9 Merkkejä olet löytänyt tulevan miehen

Joten olet nähnyt tätä kaveria jo jonkin aikaa ja olet todella hänestä; mutta onko hän "yksi"? Sen sijaan, että istut siellä kyseenalaistamalla itsesi ja suhteesi, tutustu näihin 9 merkkiin, että olet löytänyt tulevan miehesi ja tee päätöksestä helpommin itsellesi.

6aff6989d0fc0c17477a69f161704b60

  1. Voit olla itsesi Hänen ympärillään

En todellakaan halua olla suhteessa jollekulle, jota en voinut olla itseni ympärillä, puhumattakaan viettää elämäni heidän kanssaan; olisitko? Ehdottomasti ei! Jos olet sataprosenttisesti miellyttävä ja et tunne tarvetta piilottaa itsestäsi mitään - hyvää ja huonoa - niin se on todella hyvä merkki siitä, että hän voi olla elämäsi kumppani.

  1. Ja hän rakastaa sinua, kuka olet

Tietenkään se ei merkitse paljon, jos olisit itsesi ympärilläsi, mutta hän ei hyväksy sitä, kuka olet. Jos olet täysin itseäsi ympärilläsi - hän tuntee kaikki puutteesi, kaikki salaisuutesi, kaikki typerät asiat, jotka tekevät sinusta nauramaan - ja hän todella rakastaa ja hyväksyy sen, se on luultavasti hyvä pitää tämä mies noin. Ei ole mitään sellaista, että joku rakastaa sinua, vaikka kuinka ainutlaatuinen tai outo tai hauska voi olla.

a06b3cf018bdfa66b4c94f4713e33a23

  1. Hän tekee sinut onnelliseksi

Kun sinulla on huono päivä, hän on ensimmäinen, johon teet. Hän voi heti tehdä sinusta tuntuu paremmalta vain tarttumalla sinuun ja vetämällä sinut syvään, rakastavaan halaukseen. Voit puhua hänelle ongelmista ja hän tekee sinut nauramaan, kun et edes halua hymyn kasvojasi. Hän tekee sinut onnelliseksi - ehkä ei koko ajan, mutta hyvät ajat varmasti ylittävät huonoja aikoja. Ja hyvät, sinun pitäisi aina olla jonkun kanssa, joka tekee sinut onnelliseksi!

  1. Hän kuuntelee ja kunnioittaa sinua

Ole aina ihminen, joka kunnioittaa sinua, merkitseekö häntä päivälle tai 40 vuotta. Ja jos hän todella kuuntelee, mitä sinun on sanottava, ja kunnioittaa sitä, mitä sanoit hänelle ja kaikki mielipiteesi, hän on joku, jonka tarvitset. Kunnioitus on yksi THEE: n tärkeimmistä suhteen osista, joten jos ei ole kunnioitusta, sinun täytyy kävellä ennemmin kuin myöhemmin.

27bc079454ce7bbd0eab7b8209bb443c

  1. On kiistaton yhteensopivuus

Jopa kuukausien jälkeisten dating ei vieläkään voi päästä yli kuinka uskomattoman houkutteleva hän on. Jopa 40 päivämäärän jälkeen ja tekstiviesti koko päivän ajan on vielä paljon hauskaa ja keskustelua. On kiistaton yhteensopivuus sekä ulkoasun että keskustelun suhteen. Teistä kaksi on hauskaa tehdä mitään yhdessä ja yksinkertaisesti nauttia olemisesta toistensa kanssa. Onko tämä joku, johon olet kiinnostunut 20 vuoden kuluttua? Todennäköisesti. Jos se on mennyt vahvaan tähän kauan, on hyviä mahdollisuuksia jatkaa myönteisessä kehityksessä monien vuosien ajan.

  1. Ei ole vaeltavaa silmää

Kun rakastat jonkun kokonaan - ja et ole millään tavalla kyseenalaistanut sitä - et ajattele huijausta. Ette ajattele olla muiden kanssa. Tarkoitan varmasti, että saatat silti olla kiinnostunut muista yksilöistä, se on ihmisluontoa; mutta et koskaan ajattele toimimasta näitä ajatuksia tai himoja. Rakastat miestäsi ja haluat vain HIM: n.

  1. Voit päästä läpi pahat ajat

Suhteet menevät läpi melko suuria aikoja. Tulee olemaan paljon väitteitä, erimielisyyksiä, taisteluja, sinä nimit sen! Mutta suhde, joka voi saada huonoja aikoja, tulee aina vahvemmaksi. Nämä ovat suhteita, jotka on rakennettu kestäviksi. Jos lopetat sen silliest argumentin tai et voi päästä erittäin vaikeaksi, niin et ole sellaisessa suhteessa, joka on suunniteltu kestävän loppuun asti.

216581f57b8052c23e6504c3eff03978

  1. Jaa samat tulevaisuuden tavoitteet

Se on tosi yksinkertaisia ​​tyttöjä: jos sinulla on täysin erilaisia ​​tavoitteita tulevaisuudelle, se ei todennäköisesti toimi. Sinun on löydettävä joku, joka jakaa samanlaiset edut ja tavoitteet kuin sinä, joten molemmat niistä voivat työskennellä yhdessä. Jos teet vastakkaisiin suuntiin, miten luulet, että aiot viettää loput elämäsi tämän henkilön kanssa? Se on yksinkertaisesti kylmä kova totuus. Joten päättää, ovatko kaksi teistä samassa sivussa ja niillä on samankaltaiset tavoitteet tulevaisuutesi ennen kuin päättää, onko teidän ihmisenne "hubby-materiaali".

  1. Haluat jakaa loput elämäsi hänen kanssaan

Kyllä tiedän - tulit tälle artikkelille, koska halusit auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, pitäisikö tämä kaveri olla tuleva aviomies. Mutta päivän lopussa se riippuu sinulle! Se on myös valtava päätös; joten älä ota sitä kevyesti. Ajattele sitä perusteellisesti: onko tämä joku, jolla voit todella viettää loput LIFEsi? Avioliitto on suuri sitoutuminen - se on TÄYTYY olla kuolemaan asti (vaikka se ei tietenkään toimi niin koko ajan) - niin ajattele sitä oikein ennen kuin päätät, haluatko tämän miehen olevan sinun aviomies. Päätä, haluatko, että hän on ihminen, jonka herätte joka aamu ja mies, joka nukahtaa joka ilta.

Naiset, jotka ovat naimisissa - kuinka sinä tiedät, että hän oli "yksi"? Jaa kokemuksiasi kanssamme!

Leave A Comment

+ 86 = 88