8 Merkkejä, joiden mukaan sinun ihmisi taistelee hänen tunteitaan

Ei ole yksinkertaisesti mitään pahempaa kuin pudottaa päätä kannoille, jos joku näennäisesti niin täydellinen sinulle, vain ymmärtää, että sinulla ei ole mitään hajuakaan, miten hän tuntee.

  • Hän rakastaa sinua?
  • Onko hän sinussa?
  • Entä L-sana ... Hän rakastaa sinua?

Niin monia kysymyksiä; niin vähän vastauksia. Se on suolakurkkua, se on varmaa.

Onneksi voit vain kertoa, kuinka hän todella tuntee sinut lukemalla merkkejä. Cher, "Se on hänen suudelmassaan." No, niin ja koko joukko muita asioita, tietysti.

Merkit That Your Man is Fighting His Feelings For You 3

1 - Se on tavallaan, että hän viettää aikaa.

Onko hän päättänyt viettää aikaa kanssasi? Kuten, todellinen, todellinen aika kanssasi; ei vain hänen vapaa-ajastaan? Jos hän peruuttaa poikansa suunnitelmista, hän on luultavasti sinuun. Jos hän näyttää todella nauttikaa viettää aikaa kanssasi, jopa menemään pitämään tulevaisuutesi suunnitelmia (ei vain puhumasta siitä), hän todennäköisesti tykkää sinusta.

Jos sinun täytyy pakottaa hänet alas päivän tai viikon päähän, vain viettää yksi kymmeniä tunti hänen kanssaan ... hän ei luultavasti ole sitä sinulle. No, ellei hänellä ole kovin päteviä syitä, mutta silti hän silti ansaisi sinusta aikaa, jos todella, todella halusi.

Jos et voi saada häntä jumittumaan kanssasi, saattaa olla aika siirtyä eteenpäin.

2 - Se muistelee asioita.

Pitääkö hän aina yllättää sinut pienistä asioista, joista olet kertonut, kuten sinusta mustikka muffinssi aamulla aamulla vain siksi, että kerran sanoit hänelle, että rakastit sitä? Jos hän muistaa yksityiskohdat - tärkeät pienet yksityiskohdat - hän kiinnittää huomiota ja on hyvä mahdollisuus, että hän on sinuun.

Jos hän ei olisi sinussa, tilanne olisi hyvin erilainen. Hän toi sinulle juustohampurilaiset vaikka sanoit hänelle, että olet laktoosi intolerantti eikä voinut olla meijeriä. Hän unohdi jatkuvasti, kuinka piditte aamukahvista. Hän ei tee hulluja, hienoja, söpöjä, pieniä asioita, koska hän ei kiinnitä tarpeeksi huomiota siihen, mitä haluat.

Ajattele sitä - etkö muistele kovin paljon kaikesta viimeisimmästä murskaimestasi, mutta voit tuskin muistaa BFF: n syntymäpäivääsi.

Hän kertoo sinulle, miten hän tuntee tavalla, jolla hän muistaa pieniä asioita ... Tai hän ei. Onko aika aloittaa merkkien lukeminen??

3 - Vihreät silmät

Tämä ei aina toimi aivan oikein, mutta jos hän kadehti, kun puhutaan muista kavereista, on mahdollista, että hän voisi kuin sinä.

Valitettavasti jopa "pahat munat" ovat mustasukkaisia, joten älkää pettäkö ajattelemaan, että jokainen mustasukkainen poika pitää sinusta. Luultavasti huomaat, että kaverit, jotka pitävät sinusta, yrittävät vakuuttaa teille, etteivät ne ole mustasukkaiset, kun he ovat hyvin selkeitä, mutta ne, jotka eivät ole sinä, pelataan mustasukkaisuudesta - melkein toimimalla kuin kaikki ( kateellinen tapa, jolla hän tuntee) on kaikki sinun syytäsi.

