20 Hauskoja kysymyksiä kysyä poikavaltasi

Haluatko sekoittaa keskustelun miehesi kanssa? Tai ehkäpä vain etsit löytää poikaystävänne goofier-puolelta? Joko niin, nämä 20 hauskaa kysymystä kysyä poikaystäväsi ovat kaksi sinua pitämällä puolesi!

1. Mikä kuvitteellinen merkki olisit?

suuri

Ilmeisesti hilpeä kysymys - kuka tietää, mitä hän tulee keksimään! Lisäksi poikaystäväsi henkinen kuva yllään hänen suosiman kuvitteellisen hahmonsa puku tuo varmasti naurun tai kaksi.

2. Mitä hedelmiä olet?

banaani

Tämä kysymys on pelkkää naurettavaa ja hauskaa! Onko poikaystäväsi unelma olla omena riippuva puusta, vai olisiko hän mieluummin eksoottinen mango autiolta saarelta? Ei todellakaan kerro, mitä hän tulee.

3. Mikä on kaikkein kiusallinen asia, joka on koskaan tapahtunut sinulle?

flirtingwithashyguy_2

Olipa hän päässyt banaanikuoriin tai kävelin ulos kylpyhuoneesta vessapaperiin ripustetuilla farkuillaan, hänen epäilemättömän hetkensä on epäilemättä saada sinut nauramaan loputtomasti.

4. Mikä oli pahin päiväsi??

suuri-1

Olemme kaikki kuulleet kauhutarinoista. Onko poikaystäväsi hauska tarina siitä päivästä, jota hän haluaa unohtaa?

5. Jos annoit itsellesi drinkin, mitä se olisi?

hymy

Tämä kysymys todella antaa miehelle mahdollisuuden olla yhtä hauska ja luova kuin hänen sydämensä haluaa.

6. Mitkä ominaisuudet minusta eivät pidä?

huono habits2

Emme koskaan halua kuulla negatiivisia osia itsestämme. Mutta kun se tulee rehellisestä poikaystävästä, tulokset voivat olla melko hauskoja. Muista vain, että tämä on hauska kysymys, eikä ole mitään tekemistä liian vakavasti. Pysy valossa!

7. Mikä on syvimmillesi pimenevin salaisuus, jota kukaan muu ei tiedä?

syvä secret

Tämä saattaa olla todella hauska tai vakava vastaus. Mutta kummassakin tapauksessa saat selville jotain miestäsi, jota kukaan muu ei tiedä. Nyt se on luottamusta!

8. Yhdessä sanassa, miten tunsit minusta kun näit minut ensimmäiseksi?

puoli swept bangs_48

Joskus saat hauskan vastauksen, kuten "Oi, luulin sinun olevan nörtti!", Jolloin sinä molemmat kadeilee siitä, kuinka tyhmä olet. Toisaalta tämä voi johtaa uskomattoman romanttiseen vastaukseen, joka lähettää molemmat teistä lähemmäksi solmun sitomista.

9. Pidätkö ystäväni?

ystävä

Jostain syystä poikaystävät eivät yleensä pidä tyttöystävänsä ystäviä. Siksi tämä kysymys voi edistää poikaystäväsi tekemään muutamia vitsejä ystävillesi (jotka voitte täysin liittyä!).

10. Jos ulkomaalaiset ottaisivat teidät, mitä tekisit?

suuri-2

Kysymys on melko hauska. Mutta poikaystävä, joka muuttuu ulkomaalaislajeja vastustavaksi soturiorkesteriksi, voi olla jopa hauskempi.

11. Mitä teet, jos satun vahingossa?

pieru

Nämä asiat vain tapahtuvat. Mutta on aina hyvä tietää, miten hän reagoi ennen varsinaista kiusallista tapahtumaa.

12. Ollutko salaa nauttimaan poikasten kimmokkeista?

juuri kuten-taivaan-elokuvan juliste-2005-10204504571

Et koskaan tiedä - sinun miehelläsi olisi naisellinen puoli, ja hänen suosikkielokuvasi saattaa olla Notebook.

13. Oletko koskaan käyttänyt meikkiä?

makeup2

Olipa se eyeliner rock-konsertille tai jotain hänen kaveri-ystävänsä, kun hän nukkui nopeasti, myöntäen, että hänellä on käytetty meikkiä varmasti nauraa.

14. Onko sinulla jotain typerää, jota pelkäät?

JESSE TYLER FERGUSON

Saatat olla järkyttynyt vastauksestasi - onko kova ja kova poikaystäväsi salaa pelkää itsekkäitä hämähäkkejä? Tai on musta vyö poikaystäväsi, joka pelkää hirveästi leppäkerttuja?

15. Oletteko koskaan tanssinut minulle baletti?

suuri-3

Nähdäksesi poikaystäväsi pari sukkahousut on selvä voitto sinulle - sinun on vain selvitettävä, onko hän haastava haaste.

16. Mikä on jotain, jolla olet salaa turvatonta?

shy2

Tällä kysymyksellä sinulla on hieno mahdollisuus joitakin helppoja kohteliaisuuksia. Hän ei pidä nenäään? Ei ongelmaa. Kerro hänelle kuinka uskomattoman söpö ja houkutteleva on, ja katsella hänen egonsa kasvaa.

17. Mikä on kaikkein kaunein asia, jota olet koskaan tehnyt?

äärimmäinen sports

Valmistaudu joihinkin vakavasti hulluihin ja todennäköisesti kiehtovimpiin vastauksiin. Poikaystäväsi voi olla hieman villiempi kuin koskaan kuvitit.

18. Jos olisit nainen päivässä, mitä tekisit?

kengät

Tämä kysymys herättää aina hauskoja vastauksia. Kuka tietää, mitä uskomattoman outoja tai hauskoja asioita hän tulee keksimään!

19. Mikä on hauskin unelma, jonka sinulla on ollut?

suuri-4

Ajat ovat satunnaisia ​​satunnaisesti, ja selvittää, mitä kumppanisi aivot ovat keksineet aikana unta on varmasti tuoda muutaman naurua. Ehkä hän käveli kaduilla täysin alasti?

20. Oletteko mieluummin uskomattoman lyhyt tai uskomattoman pitkä?

lyhyt

Tämä kysymys on pelkkää hauskaa, sillä joko saat vastauksen, jossa on selityksiä. Ehkä hän olisi mieluummin pieni piiloutua pienissä rakoissa, tai niin pitkä, että hän voisi pilata rakennuksia jalkojensa alla.

Leave A Comment

+ 33 = 35