23 Söpöä tekemistä poikaystävälle

He sanovat, että ne pienet asiat, jotka yhdistävät eliniän, jotka muodostavat meidän olemassaolomme kudoksen. Joten jos täytämme päivän pienet hetket ystävällisin sanoin ja rakkauden eleillä, nämä pienet asiat voivat tehdä melko onnellisesta ja täyttävästä elämästä. Kun etsimme aina tapoja kirkastaa merkittävää toistapäiväämme, he tekevät vastavuoroisesti ja suhteesi vahvistuu. Joten tässä on joitain yksinkertaisia ​​tapoja kirkastaa poikaystävänpäivääsi tukahduttaen häntä tai olemaan tarpeettomia. Ajattele näitä asioita epäitsekkäinä teoina odottamatta mitään vastineeksi. Hän tuntee erityistä, kun pieniä asioita osoittaa hänelle, että hän arvostaa häntä ja rakastaa häntä.

 

# 1 Käytä jotain, mitä hän haluaa

sato top

Varmasti voit kirkastaa päivänsä söpöllä poikapuseriparilla tai sadonkorjuulla, joka houkuttelee häntä puolihoidon kanssa. Ehkä se on vain päällään väriä, jonka hän sanoo näyttävän hyvältä tai jotain, jonka tiedät, ajaa häntä. Pienet lisäpanostukset houkutteleviksi voivat auttaa häntä unohtamaan hänen stressinsa ja keskittymään sinuun. Ylimääräinen romanttinen on ehdottomasti ystävällinen tapa saada hänet hymyilemään.

 

# 2 Hanki hänelle käytetty kirja

käytetty book

Jokainen kaveri on jotain ja ehkä muistat jotain hämärää, että hän on mukana. Etsi kirjaa, jonka hän on maininnut haluavansa lukea tai jotain, joka näyttää olevan aivan hänen kujillään. Kun poistat matkanne löytää hänelle aivopalat, hän tietää, että välität häntä. Kirjat, aikakauslehdet, online-artikkelit, videot ja dvd-levyt ovat kaikki hyviä median muotoja, joita voidaan jakaa harkiten. Olkaa viisaita jakamassa, jotta et tulvisi häntä hyödytöntä patoa vastaan.

 

# 3 Tee hänelle jälkiruoka

juustokakku

Vanha sanonta pysyy totta, tapa ihmisen sydämeen on hänen vatsaansa. Hän ei unohda, kun teet hänelle cheesecake tai sitruunan meringue pie, joka on hänen suosikki. Jos et tiedä hänen suosikki jälkiruokansa, ole salaa ja pyydä hänen perheensä tai ystäviensä. Tämä voi voittaa kaikki nopat, jotka saivat ylinopeuslipun tai joiden suosikki urheilujoukkue menetti.

 

# 4 Anna hänelle hierontaa

Sinun ei tarvitse mennä ulos ja viettää paljon rahaa tekemään jotain hänelle. Se on todella mukava ele valaista kynttilöitä, laittaa rentouttava mutta ei ärsyttävää musiikkia ja anna hänelle hieronta öljyillä. Hän todella arvostaa sitä ja todella, jos olet ihminen, harvoin hylkäät hieronnan. Tämä voi myös auttaa kehittämään miellyttävän intimiteettiä kanssasi, ja se voi auttaa häntä osoittamaan, että välität hänen hyvinvointiaan. Guys, aivan kuten me tytöt, pidämme huolta ja hemmotella.

# 5 Kehys Kuva paikka, jossa oli ensimmäinen suudelma

ensimmäinen date

Tämä on söpö idea, joka osoittaa hänelle, kuinka paljon hän tarkoittaa sinulle. Hän voi olla hämmentynyt, kun hän hylkää kehystetyn kuvan ilman ihmisiä, ja näet, tunnistaako hän paikan. Se varmasti hymyilee kasvoilleen, vaikka se ei tee siitä tavan vaipan keskelle.

 

# 6 Tee hänestä paria koruja

Useimmissa muinaisissa kulttuureissa jokainen puuta ja kiveä on merkitys. Voit vierailla kristallikaupassa ja tarkastella eri kivien merkitystä. Etsi sellainen, jolla on henkilökohtainen merkitys hänelle ja tehdä siitä kaulakoru. Esimerkiksi, jos hän aloittaa uuden työpaikan, Tiger's Eye voi auttaa uusia liiketoiminnan pyrkimyksiä ja luottamusta. Jos hän yrittää saada korotuksen, hanki hänelle jade, jonka tiedetään olevan hyvä houkutella rahaa. Se on mukava ele, joka näyttää tukevan häntä.