Olkaa fiksuja, kun luet vihreän silmäisen hirviön merkkejä. Joskus nämä hirviöt purevat.

4 - Hän todella häiritsee. 

Oletko koskaan huomannut, kuinka vain jotkut kaverit ovat lähes mahdottomia yrittää saada ahold? He ovat aina kiireisiä, poikien kanssa tai tekemässä jotain muuta, joka ei teitä mukaan ... ?

Se on hyvin tuttu skenaario, vai mitä? No, pojat, jotka todella pitävät teistä, toimivat täysin päinvastaisessa suhteessa. He todella vastaavat, kun kirjoitat niitä; nopeasti, aivan kuten vastaat nopeasti jollekin, joka ottaa mielikuvituksesi. Yllätytte, kuinka samankaltaiset "samankaltaiset signaalit" ovat pojista ja tytöistä. Miten toimia, kun pidät jotain, on se, miten useimmat ihmiset reagoivat, kun he pitävät jonkun, ja joka yleensä liittyy lähettämiseen innokkaasti. Ja niin pian kuin mahdollista.

Merkit That Your Man is Fighting His Feelings For You 2

5 - Ne pienet katseet ...

Internetistä löytyy lainaus internetissä juuri nyt, ja se menee jotain seuraavia linjoja:

"Se on ihana asia, kun katsot jonkun ja he ovat jo tuijottaneet sinua."

Jos olet kokenut tämän mahdollisen uuden BAE: n kanssa, rakkauden ääni voisi olla ilmassa! Yleensä saat enemmän silmäkontaktia jonkun kanssa, johon olet kiinnostunut, ja vaihdat vähän tuntemattomia katseita ja röyhkeitä hymyjä. Se on kuin vanhanajan suvun rituaali, jonka kaikki ajattelevat olevan vanhentuneita, mutta silti todella toimii.

Joskus se on tietämätön katse, joka paljastaa kaikki. He sanovat, että silmät puhuvat totuuksia, että suu ei ... tai jotain tällaisia ​​linjoja pitkin.

6 - "Anna minun auttaa!"

Poikia, jotka pitävät sinusta, haluavat tehdä asioita puolestasi, aivan samalla tavalla kuin luultavasti haluat tehdä asioita hänelle. Sinulle saattaa olla hänet kylvyssä tai ruoanlaittoa illallista. Hänelle on ehkä myös illallinen, tai vain auttaa kuljettamaan kaikki nämä raskaat ostoskassit.

Jos hän haluaa, hän haluaa auttaa tekemään elämästä helpompaa. Ne, jotka tekevät elämäsi todella vaikeaksi, ovat yleensä niitä, jotka eivät ole sinulle hyviä. (Ei aina, mutta enimmäkseen.)

- Hän on aina saanut selkänsä.

Onko hän suojaava tyyppi? Saatat yllättää teitä oppimaan, että ainoa poika, joka poika on todella suojaava, olet sinä. Se on söpö, eikö? Se on yleensä tottakin. Ellei laskea hänen äitinsä, sisariani tai muita naispuolisia sukulaisia, ilmeisesti.

Aivan kuten super-hyödyllinen kaveri, ja täysin epäystävällinen (mutta todella mustasukkainen) kaveri, se, joka tykkää sinusta, on ehdottomasti selkäsi muualle maailmaan. Tätä kutsutaan tiimityöksi.

8 - Hän todella haluaa tietää enemmän. 

Yksi suurimmista lahjoista, joita hän pitää sinulle ja saattaa olla hänen tunteitaan takaisin, kysyy kysymyksiä ja tosiasiallisesti haluaa tietää enemmän. Tällainen asia kulkee käsi kädessä ja kiinnittää huomiota, mutta jos hän menee yksi askel eteenpäin - yrittää aktiivisesti yrittää tietää enemmän ja oppia kaikkea, mitä sinun on tiedettävä - saatat olla vain voittajan. (Ja suosittelemme sinua!

Leave A Comment

1 + 9 =