40 Syntymäpäivät miehelle

On aika päivittää perusluvusta "Hyvää syntymäpäivää" jotain parempaa. Hyvää syntymäpäivää toive, joka saa hänet hymyilemaan ja antamaan hänelle lämpimän ja paahtavan tunteen sisäpuolella. Jotain, mitä hän muistaa tulevina vuosina. Tutustu näihin 40 syntymäpäivävaatimuksiin aviomiehelle - varmasti löydät täydellisen Happy Birthday -vaatimuksen onnelliselle kumppanikselle!

suuri

1. Ei ole väliä kuinka monta vuotta kuluu, olet yhä unelmiesi mies.

Kuka ei halua tietää, että jopa useiden vuosien avioliiton jälkeen he ovat edelleen ainoa sinulle? Sinun miehesi varmasti nauti kuunnella tätä hänen erityinen päivä!

2. Minulle syntymäpäiväsi on aivan kuten kaikki muutkin päivät, sillä jokainen päivä on juhla, kun olen kanssasi.

Se saattaa olla hieman sitkeä, mutta se on söpö, eikö? Tämä saa hänet hymyilemaan ja ehkä jopa nauramaan hieman!

3. Olet ja olet aina ainoa mies minulle. Kiitos, että rakastit minua tavalla, jolla teet. Hyvää syntymäpäivää!

Jälleen, miehet rakastavat kuulla, että he ovat ainoa sinulle - varsinkin heidän syntymäpäivänään. Varmista, että ihminen tietää, kuinka tärkeää hän on elämässäsi tällä yksinkertaisella syntymäpäiväviestillä.

4. Rakastan syntymäpäivääni, koska se antaa minulle toisen mahdollisuuden kertoa, kuinka paljon rakastan ja arvostan sinua. Rakastan sinua ikuisesti ja aina, aviomies!

Aww, nyt tämä on suloinen syntymäpäiväviesti, jota kukaan haluaisi lukea. Jos kaveri on romanttisia asioita elämässä, hän varmasti rakastaa tätä söpö pikku viesti.

5. Hyvää syntymäpäivää, rakas Aviomies. Toivottavasti saat kaiken, mitä halusit ja paljon muuta. 

6. Hyvää syntymäpäivää kaikkein rakastava, huolehtiva, komea, seksikäs, vahva, maskuliininen, adoring (lisää niin paljon kohteliaisuuksia kuin ihmisen mahdollista - muistaa, sitä paremmin!) Mies koko maailmassa. Olet paras.

Koska jokainen maanpäällinen maa rakastaa naisen kiitoksensa. Keskustele vakavasta syntymäpäivän ego boostista!

7. Mitä minun pitäisi antaa miehelleni hänen syntymäpäivänään. Tonnia halauksia ja suukkoja? Kulta laatikko? Upouusi auto? Jopa kaikki tämä koottu ei voinut mitata siihen, kuinka paljon ansaitset. Rakastan sinua, Hyvää syntymäpäivää!

Hän on kallisarvoisempi kuin hopea tai kulta - miksi ei anna hänen tietää hänen hämmästyttävä arvoinen!

8. Hyvää syntymäpäivää, rakkaani. Olen niin onnekas ja onnellinen, että Jumala lähetti sinut tähän maailmaan.

suuri

9. Tänään on täydellinen päivä kertoa, kuinka paljon kirkkaampaa teet tämän maailman. Olen niin onnekas, että olen tavannut sinut ja minä vaalen joka päivä kanssasi, erityisesti tämä! Hyvää syntymäpäivää.

10. Erityinen Hyvää syntymäpäivää rakkaudelle elämääni. Toivotan teille kaikille parasta tänään ja loppuvuotta!

11. Muistan vielä ensimmäisen syntymäpäivän, jota vietimme yhdessä parina. Menimme ____ ja (lisää mielenkiintoinen syntymäpäivä muisti tähän). Se oli yksi elämäni parhaista päivistä ja toivon, että vietän paljon enemmän syntymäpäiviä kanssasi.

Miksi emme muista muistelmia siitä ensimmäisestä syntymäpäivästä, kun kaksi viettänyt yhdessä? Se on erinomainen tapa sitoa ja saada aikaan erityinen muisti, joka tuo molemmat lähestyvät toisiaan.

