40 Speed ​​Dating Kysymyksiä Guy

Olitpa uusi nopeus dating tai speed dating harrastaja, on yksi asia mitä kaikki tietävät: sinulla on hyvin vähän aikaa tavata potentiaalinen suitor. Niin miten voit Todella tutustua jonkun kanssa niin lyhyessä ajassa? Oikeilla kysymyksillä, tietysti. Tutustu näihin 40 nopeusmatkailukysymyksiin kysyäksesi kaveri ja sinulla ei ole mitään ongelmia selvittää, onko hän osuma tai kaipaaminen muutamassa minuutissa.

suuri

1. Miksi olet yksin?

Tämä on hyvä kysymys ilmeisistä syistä. Löydät paljon miestä tästä yksinkertaisesta kysymyksestä. Oliko hän huijaavan tyttöystävän uhri, vai onko hän ohjaava kuuma pää, jota nainen ei enää kestä?

2. Oletko koskaan ollut naimisissa?

Tämän kysymyksen avulla saat selville hieman hänen menneisyyttään ja selvittää, onko hän vakavasta suhteesta kaveri tai pelaaja.

3. Onko sinulla lapsia?

Jos et ole lapsille tarkoitettu ajatus, niin tämä on sinulle sopiva kauppa. Toisaalta tämä voisi paljastaa, että hän on perheenjäsen, riippuen hänen vastauksestaan.

4. Jos ei, haluatko lapsia?

Jos hänellä ei ole lapsia, on tärkeää selvittää, onko hän joutunut haasteeseen. Tämä on toinen, tehdä sen tai rikkoa se useimmille naisille, joten tietoinen vastaus tähän kysymykseen heti on välttämätöntä.

5. Mikä on sinun tehtäväsi??

Kukaan nainen ei halua olla työttömänä, jolla ei ole potentiaalia, joten hänen nykyisen työllisyystilansa tunteminen on tärkeää. Kuka tietää, hän voisi olla suosikkiravintolanne tai korkealaatuisen asianajajan johtaja.

6. Menetkö kouluun?

Älä ole liian nopeasti arvioida, onko hän työtön ilman, että hän ensin kysyy tätä kysymystä. Hän saattaa olla työttömiä, mutta hän voisi mennä korkeakouluun tutkintoonsa.

7. Kuinka vanha olet?

Joten voimme tietenkin nähdä, miksi tämä voisi olla tärkeä kysymys. Jos olet 21 ja hän on 45, sinun kannattaa odottaa, kunnes seuraava kaveri tulee sinun pöytään ennen kuin asiat ovat liian vakavia.

8. Kuinka kauan olet asunut tässä kaupungissa??

Onko hän kotoisin maasta, vai onko hän äskettäin muuttanut (ehkä erästä eksoottista valtiota tai maata? Kuinka hieno olisi se!)?

9. Mitä teet hauskaa??

Tämä on täydellinen kysymys todella nähdä, ovatko kaksi teistä ottelua. Rakastat taidetta, hän rakastaa art-ottelua! Hän rakastaa nopeita autoja ja nautit hitaasta pyöräretkestä - ehkä ei niin paljon ottelua.

10. Onko sinulla lemmikkejä?

Jos hänellä on 13 koiraa ja et voi sietää koiria, niin kaksi teistä eivät ehkä toimi. Kuitenkin jos olet molemmat innokas lemmikkieläinten ystäville ja hänellä on pari, tämä saattaa olla taivaassa tehty ottelu.

suuri

11. Haluatko nähdä uusia paikkoja?

Ehkä hän on seikkailunhaluinen tyyppi, joka rakastaa matkustaa, tai ehkä hän on homebody, joka haluaisi mieluummin jäädä sisälle ja kohtelevat sinua kotitekoiseen illalliseen ja kynttilöihin.

12. Mitä jotain haluat tietää minusta?

Jos olet kyllästynyt kysymään ja hän näyttää hieman ujo, kysy tästä kysymyksestä, mitä kysymyksiä voi piiloutua hänen mielensä syvyydessä.

