40 parasta kiitosta kaverille

Jokainen rakastaa kuunnella kohteliaisuutta - oikein? No, älä turvaudu samaan ole, tylsää kohteliaisuuksia hän on luultavasti kuullut yli miljoona kertaa. Kokeile yhtä näistä 40 parhaimmasta onnittelusta kaverit ja todella tehdä hänen päivä! 0632ad99205bfe1132d9f5bd3c77b20b 1. Olet niin komea.

Tiedän, mitä luultavasti ajattelet: "Ajattelin sinun sanastanne eivät menossa tekemään samaa huminaa ja rumpuilmoitusta? "Kuuntele minua. Sanomalla, että olet komea, ei ole yhtä yleistä kuin luulisi. Itse asiassa miehet ovat harvoin täydentäneet niiden ulkonäköä tai ulkonäköä, kuten nainen on. Tietenkin sanoen komea eikä söpö tai kuuma lisää tietynlaista läheisyyttä, jota ihmiset eivät kuule usein. Sana on niin komeampi kuin mikään muu sana, joten pidä se tyylikäs ja anna hänen tietää, kuinka hyvältä hän todella on tämän yksinkertaisen kohteliaisuuden kanssa. (Ja kyllä, tämä tarvitsi tätä kauan selitystä!)

2. Vau, et ole valehtanut, kun sanoit, että tulit kuntosalille!

Koska sanoin "Pidän lihastasi", ei koskaan vanhene, eikö? Tämä kertoo hänelle, että olet huomannut hänen (kasvavat) lihastasi ja olet tyytyväinen siihen, mitä näet. Lisäksi se motivoi häntä jatkamaan jalkakäytävää niin kovaa kuin pystyy!

3. Rakastan sinua (lisää väri tässä) silmät. Menetin vain niihin.

Tämän erityisen kohteliaisuuden neuvo: varmista, että silmävärit ovat oikein. (Et voi edes kuvitella, mitä mielialan tappaja voi olla!)

4. Teet aina hymyilleni!

Monet miehet tunnustavat, että naisen kaunein asia on hänen hymynsä. Joten kuulemisen (ja näkemisen), että hän pystyy istuttamaan tämän upean hymyn kasvoillasi muutamassa sekunnissa, on hänelle selvä luottamus. (Älä unohda hymyilemisen jälkeen sanottua tätäkin!)

8d7c5c133277abbccd9de23947912015

5. Olet hauskin mies, jonka olen koskaan tavannut.

Se ei ole salaisuus: miehet rakastavat naista nauramaan. Itse asiassa luulen, että joskus he uskovat, että voit tehdä naisen naurun, voit melkein aina pisteet hänen kanssaan. Mutta joka tapauksessa, kun kuulet, että hän on hauskin mies, jonka olet koskaan täyttänyt, hänelle on selvää voittajaa. Ei ole mitään keinoa, että hän ei voi ehdottomasti sata prosenttia LOVE tämän kohteliaisuuden.

6. Olen aina turvallinen, kun olen ympärilläni.

Hei, vain koska hänen ei tarvitse tappaa illallista meille enää, ei tarkoita sitä, ettei hän halua olla suojelija. Itse asiassa kaverit rakastavat, kun he "suojaavat" naista vaaroilta ja haitoilta. Kerroit hänelle, että olet turvassa hänen kanssaan, on vain yksi niistä kohteliaisuuksista, jotka todella pitävät kiinni ja tekevät hänestä miellyttävän miehen pään hanchon, jota hän aina unelmoi olemisesta.

7. Olet niin kätevä!

Aivan kuten he rakastavat ihmisen suojelijoiksi, he myös rakastavat olevan käteviä. (He teknisesti säästävät meitä sellaiselta, mitä emme voineet tehdä, kuten korjata rikkoutunut hana tai vaihtaa rengas autossamme.) Hän rakastaa kuunnella kuinka kätevä hän on - se vain kohottaa egonsa!

199b019437031e746a0fd5139e8ec602

8. On mukavaa nähdä mies, joka voi kokata.

Monet ihmiset eivät voi kokata. Ja jos he tekevät, ei todennäköisesti maistu mahtavaa. Kerro hänelle, että hän on yksi miljoonista herkullisilla ruoanvalmistustaidoillaan.

9. Olet vahvin mies, jonka olen koskaan tavannut.

Ihmiselle, lihaksille ja voima on lähes kaiken. Ja ottaa miehen, miehellinen ruumiinrakenne, joka sallii hänen työntää auton omastaan, on hänen unelmansa. Luota minuun, jokainen kaveri haluaa kuulla, että hän on Vahvin. Tee se, tee se nyt!

