7 Merkkejä rakkaudesta ensimmäisellä näkyvillä

Olemme kaikki kuulleet siitä. Useimmat meistä ovat haaveillut siitä. Onko mahdollista vaikka? Se on. Koska me houkutamme vetovoimaamme ensi silmäyksellä ja saamme tuntea joku muutaman minuutin sisällä. Ongelmana on, että tällainen ilotulitus perustuu muutamiin asioihin, joita olemme ottaneet vastaan, ei välttämättä koko paketin. Jotta ei päästä harhaan, jos tunnet olosi houkuttelevaksi jonkun tapaamalle, voit etsiä merkkejä siitä, että he ovat todellinen kauppa.

Rakkaus at First Sight Signs

Hän puhuu hienosti ihmisistä ja vastaa elämästään

Jos hänen pomo on kauhea, hänen äitinsä on painajainen, hänen ex draama kuningatar ja hänen paras ystävänsä laiska slob, mitä se sanoa kaveri? Hän saattaa näyttää siltä, ​​että se on kaikkien muiden ihmisten syy, että he todella ovat kauheita ja heittävät hänet läpi kauhistuttavia asioita, mutta todellakin? Hän päätti olla heidän ympärillään (pelastamaan äitinsä) ja hän nauttii selvästi istumasta, joka kertoo sinulle pahoja asioita. Jos haluat olla hänen kanssaan jonkin aikaa, mitä luulet sanovan sinulle?

Se on erilainen, jos hän sanoo, että hän ei ole tehnyt suuria valintoja naisilla aiemmin. Tai hän valitsi väärän pomo. Sitten hän ottaa vastuun. Totuus on, että me kaikki törmäämme aika ajoin ja me kaikki törmäämme ihmisiin, joita toivomme, emme olleet, mutta se on erilainen kuin istumalla huonoista suuhun heitä koko päivän tai ottaa mitään vastuuta omasta elämästäsi.

Kaveri, joka puhuu hienosti ihmisistä elämässään, osoittaa, että hänellä on emotionaalinen kypsyys ympäröimään ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa ja rakastaa ja kunnioittaa heitä.

Samoin huonoja asioita tapahtuu meille kaikille. Jotkut näyttävät todella puhtaalta onnettomalta, mutta voimme silti pelata kortteja, joista meitä käsitellään, eikä istua heidän ympärillään, tai pyytäen kaikkia muita pahoittelemaan meitä. Me kaikki tarvitsemme vähän myötätuntoa ja TLC: tä, mutta meidän on myös näytettävä, että olemme valmiita lajittelemaan oman elämän.

Haluat samoja asioita tulevaisuuteen

Jos molemmat haluavat asua samassa kaupungissa, niin molemmat haluavat johtaa samankaltaisia ​​elämäntapoja ja sinulla on sama ajatus suhteista ja mahdollisesti tulevasta perheestä, niin sinulla voi todellakin olla tulevaisuus yhdessä.

Ole varovainen, ettet esitä omia ideoitasi hänelle - vain siksi, että hän haluaa talon aivan kuin haluat talon, talosi voivat mielesi sisällä silmät erottua toisistaan.

Hän ei vaadi rikki egeäsi

Ehkä sinulla on taipumus saada tietyntyyppiset kaverit, jotka eivät ole tehneet sinulle hyvää aiemmin. Todennäköisesti, koska oma kuva ei ole suuri, joten he vain heijastivat, mitä ajattelitte itsestänne. Olivatko he olleet hiutaleita (mutta ehkä hyvin leikkisä ja hyviä onnittelumme kanssa), vaikea saada / emotionaalisesti kaukana tai alaspäin väärin, he kaikki vahvistivat yhden asian: et ollut tarpeeksi hyvä heille. Joten jos tämä kaveri näyttää erilaiselta, niin hän saattaa olla se!

Hän ei näe kateellinen tyyli

Tiedät yhden - et voi tehdä mitään itsestään, koska hän luulee niin nöyräksi itsestään ja muusta, että hän luulee huijata häntä heti, kun hän kääntää selkää. Tämä ei ole totta rakkautta, tämä on kidutusta.

Joten löytää joku, joka voi myöntää kateelliseksi kun tarkistaa toisen kaveri, mutta joka on riittävän järkevä tietääkseni rakastat häntä edelleen eniten.

Rakkaus at First Sight Signs

Hän kuuntelee ja Hän huolehtii

Hän kuuntelee sinua, ei pelkästään vastaamasta ja puhumisesta itsestään, vaan siitä, että hän on aidosti kiinnostunut siitä, mitä sinun on sanottava.

Hän kohtelee kaikkia, myös tarjoilijaa, kohteliaasti ja ystävällisesti. Hän menee pois tavastaan ​​saada ihmiset tuntemaan olonsa hyvältä, ei ainoastaan ​​viettämään heitä tuntemaan itsensä hyvältä, vaan koska hän itse asiassa välittää.

Hän näkee ulkonäkönsä ja herkullisuutensa lisäksi sinun

Jotkut miehet menevät banaaneihin kauniin tai seksikkään naisen näkökulmasta (ja kauneuden ja seksuaalivaihtelu on erilainen kaikille). He tekevät kaikenlaisia ​​asioita, jotta se näyttäisi siltä, ​​että tämä nainen olisi täydellinen ottelu heille, koska he näkevät heidät ruusuilla sävytetyt lasit. Ongelmana on, että ne silmälasit johtavat täysin harhaan ja ajattelevat, että nainen, jonka he juuri putosivat, on aivan kuten hän, kun hän ei todellakaan ole.

Varmista, että hän näkee sinut, kaikki te.

Samoin sinun on tarkasteltava häntä kunnolla. Älä kutoa kaikkia toiveitasi ja unelmasi hänen sanaansa ja varmista, että hänen sanomansa on totta. Kaikille tarinoille on yleensä kaksi puolta.

Hän elää täytetty elämä

Meillä kaikilla on ylä-ja alamäkiä elämässä ja muutamat vuodet ovat karkeammat kuin toiset, mutta on tärkeää, että joku joko näyttää, että hän tekee kaikkensa voidakseen luoda elämän, jota hän rakastaa, tai hän jo elää sitä.

Mitä onnellisempana hän on elämässään yleensä, tai ainakin osoittaa, että hän on polulle onnellisuutta, sitä suurempi on hänen mahdollisuutensa olla käyttämättä sinua huolehtimaan hänestä tai puskuri vastaan, mitä tapahtuu hänen ympärillään.

Naiset haluavat pelastaa loukkaantuneita pentuja, mutta heidän kanssaan ei ole yhtä helppoa.

Vihje: Kestää jonkin aikaa ihmisen kaikki puolet ja on usein parasta odottaa, miten hän käsittelee elämää yleensä, jotta tietää, pitäisikö todella rakastua häntä kohtaan - meillä on vain yksi "ensimmäinen" kaikesta , joten ota se hitaasti ja nauti matkasta. Älä pääse yksinoikeuteen ja tunteelliseen, ennen kuin tiedät, mitä olet tekemisissä. Jos todella haluat tehdä joku rakastua vaikka, tiede on osoittanut, että katsoa niitä syvälle silmiin samalla paljastaa intiimi yksityiskohdat elämästäsi laukaisee ihmisiä rakastumaan. Joten tekee adrenaliinilla toimivat toiminnot yhdessä. 

  Rakkaus at First Sight Signs

Kuvan lähde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

1 + 7 =