7 tapaa Friendzone a Guy

Okei, niin tiedät tämän kaverin ja hän on todella hyvä kaveri - mutta hän ei yksinkertaisesti ole sinun tyyppi. Hän tekee suuren ystävän, mutta et halua ottaa sitä enää. Valitettavasti hän viittaa siihen, että hän haluaisi jotain enemmän kuin ystävyyttä. Mikä on tyttö tehdä? Et halua rikkoa hänen sydämensä ja olla tunnettu paha tyttö, joka johtaa ihmisiä, mutta et myöskään halua pakottaa itsesi suhteeseen, jota et halua. No, tässä on 7 tapaa ystäväni kaveri - kaikki mukavat ja yksinkertaiset tavat, jotka eivät satuta ketään (liian huonosti).

4040580298_b482af319b_z

  1. Älä jätä häntä

Se voi tuntua itsestään selvältä, mutta älä anna sitä. Me kaikki rakastamme kiinnittää huomiota vastakkaisesta sukupuolesta, mutta jos suostutte hänen flirttaileviin tottumuksiinsa tai edes leikitään vähän, sinä vain johdatat häntä - ja se tulee häiritsemään häntä vakavasti pitkällä aikavälillä (voi " t syyttää häntä). Älä flirttaile hänen kanssaan, ja kun hän käärii kanssasi, älä edes sitoudu siihen. Vaihda aihetta!

  1. Keskustelu muista miehistä

Jos todella haluat kaveri, et tule puhumaan muille kavereille - kaikki tietävät, että se on kuin sääntö tai jotain. Sanotaan, että puhutte miehistä tämän kaverin kanssa, jota pidät vain ystäväksi. Kerro hänelle, kuka olet kiinnostunut tai mitä miehet ympärilläsi ajattelevat hyvältä. Tämä osoittaa hänelle, että etsit aktiivisesti muuta kuin muuta kuin muuta, ja älä välitä, että hän tietää, että olet tarkkailemassa muita kavereita, kun molemmat olette yhdessä.

  1. Älä mene mihinkään "päivämäärään" -tapahtumiin

Tietenkin te kaksi olette ystäviä, joten menet hengaamaan, mutta pidättäytyä kaikesta, mikä on vähän "päivämäärää", kuten hauska illallinen vain teistä. Jos se on jotain rentoa tai jotain, jossa on useita kavereiden keskinäisiä ystäviä, se on tietenkin okei ja käy hauskaa! (Älä vain seiso hänen vieressään koko ajan - saatat saada väärän käsityksen siitä, että olet itse asiassa hänen päivämääränsä!)

3ecb0bf8b9a214b564e4c07dfa7e77b5

  1. Anna hänen nähdä "huonoja ominaisuuksia"

Tiedän, et halua myöntää sitä - mutta sinulla on huonoja ominaisuuksia. Me kaikki teemme! YSTÄVÄN pitäisi nähdä nämä huonoja ominaisuuksia. Tarkoitan, että te kaksi olette vain ystäviä, joten sinun ei todellakaan pitäisi epäröidä pitämään mitään takaisin, kuten sinä suhteessa kaveriin, josta sinä olet todella kiinnostunut. Ystävät eivät tuomitse, joten mene eteenpäin ja ole yksi sadan prosentin todellinen hänen kanssaan. Kaikki positiiviset asiat ja kaikki asiat negatiivisiksi - mitään ei ole rajana, olkaa vain sinä.

  1. Älä murehda viestinnästä

Ystävät menevät tekstiviestiin toisilleen, se on ilmeinen. Mutta sinun ei tarvitse kirjoittaa tätä kaveria koko päivän joka päivä - saatat saada väärän idean! Älä lähde ylivierailulle viestinnästä. Kommunikaation tulisi olla ystävällinen ja rento, jossa ei ole yhtään flirttailua ja puhuminen puhelimessa kello 5 aamulla.

7841d12801a93d7bdd7dfc9859a79e83

  1. Muistuta häntä kuinka paljon hänen ystävyyttään tarkoittaa sinua

Muistuta johdonmukaisesti tämä mies kuinka tärkeää hänen ystävänsä merkitsee sinulle. Jos jatkat tätä yksinkertaista lausuntoa, lopulta hän saa vihjeen, ettet halua ottaa suhdetta enää. Sinun pitäisi myös kertoa hänelle, että hän on niin suuri ystävä ja olet onnekas, että hänellä on ystävä. (Ja se on ehdottomasti niin pitkälle kuin täydentäminen pitäisi mennä!)

  1. Kerro hänelle et ole kiinnostunut (ystävällisesti)

Joten jos olet yrittänyt kaiken muun ja hän edelleen ei saa vihjeen, sinun täytyy vain olla tylsä ​​hänen kanssaan ja ilmoittaa hänelle, että et ole kiinnostunut. Älä ole täysin epäkohteliasta - anna hänelle helppoa! Luultavasti haluat edelleen jatkaa ystävyyttä (ellei se tule liian hankalaa, mutta ainakin hän tietää totuuden!) Joten varmista, että olet kiva ja ystävällinen siitä, ettei hänen sydämensä ole täysin rikki. Kerro hänelle, ettet usko, että kaksi teistä ovat yhteensopivia tai olet kiinnostunut joku muu.

Oletko koskaan pitänyt ystävääni kaveriin? Miten teit sen?

Leave A Comment

3 + 5 =