää aina jonkun lähellä olevalle henkilölle. Keskustele heille tilanteesta ja kerro heidän näkemyksensä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä. Useimmiten ulkopuoliset ihmiset näkevät asioita, joita emme voi, joten he saattavat saada jonkinlaisen näkemyksen, emme edes huomaa itseämme!
  • Ota se vakavasti. Rakkaus kolmio ei ole vitsi. Lopulta joku joutuu satuttamaan. Rakastuskolmion katselu vitsiin ja muiden ihmisten tunteiden katselu on vain julmaa ja kauheaa. Ota se vakavasti ja yritä olla mahdollisimman kohtelias ja sympaattinen.
  • Leikkaa se kokonaan yhdeltä henkilöltä. Kun vihdoin päätetään, sinun on leikattava toinen henkilö kokonaan - sataprosenttisesti. Ei enää puhetta, ei enää tekstitystä, ei enää flirttausta - ei mitään. Et halua pitää toista henkilöä vaimennettaessa, kun olet tehnyt selväksi, että aiot harjoittaa toista yksilöä rakkauskolmioon. Tämä johtaa vain toiseen rakkauskolmioon, joka varmasti johtaa pettymykseen ja katastrofiin.

  rakkaus triangle-1

Jos olet yksi ystäville

Jos olet yksi rakkauden kolmion rakastajista, on syytä pohtia. Tässä on joitain asioita, jotka sinun on päätettävä!

  • Päätä, jos se on sen arvoista. Jos olet osa tätä rakkauskolmioa, niin tiedät, että on olemassa suuri mahdollisuus, että sinua ei valita lopulta. Olet periaatteessa kilpailemassa tämän toisen kanssa rakkauden kanssa, etkä aina ole voittaja. Sinun täytyy päättää, jos tämä henkilö todella kannattaa kaikkea vaivaa, stressiä ja tunteita, tai jos olisit parempi siirtyä toiseen henkilöön. He tekevät sinut todella onnelliseksi? Luuletko todellakin olevasi ainoa lopussa? Ovatko ne kaikki tämän hauskaa??
  • Etsi merkkejä sitoutumisesta. Kun olet rakkauskolmiossa, tärkein yksilö saattaa kertoa sinulle, mitä haluat kuulla - "Oi tietenkin haluan olla kanssasi. En vain ole valmis tekemään vielä "ja jne. Jne. Mutta sinun ei pitäisi vain ottaa tätä henkilöä sana. Sinun täytyy etsiä merkkejä sitoutumisesta ja nähdä, jos he todella yrittävät tulla pari teidän kanssanne ja pudottaa tämän sivurajan rakastaja. Ovatko he viettää aikaa kanssasi lomalla? He viettävät paljon aikaa kanssasi? Oletko tavannut perheen ja ystävien? On monia merkkejä sitoutumisesta huolehtia.
  • Älä pidä ikuisesti. Jos tämä rakkauskolmio on ollut käynnissä useita kuukausia, se voi olla paras lyönti vain lopettamaan, kun olet etukäteen. Se ei saa koskaan ottaa joku, joka haluaa pitkään päättää, haluavatko heidät yksin vai ei. Älä ole heidän "sylissään". Älä ole ainoa henkilö, joka odottaa ikuisesti, henkilö, jota he käyttävät jatkuvasti vain, koska he ajattelevat pystyvänsä. Loppujen lopuksi sinä vain päätyy sydämen katseen ja yksin, kun he ovat onnellisina frolicking eri henkilö. Älä pidä ikuisesti. Kun riittävästi aikaa on kulunut, on aika joko antaa heille ultimatum tai leikattu siteet.

  rakkaus triangle-3

Olitpa sitten "tärkein" henkilö rakkauskolmioon tai yksi sivurajan ystäville, ei ole epäilystäkään siitä, että rakkauskolmiot ovat äärimmäisen stressaavia ja suolistuneita. Muista pohtia tilannetta - riippumatta siitä, missä olet suhteessa - ja päätä, kenen kanssa haluat olla tai onko tämä henkilö sen arvoinen. Älä lelu kansojen tunteita ja älä odota ikuisesti!

rakkaus triangle-4

Oletko koskaan ollut rakkauskolmiossa? Mikä on paras neuvoja rakkauskolmion käsittelemisessä?

Leave A Comment

25 − 20 =