30 parasta kiitettävää sanoa

Kaikkien kohteliaisuuksien ei tarvitse olla uudenlaisia, jotta pisteesi saataisiin poikki. Joskus vähemmän on enemmän. Ja kun on kyse onnittelusta kaveri tai jopa poikaystäväsi, vähemmän on myös enemmän arvostettu.

He eivät halua vain pitää kohteliaisuuksia lyhyinä ja yksinkertaisina, mutta he haluavat myös kuulla, että he ovat ainutlaatuisia. Miten sinä menet? Tyydyttämällä niitä käyttämällä sanoja, jotka merkitsevät enemmän kuin tyypillinen, "viileä".

30 parasta kiitettävää sanoa

Seuraavassa on joitain parhaita yhden sanan kohteliaisuuksia, jotka käyttävät sitä eniten ja tulevat kohtaamaan ilman, että sinun on kirjattava ajatuksesi romaaniin.

30 parasta kiitettävää sanoa

 1. upea

Kun kerrot jonkun heille upealle, sanot heille, että he ovat houkuttelevia aivan uudelle tasolle. Sanotte kirjaimellisesti, että olet hämmästynyt katsomalla niitä. Se on paljon parempi kuin tyypillinen, "kuuma" tai "komea".

 1. Viehättävä

Tämä on hieno sana käytettäväksi yksinkertaisesti siksi, että se saa ihmiset tuntemaan prinssi. Hurmaava myös kumoaa heidän persoonallisuutensa ja saa heidät tuntemaan, että et vain kiinnostunut heistä ulkonäkönsä suhteen.

 1. viekoitteleva

Houkutteleminen on sana kuvaamaan joku, joka houkuttelee houkuttelevalla tavalla. He vetävät sinut sisään ja tekevät sinusta haluamasi enemmän.

 1. Jännittävä

Ihmiset haluavat tietää, että sinulla on hyvä aika heidän ympärillään. Kertoi kaverille, että hän on jännittävä, teet hänet tunteeksi, että sinä innostat vain häntä.

 1. rohkea

Tämä sana on hyvä käyttää kertomalla jollekin heille ominaisia ​​ominaisuuksia. Lihavointi on täydellinen käyttää jollekulle, joka sanoo, mitä he tuntevat eivätkä pelkää, mitä ihmiset ajattelevat.

30 parasta kiitettävää sanoa

 1. Henkeäsalpaava

Olen varma, että useimmat teistä tietävät, mitä tämä sana tarkoittaa. Sitä käytetään tyypillisesti kuvaamaan, kuinka kaunis joku on - niin uskomattoman kaunis, että he todella ottavat henkeesi pois.

 1. Haetaan

Tämä saattaa kuulostaa hölynpölyltä, mutta sitä voidaan käyttää kuvaamaan kuinka houkutteleva joku on. Tätä käytetään erityisesti kertomalla jollekin kuinka hyvin pukeutunut he ovat.

 1. Kiehtova

Kun joku on kiehtova, he ovat salaperäisiä ja mielenkiintoisia ja heillä on tapana vetää sinut sisään. Ihmiset ottavat tämän sanan valtavaksi kohteliaisuudeksi.

 1. Ainutlaatuinen

Kukaan ei halua olla aivan kuten kaikki muut. Sanomalla jotakuta he ovat ainutlaatuisia, annat heille tietävän, että arvostavat heidän yhdenlaistaisuutensa.

 1. Antelias

Antelias on sana, jota ei käytetä kokonaan, kun kohteliaasti joku. Toki, voit käyttää sitä kuvaamaan henkilön, mutta oletko koskaan kertonut muulle, että he ovat vain niin anteliaita. Se saa heidät tuntemaan itsensä ja itsensä epäitsekkäiksi.

 1. Ihmeellinen

Saatat haluta ajatella tätä sanaa viittaavan "ihana", mutta älä. Tämä sana tarkoittaa, että joku on niin mielenkiintoinen, että he saavat sinut miettimään, miten heidän olemassaolo voi olla.

 1. Sisukas

Tämä sana on vain hauska käyttää, mutta kun sitä käytetään oikein, sanot jonkun heille, jotka ovat niin viileitä ja ainutlaatuisia ja hieman hulluja. He ottavat sen kohteliaisuutena, lupaan.

 1. Hiostava

Kun kertokaa jollekulle, että he ovat "sultry", he kertovat heille, että he ovat todella houkuttelevia, mutta myös intohimoisia. Tätä termiä käytetään useimmiten viittaamalla jollekin makuuhuoneeseen, mutta voit käyttää sitä myös muilla tavoilla.

30 parasta kiitettävää sanoa

 1. Huomiota herättävä

Haastaminen on yksi parhaista onnitteluvuodoista, jos haluat todella kuvata, kuinka ainutlaatuisen houkutteleva joku on. Kun jollakin on tällaisia ​​ainutlaatuisia ja yksilöllisiä ominaisuuksia, käytä tätä sanaa.

