20 Rainy Day -päiväideoita

Onko sinulla koskaan ollut hienoja suunnitelmia päivämäärääsi erityisjäsenenne kanssa, vain säästäisi sinusta huonoa? Sään säätämisen päivämäärä voi olla todellinen umpikuja, mutta päivämäärän ei tarvitse olla täydellinen menetys. On vielä paljon hauskoja asioita, joita voit tehdä ja joilla on vielä päivämäärä. Picnics ja kävelee puistossa voidaan peruuttaa ja retki huvipuistoon tai rannalle voi olla kysymys, mutta on vielä paljon vaihtoehtoja, joista voit valita:

Treffi idea 7

pelihallien.  Useimmissa kaupungeissa on pelihalleja tai vastaavia paikkoja, joissa muutaman dollarin voit mennä ja pitää hauskaa. Kokeile ja voita erikoisjoukossasi joitakin palkintoja, ja ehkä näet, onko tapahtumia tapahtumassa.
Rullaluistelu. Rullaluisteluihin voi olla hauska kokemus, ja se voi olla myös hyvä luottamuksen rakentaminen - mikään ei kerro luottamusta luottaen siihen, että joku tarttuu sinuun, jos alkaa laskea.
Kasvatetaan. Vierailu museoihin, teatteriesityksiin ja vastaaviin voi olla mukava ja romanttinen päivä. Jaa kiinnostuksesi toistensa kanssa ja oppia jotain uutta matkan varrella.
Hanki artsy. Sateinen päivä voi olla loistava tilaisuus ottaa yhteyttä luovaan puoleen. Yritä työskennellä yhdessä maalaustyössä, soittaa yhdessä instrumentteja, jos olet molemmat musikaalisesti taipuvainen tai työskentele yhdessä kirjoitusprojektin kanssa.
Mennä ostoksille. Tämä ei tarkoita, että täyttäkää maksukortti ja kaveri istuu koko päivän odottamassa sinua. Löydä paikkoja, joissa molemmat nauttivat vain selaamassa kauppoja, taidekauppoja ja muita paikkoja, joissa molemmat jakavat harrastuksen, intohimon tai rakkauden.
Treffi idea 3

Palauta vanhoja muistoja.  Jos olet ollut yhdessä jonkin aikaa, katsele vanhoja kuvia molemmista. Voit myös vetää perhealbumit ja viettää oman historianne erityisjäsenesi kanssa.
Höyryaika.  Nauti mukava liotus kylpytynnyriin tai romanttinen kupla-amme, jossa on tuoksuvia kynttilöitä, voi olla erinomainen tapa viettää kylmä ja paha päivä.
Ihmiset katsomassa. Siirry ostoskeskukseen tai johonkin muuhun paikkaan, jossa paljon ihmisiä kokoontuu, ottakaa koksi tai jäätelö jakamaan ja katsele kaikkia ihmisiä ja nauti jonkin aikaa yhdessä.
Nauti sateesta. Romanttisen iltapäivän sanomassa on jotain sanottavaa, kätkeytyneenä kannen alla, kuuntelemalla ulkona olevaa sateen.
Treffi idea 1

Indoor piknik.  Älä anna sateen pilaa piknikillesi, vaan on sisätiloissa! Levitä peitto maahan, muodosta sormi elintarvikkeita ja laita mukava musiikki leikkiin ja sinulla on täydellinen sisäpäivä.
Videopelit. Olipa kummatkin pitävät soittopelistä kuten Call of Duty tai RPG-pelit, kuten Final Fantasy, voit silti nauttia peliaikaa yhdessä. Klassikot kuten Rock Band, Wii Sports ja monet muut ovat hienoja pelejä, jotka voivat nauttia mukavasta iltapäivästä yhdessä.
Muhinoida.  Yksinkertainen vielä oh niin hauskaa. Älä unohda yksinkertaisia ​​asioita, jotka ovat tehneet molempia rakastumaan toisiinsa.
Pelaa valokuvaaja. Vaikka et ole ammattilainen, voi olla hauskasta kuvata kuvia toisistaan. Tee kuvakokoelmia ja tee hienoja muistoja yhdessä.
Elokuva maratoneja. Kummatkin pitävät sellaisista elokuvista kuin Lord of the Rings, Harry Potter tai muut iso sarjan elokuvat? Ole itsesi maratonista ja katsele kaikkia suosikkielokuvia takaisin taaksepäin. Se voi olla erinomainen tapa viettää päivä ja nauttia rakastetun yrityksen yrityksestä.

Treffi idea 2
Lukutoukka se. Jos molemmat olet kirjan ystäviä, yritä käpertyä b y takan tai kannen alla nauttia hyviä kirjoja. Lue omat kirjat tai käänny lukemasta samasta kirjasta ääneen.
Rentoudu. Ei ole mitään vikaa yksinkertaisesti rentoutuen päivää pois. Etkö halua tulla ulos sängystä tai vaihtamasta pyjamaasi? Älkää sitten. Vietä päivä sängyssä, rentoudu PJ: nne ja nauti kylmäpäivä.
Lautapelit. Tee se lautapelipäivältä. Jos tavalliset lautapelit näyttävät hieman lieviltä, ​​yritä sitten ravistaa asioita hieman - nauhat pokeria tai twister ketään?
Ole kokki. Työskentele pienessä kulinaarisessa taivaassa keittiössä yhdessä. Vaikka kumpikaan teistä ei olisi niin suuri, se voi silti olla hauska ja tuloksia saatat yllättää.
Mennä kävelylle. Siellä on jotain romanttista kävelyä sateessa. Muistatko kaikki nämä suosiotaidot elokuvalle sateessa? No nyt voit tehdä oman erityisen elokuvan hetken. Pieni sade ei koskaan satuta ketään.

Treffi idea 6

Onko sukupuoli. Riittävä sanoi oikein?

Leave A Comment

− 2 = 1