20 hauskaa kysymystä, joita haluat kysyä kaverilta

Haluatko haljeta muutaman hymyn, todella tuntea hänet tai vain pelata hauskaa peliä 20 kysymystä, alla olevat kysymykset voivat todella olla hilpeä kysyä kaveri kuin pidät! Sinä ja sinun murskaus hymyilevät jokaisen vastauksen loppuun mennessä. Tässä on 20 hauskaa kysymystä, joista voit kysyä kaveri, jota pidät:

Kysymys 1.) Mitä tekisit, jos voisit olla näkymättömiä koko päivän ajan?

Kysymys 1

Miksi se on hauskaa: Tietäen useimmat miehet, heidän vastauksensa jotenkin luultavasti luultavasti sisällyttävät heidät tosissaan tämän alusvaatemyymälän sisustustiloihin kauppakeskuksessa! Varmasti, saat hyvältä naureskella kaikesta, mitä hän vastaa.

Kysymys # 2.) Mikä on sinun suosikki vitsi?

vitsi

Miksi se on hauskaa: Onko tämä vitsi todella hauska vai ei, katsella häntä yrittää koota sen ja yrittää tehdä hauskemmaksi niin, että pidät siitä yhtä paljon kuin hän tekee - korvaamaton.

Kysymys # 3.) Jos voisit olla nainen yhdelle päivälle, mitä tekisit sinä päivänä?

question3

Miksi se on hauskaa: Tämä on hilpeä! Miehet eivät ymmärrä naisia ​​kuin haluaisimme, ja niin he ovat todella kiehtoneet ja nauttivat yhtä lailla, joten kuvittele, mitä he tekisivät koko päivän ...

Kysymys # 4.) Mikä on pahin asia, että joku on käynyt sinut tekemässä?

pakki

Miksi se on hauskaa: Ilmeisesti se oli kiusallinen hetki syystä ja yleensä noloa hetkiä ovat melko hauskoja!

Kysymys # 5.) Mikä on outoa lempinimi, jota ihmiset kutsuvat?

HUR

Miksi se on hauskaa: Mitä tahansa, mitä hänellä on outoa nimestä, todennäköisesti murtaa sinut, koska se on hölmöä tai kiusallista.

Kysymys # 6.) Luuletko olevasi houkutteleva?

question7

Miksi se on hauskaa: Ei ole mitään hauskempaa kuin katsella kaveriä tuntuu hieman kiusallinen kysymyksen ja yrittää sitten puff ulos hänen rintaansa ja puhua liian varma itsestään.

Kysymys # 7.) Voitko luetella kolme sanaa, jotka kuvaavat itseäsi?

puhuminen

Miksi se on hauskaa: Kun kaveri vetää kolmea sanaa, kuten "Sexy", "Charming" ja "Awesome", sinä yleensä nauraa.

Kysymys # 8.) Mitä ihmiset kuulisivat, jos he voisivat lukea mieltäsi?

seduc

Miksi se on hauskaa: Ei vain kaverit, mutta yleensä kaikilla on outoja ja hauskoja ajatuksia, jotka kulkevat läpi päänsä koko päivän ... mutta kaverit ovat yleensä hauskempi!

Kysymys # 9.) Mikä on sinun tyhmin lemmikkisi?

question8

Miksi se on hauskaa: Kuvittele, että hän sanoisi jotain: "Kun äitini kertoo minun laittaa sukat pois, kun soitan Call Of Duty." Paljon kaverit ovat todella typerä pet-peeves, että he saavat super hullun ja niiden reaktio voi saada joku nauraa hieman.

Kysymys # 10.) Kuka on julkkis murskata ja miksi?

kimk

Miksi se on hauskaa: Tämä on hauska kysymys, koska kaveri yleensä vain nimeää kuuluisuuden tai kuuluisuuksia suurimmista ... no, tiedäthän!

Kysymys # 11.) Mitä pelkäät eniten??

