21 Kysymyksiä murskaa

Saatko perhosia vatsaan aina kun tietty joku näyttää tiesi? Voitteko myös jäädyttää jopa niin vähän? Ehkä unohdat, mitä aiot sanoa? Tai ehkä olet täysin läsnä kaveriasi, et vain tiedä mitä pyytää häntä tekemään hienoa keskustelua hänen kanssaan ja myös selvittämään mahdollisimman paljon hänestä.

Alla löydät 21 kysymystä, jotka toimivat keskustelun aloitusvaiheina ja jotka antavat myös käsityksen murskaamisestasi. Saatat jopa selvittää, mitä hän ajattelee sinusta ja pyytää heitä! Mitä enemmän, saat vaikutelman hänen kanssaan hyvin harkitut kysymykset ja toivottavasti hän kysyy sinulta sama kysymys vastauksen jälkeen, jotta hän tietää sinusta myös.

Muista, että keskusteluihin liittyy tietty virta - et aloitta satunnaisesti useimpia keskusteluja pyytämällä jokua, jos he haluavat jonain päivänä mennä naimisiin. Pikemminkin anna sen virrata ja hiipiä kysymyksiin aina, kun voit! Pidä se kevyesti ja pidä hymyillen koko ajan.

  80662d8b53b3416e654e4f77e23d0ed8

1. Mikä on sinun suosikki lapsuuden muisti?

Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä hän aarteita ja pitää tärkeänä ja mahdollisesti myös sitä, mikä muotoili häntä kuka hän on tänään.

2. Onko mitään, mikä pelottaa sinua?

Tämä voi olla hauska tai syvä kysymys - useimmilla meistä on jonkin verran irrationaalisia pelkoja, jotka ovat hauskoja (kuten minä silti pelkää, että menen nukkumaan kuin minä lapsena) sekä vakavampia, että meidän pitäisi todella päästä eroon.

3. Mikä on suosikkikaupunkisi tai mistä pidät eniten halua elää?

Voit esimerkiksi, jos asut esimerkiksi New Yorkissa, sano jotain "Onko New York suosikki elintasi? Luuletko, että pysyt täällä, vai haluaisitko jonain päivänä muuttamaan jonnekin? "On hyvä, kun selvität joitain unelmia tulevaisuudesta, mikä on tärkeää, jos aiot olla suhteessa hänen kanssaan.

Kysy häneltä MIKSI hän rakastaa tiettyä kaupunkia, suosikkipaikkoja jne. Saatat löytää samankaltaisuuksia siitä, mitä rakastat paikasta.

Amsterdam the capital city of Netherlands

4. Mikä olisi ihanteellinen matka ulkomailta?

Voit kertoa paljon henkilöstä riippuen siitä, kuinka paljon maailmaa he ovat nähneet ja kuinka he haluaisivat matkustaa. Jännittävä vaellus Perussa on hyvin erilainen kuin ranta loma Sisiliassa.

5. Mikä olisi hieno päivä Night / Mistä ottaisit tytön, jos todella olisit vaikuttanut hänelle

Näet, onko romaanin tunne samanlainen ja myös jos hän ottaa sinut ajan tasalle, tiedät kuinka vaikeaa hän yrittää vaikutella sinut vertaamalla sitä siihen, mitä hän sanoi.

6. Mikä on asia, jota tykkäät työssänne / koulussa?

Täällä voit sitoa sen kyselemään uran tavoitteista ja unelmista tulevaisuuteen. On todennäköistä, että haluat halutessasi jonkun, joka on tyytyväinen valittuun ammattiinsa tai joka on muuttumassa ammattiin, jota he rakastavat, koska he ovat kurjakkaita töiden jälkeen joka päivä muuten.

7. Mitä mieltä olet tulevaisuudesta??

Esineiden internet on täydessä vauhdissa, voimme pian ottaa chartermatkat kuuhun ja elämä maapallolla muuttuu yleensä - on paljon puhuttavaa. Jos murskaus tulee teknisiin asioihin - kaikki parempaa.

8. Jos sinulla olisi kolme haluaa, mitä he olisivat?

Kertoo paljon jonkun unesta ja missä he ovat juuri nyt.

flirtingwithashyguy_2

9. Mikä on kaikkein kiusallisin asia, jonka olet koskaan tehnyt?

Jos he eivät voi ajatella mitään, kysy heiltä, ​​mitä kaikkein hellimpi asia he ovat koskaan tehneet!

10. Mitä ajattelet todellisen rakkauden käsitteestä??

Ei välttämättä näissä sanoissa, vaan kysy murskaa, jos hän uskoo avioliittoon tai jos hän haluaa avoimia suhteita. Monet ihmiset eivät nykyään ole tilannut ajatusta naimasta yhtä henkilöä ja ollessaan heidän kanssaan, kunnes kuolema tekee heidät.

f8f63b9a06241c1427bb86c8b855c8c2

11. Mitkä ovat kolme asiaa, jotka olette tehneet, että olet todella ylpeä ja miksi?

Nyt näet, onko se auttamassa kodittomia miehiä, tai pisteyttää urheilupeliin. Paljon voidaan oppia niistä asioista, joista ihmiset ovat ylpeitä.

12. Mitä tarvitset suurten suhteiden luomiseen??

Kun tiedät, voit antaa sen hänelle!

13. Millaista ruokaa pidät?

On hienoa tietää, oletko koskaan keittämässä häntä, samoin kuin jos suunnittelet päivämäärää.

14. Mikä on yksi asia, jota haluat todella oppia tekemään?

Joillekin ihmisille se on espanjaksi, toisille se ajaa kaavan mukaista autoa.

15. Mikä on ainoa asia, jonka tekisit, jos voit muuttaa maailmaa parempaan Magic Wandin kanssa?

Tässä on mielenkiintoinen käsitys siitä, mitä hän uskoo olevan tärkeä ihmiskunnalle ja maapallolle.

Urheilu

16. Mikä on unelmasi auto tai pyörä?

Lähes kaikki kaverit rakastavat puhua autoista ja pyöristä, joten on hieno tapa saada keskustelu virtaamaan.

17. Pelaa tai katsele urheilua?

Toinen saada keskustelun virrata, jos kaveri on hänen urheilussaan.

18. Mikä on hulluin asia, jonka olet koskaan tehnyt?

Täältä löydät, jos hän luulee olevansa hullu ohittaa yhden luokan tai varastaa naapurin auton. Meillä kaikilla on erilaiset rajat "hullu osastolla".

19. Oletko lukenut minkä tahansa kirjan tai katsellut mitä tahansa elokuvaa, joka todella muuttanut elämääsi??

Tämän kysymyksen avulla voit selvittää asioita, jotka todella siirtävät hänet. Jos hän ei usko, että kirjat tai elokuvat muuttuvat elämästä, voit vain kysyä häneltä

20. Jos voisit olla missä tahansa, mitä sinä halusitte juuri nyt, missä olisit ja mitä tekisit?

Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä hänen todelliset toiveensa ovat juuri nyt.

Romeo

21. Mikä on sinun kaikkien suosikki elokuvasi?

Tämä on silloin, kun huomaat, mitä tekee vaikutelman hänelle. Ongelma on, jos James Bond heittää itsensä pois lentokoneesta, et ehkä voi tehdä samaa vaikutelmaa ...

dfe4bdcf051fc1aa84c334d5fcd6211f

Kuvan lähde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

59 − 54 =