50 Minä rakastan sinua viestit poikaystävälle

Haluamme vain parhaan ihmisen elämäämme erityiselle miehelle. Romanttisista teksteistä rakastaa muistiinpanoja, haluamme löytää täydelliset sanat, jotka ilmaisevat, miten tunnemme. Miehet eivät ehkä ole äänekkäitä tunteistaan, mutta se ei tarkoita, etteivät he arvosta makeaa, satunnaista viestiä postilaatikossaan.

50 Minä rakastan sinua viestit poikaystävälle

Lähettämällä makeisia asioita poikaystävällesi voisi olla hauskaa. Jos kirjoitat pitkät rakkauskirjeet tylsiä (ja cheesy), nämä lyhyet rakkausviestit voivat saada pisteen toiselle puolelle. Joten, aloita lähettää rakastan sinua viestejä poikaystäväsi, joka varmasti hymyilee kasvoilleen.

1. Toivon, että voisin kertoa, kuinka paljon sinä tarkoitat minulle. Vaikka emme ole yhdessä ja tuhansia kilometrejä erottaa meidät. Haluan vain kertoa sinulle kuinka paljon rakastan. Toivottavasti tämä viesti riittää kirkastamaan päiväsi.

2. Ei päivä, jota en ajattele sinua. Käytämme enemmän aikaa yhdessä, joten minun ei tarvitse tulvata sinua rakastan sinua viestejä.

3. Katsoin kuvia puhelimellani, enkä voi hymyillä. Tietäen, että sinä olet minun, sydämeni lepatuu. Olen iloinen, että rakastat minua yhtä paljon kuin rakastan sinua.

4. Olemme jo käyttäneet pitkiä vuosia toisiinsa, mutta silti tuntuu siltä kuin olemme juuri tavanneet. Toivon, että voin kääntyä takaisin ja palata kaikkiin muistoihimme jälleen kerran.

5. Olen aarre suhteestani enemmän kuin mitään. Ystävyys on vahva perusta, enkä voi odottaa, kuinka pitkälle tämä menee. Minä rakastan sinua kulta.

6. Tiedän, että sanat eivät aina riitä kertomaan, miltä tuntuu. Siksi olen aina varma, että minun tekoni kuvastavat, kuinka paljon tarkoitat minua. Mutta joskus, kun en voi olla kanssasi, anna minun olla tapa sanoa, että rakastan sinua!

7. Ottaessasi minut tuntuu kuin onneksi nainen maailmassa. Juuri kun olen melkein luopunut rakkaudesta, tulit. Ja kiitän taivaita tästä rakkauden lahjasta.

8. Jos huomaat, että olet kadottanut minun suutani, se johtuu siitä, että puhun suukkoja.

9. Maailmassa kärsimys ei pysähdy kenellekään. Mutta miksi maailma pyörittää on sinä. Olet suurin elämäni rakkaus.

10. En voi toivoa parempaa poikaystävää kuin sinä. Teit minut uskomaan rakkauteen uudelleen. Teitte minut toivon onnelliseksi aina sen jälkeen.

11. Jokainen päivä on täydellinen, jos se kuluu kanssasi. Jos kysyt minulta, mikä saa minut onnellisiksi, näytän sinulle peilin.

12. En ole koskaan tavannut yhtä miestä niin lempeästi ja rakastavasti kuin sinä. Olen onneksi tyttö maan päällä, että sinulla on. Toivotan, ettei tämä rakkaus päätyisi loppuun. Lupaan pysyä kanssasi hyvässä ja pahassa.

13. Olen tehnyt jotain hyvää ansaitsemaan teitä. Haluan tietää, mitä se oli, joten jatkan sitä.

14. Ei ole sanoja, jotka tunnen joka kerta kun kuulen äänesi tai näen hymyillen. Tiedän vain, että pidän siitä, mitä tunnen. rakastan sinua kuuhun ja takaisin.

15. Taivas on pitänyt nähdä, kuinka yksinäinen minä olen sinulle, joka lähetetään minun tielleni. Kiitän Jumalaa joka päivä tuomaan meidät yhteen. Ajattelin, että miehet kuten sinä olet vain kirjoissa ja jokaisen tytön unelmassa.