10. Geez, tytöt eivät voi pitää silmäsi irti teistä!

Uskon, että voimme kaikki päättää, miksi tämä on mahtava kohteliaisuus. Mutta jos et tiedä, kaverit rakastavat sitä, kun naiset katsovat häntä. Kuuluminen naisesta on vain 10 ylimääräistä egon pistettä. Hän. Tahtoa. Rakkaus. Se. Kädet alas!

11. Jokainen nainen olisi onnekas siitä, että olet.

Jos et vielä ole hänen onnekas nainen, kerro hänelle, mitä saalis hän on. Se lisää hänen luottamustaan ​​ja kertoo hänelle, että olet kiinnostunut.

12. Rakastan sinua (lisää jotain täällä).

Rakastatko miten hän pukeutuu? Miten penkki puristuu? Onko jotain, joka kulkee "kulissien takana", joka ajaa sinut villiksi? Sitten tämä on kohteliaisuus, jonka hän haluaa kuulla!

13. Rakastan kuinka kuuntelet ja kunnioitat minua.

Jokainen nainen haluaa kunnioittaa. Se on tosiasia! Tämä antaa hänelle tietää, että hän tekee hienoa työtä suhteessa osastoon eikä muuttaa asiaa.

14. Wow, todella rock että (paita, solmio jne.).

Parempi kuin vain sanoa "Näytät hyvältä siinä", tämä kohteliaisuus on hieman persoonallisempi ja varmasti on paita (tai solmio, housut), joita näet useammin. Siellä molemmat voitat!

15. Rakastan viettää aikaa sinun kanssasi.

Päivän päätteeksi me kaikki haluamme vain haluta. Hän rakastaa tätä yksinkertaista, mutta syvää kohteliaisuutta.

16. Teet minusta tuntuu kauniilta (tai arvostaa, kunnioittaa jne.).

Kerro hänelle tarkalleen, kuinka hän saa sinut tuntemaan, jotta hän voi luottaa hänen kykyihinsä ja jatkaa tekemällä asioita, joita rakastat.

17. Kunnioitan sinua.

Aivan kuten jokainen nainen rakastaa kunnioitusta, niin myös jokainen ihminen. Tämä yksinkertainen kohteliaisuus vain rauhoittaa häntä itsestään ja antaa hänelle tietää, ettet ota häntä itsestään tai huolehtikaa siitä, mitä hän sanoo.

18. Annat aina parhaan neuvon.

Mies tietää, että hän tekee hyvää työtä, kun nainen tulee hänen puoleensa neuvoa, mutta hän tuntee vielä paremmin tietäen, että hän antaa parhaan neuvon. Hänen on oltava melko älykäs ja varma itsestään olevan paras, eikö?

2aff4656990bc001d36bcab764463794

19. Your arms näyttää hyvältä siinä paidassa.

Tarvitseeko tämä todella selitys? VASTAVUUDET KUULEMISEKSI OLEISISTA MUSOLLE. Kotelo suljettu.

20. Sinä todella käännät minut.

Jokainen ihminen unelmoilee (enemmän kuin jokapäiväinen unelma) kääntymään naisen päälle. Kuuntelemalla tämä on niin paljon luottamusta herättävä, hän ei edes tiedä, mitä tehdä itselleen.

21. Mitä sinulla on päällä? Haistat upeita.

Emme ole varmoja siitä, miksi, mutta miehet vain rakastavat kuulla kuinka hienoa he hajoavat. bda2243c65a3b3db8d190df9025118c622. Olet manliest mies, jonka olen koskaan tuntenut.

Tämä juontaa juurensa alkuun, jolloin jokainen ihminen halusi olla manliest. Se on edelleen totta tänään ja luottaa minuun, varmasti tekemään hänen päivänsä (tai viikon, kuukauden, vuoden, ehkä?) Kertomalla hänelle, että hän on MANLIEST heistä ALL.

23. Kiitos, että autat minua (_____) tänään. Olen todella kiitollinen!

Jos sanot hänelle, että arvositte hänen apuaan, hän on valmis tekemään asioita sinulle tulevaisuudessa. Joten anna minulle hyvä syy olla käyttämättä tätä kohteliaisuutta? (Aina ja uudestaan, muistakaa!)

24. Ääni on niin syvä, maskuliininen ja lohdullinen.

Onko sinulla isoja lihaksia? Viileä. Sinulla on hieno työ? Mahtava. Mutta jos sinulla on syvä, miehellinen ääni, joka ajaa hyvät hullut, voit vain ansaita miljoona ylimääräistä seksikkäistä pistettä. Luota minuun, et voi mennä pieleen tämän varmistamalla kohteliaisuus.

25. Tiedät todella, kuinka naista kohdellaan.

Annetaan mies tietää, että hän tekee hyvää työtä? Aina oikea tapa lähteä.

