7 asioita, jotka vain mies tekee, jos hän on vakava sinua

Kun on kyse dating peli, asiat voivat olla hieman sekava; ja vaikka mitä jonkin verran ihmiset voivat sanoa, että ihmisen lukeminen ei ole aina niin helppoa kuin se tuntuu. Jos olet seurustellut kaveri pari viikkoa tai jopa kuukausia, olet luultavasti miettimättä, onko hän Todella vakavasti sinusta, tai jos kaksi olette yksinkertaisesti "dating" ja roikkuu. No, jotta saatte mielesi mukavaksi, olemme keksineet tarpeellisen tietoluettelon niistä 7 asiasta, joita ihminen vain tekee, jos hän on vakavasti sinusta.

7 asioita, jotka vain mies tekee, jos hän on vakava sinua

Hän on aidosti kiinnostunut Sinä

Emme puhu vain iho-syistä; hän todella välittää ja on kiinnostunut sinusta ja mitä tapahtuu elämässäsi. Kaveri, joka ei ole vakava sinua, ei kysy sinulta siitä haastattelusta, jonka juuri sinulla oli tai miten asiat menevät tätinsä sairaalassa; hän kysyy sinulta vain päivästäsi tai muista keinotekoisista asioista. Jos hän kysyy sinulta ja elämästäsi perusteellisia kysymyksiä, ja itse asiassa muistaa mitä hän kertoo hänelle, se on varma merkki siitä, että hän todella on vakavissasi sinusta.

Teksti / puhelun vastaukset

Mies, joka on vakava, kertoo naiselleen, miksi hän oli niin kauan vastaamassa, niin ettei hän herättävää tai uteliaisuutta siitä, mitä hän tekee. Toisaalta hän on myös järkyttynyt, jos olet ikuinen vastaus tekstiin tai puheluun ilman syytä. En sano, että sinun on vastattava 10 sekunnissa tai hän on hullu; Sanon, jos olisit jumissa tekemässä jotain 3 tuntia ja hän saa hieman järkyttyneitä, se on hyvä merkki. Varmista, että olet tehnyt _____ ja jatka keskustelua.

Olet automaattisesti hänen Plus One

Tapahtuma tai tilaisuus on tulossa - oletko oletko hänen päivämääränsä vai ei? Jos hän aina kääntyy sinulle, että hän on hänen plussa jokaisessa tilanteessa, hän on vakavissasi sinusta ja ei edes halua ajatella tehdä toisesta naisesta päivämäärän illalla.

Hän pyytää lupaa

Okei, hän ei välttämättä pyydä lupa- hän on ihminen ja saa tehdä sen, mitä hän haluaa (hän ​​ei hallitse häntä). Mutta jos hän päästää siihen, mitä hän tekee ja tarkistaa, onko sinulla kunnossa, niin hän haluaa tietää mielipiteesi ja todella arvostaa mitä sinulla on sanottavaa - se on selvä merkki siitä, että hän on sinuun vakavalla tasolla.

7 asioita, jotka vain mies tekee, jos hän on vakava sinua

Hän esittelee sinut ystäville ja perheelle

Point tyhjä: jos kaveri ei ole SERIOUS, hän ei esitä sinut ystävilleen - etenkään hänen perheelleen! Mutta jos sinulla on kutsu serkun juhliin, olet täällä jalkapalloilun kanssa, tai olet jopa tekstiviestissä hänen äitinsä kanssa, tämä on aivan valtava merkki siitä, että hän on vakava ja haluaa näyttää sinut pois kaikille.

Hän ylpeilee sinusta

Pojat haluavat kiipyä naisesta; ellei tietenkään he usko, että hän on todellinen kauppa. Kun mies on vakava, hän kertoo koko maailmalle, että hänellä on maailman kaunein nainen, eikä pelkää näyttää sitä. Itse asiassa hänen ystävänsä ja perheensä saattavat olla sairastuneita siitä, että hän ylpeilee sinusta niin paljon. Mutta sinä et pidä siitä?

7 asioita, jotka vain mies tekee, jos hän on vakava sinua

Hän haluaa huoritusta

No, tässä olemme. Nyt puhumme enemmän intiimi puolen suhdetta, ja se on todennäköisesti se, joka antaa sinulle suurimman vihjeen. Kun kaksi teistä on valmis tekemään teon, hän joutuu yhtäkkiä lähteä? Taiko hän pysähtyy katsomaan elokuvaa kanssasi ja halautumaan kanssasi käsiisi? Mies, joka on täällä pikkuhella, ei halua halata, mutta mies, joka vakavasti naisestaan ​​haluaa olla siellä, vaikka "hauska" on ohi.

Toivottavasti kenen tahansa ihmisen kanssa on kyse 7: n merkistä, että mies on todella vakava sinua kohtaan. Jos ei? Ehkä on aika olla syvä keskustelu hänen kanssaan!

Leave A Comment

+ 7 = 12