7 Merkkejä, joita hän ei enää rakasta

Se on sanoja, joista kukaan ei halua kuulla: "En rakasta sinua enää". Kyllä, se on sydäntäsärkevä, ja se luultavasti jättää sinut tunteeksi murskaantuneeksi, pettyneeksi ja surkeaksi useaksi viikoksi. Mutta tietämys merkkeistä ennen kuin se pääsee siihen pisteeseen voi todella auttaa sinua ulos ja valmistautua väistämätöntä kauhean keskustelun ja hajoamisen.

70e3ce1c3df389ef7e09cc39cf30e2f4
1. Hän ei puhu paljon
Olen varma, että sinä ja kumppani ovat tottuneet puhumaan tuntikausia, jopa satunnaisimmista keskusteluista. Sinun olisi viettää koko päivän tekstiviestejä toisilleen (vaikka saatat olla töissä tai koulussa!) Ja puhelimitse puhelimeen vasta aamuisin. Mutta yhtäkkiä se pysähtyy. Yhtäkkiä hän tuskin koskaan vastaa teidän teksteihin tai lähettää yhden sanan vastauksen. Hän ei koskaan soita, ja hän näyttää uskomattoman kaukana, kun molemmat puhuvat kasvotusten. Toki, hänen elämässään saattaa olla joitakin huolestuttavia aikoja, mutta se ei ole tekosyy täysin viestin katkaisemiseen - etenkään, jos hän ei anna sinulle uskomattoman hyvää syytä hänen käyttäytymiselleen.

2. Hän ei ole kiinnostunut sinusta
Muista, kun hän käytti kohteliaasti upeaa kampaasi tai uutta mekkoa? Muista, kun hän pyytää sinut katsomaan elokuvaa, jonka hän tiesi, että rakastat tai vietätte siihen ravintolaan, et saa tarpeeksi? Näyttää siltä, ​​että viime aikoina voisit vaihtaa hiustesi blondi-lila- ja siniseltä, eikä hän toista katsoa. Itse asiassa hän toimii täysin kiinnostuneena kaikesta sinusta. Hän ei edes kysy päivästäsi tai miten tunnet!

09f2da8998959269f508370cc4b4bce9

3. Hän ei välitä siitä, mitä teet ilman häntä
Kun olet suhteessa, ihmettelen aina, mitä hän tekee, kun et ole mukana, etkä ehdottomasti halua kumppanisi elävää klubissa tai saada kylmä juoda puolueella ilman sinua. Mutta jos hän yhtäkkiä ei näytä huolta tai huolta siitä, mitä teet tai kenen kanssa olet tekemässä, tämä on ROP punainen.

4. Hän on varattu koko ajan
Ihminen tulee aina tekemään aikaa naiselle. En välitä, jos hän työskentelee 80 tuntia viikossa, käy kokopäivätyössä ja työskentelee hänen autossaan vapaa-ajallaan. Hän tekee aikaa sinulle, vaikka se on vain muutaman tunnin täällä. Mutta odotan, hän ei yhtäkkiä löydä muutama minuutti tulemaan tyttöystävänsä eteen? Ehdottomasti jotain vikaa tässä kuvassa. Muista tytöt, jos on WILL on WAY. Ja jos olet mies antaa jatkuvasti tekosyitä siitä, miksi hän ei voi jäädä hengaamaan tai on liian kiireinen vastaamaan jopa viesteihisi, se voi olla merkki siitä, että hän on pudonnut rakkaudesta kanssasi. (Miksi haluaisit jäädä jollekin, jolla ei ole aikaa missään tapauksessa, eikö?)

e98e6f006cd317c66203e24cbeaa0e17
Hän on argumentaattinen
Jokaisella suhteella on väitteitä; Luota minuun, tiedän sen. Mutta jos jokainen pieni asia muuttuu hetkeksi, se on varmasti ongelma (enemmän kuin yksi syy). Kiinnitä huomiota siihen, mitä hän ärsyttää tai vihainen. Jos yksinkertainen "Hei honey, kuinka oli päiväsi?" Lähettää hänet raivoihin, tämä voisi varmasti olla merkki, jota hän ei ole sinussa, kuten hän aiemmin oli. Ja väittäen, että paljon vain todella imee, joten luultavasti ehdotan jättää hänet ennen kuin hän lähtee sinut.

6. Hän pysähtyy tekemään "pieniä asioita"
Olipa kyseessä ollut kuukausi, vuosi tai 38 vuotta, pienet asiat ovat tärkeitä suhteessa. Ne ovat asioita, jotka tekevät kumppaniksesi erityisen erikoisen ja näyttävät heille, kuinka paljon sinä huolta heistä. Nyt ymmärrän, etteivät kaikki kaverit tee pieniä asioita (koskaan), mutta jos ihminen on ollut tunnetusti näyttämästäsi, hän välittää "pieniä asioita" ja yhtäkkiä lopettaa sen tekemisen, hän joko putoaa rakkaudestaan ​​tai tarvitsee ystävällinen muistutus jättää sen. Jos pienet asiat ovat hidastuneet huomattavasti, tuoko se hänen luokseen ja mitkä hänen reaktioitaan. Jos hän on todella pahoillani ja haluaa aloittaa takaisin heti, hän todennäköisesti vain laiskasti. Jos hän on puolustava eikä halua jatkaa, hän voi olla pudonnut rakkaudesta.
d59ce2f79ab3839ce89a0b00d459d125
7. Liekki on kuollut
Ei enää käsiä. Kissat tuntuvat hankalilta. Romantiikka makuuhuoneessa? Unohda! Jos kaksi teistä ovat täysin kadottaneet kipinänne, se voi olla merkittävä merkki, jonka hän rakastaa. Tarkoitan, mikä on hyvä, rakastava suhde ilman kipinöitä? Kuulostaa tylsältä liekiltä, ​​joka tarvitsee vettä välittömästi heittäen!

Rakkaudesta irtautuminen on kovaa, varsinkin kun olet vielä uimassa sydämissä ja romantiassa. Oletko koskaan ollut tässä taantumuksellisessa tilanteessa? Mitkä olivat merkkejä?

Leave A Comment

24 − = 17