13. Mikä on suosikki elokuvasi?

Voit todella oppia hänen persoonallisuutensa täällä, jos hän rakastaa komedioita, hän voi olla hauska kaveri aina halkeilevat vitsejä, kun kaveri, joka rakastaa toimintaelokuvia, saattaa olla hieman dramaattisempi ja vakavampi.

14. Jos voisit pitää illallisen kuuluisan henkilön kanssa, kuka se olisi?

Aikooko hän taipua Pamela Andersonin illalla tai sukeltaa Albert Einsteinin älykkääseen mieleen?

15. Mikä on yksi lahjojanne?

Hei, hän voisi salaa uneksia olla taikuri ja kyky suorittaa joitain villi temppuja, tai ehkä hän voi käydä hänen käsiinsä. Et koskaan tiedä, ennen kuin kysyt!

16. Missä on yksi paikka, johon haluat käydä?

Täältä näet kuinka seikkaileva on. Haluaako hän rentoutua Jamaikan hiekkarannoilla tai nopeuttaa Denverin korkeimpia vuoria??

17. Pidätkö kaupungista tai maasta?

Tämän kysymyksen avulla saat selville, onko hän rento tai rakastaa kiireistä ja energistä.

18. Kuinka ystäväsi kuvaisivat sinua?

Ystäväsi tuntevat sinut parhaiten, joten tämä on tietenkin erinomainen kysymys selvittää, millaista kaveri hän on.

19. Mikä on sinun suosikki väri?

Todella vain hauska kysymys tutustua kaveriin.

20. Mikä on unelmiesi ura?

Jokainen on näkemässä kuinka villi tai hienovarainen hänen unelma-ura on.

suuri-1

21. Ovatko jotain erityisesti intohimoisia?

Saatat huomata, että tällä miehillä on pehmeä paikka eläimille ja haluaa pelastaa delfiinien, tai ehkä hän on innokas pianisti ja nauttii klassisesta musiikista syvällisesti.

22. Mikä on suosikki itsestäsi?

Tämä kysymys kertoo sinulle, kuinka varma hän on.

23. Mitä jotain muutat itse?

Jälleen meillä kaikilla on toivomme, että voimme muuttaa. Onko hänen vastauksensa jotain yksinkertaista, kuten hänen nenänsä kokoa vai vastaako hänen vastauksensa syvemmälle henkilökohtaisempiin tasoihin?

24. Mikä on lempiruokasi?

Tämä kysymys voi vain johtaa teitä tekemään päivällisen suunnitelmia!

25. Mikä on sinun suosikki musiikki?

Aivan kuten elokuvien kysymys, tietää hänen suosikki musiikkinsa voi kertoa, onko hän rento tai mieluummin energinen tyyli.

26. Mitä etsit jotain naisesta??

Tämä on tärkeätä - sinun on tiedettävä, onko hän matala ja vain päivämäärät naisille ulkonäkseen tai onko hänellä jotain tärkeätä mielessään, kun hän etsii gal-ehkä mielenkiintoista persoonallisuutta tai korkeakoulututkintoa.

27. Nautitko lukemisesta?

Ihminen, joka rakastaa hyvää kirjaa ja vain rentoutuu, on merkittävä osa joillekin naisille, ja voitte varmasti kertoa paljon ihmisen persoonallisuudesta tällä yksinkertaisella kysymyksellä.

28. Mikä on hullu asia, jonka olet koskaan tehnyt?

Tämä on aina hauska kysymys, ja vastaus voi todella järkyttää sinua - tai jättää sinut liikkumaan lattialla naurulla. Tämä on todella jäänmurtaava kysymys, koska sen avulla voit tietää hieman enemmän hänestä pyytämättä mitään liian vakavaa.

29. Mitä teet, jos voitit arpajaiset?

Tämä on toinen suuri kysymys, joka sisältää aina mielenkiintoisia vastauksia. Toivottavasti mies, joka istuu sinusta toiseen, saa enemmän jännittävää vastausta kuin auto ja talo. Kerro hänelle ajatella laatikon ulkopuolella. Hei, hän saattaa yllättää ja kertoa teille, että hän ostaa talonsa. Kuinka makea on se?

