Dating Vs suhde

Näyttää siltä, ​​että on paljon sekaannusta, kun on kyse dating ja suhteita, jopa rakkautta. Oletko yhdessä? Oletko yksimielinen? Onko tämä suhde menossa mihin tahansa !? On todennäköisesti paljon kysymyksiä, jotka kulkevat pääsi kädessä, kun puhut jonkun kanssa tai nähdessäsi jotain säännöllisesti, joten mikä on kauppa - oletko vain dating tai onko sinulla suhdetta? Aiomme jakaa sen 5 merkillä, joista olet vain dating ja 5 merkkiä olet todella suhteessa.

1754339520_5ee18f66b2_z

Merkkejä olet juuri dating

1 On todennäköisesti enemmän kuin yksi

Jos olet JUST dating guy, niin hän todennäköisesti dating muiden tyttöjen liian (ja saatat nähdä muita miehiä samoin). Tarkoitan, miksi ei? Kaksi teistä eivät ole sitoutuneet olemaan uskollisia ja vain näkemään toisiaan, joten dating on ilmainen peli. Voit vapaasti tutkia muita vaihtoehtoja, kunnes olet varma, että voitte asettua jollekin, onko kyseessä kaveri vai toinen. Joten, kun olet dating, melkein olla varma, että muita päivämääriä tapahtuu ilman sinua.

2 Et tunne ystäviäsi / perheesi

Jos et ole hänen tyttöystävänsä ja hän ei ole poikaystäväsi, et todennäköisesti ole mukana perheen ja ystävien kanssa; tämä on varattu vakavampiin suhteisiin. Pidä tämä mielessäsi: hän ei aio tuoda sinua, ennen kuin hän on varma, että olet hänen tyttöystävänsä ja että teillä on kaksi potentiaalia, jotka kestävät pitkään ja ette todennäköisesti tee sitä ystäväsi kanssa.

3 Et näe toisiaan TOO Usein

Toki olet dating; mutta et todennäköisesti lähetä tekstiviestejä ja soita kaksikymmentäseitsemän seitsemän pariksi rakastetuksi, ja et todennäköisesti näe toisiaan usein TOOssa. Olet todennäköisesti toistenne nähdä päivämäärä kerran, ehkä kahdesti viikossa, ja se on se. Nyt, jos päivämäärät alkavat näkyä useammin, niin te kaksi olette todennäköisesti työskennelleet eksklusiivisessa suhteessa. Mutta siihen asti, päivämäärät, jotka tapahtuvat niin usein, ovat juuri se - päivämäärä - eikä mitään muuta. Harkitse, kuinka monta kertaa näet tämän kaveri viikoittain ja harkitse myös kuinka monta kertaa lähetät tekstiviestejä tai soitat toisiaan määrittelemään, mihin suuntaan olet tekemässä suhteessa.

4. toukokuuta tai toukokuussa ei ole intiimi

Jotkut ihmiset käyvät päivämääränä ja löytävät itsensä arkkien alla juuri näin - ja se on okei, jos et odota, kunnes te kaksi ovat yksinoikeudella. Hän on todennäköisesti näkemässä muita tyttöjä ja sinun täytyy tietää se. Toisaalta jotkut naiset odottavat, että he ovat vakaassa suhteessa ennen luopumista tavaroista. Riippumatta siitä, mitä kauppa voi olla, dating voi olla ystäviä, joilla on etu tyyppinen asia, tai voit pitää kiinni, kunnes hän pyytää sinua olemaan tyttöystäväsi.

5 Ei mitään liian vakavaa

Treffin pitää olla hauskaa ja rentoa, tutustua jonkun kanssa niin paljon kuin pystyt ennen hyppäämiseen suhdetta kohtaan. Sanotusti, se ei ole mitään vakavaa. Kuten edellä mainitsin, te kaksi luultavasti eivät puhu keskenään ja luultavasti älä liity liikaa. Päivät ovat hauskoja, mutta et ole yksin, joten et voi olla hulluksi, kun hän näkee jonkun toisen samanaikaisesti. Et voi olla hulluksi, jos hän lähettää muita ihmisiä tai ei tee aikaa sinulle. Se on rento kauppa, kunnes te kaksi päättävät ottaa suhteesi seuraavalle tasolle, joten kateus ja hulluus "tyttöystävä" asiat on täysin kysymys, kunnes kaksi teistä ovat yksin.