 

# 7 Hanki liput

liput

Jos hän on taidetta, etsi peli, jonka luulet hänen haluavan ja saada hänelle lippuja. Ehkä se on näyttävä sirkusmies tai yhden miehen näyttely. Häikäisevät näyttelyt voivat olla todella hauskoja ja viihdyttäviä, joten älä usko, että sinun tarvitsee pudottaa rahaa rahaa kalliilla näytöksillä. Hän nauttii intiimistä teatterin asetelmasta ja se on aina mukava yllätys.

 

# 8 Kirjoita hänelle runo ja piirrä se

Jos tunnet romanttista tai taidonnäyttävää, tutustu, onko sisäinen museesi puhu ja kirjoittaa hänelle runo. Jos saat kirjailijoiden lohkon, katsokaa runoja, kunnes löydät sellaisen, joka puhuu sinulle suhteestasi (positiivisella tavalla). Hänet todennäköisesti todella koskettaa tätä.

 

# 9 Tee hänen Pesula

pesula

Riippuen siitä, kuinka hyvin tunnet toisensa, tekemällä toisen henkilön pesula tai etsit pieniä asioita, joita voit auttaa talon ympärillä, voi olla todella makea. Ehkä se vain ottaa roskat pois, tekee astioita tai taittaa puhtaan pyykin. Jos näet, että jotain on kiinnitettävä hänen taloonsa, kuten valo, joka on poissa, ota vaalea lamppu ja vaihda se hänelle. Yritä olla loukkaavaa, jos teet asioita, jotka hyökkäävät hänen henkilökohtaiseen tilaansa ja älä muuta mitään hänen talossaan ilman hänen lupaa. Apu talon ympärillä, jos hän on stressaantunut tai väsynyt, on vain mukava tapa osoittaa sinulle huolta.

 

# 10 Stock Hänen jääkaapinsa

jääkaappi

Jos on jotain kavereista, se ei pidä viettää liikaa aikaa päivittäistavarakaupoissa, ja he helposti päästävät hukkaan yrittäessään poimia asioita. Tietenkin on poikkeuksia tähän sääntöön, mutta useimmiten ei, miehet kamppailevat yrittäessään syödä terveellistä ja löytää terveellistä ruokaa, joka maistuu hyvältä. Jos löydät helposti ja terveellisiä asioita, joita hän voi syödä kuten proteiinipuita ja hedelmiä, hän rakastaa elettä. Jos kaveri on todella kiireinen, on todennäköistä, että hän ajaa aterioita paljon, joten yrittää tehdä elämästäsi hieman helpompaa ja saada hänelle joitakin orgaanisia jogurteja ja hummus.

 

# 11 Hang out hänen äitinsä kanssa

Jos olet jo tavannut hänen perheensä, ei ole mitään vikaa saada jonkinlaatuista aikaa heidän kanssaan. Hän luultavasti uskoo, että se on todella söpö, jos jumittuu heidän kanssaan, jos hän ei ole noin vaikka hän ei sano sitä. Jotain yksinkertaista kuin ottaa yoga luokassa hänen äitinsä tai saada kynnet tehnyt voi olla hauskaa. Jopa yksinkertainen kävely puistossa olisi mukavaa.

 

# 12 auttakaa ystäviään

Kun poistut tavasta tehdä kavereita ystävilleen, se osoittaa, että välität häntä. Olipa kyse risteyksestä, auttaa heitä löytämään viileitä paikkoja käymään tai suositella hyvää kirjaa, ystävien tekeminen ystävien kanssa on söpö ele.

 

# 13 Täytä kaasusäiliö

kaasu tank

Jos voit säästää ylimääräistä 50 dollaria, yllätä hänet täyttämällä kaasusäiliö. Tämä on odottamaton kiva asia tehdä, että hän todella arvostaa, koska se on niin arkinen tehtävä. Toivottavasti hän ei luule, että joku varasti autonsa, joten ole varovainen tämän kanssa!

 

# 14 Cook suosikki ateriansa

kokki

Vanha uskollinen luetteloon söpöjä asioita poikaystävälle täytyy tehdä hänen suosikki ateriansa. Hän todella arvostaa eleitä ja voit olla varma, että hän saa hymyilemään korvan korviin. Jos et tiedä, mitä hänen suosikkien ateriansa on, tutustukaa hänet paremmin sinut hölmö!