12. Se voi olla syntymäpäiväsi, mutta olen onnekas täällä. Minun täytyy viettää toinen koko vuoden kanssasi, ja toivottavasti paljon muuta. Hyvää syntymäpäivää rakkaani.

hyvä husband-1

13. Toinen syntymäpäivä kulkee toista ihanaa vuotta, jota olemme yhdessä viettäneet. Toinen vuosi on kasvanut ja rakastanut toisiaan enemmän. Olen innoissani jatkamaan tätä matkaa ja nähdä monien vuosien kuluttua, aivan sinun puolellasi.

14. Aviomies on niin suloinen, että olet kuorinta kakulla, joka on elämäni. Kiitos, että olet niin suloinen! Hyvää syntymäpäivää!

15. Maailmassa ei ole tarpeeksi käärepaperia, joka kattaa kaiken rakkaani, jota minulla on sinulle. Hyvää syntymäpäivää rakkaani!

suuri-1

16. Olet näyttänyt minulle, mikä tarkoittaa täydellistä avioliittoa. Hyvää syntymäpäivää parhaan, ymmärrettävän ja rakastavan miehen kanssa maan päällä!

17. En voi kiittää sinua tarpeellisista asioista, jotka olette tehneet minulle. Kiitos, että olin mukana elämässäni. Hyvää syntymäpäivää.

Ei ole mitään aivan yksinkertaista kiitosta kovasta työstäsi. Anna miestän tietää, että hänen kova työsä ei mene huomaamatta, eikä hänellä ole mitään ongelmaa ottaa roskia pois monista vieläkin tulevista vuosista.

18. Ei ole väliä, mitä lahjaa annan sinulle, mikään lahja ei voinut mitata lahjaa, jonka annettiin: SINÄ.

hyvä husband-2

19. Hyvää syntymäpäivää, aviomies. Toivottavasti vietät paljon, paljon enemmän kanssasi!

Se voi olla hieman perus-ja yksinkertainen joillekin, mutta tämä suloinen viesti antaa hänelle nopeasti tietää, että haluat olla hänen kanssaan pitkällä aikavälillä.

20. Yhdessä olemme erottamattomia. Yhdessä olemme joukkue. Yhdessä olemme yhtä kuumia kuin mahdollista. Rakastan sinua seksikkään mieheni, Hyvää syntymäpäivää!

21. Olet juusto makaroniini, voi minun paahtoleipää, ja sprinkles minun cupcake. Olet toinen puoli, ja minä rakastan sinua! Hyvää syntymäpäivää.

Tämä suloinen viesti on ehdottomasti yksi, joka tuo naurua ja juontaa. Se on liian söpö EI hymyilemään, ja juuri sitä tarkoitamme miehesi erikoispäivänä!

suuri-2

 22. Vauva, sinä vanhana kuin hieno viini. En voi odottaa, miten näet syntymäpäivänne!

Olemme kaikki kuulleet tämän sanonnan jo aiemmin, eikö? Varmasti se voi kohdistaa siihen aviomiehesi komeaan studiin. Kerro hänelle, että hän vain paranee iän myötä.

23. Olet kova ja vahva ulkopuolelta, ja siksi olen tyytymätön vastustamattomuuteen. Silti olet niin suloinen ja lempeä sisäpuolella, minkä vuoksi rakastan sinua. Olet täydellinen, joten sinulla on täydellinen syntymäpäivä, aviomies!

24. Jos joku kysyy minulta salaisuuden täydellistä avioliittoa, kerron heille, että ainoa salaisuus on löytää ihminen aivan kuten sinä. Olet täydellinen kaikin tavoin, ja minä rakastan kaikkea sinusta. Hyvää syntymäpäivää rakas.

25. Hyvää syntymäpäivää ihmiselle, jonka rakastuin (___) vuotta sitten. Rakastan sinua yhä enemmän ja enemmän kuin jokainen vuosi kulkee. Hyvää syntymäpäivää!