15884160161_3aa0c73aa9_z

Merkit Olet suhteessa

1 Te olette sitoutuneet toisiinsa

Kun sinulla on suhde, molempien pitäisi olla monogameisia keskenään. Ei ole enää muita ihmisiä, eikä ole varmasti enää nukkumassa. Te sitoudut olemaan keskenänne ja se on. Hän on pyytänyt sinua olemaan hänen tyttöystävänsä, ja sinä hyväksyt - ja se on niin.

2 Vahva yhteys

Kaksi ihmistä, jotka ovat suhteessa toisiinsa, epäilemättä joutuvat olemaan hyvin syvä ja vahva yhteys toisiinsa. Tiedät poikaystäväsi hyvin, ja hän tuntee sinut myös uskomattoman hyvin. Hänen pitäisi olla paras ystäväsi ja rakastaja samanaikaisesti. Teidän molempien pitäisi pystyä olemaan täysin mukavassa huoneessa yhdessä hiljaisuudessa, mutta sinulla on myös kyky puhua tunneilla loppuun menettämättä keskustelun hauskaa. Sinun pitäisi pystyä kertomaan hänelle mitään tuomitsematta, ja hän tekee samoin sinulle. On kiistaton luottamus suhteellesi, piilotetusta salaisuudesta tai uskollisuudesta.

3 Etsitään tulevaisuutta yhdessä

Kun päätät tehdä yksinoikeuden suhde jonkun kanssa, se ei ole pelkästään hauskaa ja juhlimista; olet päättänyt ottaa askel eteenpäin tämän yksilön kanssa, koska näet todella mahdollisen tulevaisuuden kahden teidän välillä. Et vain näe mahdollisuuksia, mutta sinä ja poikaystäväsi pitäisi aktiivisesti pyrkiä tulevaan tavoitteeseen. Teidän molempienne pitäisi olla samankaltaiset tavoitteet, jotka molemmat haluavat ja molemmat työskentelevät. Nyt en aio mennä naimisiin kuukauden kuluessa ja alkaa ottaa vauvoja heti. mutta sinun pitäisi olla tulevaisuuden tavoitteita, jotka olet molemmat etsimässä, ja on okei saada lyhyen aikavälin tavoitteita samoin kuin edistäminen tai viimeistely koulussa. Ja älä unohda - niin molempien pitäisi olla toistenne huijareita, jotka tarjoavat rohkaisua joka käänteessä.

4 Met perhe / ystävät

Kuten aiemmin mainitsin, ellei sinulla ole suhdetta, et tule tutustumaan kenenkään lähellä oleville; ja se on tapa, jolla sen pitäisi olla. Kuitenkin molemmat teistä ovat nyt suhteessa, sinun on syytä tutustua perheeseen ja ystäviin pian sen jälkeen, kun se on tullut viralliseksi. Voit tavata ystäviä ensin vain helpottamaan kaikkea, tai voit aloittaa perheen keräämiseen. Joko niin, et ole salaisuus, ja hän tulee esittelemään sinut rakkailleen hänen "tyttöystävänsä".

5 Se on "virallinen"

Okei, niin, tietenkin, jos hän pyytää sinua olemaan hänen tyttöystävänsä ja olla täysin yksin hänen kanssaan monogameisessa suhteessa, niin olet suhteessa. Tämä voi myös tarkoittaa sitä, että sinusta tulee "virallinen" sosiaalisen median, kuten Facebookin, ja lisäämällä tilasi muihin profiileihin kuten Instagramiin tai Twitteriin. Kaikki tietävät, että olet yhdessä ja se on virallinen asia kahden teidän välillä - ei kyseenalaista sitä!

Mitä mieltä olet joitain eroja dating ja oleminen suhteessa?

Leave A Comment

81 − 79 =