16. Teidän kanssanne tuntuu hämmästyttävältä ja tiedän, että elämämme yhdessä paranee paremmin. Kuinka toivon, että kätesi käärittiin ympärilleni juuri nyt. Rakastan sinua rakas.

17. He sanovat, että minun pitäisi löytää joku paremmin, mutta he eivät tiedä, miten todella tunnen. Rakastan sinua kuin hengität, joten miten minun pitäisi lopettaa. Menettää tuntisit kuolevan. Ja se on ainoa totuus, jonka tiedän.

18. Kaipaan nukkumaan vieressäsi ja herännyt aamulla sinun rinnallani. Toivotan teitä olleen täällä, jotta voisimme hymyillä sinnikkäästi sängyssä ja nukahdella yhdessä.

19. Se on ongelma rakastaa joku, kun he ovat menneet, et koskaan koskaan lopeta rakastamaan heitä. Mitä kauempana he ovat, sitä enemmän me kaipaamme heitä. Näin tunnen sinusta juuri nyt.

20. Todella uskomaton tunne on sellaisen miehen rakastama kuin sinä. Se on hullua, miten voit tehdä elämästä, kun en voi edes hymyillä. Miten täytät elämäni, kun en edes tiedä, että jotain puuttuu koko ajan.

21. Meidän kummallisuus sekoittuu hyvin yhteen. Olen iloinen, että olen löytänyt miehen, joka ymmärtää, miltä minusta tuntuu, ja joka myös jakaa saman jutun. Tässä on enemmän onnellisia päiviä yhdessä. Älkäämme koskaan ylitettävä kummallista rakkautta toisillemme.

22. On vaikea saada sinut pois päältäni. Älä syytä minua, se ei ole minun syytäni. Sinun pitäisi syyttää itseäsi siitä, että olet niin mahtava. Ajattelen vain, kuinka viettää enemmän aikaa kanssasi - nyt, kun olemme erossa.

23. En tiedä, olenko onnekas siitä, että olet tai on todella valitettavaa siitä, että olet kadonnut. Sydämessäni on särky, joka ei mene pois. Voin vain rakastaa sinua kaukaa. Voin vain rukoilla, että tulisit mukaanni.

24. Olet kuin huume ja mitä minä teen, en voi saada sinut ulos järjestelmästäni. Jos rakastat sinua väärin, ei ole ilo olla oikeassa. Rakastan sinua siitä, mitä se kannattaa.

25. Sinä olet ainoa syy siihen, että sydämeni on aina onnellinen. Sinä hiljaa kaikki pelkoni ja täytät tyhjyyden minussa. Nämä sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka paljon minulle tarkoitat.

26. Minä jatkossakin rakastan sinua, vaikka rakkautemme on epätavallinen tyyppi. En välitä siitä, mitä ihmiset sanovat meistä. He eivät tiedä, mikä saa meidät onnellisiksi. Ja he eivät koskaan ymmärrä.

27. Paras rakkaus on se, joka pysyy totta myös muutaman pysähdyksen ja tauon jälkeen. En koskaan ajatellut, että pääsisimme vielä yhteen. Luulen, että meidän on vain tarkoitus olla.

28. Odotetaan enemmän muistia yhdessä. Älä keskity kilometreihin, jotka erottavat meidät. Jonakin päivänä alus saapuu rannallemme, emmekä koskaan enää jätä toisiamme.

29. Voit soittaa minulle pelkuriin, koska kauhuelokuvat pelottavat minua. Rullaketjut tekevät jalat ravistelemaan. Mutta pelottavin asia maailmassa ei näe sinua.

30. Tässä on totuus: kukaan ei voi korvata sinua sydämessäni. Vaikka meillä on kovaa aikaa äskettäin, uskon yhä rakkautemme voimaan. Ole uskossa, rakkaani.

Asia on, en pidä tilapäisestä tilasta, mutta minäkin pelkään lopullisuuden ja pysyvyyden sinettiä. Mutta kaikki muuttui kun tapasin sinut.