 

# 15 Hanki hänelle viileä t-paita

T shirt

Jos saat hänelle todella mukavan t-paidan, joka on orgaanista ja kestävää, hän on ylpeä siitä, että hän käyttää sitä ja hän voi ajatella sinua, kun hän käyttää sitä. Voit myös mennä säästökauppaan ja saada hänelle flanelli tai vintage-t-paidan kokoelma vain muutaman taalaa. Kaverit ovat helppoja miellyttää, ainakin ne, jotka eivät ole suurta huoltoa.

 

# 16 Post Kuinka paljon arvostat häntä sosiaalisessa mediassa

sosiaalinen media

Älä ole ujo. Jos et ole lähellä poikaystävänne, voit silti näyttää hänelle rakkautta lähettämällä jotain makeaa, että muistat häntä tai jotain, mitä hän teki sinulle. Tämä on söpö tapa osoittaa hänelle, että olet huolissasi ja että olet ylpeä siitä, kuka hän on.

 

# 17 Suunnittele päivä, jonka hän rakastaa

piknikki

Laita itsesi mieleesi ja näe, voisitko ajatella jotain, mitä hän todella haluaisi tehdä. Ehkä hän haluaisi vaeltaa piknikillä tai ehkä hän haluaisi kokeilla kalliokiipeilyä ja saada hänen suosikki oluensa jälkikäteen. Yritä olla ajattelematta lempipäivääsi, mutta hänen, niin että hän tuntee erikoisen.

 

# 18 Suihkua häntä suukkoilla

suihku kisses

Vain näyttää hänelle ylimääräinen hellyys voi olla mukava tapa tehdä poikaystäväsi. Jos tunnet, että suhteesi on tylsää, maistele romantiikkaa joissakin suklaateissa, romanttisessa elokuvassa ja suurissa suukkoissa, kuten olet taas lukiossa. Kuka sanoo joka päivä ei voi olla Ystävänpäivä?

 

# 19 anna hänelle todellista kiitosta

  kohteliaisuuksia

Hei, jos haluat tehdä jotain mukavaa, miksi ei sano jotain kivaa? Älä anna väärennettyjä kohteliaisuuksia, mutta poista se vähän aikaa ja anna hänelle harkittu kohteliaisuus. Tämä voi auttaa heitä motivoimaan, ja se saattaa vain vetää hänet pois tilapäisestä mielenterveyshäiriöstä.

 

# 20 Tee hänelle teetä

tee

Mikään ei sano "rakastan sinua" kuin mukava kuppi kuumaa yrttiteetä, jota on käsitelty maidon ja hunajan kanssa. Jos haluat tehdä erityisen erikoisen, lähetä se erityiseen mukiin tai lautaselle eräillä evästeillä. Hän rakastaa oman outoa ja niin hänen makea hammas.

 

# 21 Kirjoita rakkausvihjeitä

rakkaus notes

Koska kukaan ei enää kirjoita asioita, rakkausvihje voi itse asiassa erottua. Yritä jättää merkinnän hänen autoonsa, hänen salkkuunsa tai lompakkoonsa ja hän saa sen lämpimän sumean tunteen, kun hän näkee sen. Voit myös olla luova ja lähettää hänelle jotain työssä tai jättää hänelle muistiinpanon muulla kielellä, jota hän voi kääntää löytääkseen salaisen viestin.

 

# 22 Kerro hänelle, että sinä menet häntä

neiti him

Pienet asiat voivat lisätä. Älä yritä kertoa hetkeäkään, että häviät hänet, mutta on mukavaa muistuttaa häntä siitä, että ajattelet häntä. Pelaaminen vaikea saada on vain peli, joka ei oikeastaan ​​saa häntä tuntemaan rakkaitaan, joten kerro hänelle, miltä tuntuu.

 

# 23 Yllätä hänet maksamalla illallista

Jos olet aterioitunut ja pääset ylös mennä vessaan, liu'uta tarjoilijasi korttisi ja maksa ateria. On mukavaa osallistua suhteeseen ja kohdella häntä kun mahdollista. Tämä on loppujen lopuksi 2015 ja vaikka hänen pitäisi kohdella sinua hyvin, hän myös ansaitsee tulla kohdelluksi.


Toivottavasti sinulla on hienoja ideoita nyt, jolloin pyörät pyörivät vähän tavoista saada hänet tuntemaan, että hän on suosikki kaveri. Onnea ja pysyä rakkauden teoissa!

Leave A Comment

74 − 71 =