Kauris rakkauden mies

Yhtiön toimitusjohtaja, kunnioitettu asianajaja, maailmankuulu kokki - nämä ovat vain muutamia karmeista, joita Capricorn todennäköisesti tarvitsee. Kauris ovat äärimmäisen määrätietoisia ja yksimielisiä yksilöitä, eikä heitä lopeta, ennen kuin he saavat mitä haluavat - vaikka se merkitsisi matkustamista hirvittävien esteiden kautta. Kauriseläimet pitävät joka tilanteesta todellisuutta pikemminkin kuin fantasiaa, mikä antaa heille edut tietyissä tilanteissa - varsinkin yritystilanteissa. Et löydä Kaurikkaa, joka ottaa hetken unelmoimaan asioista, jotka eivät koskaan voisi olla - he olisivat pikemminkin määrittäessään seuraavan siirtymänsä tärkeälle aiheesta.

suuri-1

Nainen tyyppi Kauris tarvitsee

Kauris on yleensä vähän ujo ja varattu aluksi, jotta he eivät kiihdyttäisi mitään. He näkevät suhteita pitkän aikavälin investoinneina ja heillä on taipumus jäädä jollekin nopeasti yhteyden ottamisen jälkeen. He kuitenkin haluavat palata ja arvioida potentiaalinen kumppani ennen siirtymistä. Siksi Kauris tarvitsee todellisen naisen, jolla on erilainen persoonallisuus, joka pitää samoista asioista kuin heilläkin. Ne eivät pudota jollekulle, jolla on vain kauniit kasvot, minkä vuoksi Kauris ei tavallisesti kelpaa kahdeksan tuuman taskuihin ja minihameeseen. Kauris tarvitsee naisen, joka on sijoitettuna suhteeseen sellaisenaan ja on halukas käymään ylimääräisellä maililla, jotta se toimisi. Hän ei halua naista, joka pelaa pelejä, vaan pikemminkin kypsä nainen, joka etsii pitkää suhdetta ja on valmis työskentelemään ongelmien läpi.

suuri-3

Kauris suhteessa

Capricornille jopa löytää potentiaalinen perämies on vähän vaikeaa. Kauris istuu ja katselee jonkin aikaa ja huomaa, mitä naaras pitää tai ei pidä ja analysoi persoonallisuuttaan. Hän haluaa varmistaa, että se tulee olemaan hänen aikansa arvoinen - niin sanotusti Heavenissä tehty ottelu. Tästä sanotaan, että Capricorn mies ei ole pelaaja eikä mene yhden yön seisoo. Hän ei pudota tyttöä, koska hän näyttää, ja hän haluaisi mieluummin tuntea naisen ennen kuin hän päätyi tekemään suhdetta. Kun Kauris on tutkinut potentiaalisen pariskuntansa jo jonkin aikaa, hän pystyy onko hän sijoituksen arvoinen vai ei. (Kauriseläimet ovat aina tuomalla jotain pitkällä aikavälillä - onko kyseessä suhde vai yritysehdotus).

Kun olet tehnyt suhteen, Capricorn saattaa tuntua hieman vakaalta. Ei siksi, että hän ei ole kiinnostunut (itse asiassa se on päinvastoin!), On enemmän, että hän ei halua osoittaa suurta osaa tunteistaan ​​alussa ja pilata mahdollisuuksia. Kauris tietää, että hän on äärimmäisen sinun ja ei halua sotkea mitään, joten hän ei yritä pelotella kumppaninsa liian paljon romaania. Kuitenkin, kun suhde on siirtynyt muutamien muutaman kuukauden kuluttua dating, eri puolella puolella Kauris on osoitettu: hänen rakastava, rakastava puolella - puolella, jossa hän antaa sinun tietää, että hän olisi tekemättä mitään pitämään sinua sylissään.

Selkeästi, Capricorn etsii pitkäaikaista suhdetta. Kun hän on löytänyt "täydellisen tytön", hän tekee kaikkensa pitääkseen hänet. Hän haluaa olla talon mies ja ottaa naisensa, mutta myös naisen, joka on turvallinen ja tykkää samoista asioista kuin hän. Kauralla on kuitenkin ongelma, jos hänen naisensa ylittää millään tavalla (uran viisas, vanhemman viisas jne.),.