32. Halusin miehiä, varmasti. Mutta koskaan ihmistä, jota tarvitsin ... tähän asti.

33. Kuinka paljon rakastin sinua syvästi pelotti sinua. Tiedän, koska se pelotti myös minua. Mutta älä pelkää vauvaa, meidän oli aina tarkoitus olla.

34. En voi kertoa teille, että pelkään. Pelkäänpä, että sinusta tulee jonain päivänä sellainen mies jota sanoit, ettet koskaan halua. Mutta sinun suutasi riittää minulle jotenkin unohtaa kaikki nämä epäilykset.

35. Hauska asia on, sinä olet syy miksi hengitän, mutta otat myös henkeäni.

36. Suuasi on suosikkini suuta. Sinun kätesi on suosikkini pitääksesi. Sydämesi on suosikkini rakastan.

37. Selittäen, miksi rakastan sinua, ottaisit ikuisesti. On niin monia syitä, miksi joku joutuu sinulle, mutta ei ole mitään syytä, mikä on väliä. Rakastan sinua, selkeä ja yksinkertainen.

38. Toivon, että kun luet tätä, hymyilet ja mieti myös minua. En voi odottaa olla kanssasi uudelleen. Haluan kertoa, kuinka paljon rakastan sinua lähellä.

39. Sinä kallistat maailmanni kokonaan. En ole tavannut koskaan sellaista ihmistä kuin sinä. En usko satuun loppuun, mutta tietäen, että haluamme toivoa onnelliseksi aina sen jälkeen.

40. Vain yksi kädensija vie kaiken kivun. Vaikka et ole täällä, ajattelen sinua jatkuvasti. Voin odottaa, kunnes voin pitää sinut jälleen käsiini.

41. Rakastan sinua matkaa, jota en koskaan halua lopettaa. Sinä täytät sydämeni ilolla ja tyytyydellä. Mutta uskomaton tunne on tietää, että tunnet samalla tavalla myös minua.

42. Tuhat hymyä ja vielä, sinun on kirkkain.

43. Luulen, että on turvallista sanoa, että olet paras poikaystävä maailmassa. En voi pyytää mitään muuta. Ehkä vain muutama enemmän halauksia ja suukkoja.

44. Olemme käyneet läpi niin monta ylä-ja alamäkiä, mutta et ole koskaan jättänyt puolestani. Haluan olla taas kanssasi. Nähdäksesi hymyt. Kasvattaa suukkoja poskillesi. Kertoa kuinka paljon rakastan tapaa, jolla rakastat minua.

45. Haluan käyttää tilaisuutta kertoa teille, kuinka onnellinen olen saavuttaa toinen virstanpylväs suhteessamme. En kadu mitään. Haluan vain enemmän aikaa yhdessä ja enemmän muistoja jakaa.

46. ​​En koskaan kyllästy rakastamaan sinua. Se ei ole lupaus. Se on totuus. Aion aina pitää sinut sydämessäni - lähellä kauaskantoista, muistattua tai unohdettua.

47. En ole koskaan ajatellut, että unet tulevat totta. Mutta minun täytyy uskoa, koska minulla on sinut. Meillä oli kova alku, mutta uskoimme ja nyt kaikki vain paranee.

48. Sinä olet rakastanut minua pahimmassani, vaikka ansaitsette paremman naisen. Sinä valitset minut joka päivä. Minusta tuntuu aina kiitolliseksi. Kiitos kaikesta, rakkaani.

49. Joka päivä kirjoitan viestejä päähäni, toivoen, että sanat riitä kertomaan, että rakastan sinua. Mutta kun kerron sen sinulle, eksyin sanoista. Siksi minulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin vain pitää se yksinkertaisena - rakastan sinua.

50. En voi uskoa, että on ollut vuosi, kun olemme olleet yhdessä. Tuntuu kuin olemme juuri alkaneet. Juhlimme tänä päivänä enemmän halauksia ja suukkoja.

Leave A Comment

49 − = 40