30. Jos sinulle annettiin kolme toivomusta, mitä haluaisit?

Kuka tietää, mitä villit toiveet hän keksisi. Tämä kysymys on uskomattoman hauska ja varmasti on hieno vastaus.

suuri-3

31. Mikä on huonoin pickup line, jonka olet koskaan kuullut?

Speed ​​dating ei tarvitse olla kaikki vakavia kysymyksiä. Kysy häneltä tämä typerä kysymys ja anna itsellesi naurua keventää mielialaa.

32. Mikä on paras vitsi, jonka olet koskaan kuullut?

Toinen suuri kysymys keventää hankalia jännitteitä ja saada kaksi teistä nauramaan yhdessä. Kuka tietää, mitä ihmeellisiä vitsejä hänellä on! (Ole varovainen, älä anna juoman tulla ulos nenästä!)

33. Haluatko tehdä DIY-projekteja?

Ihminen, joka voi tehdä DIY-projekteja (ja todella nauttii heistä) on automaattinen voittaja kaikille naisille. Lisäksi ei ole mitään sellaista kuin katsella miestä, joka laittoi jotain omiin käsiinsä!

34. Millaista autoa ajetaan?

Ok, joten ole varovainen, ettet anna tätä kysymystä liian pian. Et halua tulla pois, kun nainen kaivaa kultaa, yrittää selvittää, onko tämä kaveri rikas ja kallisarvoinen. Kysy vain rennosti jotain keskustelun aikana. Saatat huomata, että hänellä on todella hieno klassikko, jonka hän haluaisi näyttää!

35. Mikä on kaikkein kiusallinen asia, joka on tapahtunut sinulle?

Jos tunnet itsesi hankalaa jännitystä, voit vapaasti vetää tämän kysymyksen. Se epäilemättä ahdistaa keskustelua kuin teidän naurustanne ja nauraa nälkäisistä tilanteista, joita olet käynyt läpi.

36. Mikä on pahin tapa?

On hyvä tietää nämä asiat ennen kuin vakavat tunteet alkavat muodostua. Jos hänen pahin tapa on vain jotain, jota et voi seistä ja kieltäytyä hyväksymästä (kuorsaus, tupakointi, alkoholi jne.), Silloin on luultavasti hyvä lopettaa, kun olet etukäteen. Seuraava!

37. Mikä on ajatus täydellisestä ensimmäisestä päivämäärästä??

Jos hän sanoo kuumia koiria AM / PM: llä ja elokuvassa hänen paikalleen, käy kukkuloilla. Vaikka tämä voisi toimia pariskunnille, jotka ovat olleet yhdessä jo useita vuosia, haluat kuulla jotain romanttisempaa, mikä osoittaa, että hän todella välittää hemmottelua sinua sen sijaan, että saat sinut arkkasi mahdollisimman pian. Ajattele hohtavan illallisen rannalla kynttilöiden jälkeen, jonka jälkeen salsa tanssii seksikkäällä paikalla. Nyt se on täydellinen päivämäärä!

38. Puhutko muita kieliä??

Kaksikielinen? Kuuma. Kolmikielinen? Kuumempi. Mielestäni voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että mies, joka voi puhua useampaa kuin yhtä kieltä, on vain seksikäs, joten tämä on ehdottomasti jotain, jonka haluat tietää heti lepakosta.

39. Oletko pessimistinen vai optimistinen?

Jos hän on pessimistinen, voit vain haluta lähteä. Heti. Loppujen lopuksi kuka haluaa olla jonkun kanssa, joka on aina hum ja rumpu? Ei minä!

40. Mikä on sinun idea täydellisestä suhteesta?

Tämä kysymys voi todella sulkea sopimuksen. Selvitä, haluaako tämä mies jotain vakavaa ja uskoo romanttisesti veloitettuun tasa-arvoiseen kumppanuuteen, joka johtaa avioliittoon tai jos hän ajattelee naisen tekemän kaiken työn, kun hän istuu ja huijaa. Ei kiitos!

Kuvahinta: EiffelForYou, Lucie, ohjaaja Forever, Teodora Stefan.

Leave A Comment

8 + 2 =