JESSE TYLER FERGUSON

Miksi se on hauskaa: Useimmat dudit eivät halua keskustella heidän pelkoistaan, koska he ajattelevat, että heitä näyttävät heikolta. Joten, kuulla kaveri todella riehuu vähemmän heikko vastaus on aika hauska. Tai jos hän on rehellinen ja sanoo jotain hauskaa, "Pennut" tai "puput" saatat naurua siitä.

Kysymys # 12.) Mikä on sinun suurin vuorosi?

käyttää

Miksi se on hauskaa: On melko hauskaa kysyä miettimättömiä kysymyksiä ja joskus vastaus tähän kysymykseen voi olla todella hauska sinulle!

Kysymys # 13.) Mikä on paras lahjakkuusi?

rotu

Miksi se on hauskaa: Joskus, varsinkin jos olet tavannut juuri tämän kaverin, hän saattaa yrittää liioitella itsestään, jotta hän olisi äänekkäämpi ja vaikuttaisi sinuun. Joten saatat kuulla jotain, "Olen aivan uskomaton ajo kisat autoja. Olen voittanut ensimmäisen sijan koko ajan! "Kun todellisuudessa hän todennäköisesti voitti neljännen asteen soapbox-derby ja sai sinisen nauhan.

Kysymys # 14.) Unoisitteko minulle urheilupelin?

fotba

Miksi se on hauskaa: Useimmat kaverit ovat täysin pakkomielteisiä urheilulajeista riippumatta siitä, onko jalkapallo, jalkapallo, koripallo ... mikä tahansa ... Kysyttäessä hän todennäköisesti saa kaikki hämmentyneitä tai jopa suoraan sanoa luultavasti ole. Tule, se on aika hauskaa?

Kysymys # 15.) Mikä oli kaikkein hankala seksuaalinen hetki?

embara

Miksi se on hauskaa: En usko, että tämä tarvitsee selitystä ... jos se olisi seksuaalista ja akward ... se luultavasti tekee sinut nauramaan.

Kysymys # 16.) Mikä oli kaikkein kiusallisin hetki?

question5

Miksi se on hauskaa: Yleensä hämmentävät hetket ovat melko hauskoja ja jopa hauskempi, kun hämmentynyt henkilö selvittää hetkeä.

Kysymys # 17.) Mitä tekisit, jos voitit arpajaiset?

raha

Miksi se on hauskaa: Kaverit ovat täysin erilaiset ajattelutavat kuin naiset ja eräät tapoja, joilla he käyttävät kaikki rahat ... No, se on naurettavan iloinen.

Kysymys # 18.) Jos voisit tehdä rikoksen ja päästä eroon siitä, mikä se olisi?

käsiraudat

Miksi se on hauskaa: Okei, niin tämä ei todennäköisesti ole totta kaikille kaverille, mutta valitettavasti vastauksia kuten, "Varastetaan uusi Madden 25 -peli" tai "Jepit Jessica Alban taloon" on annettu ... Ha!

Kysymys # 19.) Jos voisit nähdä tulevaisuuden, mitä toivottaisit näkevän itsesi tekemällä 5 vuodessa?

tulevaisuus

Miksi se on hauskaa: Se on aina jotain muuta kuulla kaveri puhua siitä, miten hän näkee itsensä tulevaisuudessa ... jos hän voi ajatella sitä kauas eteenpäin!

Kysymys # 20.) Mikä on sinun täydellinen tyttösi?

vaalea

Miksi se on hauskaa: Kuulen melkein mistä tahansa miestä, "No, hänellä on oltava valtava ...."

Kysymys # 21.) Mikä oli sinun närkästyttävin hetki, kun olit koulussa?

21

Miksi se on hauskaa: Olitpa sitten kotimainen ruuhka tai homeroom epäonnistuu, mitä tarina hän kertoo varmasti saa molemmat teistä vihollisen myrskyn. Nollaavat hetket ovat aina hyviä naurua varten! Erityisesti siitä, että tulet joltakulta johon olet!