 1. Luova

Jostain syystä ihmiset LOVE kuulevat, että he ovat luovaa. Sen sijaan, että kerrot heille, että he keksivät hyviä ideoita, kerro heille, että he ovat luovia. Se merkitsee paljon enemmän.

 1. Kiiltävä

Ei, ei kuin he kaikki ovat kiiltäviä ja puhtaita. Kiillotettu voi tarkoittaa, että joku on niin hyvin koottu, että he näyttävät olevan "kiillotettu pois". Se voi myös tarkoittaa, että joku on täydentänyt tiettyä taitoa.

 1. Hurmaava

Rakastan tätä sanaa. Käytän sitä kuvaillessani, miten poikaystäväni näyttää, kun hän saa kaikki pukeutuneen tuxiin. Hän näyttää niin hyvältä, että haluan vain riisua hänen vaatteensa pois. Tämä on myös hyvin samankaltainen kuin hakeminen.

 1. Tyylikäs

Kun jollakin on tietty tasapaino ja kiillotettu asenne ja ulkonäkö, käytä tätä sanaa kuvaamaan niitä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että he kantavat itseään hienostuneesti.

30 parasta kiitettävää sanoa

 1. Aistillinen

Sen sijaan että kerrot, että he ovat seksikkäitä, kerro heille, että he ovat aistit. Se pohjimmiltaan tarkoittaa, että he valitsevat aistillesi niin, että se on enemmän kuin vain seksikäs.

 1. Ihana

Kun joku on niin miellyttävä, että et voi auttaa, mutta rakastaa heitä, sinun pitäisi kertoa heille, että he ovat ihania. Tämä tarkoittaa, että ne tuovat sinulle niin välittömän ilon ja rauhan.

 1. Majesteettinen

Onko joku koskaan näyttänyt liian hyvältä ollakseen totta? Että niiden olemassaolo sekoittaa sinut, koska ne ovat niin tavallisilta, että heillä ei ole järkeä? Sitten sinun pitäisi täydentää niitä sanalla majesteettinen. Se on kuin he olisivat taianomaisia.

 1. ihmeellinen

Tätä sanaa ei käytetä liikaa kohtelemaan jokua, mutta sen pitäisi. Jos tiedät jonkun, joka on niin erikoista ja he vain tekevät sinusta onnelliseksi ilman syytä, kerro heille, että he ovat ihmeellisiä.

 1. valloittava

Tiedätkö joku, joka voi vain avata suunsa puhua ja pitää koko huone roikkua heidän jokainen sana? Tiedätkö jonkun, joka vain kävelee huoneeseen, ja onko jokainen pää kääntynyt suuntaansa? Sitten sinun tulisi täydentää tätä henkilöä kertomalla heidät kiinnostaviksi.

 1. miellyttävä

Voit käyttää tätä täydennykseksi, kun haluat antaa jonkun tietävän, että et vain ole kiinnostunut ulkonäkseen, mutta olet kiinnostunut siitä, keitä he ovat. Jos mieluummin vietät aikaa tämän henkilön kanssa, koska tiedät, että se olisi hauskempaa kuin kaikki vaihtoehdot, niin he houkuttelevat sinua.

 1. Sulava

Tätä sanaa käytetään kuvaamaan henkilöä - tavallisesti miestä - jolla on viehätys, eleganssi ja tasapaino kaikki yhdessä. Hänellä on herrasmies laatu, jota niin monet naiset rakastavat.

30 parasta kiitettävää sanoa

 1. viettelevä

Jos näytät seuraavan samaa henkilöä, roikkuu heidän jokaisen sanansa päälle ja odottelee heitä tekemään seuraavan siirron, niin sinun pitäisi kertoa heille, että he houkuttelevat.

 1. Ärsyttävä

Kun joku on houkutteleva ja et voi auttaa, mutta haluaa tietää enemmän heistä, niin tämä sana on käytettävä.

 1. Lumoava

Maaginen ihminen, joka näyttäisi kykenevän kiinnittämään huomionne vain silmänräpäyksellä, on joku, joka on lumoava.

 1. lumoava

Jos olet koskaan ollut kaveri, etkä vain näytä siltä, ​​että pidät ajattelutavasi, se johtuu siitä, että he ovat niin lumoavia, että et voi keskittyä. Kerro heille, että heidän hymynsä kasvaa laajalle!

 1. Huvittava

Tätä sanaa ei käytetä melkein tarpeeksi kuvaamaan jotain, joka tekee asioista hauskaa ja mielenkiintoista. Jos sinulla on hyvää aikaa heidän kanssaan ja niitä ei koskaan kyllästy, täydentää heitä sanomalla, että he ovat hauskoja.

Kiitokset eivät tarvitse olla näitä pitkiä, viivästettyjä kappaleita. Voit sanoa paljon enemmän vain yhdellä näistä sanoista kuin voit selittää koko sivun.

Leave A Comment

− 1 = 8