Kauris makuuhuoneessa

Monet ihmiset ajattelevat, että Kauris saattaa olla tylsää makuuhuoneessa. Hänen käytännön asenne ja mielikuvituksen puute saattavat tuntua tylsältä, mutta se on päinvastoin. Itse asiassa Kauris rakastaa miellyttää toveriaan. Hänen mukaansa on parasta löytää yksi tai kaksi asiaa, jotka toimivat ja pitävät sitä kiinni. Hän täydentää jatkuvasti näitä harvoja taitoja, kunnes hän voi miellyttää sinua muutamassa minuutissa. Kaurisilla on kuitenkin kaipuu miellyttää naista mahdollisella tavalla, joten jos olet ruusuille, kermavaahdolle tai seksikkäille pukuille, voit ehkä heiluttaa häntä siihen. Jos pidät kuin kuningatar makuuhuoneessa (ilman paluuta suosiota), silloin sinulla on ehdottomasti ihana hetki Capricornin kanssa.

suuri-4

Kauris-ihmisen negatiivinen sivu

Yksi Capricornin suurimmista negatiivisista junista on, että hän pyrkii pessimistiseen. Kauris, joka on yliluonnollinen ja kova työntekijä, näkee aina itsensä "ole tarpeeksi hyväksi". Hän käyttää tätä pessimististä asennetta useimmissa elämänsä osa-alueilla, ja monet pitävät tätä negatiivista ajattelutapaa vähän harminaisena.

Toinen ongelma, jonka saatat huomata Capricornin kanssa, on heidän itsepäisyys. Kaurisilla on tietty tapa tehdä asioita. He pitävät siitä, mitä he pitävät, ja se on se. Jos et ole samaa mieltä, he eivät todellakaan halua kuulla sitä. He ovat jumissa heidän tavoin ja uskovat, että heidän mielestään tai tekemästään parhaiten. Tämä voi tietenkin saada joku hermoja, mutta jos voit työskennellä Capricornsin itsepäisyyden avulla, nautit niiden myönteisistä piirteistä.

Lopuksi Capricornsillä on taipumus olla ujo - varsinkin suhteen alussa. Tämä saattaa ärsyttää jotkut naiset ja jättää heidät ajattelemaan, että mies ei ole kiinnostunut. Naisten on kuitenkin muistutettava itseään siitä, että Capricorn-miehet ovat yksinkertaisesti luonteeltaan ujo ja eivät halua luovuttaa liikaa alussa. Pidä kiinni suhdetta ja näet, että mies kukoistaa ahkera ja erittäin omistautunut yksilö, joka toimii väsymättä hänen naiselleen.

yhteensopivuus

Kauris ja härkä: Nämä kaksi ovat upea ottelu, molemmat ovat tasoristeisiä yksilöitä, joilla on realistinen lähestymistapa. Varmista, että lisäät paljon hauskaa ja jännitystä, jotta asiat pysyisivät mielenkiintoisina tai asiat saattavat tulla arkipäiväisiksi.

Kauris ja Kauris: täydelliset kaksi! Molemmilla henkilöillä on tavoitteet ja päättäväisyys, jotka ovat välttämättömiä täyttävän suhteen suhteen, ja molemmilla voi helposti olla liikekumppanuus samanaikaisesti. Kuitenkin suhde saattaa tyrmistyä ajan jälkeen, joten muista ottaa aikaa hauskoja aktiviteetteja varten.

Kauris ja kalat: Molemmat ihmiset tarjoavat runsaasti syvyyttä ja kommunikaatiota, ja jos pari voi oppia arvostamaan äärimmäisiä eroja toistensa välillä, suhde menestyy suuresti. Tällöin vastakohdat houkuttelevat ja voivat tehdä jännittävän ja täyttävän ajan!

Kauris mies pähkinänkuoressa

Kauriseläintä ei ole vaikea selvittää tai hyvin salaperäinen. Hänellä on kaksi tavoitetta hänen mielestään: kuinka päästä uransa päähän (tai muuhun hyvin haluttuun tavoitteeseen) ja löytää täydellinen nainen pitkäaikaiseen ja syvään suhteeseen. Kauris ovat erittäin omistautuneita ja mieluummin kiinni juuristaan, eivätkä ota toisten mielipiteitä helposti. He tarvitsevat naisen, jota he voivat hoitaa elämänsä ajan, joka on valmis käsittelemään itsepäinen ja ernest persoonallisuutensa. Mutta älä anna hänen ahkera ajattelutapa heiluttaa sinua vuodelta Kauris. Nämä suloiset miehet ovat nautintoja makuuhuoneessa tarvitsematta hienoja jalkatyötä ja toimivat loputtomasti varmistaakseen, että hänen naisensa on onnellinen - kun kyseessä on yleinen suhde, talous, kotielämä ja paljon muuta.

Kuvahinta: Emma, ​​Laurana, James.

Leave A Comment

9 + 1 =