26. Jokainen, joka sanoi, että jokainen ihminen siellä on sama, ei ole koskaan tavannut sinua. Onneksi olen sellainen, joka löysi miehen, joka eroaa kaikesta muusta. Olen todella onnekas jakamaan tämä syntymäpäivä teidän puolellanne. 

hyvä husband-3

27. Jos joku onnittelee minua siitä, että hän on niin suuri äiti tai täydellinen kotirouva tai menestyvä nainen, kerron heille, että menestys on peräisin toisesta puolestani. Kiitos kaikesta, sinulla on suuri syntymäpäivä!

28. Hyvää syntymäpäivää miehelle, joka kohtelee minua kuin kuningatar ja tekee minusta arvokkaampaa kuin hopea tai kulta. En voinut pyytää parempi aviomies kuin sinä.

29. Hyvää syntymäpäivää sinulle, Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakastan sinua mieheni, ja teemme täydelliset kaksi!

Tämä on vain lyhyt, yksinkertainen runo, jolla on pieni merkitys täynnä pieniä tilojaan. Kuka ei rakasta jotain sellaista?

30. Jopa syntymäpäiväsi vielä onnistuu ottamaan minut ulos ja hemmottelemaan minua, vaikka se on erityinen päiväsi. Olet niin huolehtiva ja antaa ihmiselle, mutta tänään on minun päivä hemmotella sinua, kulta. Hyvää syntymäpäivää!

31. Nyt kun olet kasvanut vuoden vanhempana, voin vain toivoa, että rakkautemme kasvaa ikääntyneempää ja viisaampaa. Onko upea syntymäpäivä, kulta.

hyvä husband-4

32. Pienenä tytönä olen aina unelmoinut tavata ritarini loistavassa panssarissa. Mutta kun tapasin sinut, tajusin, että täydellinen mies ei käytä loistavaa panssariaan ulkopuolelta. Sen sijaan hänestä tulee hänen vaimonsa loistava panssari. Olet ritarini ja rakastan sinua. Hyvää syntymäpäivää!

Jokainen ihminen haluaa olla hänen naisen ratsunsa loistaessa panssaria, joten miksi ei kerro hänelle, että se on tarkalleen mitä hän on. Tämä varmasti tekee hänestä tuntuvan voimakkaalta ja erikoiselta.

33. Tänään toivotan hyvää syntymäpäivää miehelle, joka tekee minut uskomattomasti onnelliseksi. Toivotan seksikäs syntymäpäivän kuumalle miehelle, joka saa minut tuntemaan seksikkää. Toivotan hämmästyttävän syntymäpäivän hämmästyttävällä miehelleni! Hyvää syntymäpäivää!

34. Toisin kuin muut miehet siellä, sinun ei tarvitse koskaan antaa minulle syytä hymyilemään. Juuri sinä saat minut hymyillä joka ikinen päivä kuin mikään muu. Kiitos, että annoit hymyn kasvoilleni ilman mitään syytä, ja toivon, että näet tämän hääpyrän kasvojen edessä!

suuri-3

35. Tänään syntymäpäiväsi tein lupauksen: että tänä vuonna on parempi kuin ennen sitä. Rakastamme kasvaa syvemmälle kuin vuotta aiemmin. Ollakseni parempi nainen sinulle kuin vuotta aiemmin. Hyvää syntymäpäivää!

36. Kaikella tällä maailmalla on raja, mutta rakkauteni on rajoittamaton. Toivotan sinulle ihanan syntymäpäivän, rakkauteni.

37. Kun kaikki astiat ovat valmiit ja lapset nukkuvat, voimme todella juhlia syntymäpäivääsi - jos olemme vielä hereillä! Hyvää syntymäpäivää kulta!

Tämä on erinomainen pari vastasyntyneen lapsen kanssa, tai vanhempia pariskuntia, joilla on paljon työtä ja lapsia huolehtimaan. Hän varmasti saa potkun ulos.

38. Kun en löydä sanoja sanomaan, kuinka paljon minä rakastan sinua, vain katsokaa silmiini ja näet rakkauteni loistavan. Hyvää syntymäpäivää rakas.

hyvä husband-5

39. Se on sinun erityinen päivä tänään. Ajattele minua omana persoonallisena geeninä. Toiveesi on minun käskyni tänään! 

Luota minuun, sinun mies rakastaa lukemaan tätä.

40. Nouse esiin omalla typerä, huomaavainen tai rakastava runo. Hän rakastaa sitä!

Leave A Comment

75 − 73 =