8 Merkkejä, joita hän ei rakasta sinua

On olemassa monia syitä, joiden vuoksi joku olisi taipuvainen rakastamaan toista. Ehkä he vain haluavat ryhtyä toimiin, ehkäpä he vain haluavat olla kumppanin tai ehkä eivät edes tiedä, etteivät he rakasta sinua. Tärkeintä on, että riippumatta siitä syystä, se on edelleen surkea.

Mutta haluat silti tietää, onko joku rakastunut sinuun vai ei. Toki, se saattaisi vahingoittaa tietävän totuutta, mutta sinun on paljon parempaa tietää, onko joku valehtelee sinulle eikä käsittele sinua siitä, miten heidän pitäisi.

Jos he eivät tule ulos ja kertoa, kuinka he todella tuntevat itsensä, sinun täytyy tehdä pieni työ saadakseen selville, mikä oikeasti valehtelee pinnan alla. Nämä 8 merkkiä, joita hän ei rakasta sinua, voivat auttaa sinua määrittämään, miten he tuntevat, jotta voit ryhtyä toimiin ja tehdä jotain siitä.

8 Merkkejä, joita hän ei rakasta sinua

 1. Hän ei kirjaudu sisään.

Pidätkö itsesi tavoittavan hänet koko päivän vain päätyäkseen, ettet saa paljon takaisin? Se voi olla jotain pienikokoista, etkä voi ymmärtää sitä aluksi, mutta ne ovat sellaisen henkilön toimintaa, joka ei rakasta sinua. Jos hän rakasti sinua, hän haluaisi nähdä, miten päiväsi on ja mitä olet tekemässä yhtä paljon kuin sinäkin.

 1. Hän ei tee sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi.

Tämä on valtava merkki etsiä. Ensinnäkin haluan tehdä selväksi, ettei hän ole vastuussa itsetuntemuksesta. Jos taistelette tuntemaan itsenne hyvää siitä, kuka olet, kukaan ei korjaa sitä. Tämä ei tarkoita sitä, että poikaystäväsi ei voi tehdä sinusta tuntuu hyvältä. Hänen pitäisi. Hänen pitäisi kertoa, kuinka hienoa olet ja kuinka onnellinen hänet. Jos hän ei tee tätä, se voi olla merkki, jota hän ei todellakaan välitä paljon.

 1. Sinulla on vaikea luottaa häneen.

Luottamus on ansaittu. Toki, voit mennä suhteeseen, joka luottaa jokuin, mutta heidän on myös lujitettava luottamus toimintaansa koko ajan. Jos hän tekee sinut tuntemattomaksi ja kuten et voi luottaa heihin, niin jotain on väärä. Jos hän rakasti sinua, hän olisi tärkeä varmistaa, että luotat häneen ja että olet turvassa suhteessa.

 1. Kysyt, jos hän rakastaa sinua.

Jos luet tätä, se on hyvä mahdollisuus, että hän ei ole rakastunut sinuun. Se saattaa kuulostaa kovalta, mutta ajattele sitä. Jos hän rakasti sinua, hän tekisi sinusta tuntuu, että rakkaus. Hän ei vain antaisi sinun tuntea olevan merkityksetön. Jos siis kyseenalaistat, jos hän rakastaa sinua tai et, ja olet melko syvä suhteellesi (AKA, se ei ole ensimmäinen viikko tai edes ensimmäinen kuukausi), silloin on hyvät mahdollisuudet, ettei hän.

 1. Hän ei tee vastakkaisia ​​asioita, joita teet.

Ilmeisesti sinun ei pidä tehdä mukavia asioita vain saada heidät vastineeksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tarvitsee vain tehdä kaiken hänen hyväkseen ilman, että hän tekee sinulle hauskaa tai suloista asiaa. Ponnistelun on oltava yhtä suuri. Jos teet mukavia asioita hänelle, hänen pitäisi tehdä yhtä paljon, että sinusta tuntuu rakastuneelta ja arvostavalta. Jos ei, silloin voi olla eroa siitä, miten tunnet toisistaan.

 1. Hän ei tue unelmia.

Se voi tuntua, että rakastettava henkilö ei tarvitse olla mukana unelmissasi, mutta heillä on suuri rooli. Heidän pitäisi olla siellä tukemaan sinua unelmissasi. Heidän pitäisi olla siellä piristää sinut menestykseen. Jos hän ei välitä eikä näytä kiinnostusta unelmistasi, on hyvä mahdollisuus, että hän ei todellakaan rakasta sinua. Jos hän teki, hän haluaisi olla oikeassa auttaen sinua tekemään sen.

