50 Minä Missan sinua viestit Hänelle

Kun hän on poissa, näyttää siltä, ​​että maailma on paljon surullisempi ja tummempi paikka. Puuttuva henkilö ei välttämättä aina ole rakastunut siihen henkilöön. Se voi olla vain jännitys tai kaipuus ihmisiin. Mutta voimme kaikki yhtä mieltä siitä, että kadonneen kipu on pahempaa, jos sinulla on syvä, tunteellinen rakkaus kyseiselle henkilölle.

Pitkän matkan suhteissa olevien parien on kestettävä eroja viikkoa, kuukautta tai vuotta. Se ei ole ihanteellinen tilanne, koska se voi pahentaa harvoja väärinkäsityksiä ja tehostaa ahdistusta siitä, että haluaa olla rakastettavan henkilön kanssa. Jos onnistut, se voi olla palkitsevin.

50 Minä Missan sinua viestit HänelleTumma, jonka tunnet olosi poissa poikaystäväsi, vaimon tai miehesi kanssa, on kelvollinen. Jos suhde on uusi, kipu voi olla voimakkaampi. Viestintä on tärkeää näinä aikoina. Kerro hänelle, että häviät hänet. Hän luultavasti jättää sinut yhtä huonosti. On olemassa aikoja, jolloin tavalliset tekstiviestit tai ääniviestit eivät riitä. Voit suunnitella online-päivämäärän, katsella samaa elokuvaa tai lukea kirjaa ja keskustella siitä. Lähetä hänelle valokuva sinusta ja sinun hymiöstäsi.

Joskus paras tapa sanoa, "Kaipaan sinua" on kautta sydämellinen viesti. Jos etsit parhaita rakkauden lainauksia innostaa sinua tai auttaa vain läpi näiden surullisten aikojen, älä katso enää. Olemme koonneet 50 makeaa ja romanttista viestiä miehelle, jota et voi auttaa, mutta kaipaamaan.