Kysymys # 22.) Mikä TV-sarjan merkki on kuin sinä?

22

Miksi se on hauskaa: Mikä tekee tästä huumorista, että hän voi vertailla itsensä jollekulle, jota et olisi koskaan arvannut. Tämä voi jopa antaa sinulle käsityksen siitä, miten hän katsoo itseään ihmisenä. Onko hän todella sitä mieltä, että hän on yhtä hauska kuin kyseisen näyttelyn viileä kaveri? Epäilemme sen, hyvät, mutta hän on söpö joka tapauksessa?

Kysymys # 23.) Onko sinulla hienoja arpia?

23

Miksi se on hauskaa: Jos hän tekee, saat hänet näyttämään sinulle! On aina mielenkiintoinen tarina viileiden arpojen takia. Joskus arvet taustalla olevat tarinat ovat melko naurettavaa. Lisäksi se voisi olla hyvällä paikalla ... kuin hänen paidan tai bicepin alla!

Kysymys # 24.) Luuletko haamut ovat todellisia?

24

Miksi se on hauskaa: Useimmat taikauskoista, myytteistä ja kaupunkien legendoista puhuttavat ovat aina äärimmäisen hölmöjä ja hauskoja. Uskooko hän myös, että iso juttu voisi olla todellinen? Kuinka lopetat naurun virtaamisen, kun kosketat tällaista törkeää aihetta.

Kysymys # 25.) Mikä on suosikki komedia-elokuvasi?

25

Miksi se on hauskaa: Sana komedia on oikein itse kysymyksessä. Mies murtaa varmasti hymyn tai kaksi, kun hän kertoo sinulle suosikki hauska elokuvistaan. Voit joko nauttia samoista elokuvista, mutta todennäköisemmin hän voi käyttää tyypillisiä kavereita, vain selvittää, kysytkö!

Kysymys # 26.) Kuinka vietät viikon jos voisit tehdä mitä halusit?

26

Miksi se on hauskaa: Vastaus tähän kysymykseen voi antaa sinulle mahdollisuuden katsoa, ​​kuinka epämiellyttävä hän voi olla. Olisiko hän viettänyt koko viikon syövänsä Doritosissa uusinta Xbox-peliä alusvaatteissään? Ehkä hän sekoitteli ystäviensä kanssa ... Tai ehkä hän viettää kaiken ylimääräisen ajan kanssasi. Jotain hänen vastauksessaan, onko typerä vai vakava rohkaista muutama hymy.

Kysymys # 27.) Kuka on sinun hauskin ystäväsi?

27

Miksi se on hauskaa: Kaikki alkavat syttyä, kun he puhuvat heidän suosikkiystävistään. Kysy häneltä, kuka hänen hauskimman ystävänsä tulee varmasti herättämään hänet avata ja toivottavasti kertoa muutamille hilpeä tarinoita.

Kysymys # 28.) Pidätkö kutinaa?

28

Miksi se on hauskaa: Valmistaudu leikkimielisille naurustuksille! Kysymällä hänelle tämä voi antaa sinulle mahdollisuuden päästä hieman lähemmäksi häntä.

Kysymys # 29.) Pelkäätkö mitään typerää?

29

Miksi se on hauskaa: Pelkääkö hän jotain törkeää kuin ilmapalloja? Tutustu, mitä todella kummittelee hänet. Se voi olla absoluuttinen mellakka vain nähdä kuinka typerä hänen vastauksensa voi saada!

Kysymys # 30.) Mikä on suosikki pickup line?

30
Miksi se on hauskaa: Poimintaviivat ovat aina hyviä, eikö olekin? Miten voisit nauraa? Tai ehkä kaveri, jonka haluat, kuulostaa melko hyvältä, kun hän sanoo sen ...

Leave A Comment

+ 9 = 15