 1. Hän makaa sinulle.

Valehtelu on jokin asia, vaikka he rakastaisivat kumppaniaan. Mutta valheet ovat hyvin erilaisia. Kertoo tyttöystävänne, että hän näyttää hämmästyttäväksi, kun hänellä on huono päivä, ei ole jotain huolestuttavaa. Mutta makaa missä hän on ja kenellä hän on, on iso punainen lippu, joka osoittaa, ettei hän todellakaan rakasta sinua. Jos hän teki, hänen ei tarvitse valehdella tärkeistä asioista elämässään.

 1. Hän ei kuuntele huolesi.

Jos huolesi eivät ole edes ajatus hänelle tai hän ei ota niitä vakavasti, hän ei rakasta sinua. Jos hän teki, hän kuunteli tiiviisti asioita, jotka järkyttävät sinua ja hän haluaisi tehdä jotain, jotta heidät saadaan paremmiksi. Se, että hän ei vain merkitse sitä, että hän ei ole huolissasi onnellisuuttasi - ja siksi hän ei ole rakastunut sinuun.

8 Merkkejä, joita hän ei rakasta sinua

Mitä tehdä seuraavaksi

Jos luulet, ettei hän todellakaan rakasta sinua, sinun on tehtävä jotain siitä. Et voi jatkaa suhteessa, jossa et tunne rakastettua ja arvostusta - ei väliä kuinka paljon rakastat häntä. Mutta ennen kuin hajotat asiat, voit tehdä nämä asiat seuraavaksi.

 1. Kerro hänelle, miten tunnet.

Älä vain pidä kaikkia näitä tunteita sisällä. Sinun täytyy puhua hänen kanssaan ja ilmoittaa, miten tunnet. Kerro hänelle, ettei hän ole ollenkaan rakastunut tai tärkeä hänelle. Katso, kuinka hän reagoi ja jos hän muuttaa mitään.

 1. Selvitä, onko isompi ongelma.

Onko tässä suurempi ongelma? Onko hänellä ongelmia, jotka osoittavat hänen rakkautensa vai onko hän järkyttynyt kanssasi jostain syystä ja toimii kuin hän ei rakasta sinua? Keskustele hänen kanssaan ja selvitä, onko sinulla mitään, mitä teit, jotta hän tuntisi että hän ei voi olla avoin ja rakastava sinua kohtaan.

 1. Anna hänelle mahdollisuus korjata hänen käyttäytymisensä - jos hän haluaa rakastaa sinua.

Jos puhut hänelle ja hän väittää, että hän todella rakastaa sinua, sinun on annettava hänelle mahdollisuus korjata hänen käyttäytymisensä. Kerro hänelle, että tarvitset enemmän, ettet tunne rakkautta lainkaan. Jos hän todella rakastaa sinua, hän tekee parhaansa muuttaa käyttäytymistään, jotta voit alkaa tuntea rakkautta, jonka hän sanoo olevansa puolestasi.

 1. Anna hänen löysätä, jos se jatkuu.

Jos olet puhunut siitä kerran, kahdesti, kolme kertaa ja hän ei tee mitään muutoksia, niin sinun on oletettava, että hän ei todellakaan rakasta sinua - vaikka hän ajattelee että hän tekee. Jotkut ihmiset eivät ymmärrä, mikä rakkaus todella on, ja siksi he eivät voi tehdä asioita, joita rakkaus vaatii. On aika päästää hänet liikkeelle. Sinun täytyy löytää joku, joka rakastaa sinua niin paljon kuin rakastat heitä.

 1. Muista, että ansaitset myös rakkauden.

Älä ajattele, että tämä on heijastusta sinusta. Kaikki eivät tule rakastumaan sinuun, mutta joku tekee ja todella ansaitset tämän rakkauden. Sinä ansaitset olla rakastettu yhtä paljon kuin kukaan muu ja löydät jonkun, joka tekee sen.

Rakkaus ei ole koskaan helppoa. Se on yksi vaikeimmista asioista maan päällä käsitellä, mutta tietää, onko poikaystäväsi rakastunut sinuun vai ei, on tärkeää löytää kumppanin elämästä.

Leave A Comment

− 1 = 2