 1. Olen ylpeä siitä, että rakkautemme on kestänyt etäisyyttä. Ette voi kuvitella, kuinka paljon haluan olla sinun puolella juuri nyt. Mutta odotan, kuten olen aina luvannut - toivoen, ettei se ole liian pitkä, kunnes näen sinut jälleen.
 2. Kuinka surullista voisi olla, jos mies, jonka kaipaan, on aivan sinun vieressäsi? Joskus tuntuu, että vetät pois ja se pelottaa minua. Kaipaan aikoja, jolloin vain me kaksi riittää sinut onnelliseksi. Palaan alkuun.
 3. Tietäen, että kaipaan minua myös, tekee kipu siedettäväksi.
 4. Rakkaus ei todellakaan ole sydämen heikkoa. Olet ollut vain poissa päivästä, ja minusta tuntuu haluavan itkeä sydämeni.
 5. Olen onnellinen siitä, että olen kadonnut joku, joka myös puuttuu.
 6. Voisin häiritä itseäni, etten ajattele sinua, mutta en voi kertoa itselleni, ettet kaipaa sinua.
 7. Jos tiesin, että rakastaminen olisi tuskallinen, olisin edelleen rakastunut sinuun.
 8. Onko okei sanoa, että kaipaan sinua vaikka olimme juuri tavannut? Onko hienoa haluta olla kanssasi, vaikka haluat jonkun toisen?
 9. He sanovat, että tyhmät kiirehtivät ja olen ollut hölmö ennen. Lupasin itseni viedä sitä hitaasti, mutta minä vain syövät syvemmälle rakastuin sinua. Kaipaan sinua.
 10. Ihmiset, jotka odottavat rakkautta, ovat surullisia ihmisiä. Ne, jotka antavat rakkauden mennä, ovat surullisimpia ihmisiä.
 11. Ajattelen seuraavalla kerralla, kun näen, että lähetät nujeria selkärankaani.
 12. Minne minä olen, olen aina sinun. Ajattele vain, kun kaipaan minua.
 13. Ei ole väliä, jos olemme viettäneet vuosia yhdessä; Haluaisin silti kaipaa sinua, kun jätät toisen.
 14. Minun olisi pitänyt olla valmis tähän osaan. Mutta kukaan ei voi opettaa sinua jättämään ihmisiä, joita rakastat.
 15. Sinä olet arvokas joka päivä huusin itseni nukkumaan.
 16. Puuttuvat sinua on huono mutta ei tiedä, jos kaipaan minua liian on vaikeampaa.
 17. Olen tehnyt väärin valintoja aiemmin. Minä annan rakastaa liian nopeasti. Mutta juuri kun ajattelin, että olisin parempi omasta ... Tapasin sinut.
 18. Ei ole lahjoja, jotka voivat rauhoittaa sydämeni, kun et ole lähellä.
 19. Teleportin voima olisi mukavaa tällaisissa aikoina.
 20. Jopa kiireisimpinä päivinä pysyn vielä ja ajattelen sinua.
 21. Et ole ensimmäinen ihminen, jonka olen rakastanut, mutta sinä olet viimeinen mies, jonka kaipaan.
 22. On selittämätöntä surua, kun tiedät, ettet voi olla rakastettavan kanssa, joka on myös paras ystäväsi.
 23. Olet jättänyt sydämen, jota kukaan ei voi parantaa. Annoit minulle niin monta muistiasi. Luulen, että se on kirous rakastaa sinua.
 24. Niin vaikea kuin kaipaa sinua, minun pitäisi vain olla iloinen, että kaipaan minua myös. Mutta jos elämällä on pikakelauspainike, se olisi hyödyllisempi.
 25. Oletko ajatellut menneisyyttä ja miettinyt, oletteko tehneet jotain toisin, olisiko se muuttanut asioita paremmin meille? Olen aina ihmetellyt siitä.
 26. Olen rakastanut sinua niin kauan, vaikka emme ole tavanneet. Olen tyytyväinen ajatukseen siitä, että oli hetki, jolloin luultavasti katselemme samalla taivaalla.
 27. Ei ole väliä, et ole nähnyt joku vuosia tai hetken aikaa. Hänen puuttuva kipu olisi silti sietämätön.
 28. Sanoit, ettei olisi hyvästä, mutta laskin niin monta päivää, ettet ole vielä täällä. Olen alkanut ajatella, että se on vain osa pelejä.
 29. Sinä ärsytit minua ja vihannut aluksi. Mutta nyt haluan vain nähdä sinut uudelleen. Fate on hauska tapa yhdistää ihmisiä.
 30. Sinun rakkaasi ajautui pois kaikki varjot, pelot ja painajaiset, mutta nyt, kun olet poissa, minä opetan pelkää taas pimeää.
 31. Olet vaikein henkilö, joka sanoo hyvästit. En halua koskaan olla poissa sinulta. Jos annat minulle vain yhden ilmeen, en ehkä koskaan voi mennä vaikka minulla olisi.
 32. Viholliset henget: sinä ja minä. Tiesin hetken, jolloin olemme tavanneet, että meillä on jotain erilaista. Se oli rakkaus, joka ylittää ajan ja hajottaa kaikki esteet.