26. En voinut olla mukavampaa ympärillänne.

Koska päivä loppuun, me kaikki haluamme vain olla lähellä joku, joka "saa meidät". Ei salaisuuksia, ei piiloutumista. Vain mukava hauskaa, jossa voit kertoa toisillemme. Hän rakastaa tätä!

27. Sinulla on hymyssä jotain joka saa minut joka kerta.

Kuten aiemmin sanoimme, ulkonähdyskompleksit eivät tule yhtä helposti miehille kuin naisillekin. Tämä yksinkertainen kohteliaisuus on täydellinen, koska se saa hänet tuntemaan itsensä erityisen miellyttävältä ja myös haluaisi hymyillä enemmän. VOITTAA!

28. Teit niin hienoa työtä (____).

Koska kuulo "Hyvä työ" tai "Menettely" on vain niin tylsää ja yleistä. Hän haluaa tietää, mitä hän tekee hyväksi, joten pidä luottavaasi ja anna hänen tietää, mitä hän on niin suurta.

29. En voi auttaa hymyilemään sinusta.

Tämä juontaa takaisin toiseen kohteliaisuuteen hänestä, joka aina saa sinut hymyilemään, mutta tämän kohteliaisuuden avulla annat hänelle tietävän, ettei hänen tarvitse tehdä mitään tekemään sinusta hymyilemään - ja tämä on ylimääräisiä pisteitä hänelle.

30. Tiedät aina tarkalleen mitä sanoa.

Me olemme aina miettineet, onko oikea juttu jollekin, eikö? No miksi ei anna hänen tietää, että hän teki - ja että hän aina - tietää, mitä sanoa, jotta sinut onnelliseksi, piristää sinua jne..

31. En ole koskaan nähnyt miestä, joka pystyy (____) aivan kuin sinä voit!

Onko hän parasta parasta jotain? Sinun pitäisi selvästi tehdä hänen ego lentää pois kaavioita tämän mahtava kohteliaisuus, että kukaan haluaisi kuulla.

374a29facaf665c4ab0b9affdf2f9cf7

32. Onko mitään, mitä et voi tehdä?

Täydellinen kohteliaisuus sen jälkeen, kun hän on tehnyt jotain "manly", kuten avata suolakurkkua tai vaihtaa öljyä autossa.

33. (Lisää väri tässä) on todella värisi! Käytä sitä useammin.

Toinen yksinkertainen kohteliaisuus, joka on niin paljon parempi kuin "Näytät hyvältä".

34. Rehellisesti, olet kuumempi kuin Brad Pitt.

Tai Johnny Depp tai Channing Tatum, tai kukaan, jonka mielestäsi on kuumin ihminen elossa. Hän rakastaa kuulla, että hän on kuumempi kuin huipputasoiset Hollywood-tähdet. Keskustele massiivisesta ego-tehosta!

35. Hei, voinko päästää lippusi armeijan näyttelyyn?

Hauska kohteliaisuus, joka ei vain herättänyt nauraa, vaan onnittelee hänen kohoavaa käsivarren lihaksiaan: kaksinkertainen voitto!

36. En ole koskaan tavannut sellaista ihmistä kuin sinä. Olet aidosti erilainen kuin muut ja minä rakastan sitä!

Naiset kertovat jatkuvasti "Kaikki kaverit ovat samoja", joten kuulet, että hän on täysin erilainen, mutta parhaalla mahdollisella tavalla on ihana kohteliaisuus, jota miehet rakastavat kuulla. Kuka haluaa olla kaiken muun tavoin?

37. Rakastan kuinka helppoa on keskustella kanssasi.

Tämä tekee hänestä hymyillen tavoilla, joita et edes halua kuvitella.

38. Olet ehdottomasti viehättävä. En voi vain vetäytyä pois!

On jotain naisesta, joka sanoo, että hän ei voi vetää itsensä pois, joka ajaa ihmistä villi. Hän rakastaa tätä kohteliaisuutta ja tuntee olevansa maailman kärjessä.

39. Voit korjata mitä tahansa, etkö sinä?

Toinen upea kohteliaisuus sen jälkeen, kun hän on tehnyt hämmästyttävän kiinnittävän yläosan, jota et edes yritä tehdä.

dbbba6a322590afe2ebde8b856f2ad61

40. Koska olet niin suloinen ja leikkisä lasten kanssa, teet suuren isän jonain päivänä.

Sinun pitäisi luultavasti säästää tätä, kunnes olet lähempänä kaveriä, mutta molemmilla tavoilla - tämä on hieno kohteliaisuus, joka saa hänet tuntemaan itsensä erityisen ja varmaksi ja myös luottavaiseksi hänen tulevaisuudestaan.

Leave A Comment

9 + 1 =