 33. Jos annat minulle vain yhden syyn pysyä, lupaan sinun ei tarvitse koskaan käydä yksin. Minä annan teille etuoikeuden ottaa pitkäikäinen kumppani. Otatko sen??
 34. Puuttuvat teidät ovat aina olleet häiritsevää tunnetta. Sitä en voi koskaan tottua. Ole täällä nyt.
 35. On monia tapoja sanoa, että kaipaan sinua. On monia asioita, joita voit välttää sinusta. Mutta minulla on vain yksi syy - rakastan sinua.
 36. Pahin rangaistus, jonka voit antaa itsellesi, on piilottaa todelliset tunteenne jollekin. Siksi minä kerron teille nyt, ennen kuin on liian myöhäistä - rakastan sinua, ja kaipaan sinua todella.
 37. En voi pysäyttää mitä sydämeni määrää. En voi hiljentää mieleni eikä kuunnella sitä, mitä se sanoo. Voin vain sanoa, että kaipaan sinua - toivoen ymmärtävän, kuinka vaikeaa ei ole rakastaa sinua.
 38. Taivas on tumma. Tuulet ovat kylmempiä. Linnut laulavat surullisia kappaleita. Kukkia ei kukoudu enää - kaikki, koska et ole mukana.
 39. Sain kaiken. Sain puuttua sinuun, rakastan sinua ja yritän unohtaa sinut. Ainoa asia, josta olen hyvä, on ajatellut sinua.
 40. Pahin hetki elämässäni on hetki, kun tajusin, ettet palaa takaisin. Aamuisin tuntuu yöksi, ja minä pakotan itseni unohtamaan, mutta en voi. Sinun pitäisi olla törmäyskurssi siitä, miten et menetä joku tai kuinka parannat särkynyttä sydäntä.
 41. Odotan päivää, jolloin lopetan sinua kadonneen. Tarkoitan, jos Joulupukki ei ole todellinen, niin ehkä et ole liian. Mutta kun joulu tulee, minusta aina odotan Joulupukkia ... ja sinä.
 42. Ei ole suuria sanoja, ei mitään taianomaisia ​​sanoja, jotka kertovat sinulle, miltä tuntuu. Kaipaan sinua. Se on niin yksinkertaista. Ja se on tuskallista, koska se on totta.
 43. Annoit minut syömään aamiaista. Teit minut ratsastamaan pyörä. Sinä hiljaa demoni ja käännät minut rohkeaksi uudeksi henkilölle. Oliko ainoa aikomuksesi? Opeta, kuinka olla rohkea, jotta voin selviytyä elämästä ilman sinua?
 44. Ajat ovat vaikeampia, kun henkilö, jota haluat unohtaa, pysyy päänäkymässä. Olisi oltava hautausmaa rikkoutuneisiin lupauksiin, vanhoihin muistoihin ja rikki sydämeihin. Sitten tiedät minne löydät minut.
 45. Ajattelin, että rakkaus tekee minusta onnellisemman henkilön. Ajattelin, että se antaa minulle positiivisemman perspektiivin elämässä. Mutta nyt olen vain katkera henkilö. Menetin kaikki toivoa rakkaudesta. Olen luopunut unelmistani. Se on pahin tunne. Missään joku, joka ei ole todellinen.
 46. Yö voi olla epäystävällinen, kun puuttuu rakastettava henkilö. Jatketaan kertomalla itsellesi, että teet sen, mutta joka päivä on taistelu, joka ei pääty. Mutta mieluummin olisi tämä suru kuin kadottaa sinut kokonaan.
 47. Toki meillä oli iloiset ajat. Se, mikä kuljettaa minua edelleen herätä aamulla ja jatkaa elämäni kanssa. Toivomme, että voimme käynnistää nämä hetket ja että sinun ei tarvitse koskaan enää lähteä. Tämä viesti pääsee sinut missä ikinä olet.
 48. Mikä on niin huono rakastaa jotakuta puuttuu heidät, kun he ovat poissa. Ei ole väliä, jos se on yhtä lyhyt kuin tunti, se tuntuu silti helvettiä. Joskus et voi edes hengittää kaipuusta. Ja kun olet lopulta yhdessä, haluatte, että aika pysyy paikallaan.
 49. Hyväksyn, että rakastamisen osa on surullinen, kun emme ole yhdessä. Ei ole väliä onko se kestää kuukausia vai vuosia. En päästä irti, koska rakkauteni on kärsivällinen. Rakastan sinua, on totta.
 50. Haluan, että voin haudata nämä muistot meistä. En voi antaa sen kiduttaa minua ikuisesti. En voi kestää tietää, että täällä puuttuu sinut ja sinä olet poissa.

Missään joku on todella tuskallista, mutta sinun ei tarvitse kärsiä yksin. Avaa sydämesi, tee rauha menneisyydestä. Pysy vain kiinni, koska kaikki on lopussa. Hyvät asiat eivät kestä, mutta niin ovat pahoja. Usko rakkaaseen. Taistelut, joita teillä on nyt, tekevät sinusta vain paremman henkilön. Jos et ole vielä kertonut hänelle, että häviät hänet, nyt on oikea aika.

Leave A Comment

− 1 = 2